СЗО призова заразените с маймунска шарка да избягват контакт с животни

Сигурно е обаче, че щом вирусът се премести в друга среда, касаеща друга популация, то очевидно има възможност той да се развие различно и да мутира различно, заяви Розамунд Луис, отговаряща по техническите въпроси към СЗО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... дали не може поне с козичката ? Щото ако няма контакт ,как ще издоя млекцето за закуска ?

А, колко са жертвите на автомобилни злополуки? А на онкологични заболявания ? Тези 12 души в световен мащаб не звучат много сериозно. Тези от уязвимата група да им бъде обяснена разликата между "Вход" и "Изход" , и тази "страшна" болест ще бъде ограничена.

Контакти с животни не може! Застрашените да се ограничат до обичайните им такива с пeдepacu.

А аз се чудех как ще извъртят опасността за обикновените хора дето не участват в гей оргии - еми ето на - през кученцата. Тия са верно абсолютни мизантропи и завършени идиоти.

"" СЗО призова заразените с маймунска шарка да избягват контакт с животни""" Но това е скотоложство ,повече от отвратително ,такива ,трябва да се разстрелват.Американогейският,еврогейският ,юдомосонски, демократичен ,неолиберализъм нанеси и продължава да нанася тежки поражения на моралният облик на обществото.При тази протекция на перверзиите от всякакъв тип като: педерастия ,педофилия, зоофилия ,некрофилия ,купрофилия,геронтофилия и т.н.

В Новото Нормално ще можем да даваме безгранична любов и на домашните си другарчета, но безопасно- с предпазни средства и имунизация. Бъдете отговорни, ваксинирайте се, спасете кученце!

"СЗО призова заразените с маймунска шарка да избягват контакт с животни" И с такива ли се сношават тези джендъри?

Да забранят разходките на кучетата на обществени места.

Правили са тройка с кучето михлюзите.

са ги порили орангутани...

В СЗО са назначили педерасти

Затваряйте ги бе боклуци..аман от педерасти и либерасти яко карантина за тия боклуци дори в лагери ако трябва. Няюа да разчитате само на призиви и пожелания трябва твърда ръка а не после всички останали да се крием и да страдаме заради тия мърши!

знаеш как сърби...

Предполагам става дума за анален контакт ?

Кирче за тебе говорят не ползвай лубрикант и не ходи до САЩ посолство при крав@рите!

Като утрепят негър маймуна, ИЗЧЕЗВА и Мамунската Шарка... А като ЗАПАЛЯТ китайски Ресторант или Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ... ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, с ТОРБА на главата. навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

те да избягват анализ контакт с колегите си педали

И на животните ли посегнахте бе мръсни педали...

дето се еб.т с маймуни или ги еб.т маймуни да одат да се онодват с банани...

Тройка май са правили