СЗО: Делта вариантът не води до повишена смъртност

Има лабораторни изследвания, които доказват, че този вариант се разпространява по-бързо, каза Мария ван Керхов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да обясни бързо, че няма такава настинка, а ваксините са светена вода. Бързо някой да видга ръка, да не наказвам!

нали разбирате играта - важното е да се набодете, въпросът е ЗАЩО?!?

Кой е тоя древноримски имунолог - ПростотиЙ?

СЗО да обяви край на измислената пандемия! Не се ли налапаха фамацевтичните мафии вече?!?

Абе започват да клякат по малко но незнам защо.

Което трябваше да бъде сторено ,се случи .Ударно, невероятни печалби .... Но "Omne nimium noced"-"Всичко прекалено вреди" !!!!! Процесът е със затихване ,до следващия "сезон "..... Въпросът без отговор касае "имунизациите"....!?!? С една дума ,защо Африка не пламна и изгоря.....!?!?!?

Кво не разбра бе! Колко хора трябва да измрът, че и до най-тъпите да стигне, че има пандемия. А за Фармите - ти си от тъпите и не виждаш колко живота спаси фармата.

Дир.бг: " СЗО: Делта вариантът не води до повишена смъртност ГАРАНЦИЯ-ФРАНЦИЯ.

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !! В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв ТЪП олигофрен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш маймуни да идват в България !!! Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си... След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, негри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите. Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ. Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... Всички МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ, коити ПРОДАВАТ Арабски маски, Китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, да се МАХАТ от Държавните служби- Данъчно, Митница, Полиция !!! УВОЛНЕНИЕ на всички Предатели и китайско- турски ШПИОНИ !!!

Клякат защото почнаха да усещат че ще хвърчат глави!! И то техните! Етиопската мръсна наймуна, теябва да е първа, след нея уруспията Урсула!!!!! Нов Нюрнбергски процес и на бесилото ковид фашистите!!!!!!!!

От самото начало вирусолози , а не математици обясняваха,че е характерно за всеки вирус да се изменя с цел да живее повече ,само че силата му намалява с всеки нов щам..ама тогава никой не им верваше. Ще има още мутации, но те няма да са със силата на първоначалния, накрая ще стане като сезонен вирус

и не само това, ами Делтата е Тотално Безобидна - като Грип! Обаче, Медиите и Правителствата - Пропаганда и Паника!

НЕ Е ПЛАМНОЛО ОТИ СИ ИМАТ АПОВЕ ЗА МАЛАРИЯ ДЕКА ТРЕПЕ ВИРУСО....АНЪДЪМО

То на делтата му изтича времето ,но от есента ще ни подхванат с ипсилона ,а неговата формула много вероятно да е забъркана от някакви химикали,затова бъдете нащрек,тези са опасни и няма да мирясат ,докато не се налочат с кръв.

Делта варианта се кара с кашлица и хрема с ваксина и без ваксина. Ваксината може да предизвика кашлица и хрема и първия вариянт и той се кара от 70-80% от хората така Намалената смъртност се дължи на изгорените "сухи съчки"-жестоко и вярно. Бог да ги прости.

Верно е! Пълно е в коридора с кашлящи.Пневмонии няма... Коравият българин преживял при византийско, османско и съветско присъствие отсвири мерките на ЛичнотоМуправителство и за пореден път оцеля

Да пазят от умиране на заразяването майна му

А най-голямата смъртност е от лудостта фобия от ковида и мерките. Тя доведе в България за година (не календарна, а от среда до среда) до над 36 хиляди повече починал или 1/3 смъртност отгоре на година или по около 100 повече починали човека на ден Само от прокламираното дебелеене в къщи и на запад, където хората станали килограми по-дебели и води до най-голямата сърдечна смъртност, по света може да са умрели вече милиони и да са повече от починалите от ковида. Почти всички ранно починали които ни показваха, бяха с наднормено тегло. На една такава бременна починала с ковида, личният и лекар каза, че веднага я пратил в болница, защото е от рискова група с наднормено тегло. Така че лекарите си го знаят.

Делта варианта е тотално безобиден-като обикновен грип

Хората спряха да се страхуват.

Чл. 108а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г., доп. - ДВ, бр. 74 от 2015 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2017 г.) Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление по чл. 115, чл. 128, чл. 142, чл. 142а, ал. 3, т. 2, чл. 143, чл. 143а, чл. 144, ал. 2, чл. 170, ал. 3, чл. 216, ал. 1 и 5, чл. 319б - 319г, чл. 326, чл. 330, чл. 333, чл. 334, чл. 336а, чл. 337, чл. 339, чл. 340, чл. 341а, чл. 341б, чл. 341в, чл. 344, чл. 347, ал. 1, чл. 348, чл. 349, чл. 350, чл. 352, ал. 1, 2 и 3, чл. 354, чл. 356е, чл. 356з, чл. 356к, чл. 356л и чл. 356м, се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Schilo

СЗО,ЕПМ

Та затова ли в Щатите най много заразени са сред ваксинираните?

не просто не води до повишена смъртност, а е с до 11 пъти по-нисък леталитет от този в Европа. Хубава статия, но защо толкова упорито бягаме от неудобните факти? Нищо няма да ви стане от малко обективност. А клиниката в над 90% от “позитивиралите” е или безсимптомност или запушен нис и дразнене в гърлото. Не може пък да е толкова трудно.

Абе, има закон за имунизациите, има ваксинационен календар! Там всичко е разписание детайлно, като започна с: Ваксина се правих само на клинично здрав човек!!! И следва дълъг списък на състояния, при наличието на които имунизацията е забранена! Друга активна инфекция, онкологичен процес, алергия, кахексия, свръхчувствителност, имунен дефицит, бременност, химиотерапия... Е, как става това сега, с тези юруш акции по площадите и молове, без контрол, без дори елементарен преглед... И още нещо, ампулите с т.н. ваксина, тоест експериментален продукт, задължителна трябва да се съхраняват при -70С и -20С, а е видно как това въобще не се спазва!!! Ало, НОЩ, спите ли???