СЗО създава специален екип да разследва произхода на COVID-19

Повече от година и половина все още не е ясно как се е появил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, така наречената "световна конспирация" чопли ли чопли. Но истината е, че след всичките им проверки на СЗО и кои ли още не правителствени разследвания по държавите, все са със заключение, че не са открили компрометиращи данни. Което е повече от СТРАННО, нали!? Или може би не е. Ако е била такава целта - да се обърка една голяма част от световното насление, да се намали броят му, да се подчини това население на разни международни разпоредби, да се изолира голяма част от това население в къде и как да работи, живее, в контактите си през нет, което е отворена врата за събиране информация от всякакъв вид - това е знак, че вече живеем в по-различен, нов свят. Със сигурност младото поколение ще търси път за оцеляване, няма как да е иначе, бъдещето, каквото и да е, е тяхно. Дали го осъзнават обаче повечето от тях? Преди да дойде настоящият момент, започна смилането - смесване на расите, на половете, на занижаване на културата като цяло, оформянето им като консуматори на каквото е пред тях. Естествено, че има и други зърна между тях, различни от масовата картина. Дано успеят да оцелеят,да участват в създаването на този нов живот, да го има на планетата.

Целта на схемата е да изкарат Китай виновен. Като основен враг, а после САЩ да поискат да им плащат компенсации. Явно не са се отказали. То никаква тайна вече не е какво е участието на Бил Гейтс и Фарма мафията. Същото е разиграно и със СПИН. Почва СЗО да прави ваксинации в някакво африканско село и изведнъж там пламва СПИН. И са обвинение за това някакви зелени маймуни. У тях бил този вирус. Само дето после обявиха, че се разпространявал по кръвен и полов път, но не се обяви точно нулевия пациант как го е прихванал. Все същата измама.

Китай е абсолютно невинен. Щото ако беше щеше да си признае.. нали?

Един овчар създаде ковид. Той беше много умен но пасеше овце на село. Колко много пари има за изписване само по света и това са пори на хората, които никога няма да получат. Чрез разни фирми, комисии....... мнооого пари се изписват за нищо свършена работа.

То и за 11 септември имаше какви ли не комисии и пак си оставиха най удобната за елита версия. Номерата им минават защото мнозинството не допуска на какво е способно световното задкулисие. То вече има пре богата практика в подобни измами.

Да питат Бил Гейтс, със сигурност и други са знаели предварително.

Прости били немците, ама бмв-то пред входа го обича повече от жена си и вика, че е върха на човешкия прогрес. Що не си купува ганецу руски гуменки, а бръчки с немски или щатски, що носи италиански ментета, а не си взема български, що не пазарува у руския магазин за хранителни стоки, а бръмчи на български и западни, дето били пълни с боклуци? Ганецу говори само тва дето му е удобно и най-лошото е че само говори и пише, то сигурно е така що едно време изобщо не е имал право да изразява мнение и са решил да се отприщи, да се покаже колко е образован и умен, нищо че знанията му, които ясно си проличават в правописа и стилистиката, не съответстват и на килийно образование. Тоя дето се мисли за много умен, само да се сети колко пъти е късан на листовки.

Коронавирусът циркулирал във Франция още през НОЕМВРИ 2 019 г.

На кого не е ясно , че вирусът е създаден в лаборатория в САЩ?

17.09.2019 г. — Взрив в руска лаборатория, която съхранява смъртоносни зарази. В комплекса "Вектор" има чума, ебола и едра шарка.... ето от къде тръгна заразата. И Чернобил като гръмна отричаха ... даже нашите български предатели криеха от българския народ доста време.

Защо не тръгнаха ебола и едра шарка, които са в пъти по-заразни и опасни?

такива като тебе по времето на Чернобилската авария също замазваха гафа та Москва докато над българите минаваше радиоактивен облак ..

А малко по на запад ( или на изток, зависи от къде тръгват) ще търсят ли причината? Нещо отвъд голямата вода? Или там е табу? Че току-виж открили, че едни университети държат патентите за вирусите и маалко преди пср “пандемията” са ги прехвърлили на една държавна структура? М?

