От Суджукгейт: Мартинов ми докара еленското

Помещение, разположено под офиса на ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов, приличало на месарска фабрика, заяви производителят на колбаси от аферата Суджукгейт.

Обратно в новината

Коментари - От Суджукгейт: Мартинов ми докара еленското | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен чревоугодници били и браконери

добре де, тоя всеки ден ли е ял суджуци, колко месо можеш да изядеш, баххх...то това изобщо не е здравословно, как се изяжда толкова месо.

Така са ни учили по школите на КГБ! Сини, червени, патреоти, фашаги, демократи, социалисти, бизнесмени, това са само етикетчета. По делата ще ни познаете.

Че то това си практика в герб - кой помещение за офис, кой ядене, кой пари, кой връзки, кой нещо друго. Всичко в името на мутрата! Като през 90-те години - рекет, само че по модерен начин.

Аз вече не вярвам в приказките за филията намазана със свинска мас. Суджукгейт разтърси моите представи.

Ех, Алеко да беше жив да видиш героите си как оживяват...

А ако хан Крум беше жив, от Бойко щеше да е останало само глава и корем!

Ако за суджука за който се оказа Живко сам е занесъл месото нарекохте Бойко "суджук ага" питам как да наричаме Курнелия за ролс-ройса на Бенчо. Все пак с парите за едит ролс-ройс могат да се купят поне пет пъти повече суджук?

veska

Сменете имената на селището и героите и все ще бъде вярно! Така е в държавата на главатаря на герб, на чалгаджиите.

Не знам имало ли е по-мръсно, подло, цинично, крадливо, нагло и престъпно управление от сегашното? Най-лошото е, че голяма част от хората, които останаха в България, ги устройва напълно тази мутренска крадлива циганска обстановка........ Друга част от хората тук се мъчат, търсят надежда за ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ГАДНИТЕ КРАДЛИВИ МУТРИ, и все повече скланят да се обърнат към свестни наши българи, които обичат и мислят за РОДИНАТА, да започнат на дело да направят необходимото за спасението на РОДИНАТА, да създадат КОМИТЕТ/ КОМИТЕТИ и/или други подходящи форми за борба и съзидание - как нашите национални водачи - Васил Левски, Христо Ботев, Георги Раковски, Любен Каравелов, Георги Бенковски и многото други знайни и незнайни родолюбци и патриоти се отдадоха себеотрицателно и дадоха живота си на идеите за ОСВОБОЖДЕНИЕТО,НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ, МАЙКА БЪЛГАРИЯ РАВНА СРЕД РАЗВИТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ! Братя БЪЛГАРИ, да се събудим, няма време за губене, като първа стъпка, във всички социални мрежи да напишем: стига толкова, стига суджуци, мутренско управление и национално унижение и омерзение! ДА напишем още хиляди пъти,милиони пъти: Да дойдат нашите свестни българи от чужбина, да отстранят тази крадлива мутренска сган от управлението на страната и да започне отново изграждането на съвременна суверенна национална държава БЪЛГАРИЯ! Да си спомним, след Освобождението, често, за добро или зло са ни помагали и спасявали наши свестни БЪЛГАРИ от чужбина! Пишете, братя, дерзайте! от чужбина, които имат воля да спасят РОДИНАТА

Гледахте ли Наглия сутринта? Оцени се с пълно отличие наглеца. В същото време не каза почти нищо за суджуците, арменчето не го и пита настойчиво. Явно въпросите са били договорени предварително. Свобода на словото по герберастки!

veska

Арменчето щеше ли да седи още там, щеше ли да има апартамента на Бъкстон 110 квадрата, ако задаваше нашите въпроси?

В крайна сметка изгаря бушона с най-малък ампераж в ГВРБ. :))) А Винету си отртеза пъпа и се оказа невинен и само се размина с 2 тона суджуци 40% свинска и 60 % еленска кайма. Все пак е по-добре отколкото да го вкарат в пандиза. И този път се изплъзна, мноо хитра куца хлебарка ще се окаже тоя Винету.

Поставям си оценка отличен по наглост за първите 100 дни и поставям страната си под руските ракети за американските интереси

Наглост, наглост ама 10 млрд евро са си бая пара за 10 години играене на мачлета и гонене на журналистически камери и микрофони.

