СЗО: Омикрон вече е в 38 страни по света, но няма регистриран нито един смъртен случай

Предварителните данни говорят за по-голямата му способност да заразява хората, но това е всичко, което е известно за момента, поясни Кристиан Линдмайер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли на майка ви в гъза

Няма един тежко заболял от новата чума. Затова бързо се ваксинирайте, бустеризирайте и галванизирайте.

Мангъра за пореден път излиза прав.

С две думи казано - световна ваксина! Божията Ръка реши да прекрати експериментите на сатанинските изчадия, като сътвори вирус, способен да имунизира без риск цялото човечество за "отрицателно" време!

Точно затова конкурентните фирми, които произвеждат ваксини ще искат да го забранят и спрат на всяка цена. А и докторите ще се присъединят. Па дори и производителите на маски. И яхналите вируса политици сертифицирани фашаги.

Сега ще има санкции срещу ЮАР,щото са открили вариант, който не убива хора.

Еее пак ли няма да се мре яко !!!

Тия са тотални манипулатори

Пу! ЯЗък! Значи не върши работа, давайте новия, че утече пандемията!!! Изроди!!!!!!!

НЯМА? не може да бъде...знаете ли колко е смъртоносен? колко е заразен?колко е....не,ще има рестрикции,така не може! затваряме всичко и всички....НА МАЙКА ИМ В УСТАТА ДА ГО НАБУХАМ ЛЪЖЛИВА!!!!

В ЮАР всеки ден има 25-30 починали от 60 милиона население. Омикрон бил много заразен и смъртоносен. Пълни лъжи и манипулации.

PCR теста не е за диагностика на корона вирус. Затова цялата пандемия е фалшива. Дори не са изолирали SARS COV 2. Няма нито една аутопсия да видят как поразява вируса. Всичко е една огромна измама с цел чипиране на населението на земята с фалшиви ваксини.

Почвам да си мисля, че някой нарочно ги пише тия глупости, за да им отговарят възмутените граждани и така да се генерира движение някакво по статиите. Не знам, не може да има толкова умствено изостанали и деградирали в България. Не е възможно, надявам се.

Страхувайте сееееееее!

Aкъде е главния здравен инспектор на Република България - Куунчeф? За един образ от фейса питам, който таза, ме същия ще е на работа този понеделник, преди пет дни

Първо. Има Омикрон в 38 страни, ама по няколко случая. Тъпо е да се правят изводи. Второ. Този път има вероятност антиваксърите да са прави, че повечето заразени извън Африка са ваксинирани, ама пак не са нещата, както ги мислят. При положение, че пътуват предимно ваксинирани голямата вероятност е и заразоносителите в Европа да са от тези пътуващи ваксинирани. Това води до най-важното. Трето. При положение, че заразените в Европа са ваксинирани, а в Африка са млади здрави хора по на 20-30 години, има много голяма вероятност да се лъжем, че Омикрон е безобиден. Нека изчакаме да видим дали ще се разпространи по-масово и как ще се отрази на по-възрастни неваксинирани хора. Дай Боже да е по лек и да избута Делта. Това ще реши много проблеми, но гаранция няма и е глупаво да избързваме. Така или иначе до две седмици ще се изяснят нещата.

Я пак - в Африка, млади, ЗДРАвИ...., хора, случайно ти или аз съм в йоханесбург, и ти или аз знам как изглеждат болницете за неосигурените от частните фондове черни общински болници. Да ти пратя снимки на отделениата по туберкулоза пълни с хив позитивни... А ти или аз имам повече познати черни хив позитивни от колкото хив негативни?

От дърветата май не виждате в гората?Средната възраст в ЮАР е между 20 и 30 точно защото болните умират. Бързо. Няма там 80 годишни с по пет болести много много, които коронавируса предпочита. Оцеляват в Африка, само най-здравите и силните. А с тях коронавируса няма шанс. Засега.

Починал 80 годишен с 5 болести можеш да го броиш, че е починал от корона , толкова колкото можеш да го броиш, че е починал от силен вятър.

Като може да го убие вятър, защо да не може да го убие коронавирус? Нещо си противоречите. Такъв човек и от удар по главата ще умре по лесно. Не съм чул да са оправдали по тази причина, някой който е убил старец.