Единственото „оправдание“ за използването на Пи-Си-Ар теста за идентифициране на коронавирус е работата на германските лекари Виктор Корман и Кристиан Дростен, публикувана в международното списание “Евросървейлънс”. Хронологията на събитията е интересна: статията е изпратена до списанието на 21 януари 2020 г., приета за публикуване на 22 януари, публикувана в Интернет на 23 януари. Статията не преминава необходимата партньорска проверка. Невероятно е, че протоколът за тестване на Дростен, който той вече изпрати на СЗО в Женева на 17 януари, е официално препоръчан от СЗО като тест за определяне на наличието на коронавирус в Ухан още преди публикуването на статията. Цялата тази измама е подробно описана в статията на известния американски изследовател Уилям Енгдал “Коронавирусният скандал, избухнал в Германия на Меркел. Фалшиво положителни резултати”, публикувана на 10 август 2021 г. Енгдал нарича операцията по легализиране на Пи-Си-Ар тестовете „измама“, която се основава на псевдонаучната публикация. И още по-рано, през ноември 2020 г., има подробен анализ на статията на Корман и Дростен. Това не е просто научна статия, а призив от 23 учени от световна класа - вирусолози, микробиолози, други специалисти, членове на Международния консорциум от учени в областта на науките за живота , да оттеглят статията на Корман и Дростен и отменяне на Пи-Си-Ар тестовете. Тази статия идентифицира „десетте фатални грешки“ на „научната“ обосновка, необходима за подхранване на психозата, наречена „пандемия“. Въпреки това, до ден днешен статията на Корман и Дростен си остава. Между другото, списание “Евросървейлънс” е официалният орган на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията, който отговаря за борбата с „пандемията“ в Европейския съюз. Центърът не реагира на призива на 23-та учени.

Ти си световният гений, ще те вземат в НАСА, само кажи кво бачкаш - баккшиш или шпакловчик?

СЗО трябва да се обърнат към българската фейсбук общност, която да сформира екип - тя е толкова наясно не само с тази пандемия, а i с миналите, бъдещите, въпросите на вселената, така че - това са хората. Ще представят доклад в милиони страници от постове от фейса, коментари, статии от ШОК, милиарди гигабайти клипчета за чипове и 5 G...

като гледам минусите, май доста хората се познаха :) браво, може да се чувствате част от бъдещия екип "Ганьо на море"

Дадох ти минус, защото забрави много от опорките, като: бай Ганьо, плоскоземец, антиваксър, зелен чорап, с алуминиева шапка на тиквата...

Всичко, което изброяваш е самата истина, поради същите причини сме най-бедните, щото много ги знаеме нещата как стават. Правата му нарушавали, преди 89-та изобщо права е имал, даже не е знаел значението на думата. Плюе ЕС и запада, ама ако не бяха те, още щеше да търси в тълковния що е права.

'забрави много от опорките..' Не са опорки, а фундаментални 'мисловни структури' в ганювата тиква. А че са се намерили айляци да ти лепят плюсове в ДИР-а, кой знае какъв повод за гордост не е.

Я защо е това бързане? Не си е свършил работата още вирусът, а СЗО е организация от която няма смисъл...

Да питат американците, които финансират лабораторията в Ухан.

При положение, че партийното комунистическо ръководство на Китай забранява и не разрешава достъпа до информация за появата на вируса, всичко е излишно, а от друга страна - кристално ясно. Няма смисъл да се пилеят пари. Вместо това, по-добре е да се насочат усилията към откриване средства за лечение на последиците от тази биоатака върху цялото човечество, извършена от комунистическите изроди и техните катраници.

Вие извършихте най голямото престъпление,,подобно на хайла,,Като разбрахте ,пе в китай има вирус ,защо не АЛАРМИРАХТЕ СВЕТА ДА СИ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ВРЕМЕННО ЗА ВЛУЗАНЕТО НА КИТАЙЦИ.ЩЯХТЕ ДА ОГРАНИЧИТЕ ВИРУСА САМО ТАМ.НО УМИШЛЕНО МЪЛЧАХТЕ И СВЕТА ПЛАМНА.ПАРАЗИТЕТЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ВАКСИНИРАТ,ЗАЩО ПОВЕЧЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ.

Сенатор Rand Paul има хиляди страници доказателства, дори едно видео от Ухан къде ,как и кой е създал вируса. Тези смешници от СЗО много добре знаят но ще се опитат да замажат нещата , нищо няма да разследват.