Какво си ги мерите сине, червени, гербери и турци. Всички ни крадът зверски. А на вас са ви дали някой лев за да плюете по другите. Засрамете се бе тролове. И вашите баби и дядовци са в мизерия. И вие се продавате за жълти стотинки.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нас не ни брой.Ние сме узаконени да крадем по цял свят.Борим се за всяка сметка да мине през нашия джоб.С тоя Мента-парламента,скоро ще го постигнем

ама какво се учудвате това е само едната част от това което виждат гражданите. Ми по София какво става колко агнета са се заклали за мероприятия на ГЕРБ колко кетъринги и прочие, това са само малка част от благинките за публичната власт, които ги е имало и ще ги има и занапред и това е създадена практика от времето на развития комунизъм. Стъпиш ли веднъж във властта всичко ти става безплатно - гориво, храна, нощувки и прочие. Казвам го от опит...

...а бе, не сме видели агнета да се колят, НО НА БУЗЛУДЖА се насират комунистите с безплатни КИФТЕТА...и БЕЗКРАЙНИ ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ леещи се от смръдливата уста на "лидерката" Краднелия...

Тез лайна ги бъркат комунистите, за да има сеир! Защото тези кхмери-комунистическите злобари, няма да мирясат докато не ГИБЕРДЯСАТ! Малко ти е Краднелиьо с мозъка-разреса, следващия път направо в катафалката!!!

Бочко яко се е оплел в суджуците. В нормална държава да е изритан вече, а тук си разказваме вицове за Винету !

Създателя на бухалките и рекета щял да се бори с корупцията-който бил заловен,щял да бъде отписан веднага от редиците му

Леле, леле! Тука червените кхмери пак са налапали суджука на Бойко. А да ви е сладко, като ви го забучи пак суджука, за кой ли път - 13 или 14-ти, вече им загубих края. А вие го поемайте дълбоко, нали така казваше едно време вашия лидер Филип Боков, брато на двумилиардната Юнесковица Ирина... За там май нищо не пишете, а червени кратуни кухи?

Да ти са сладки суджуците на феодала и неговите учители

В белите страни за такива скандали премиери си подават оставката, а ние тук гледаме "сапунка"!

айде бе! от кога съм ви приготвил сериала бб-4! ама за да тръгне требе да гласивате! щото като нема бюлетини нема и демокрация, сериал де! ха ха ха!

Интересно как така са се задоволили със съджук а не са минали на луканка ?

купиха гласове на изборите.

моля ви спрете с тези суджуци - че ми се повръща -- от вегетарианец вече ставам веган!!! м/у другото - как се пише СУДЖУК , че освен че съм вегетарианец съм и зле с правописа --направо съм си неграмотен да си призная

Бати и държавата. Стига с тия суджуци, бай уеве, боковци, цоковци. Затворете ги всичките, заедно с главния суджук. Представям си какво ще стане, ако за Меркел излезе подобна афера. Да еее а и олигофрените ненаяли се.

Аз пък имам само Сух шпек!

Поне няма да се притесняваме че Боко Тиквата и подопечните му местни бейове ядат некачествена храна ! Суджуци с еленско месо ръфат гадовете! Докато хората мизерстват или Бягат от ГЕРБ в чужбина !! Изроди ГЕРБерастки!

да бехме повЕрвали на "Анонимния", ма той що се гнуси от НАП-а - да не го разкрий? Значи, пак мошеник, ма не се добарАл да обслужи Суджук-бея лично?! Сичкото е клевета и завист!

Каква клевета, бе герби? Има иззети доказателства, специални разузнавателни средства и свидетелски показания. Рекетът ви е доказан без съмнение.

Метни едно насам бре върви добре за мезе на бирата

Край този суджук, доста хора ще се облажат !?Я колко време вече го дъвчат.

Този трябва да е голям престъпник, щом толкова го е страх от НАП та е готов да даде, тонове суджук!!!

Долна герберска сган, дано си получите заслуженото.

Получаваме си заслуженото на всички избори.Вие също!

Този може утре да каже, че и Цанков камък са му докарали. Онзи Цанков камък от помещението под офиса на инкасатора.

Да не се окаже след процеса, че всичко това е лъжа? При това доста неубедителна и селяшка.

А ти мислиш ли, че на процеса ще излезне наяве истината?