Когато 5те болести на стареца са под контрол чрез лекарства и си е живуркал криво, ляво сума ти години и може да продължи така още няколко години, ако не го хване Корона, тогава какво го е убило? Ако го блъсне кола и почине, от какво ще кажем, че е умрял, от болестите му ли? Това, което всъщност казваш ти е, че животът на възрастните хора е незначим, безсмислен и ненужен, те могат да умират вече. И се чудя защо плюете лекарите когато нехаят за възрастните ви родители когато търсите от тях помощ, те се отнасят по същия начин просто, за тях е неразбираемо защо е това бружение около мама и тати, като те така или иначе им е време да напускат този свят, толкова болни, пък и минали 60 на кого да нужни? И очевидно това е мнението на около 80% от Българите (в тях нямам как да не попада част от “любимото” ви лекарско съсловие.

Въпроса е там че омикрон не предизвиква никакви затруднения на дишането нито изменения на артериите. Това при другите варианти без изключение става и при млади и при стари. Ето защо ако ги зарази този вариант, даже и стар, няма да ги убие. Това си е обикновен вирус на настинка. Е ако някой е толкова болен че и настинка ще го убие, естествено е да може и омикрон. Разбира се, бялата мафия ще направи всичко омикрон да се спре.

А сезонен грип има в 138 страни има смъртни случаи но за него няма пандемии, локдауни, маски и другите простотии.

Грипни ваканции малко ли имаше в България? Сезонния грип не сваля толкова много хора наведнъж, толкова зле, че да се налага хоспитализиране, кислород и т.н. Но, ако птичия грип беше плъзнал из България, майка ти жална!

Аууу, че опасен вирус!!! Във времената преди ковида му викахме - настинка.

Да де ама настинката ви причинява необходимост от това да си вземете болничен и при нивото на заразяемост пак стигаме до нещо като затваряне заради многобройните болнични. Тоест пак опряхме до ваксините за да си запазим икономиката, работните места и начина на живот (от преди ковида)

Кой си взима болничен при настинка бе глупчо. Това е настинка, не грип.

Голяма глупост си написал! Все едно да твърдиш, че няма жертви на ПТП-та, само защото ти си се отървал с леко одраскване при ПТП.

Омикрон е новата, но този път истинска ваксина, директно произведена от дядо Боже! Да не сте ми пипнали омикрончето с някакви скапани факсини!

За пореден път не. Това че Омикрон заобикаля ваксини и имунитет значи, имунитета от Омикрон си важи за Омикрон. Ма той нали не бил опасен. Чудо голямо че имаш имунитет срещу него.

Омикрон ще създаде имунитет и за останалите варианти. Ваксините са само срещу 8 сегмента на белтъка на шипчето на вируса, създават антитела против само тези сегменти. Ако някой го прекара има нормално антитела срещу няколко стотин точки на вируса. Това е което ще създаде и омикрон.

Да бе, дядо боже. Влезла в Ботсвана с дипломати, които били в други страни (провери кои), където имало един със скорошна назална ваксина. Ако оставим на дядо боже всички ще сме разпънати на кръста.

с тоя Омикрон. Сега идва Мю ( Мууууу, да се ваксинираме!).

Значи няма от какво повече да се притесняваме!

Омикрон постигна целта си - фондовият пазар е надолу и разпродажбата е в ход.

Лаенката затова е поръчала 1 млд. ваксини, че може да и е за последно. Който могат да набоцкат със задължителното ваксиниране, че после и най-големите им фенове ще разберат какви са опитни мишки. Е после ще пуснат друг щам или вирус, той Бил Гейчо нали си го каза. Тази минава средата на 2022 и след това идва нова пандемия към 2025. Тука се работи по план ей...

Фарма мафията ще трябва да застреля някой, който е с положителен тест :)))

От СЗО чакат някой старец над 90 на смъртно легло болен от рак и една камара други болести да се е заразил с омикрон и да умре от болестите си,но да го обявят веднага за починал от Омикрон и да кажат,ето и Омикрон е смъртоносен,та да хукнат всички малоумни психота да си бият поредната доза препарат де няма да ги пази от нищо...

Споко! Ще измислим нещо ако трябва, но милионите произведени ваксини трябва да се пласират.

Ами бизнеса на рода фон Лайнен са синтетичните ваксини и генна терапия с тях. Ще се бори с цялата власт, която има за да използва опитните европейци опитни мишки. Ако трябва ще разстрелва всеки втори за да спре омикрона. И естествено фашагите Кацаров и Радев на хранилката им ще се подчиняват с радост изтребвайки българите.

И след тоя вариант ще се унищожи вируса

Споко то вече в лабораториите се работи по нов...но може би този път ще наблегнат на йов грипен вирус