СЗО излезе с нови препоръки за поставянето на COVID ваксини

Те трябва да получават допълнителна доза 12 месеца след последния бустер, смята Организацията

Обратно в новината

Коментари - СЗО излезе с нови препоръки за поставянето на COVID ваксини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха! И до кога да си бият бустер - докато умрат?!?

Евала на холдинга!

СЗО да си ЕПММ?

Ихааа

Укрите сдават багажа, Укрйна е превзета. Идват нови методи за контрол. Операцията е към своят край

Явно това е крайната цел!

Тия малоумници няма ли да се спрат!?

докато им плащат няма ....

А на пукналите след ваксинацията, какво препоръчват ... посмъртна бустеризация до пълно мумифициране? ...

Безумно е как се правят сякаш нищо не е ставало, няма репресии, арести, уволнения, КПП-та, сертификати, отказ за пътуване и пазаруване, опити за насилствено инжектиране... Политици, медици, медии - ще си понесете последствията, това ви го гарантирам. Поименно.

По време на фазите от клиничните проучвания, при прилагането върху маймуни, след 6-та доза всички са измрели.... за съжаление инфото от доста време вече не е налично в Интернет. Всеки сам да си решава, но да мисли преди това какво му се препоръчва.

Ей сега скачам да си бия едно бустерче, нищо че ваксина не съм и няма да си бия, но и за техния бустер ще мисля...мама им да еба нещастници. И безумно е на хората колко им е къса паметта и забравят нашите спасители, начело с г-л Коронов, бай Шиле, Витанов и компани, как се гавриха, а още не са по затворите, как някои партии като любимата на много "патриоти и по-конкретно - Възраждане,обещаваха да ги съдят и тн...,просто няма кво да коментирам

Тотално тия са изкуфяли във Франция над 5М. Французина пеят оригинала на Марсилезата, Израел е в гражданска война защото от днес всички Израелски посолства по света са затворени в Украйна хилди загват на ден! А червейте ваксини рекламират.

ЕПМ СЗО ИНХ!

ЕПМ

Световната здравна организация (СЗО) Световна фармацевтична мафия (СФФ)

боди бустер на бустера

вече няма и нужда. Изпълниха плана. До няколко години населението ще се редуцира чувствително.

"(СЗО) промени днес своите препоръки за ваксините срещу COVID-19" Експериментална генетична терапия срещу COVID-19! Ваксина срещу коронавирус няма........няма и да има.

както казало МАКЕТО - пени се, не пени, ке се бодим - пари са давани

Спрете да притискате нещастните примитиви да се бодат и умират! Толкова хора измряха след ваксина! Млади, здрави хора! На втория, третия ден след ваксинация! Убийци!

А маски да носим ли след "бустера"?

още се крия под кревата, докога ще е локдауна?

След втора доза - зверски болки в ставите…:-(((

Скоро Путин ще има нова резолюция за СЗО ;) примерно в централата им. ;)

Що да ги пазим ние от тяхната простотия?

Няма ваксини изхвърляме ваксини за 180милиона за две години

Е то бъустърът беше тестван на 8 мишки. Като се вдигна шум - включиха 16 още. ;)

Гласувайте с бюлетина дърво!

Хитлер би се гордял,ако той беше създал СЗО. Но те надминават и най-смелите му мечти.

Има много ваксини на склад, някой трябва да ги плати.

Аз от както се ваксинирах предни път , спести много от електричество : Като се опра на печката и фурната вдига 180-200 гр. готова за печене , а като угася лампата и осветвам целия вход на блока !!! Този бустер ще го пропусна , защото вече се затопля и няма нужда от парно !!!

След като се виждаше, че свръхсмържноста във н ай ваксинирането държави е най голяма, в евростат вече спряха тази статистика.

Ало, Изследвания чрез аутопсия на заболяването COVID-19 изключват обширен миокардит, троле нагъл, Защо лъжеш бе? Увеличени случаи на миокардит има още през пролетта на 2020 и на места достигат 10-15 пъти над обичайното. Аутопсията може да установи някакво състояние, но не винаги и причината. Но най-вече ме интересува с какъв мотив лъжеш. Да не би да е защото и ти си трол?

Повечето хора с ваксина се разболяха, аз съм един от тях. Кой вярва на "ваксините" и управляващите вече

Ало, Аз троле нагъл, Статистиката я спряха само за колегите ви, на които ви е забранено да я споменавате след декември, защото ковид вълните отминаха, смъртността отново намалява и току виж взело та лъснало, че не било заради ваксините. Иначе си я има. А ти си трол.

Ало, асд, троле наш, Защо лъжеш бе? Разболяха се повечето тролове, на които им биха противотролска. При хората не се наблюдава подобна тенденция. А защо никога не споменавате, че България след ваксинациите смъртността е с 15% по-ниска? Да не би да е защото пак сте тролове?

Ало, Проучване показва, че колкото по-високо е ваксинационното покритие през 2021 г., толкова по-висока е смъртността през 2022 г, троле нагъл, Смъртността е по-висока там, където през 2022 решиха да преболедуват масово. А можеш ли с твоята логика да обясниш защо в България смъртността при 30% ваксинационно покритие е с до 70% по-ниска, отколкото беше тогава, когато ваксинационното покритие беше 0%? Пак ли няма да можеш? Типично за трол.

Е... и 70 000 трупа повече изхвърлихме. Сухи съчки. Може би са по-евтини от 180 милиона.

Ало, тролската гилдия, Вие ли се минахте да ви слагат бустери всяка седмица по два, за да могат оцелелите да разказват какво се е случило с другарчетата им? Вероятно малцина от вас оцеляха, гледам напливът ви тук е спаднал значително, докато зевзеците все още сме толкова, колкото и преди 3 години.

Любимата тема на бустерирания Зевзек или шебек или каквото там животно беше.

Ало, Засрамете се, бе!, троле нагъл, На втория, третия ден след ваксина измряха много тролове. Но не след човешката против ковид, ами след противотролска. При това с цел да можете оцелелите неваксинирани другарчета да разкажете какво се е случило с тях.

На хората им омръзна да ти четат напъните.

Ясно, само вече тези ще трепете. Благородно и разбира се демократично

Че то е ясно, бе дебиляк! Който умрял-умрял! Сухите съчки изгорели, материала за горене намалял. Умират по-малко, щото материала за трупове е по-малко. А и вируса мутира, стана по-безопасен.

Ало, ., троле нагъл, Хитлер сигурно би се гордял да изпрати евреите от концлагерите да работят от къщи. Пожелавам ти успешен завършек на седмицата присъствено при робовл... работодателя ти. Дано не катастрофираш по пътя!

Ама недейте така, СЗО! Има ваксино-пристрастени хора, които искат да се бустерират поне през 6 месеца, а най-добре през три. А вие сега им казвате, че нямало нужда. Ми те как ще излизат от къщи, ако не са с най-актуалния бустер??

Ало, /, тролице нагла, Не само на хората, сигурно и на вас ви е омръзнало. Но те вече не четат, тук останахме само зевзеци и тролове, докато на вас ви е задължение, не смао да четете, ами трябва да ми отговаряте.

Той е бот. Не виждаш ли как копира и скалъпва някакви мнения с предефинирани изрази и без общ смисъл... Изваждат го като спре кликбайта да работи

Ало, ;)), тролице наша, Защо карахте хората да боледуват масово тогава, когато вирусът още не беше мутирал, станал по-безопасен? Тогава материалът за горене ли беше се увеличил много, та се наложи подобна мярка?