СЗО търси ново име на маймунската шарка заради критики за расизъм

Здравната организация очаква предложения за ново име на заразата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поинтересувайте се защо испанския грип се казва именно испански

И кое му расиското, маймуните ли се обидиха или приличаштите на тях

Предлагам приматска шарка

Да предложа име. "Либерастка шарка" добре ли звучи? Така, либерастите, освен мръсни, некъпани, премръзнали и ядящи боклуци ще бъдат и пъпчиви. Да се познават отдалече.

...ходещи пеша. Най много с тротинетка. Един истински либераст не пътува с автомобил, за да му е гадно на Путин.

либералите, това са комунистите, може да бъде наречена комунистическа чума.

Комплексите на черните нямат край, както и претенциите им. Явно се считат за маймуни щом намират асоциация с името на заразата. Няма по-големи расисти от черните.Расизъм, който проявяват към белите, но и към своите, тес делят на по-черни и по-бели и тези с по-светъл цвят на кожата гледат от високо на по-мургавките си събратя.

Пусна го под одъра, то се качи на одъра.

Маймуната начело на СЗО се е засегнала.

"СЗО търси ново име на маймунската шарка заради критики за расизъм" Кои маймуни са обидени, пък сега?

Черните, кафевите и обрязаните.

Американският е неизличим ,а руският непобедим !

Да се прекръсти на абизянска шарка...

Да го прекръстят на гейска шарка. ;) И без това тях ги удря, че тук не се яде маймунско недобре опечено месо. То и за СПИН е предлагано да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. Но с оглед, че СПИН се появява с ваксина правена от извлеци от маймуни в Африка и предават маймунски вирус СИВ, може да се прекръсти на ваксинска имунна недостатъчност. ;)

Ще е расистко ако някой се смята за маймуна. Между другото Тарзан поне никога няма да бъде игран от черен актьор. Четох за Шакил О Нийл, че в зоопарка горилите откачали като го видят и се плашели. Той си го приема с чувство за хумор човекът.

Че кои примати са се засегнали?!

Онези дето ходят на шопинг терапия без да плащат когато някой бъдещ космонавт бъде убит оказвайки съпротива при арест.

От СЗО да се обърнат към журналистите в Дир. Те са опитни по темата. Преди няколко дни думата циганин беше заменена с " човек с италианско име и българско гражданство, но без италиански произход" . Така че може да е нещо като " болест с нечовешко име тръгнала от Африка и засягаща хора със специфични анални потребности" .

"""" " човек с италианско име и българско гражданство, но без италиански произход" """ Това словоблудствие наистина ли е било сътворено или някой се е пошегувал?????Ако това реално се е случило,това показва ,че еврогейските и неолибералните перверзии вземат галактически измерения.Та те са на път да изпреварят своите ментори от САЩ и ЕС

Не беше шега - не помня в коя новина беше, но го четох :-).

"15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били на близо, разтървават го“, каза за БНТ Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград.

Педерастка шарка как ви звучи

Педерасите откога станаха раса?

се маймуните ли? Те ли им го казаха? Баси уродите сте! :)))))))))))

да го наименоват педераска шарка

Трябва да ИЗГОНЯТ Африканските ДЯВОЛ- маймуни ШПИОНИ от СВетовната здравна Организация.. Да ходят да приказват за Расизъм в Африка... Гнусните маймуняци , пълни с ВИРУСИІ СПИН, Ебола Африканска Чума, Корона- вируси, Маймунска Шарка, да бягат обратно към Африка !!

Слабоумни !

Най-страшното в цялата работилница на пандемичния театър е неудържимата тенденция за налагане на нова норма в общественото пространство. Маската служи за алармен сигнал, който непрекъснато трябва да ни стресира и да ни напомня как от всички страни ни дебне опасен невидим враг. Това ли е социалната норма на бъдещето, която искаме да изградим заедно? Това ли искаме – нова норма, в която останалите хора са маскирани врагове, а дистанцията е ключово определение за понятието социум? Наистина ли ще продължим да подкрепяме извратените представи на един малък елит, който смята по-голямата част от човечеството за вредни термити, които лазят по гредите на собствената им къща? Нормално ли е да оставим децата ни да забравят какво е човешко достойнство? Не трябва ли да държим съзнанието им будно, че да не търпиш такива унижения е базово човешко право? Наистина ли не забелязваме, че този сценарий няма да спре да се преповтаря? Били облекчавали мерките!? Били имали мерките ефект!? Днес сме по-спокойни и облекчени, защото, видиш ли, в пространството между магазините на моловете вече можело и без маски. Що за абсурд и унизителни подигравки? Докога ще им позволяваме да експериментират с нас? Как се чувствате, когато видите човек с две маски на лицето? Останало ли е все още нещо човешко и това ли е образът, който искаме да се отпечата за цял живот в психиката на децата ни? Искрено питам. Това ли искаме да завещаем на бъдещите поколения – една „нова нормалност“, в която хората нямат лица? От нас зависи дали ще допуснем това да се наложи като норма и дали днес се въвеждат нови мерки, които спазваме или не. На немски съществува глаголът „vorleben“, който означава да даваш пример, живеейки нещо. Тази година съм отказал да нося маска и не съм нанесъл допълнителни психологически щети в съзнанието на поредната смазана от изкуствени мерки детска психика. Бъдете за пример и махнете маските. Ако не го направите заради вас, то поне го направете за децата ни и за едно по-достойно бъдеще, в което това извращение няма да бъде норма!