А като ядохте сиджука ви беше добре а?

Шило

Бойко, кажи си!

Български Държавен Стандарт за говежди суджук: 4 ТОНА=ЕДИН БОЙКО. :))))))

Аре стига с тоя суджукГЕЙТ. Суджук от турски - колбас. Гейт от английски - ограда. ВождО не е любимец на мат'ряла, ама вие, журналята тоя колбас го поехте deepthroat.

светле ела в елена да кусаш еленски суджюк и ще забравиш за салмона!

Суджука на Бойко им е пак в устата на червените мастии! Обраха банковите пирамиди при Беров и Виденов- 3 милиарда,Белене- 3 миларда,цанков камък - 2 милиарда,Мариците 2 милиарда,КТБ при Олигарски 5 милиарда- Общ разход за червен суджук-16 милиарда за 20 години от гърба на народа!

Криви са ти сметките, средно на обществена поръчка се краде между 10 и 50% и за 20 години кражбите са в пъти повече. Трябва да сметнем и още една голяма кражба, която ще излезе на яве след време ... държавният ни резерв във злато, колко е бил през годините и колко е наличното към момента. Към края на комунизма сметките се променят и куфарчетата с пари по-реално са си изнесени във въд на злато още години преди това.

Пиши още и не спирай! Чета те, драги, и ме хваща оргазъм.

КОМУНИСТЪТ Борисов, Бойко Методиев е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Мръсни помияри, не се подигравайте с народа си, защото ще ви влачим червата по земята.

Суджук Паша мълчи като комунист на разпит. Да си каже, че е наредил местните феодали да събират рекет за купуване на циганския вот. От един суджук, от друг месо, от трети кеш. Ще му олекне, ако поне веднъж каже истината.

нечестни гербери, ама направиха много- да ама крали, а Курнелия - тя чии дири при Костов - тя не разпродаде ли най-богатите агенции - Техноимпекс и Техноекспортимпорт, и сама написа в имуществената декларация че притежава 48% от акциите на Техноимпекс, с какви пари ги купи. Тя честна дебелата лъжлива крава. Тя затънала в корупция и лъжи - мъжът ѝ Костов назначи за шеф-митничар със Сръбско по време на ембаргото, а сега е висш чиновник в Лукоил., а синът и вместо в Русия - в САЩ. Я се скрии.

"Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че разлика между него в по ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

лъжичка, по лъжичка и накрая следите водят до бракониера от Търговищкото сафари

Този анонимен свидетел бил член на БКП от 1950 г. Може дори да е виждал и другаря Ленин! Неведоми са комунистическите пътища и помисли!

Лъжеш! Поради невежество. Или от простотия и злоба. За да е бил член на някаква партия през 1950 година, сега трябва да е на не по-малко от 85 години, бре...

Другари Гербери, яжте си суджука...

Очевидно истината е някъде по средата. Ако на този "бизнесмен" бизнеса му е чист със сигурност щял е да му тегли майната още първия път. Извода: Този "бизнесмен" се е оплескал още преди рекета. И не е ясно дали не е имало сделка: Чадър срещу суджук. А накрая няма чадър, дай си ми суджука. Ама суджука изяден и резултата е раздухване на случая в медиите. Многократния рекет не е вървежен, ако срещу него не получаваш нещо. Суджук-производителя най-малкото е имал очакването да получи нещо. След като не е получил е раздухал случая. Ако имате печеливш бизнес - не плащайте рекет никога. Ако положението стане ужасно - продайте го. Ако бизнеса ви е нас.ран продайте го навреме и пак си го управлявайте като пълномощник.

работата смърди от вред! бившият полицай произвежда суджук. казва, дадох тон, два, десетина тийсет на .... ама в държавата нямало толкова еленско??! а ми тоя ми докара еленското лично с колата си!!? ми то тогава суджукът си е негов бе!? аааа, не е негов, мой си е, ама му го дадох подкуп за за премиера! ми то, даването на подкуп е също тъй подсъдно, като приемането на подкуп, бе аланкооло! аа, това не беше подкуп, а дарение, шъ знайш! такива ми ти работи, драги ми смехурко! а у наше село, подкупите ги даваме и приемаме в пари, по възможност в €.

Не си прав. Виж за пример скандала с Дунарит и Емко.