идиотите не могат да те разберат

Много дълго си го написал, ще се разглеждат именат на около 50 000 болести, ще се изберат около 200 с неподходящи имена, ще се създаде комисия за нови имена…..Да живее Оруел и 1984, който разбрал, разбрал

Носенето на маски не е "нова норма" , а добре забравена стара: https://i.pinimg.com/236x/f9/f7/b9/f9f7b9e6212fb5c3e42fa7bb4acde893--medical-history-flu.jpg

Българска ШАРКА и всичко е точно.

СЗО защо ни интересува? Те са убийци от "новият световен ред" и ние демократично сме решили да ги игнорираме.

Дайте нещо флорално да е, а? На некое дърво, зеленчук или китка? Така представителите на фауната няма да се засягат! Но, пък, може да креснат веганите. Бахти малоумниците!

Съгласен!!!! Какво ще кажете за Гай шарка (педерасШарка на български)

наречете я - бледолика шарка , за да са доволни демократите в фащ

И коя маймуна се обиди, че са кръстили болестта на нейния биологичен вид?

Маймуна ръководи СЗО

Идиотията придобива застрашителни размери!

Предполагам да я нарекат негърска шарка.

Сега ако някой се има за маймуна си е негов проблем

Тогава предлагам да я нарекат НЕмаймунска шарка.

джендърски грип и трас трас отзад настинка как да ги преложа на СЗО Иначе, кой се асоциира с маймуна, та даже се е обидил

Господи! Вече и към маймуните ли има расизъм? И думата "маймунска шарка" ще обиди маймуните? А те дали ще разберат? Дали четат нашите вестници и гледат телевизия, та да се обидят, че наричаме шарката маймунска?

Обидни са негрите, циганите и мюсюлманите

Да се анализира джендъра на шарката и да я кръстят шарка по джендърите

Малииии, ако някой се смята за мамуна, и се обижда на мамуна, тва си е негов проблем !! В духа на това, ако някой се смята за животно ( некакво си), и се обижда на тва животно, пак си е негов проблем ! Щото животни има милиони видове !!

"Еврейско изприщване" я наречете.Ама пак към негърско избива,щото фараонът първоциганин Авраам е бил доста тъмничък.

Абе на тия лайнари това ли им е работата?! Вместо да търсят начини за лечение на болестите се занимават с имината им?! И тия същите дебили ше ни задължават да носим маски и ще ни учат как да живеем?! Това с какво се занимават показва че те не могат правилно да си определят приоритетите, а значи са напълно некомпетентни поради което и ситуацията е напълно безконтролна Съвети за европейци относно маймунската шарка от груmа Ленинград :) https://youtu.be/vxKO70PpnAo

Не знаех, че има етническа група маймуни. Добре, щом е така... А етносът свине? Те кои са? Да не изреват руснаците сега? А пилетата? Тия ще да са македонците... нали, там свински и пилешки грип

ххаахахахахахахахахахахаххахахаа...Добре де,маймуната е животински вид,а човекът друг животински вид. Тия малоумници ,които се чувствуват обидени расистичночовеки същества ли са или маймуни? Защото привеждането до расизъм на това понятие ще реше ,че негрите се чувстват маймуни. Но ако ,от друга страна ,се чувстват маймуни,то какъв е проблемът с оризнанието на една типична за маймуните бошести. Все едно някон да ми дъдне за бели червейчета и аз да го съдя и променя името на преждеспоменатите червейчета на розови. Е,сори,ама на това му се вика лудост!

Датска шарка ще е името.

Билгейтска шарка.

Европедалщини!

Разизма идваот Господ! Той е създал беми, черни, червени жълти хора. Надявам се пак Той да ви въздаде канвото сте си надробили с европростотиите си!

Има проблем само ако се мислят за маймуни! Тъпите негра!

А знаете ли, че в "Спящата красавица" имало сексуален тормоз защото принцът целунал спящата девойка без да я попита дали може да я целуне?

Естествено, че трябва да е негърска шарка !

евроаталнтическа да я кръстят ....

KRASTETEGO LEVSKI SOFIA.

Членството в подобна организация е срам за всяка държава.

ЕвроГЕЙСКА ШАРКА. Така е добре