Свидетел пред разследващата комисия: Щурмът на Капитолия беше като средновековна битка

Повечето републиканци в камарата на представителите на Конгреса се противопоставиха на разследването, наричайки го политически мотивирано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е при демокрацията. когато организираха това в Украйна това бе демократично. когато подобно се случи в САЩ това е тероризъм винаги двойни стандарти.

явно във Вашингтон го организира Москва, няма кой друг.

Не ограбиха нищо за разлика от негрите на Клинтънката. Застреляха офицерска в гръб и няма осъден Когато застреляха негър наркоман арестуваха маса полиция Съдят протестиращи за вътрешен тероризъм от 20 г.нагоре. Оградили са Капитолия с тел и три реда войска. САШ трябва да изчезнат......

Кои ли идиоти слагат минуси на истината ? Все пишман "демократи"...

"Оградили Капитолията с тел и три реда войска..." То това буди недоумение. Разминаване между думи и дела. Уж демокрация, уж най най най голямата демокрация в света, а буквално са се изолирали и окопали от избирателите си в народното събрание, където уж се явяват като избраници на тоя народ... Голяма демагогия и цирк са тия либерастки отрепки !

Вие и живеете в средновековието. Въпреки съвременните технологии, манталитетът ви е завоевателски. Както в средните векове. Налагате със сила вашият начин на живот и наричате това ДЕМОКРАЦИЯ.

Точно. Те са днешните варвари. Само как нападат, плячкосват, разграбват и офейкват, оставяйки след себе си лунен пейзаж...

da izvurshitelya se kazva baiden

още се крие от народната любов зад 13 500 щика във Вашингтон ! на т.н. Таун Хал организиран от СНН наред с другите глупости дедука каза "Не е необходимо да бъдеш избран за да станеш президент"

Е, как така не било необходимо да те изберат за президент ? Това да не е някакво шоу ? Нали затова има избори ? Нали това беше в основата на демокрацията, която толкова дъвчите и браните? Или отново доказателство за гнусните ви либерастки циркове...

още се крие от народната любов зад 13 500 щика във Вашингтон ! на т.н. Таун Хал организиран от СНН наред с другите глупости дедука каза "Не е необходимо да бъдеш избран за да станеш президент"

А пита ли полицая защо не е предвидено да има подкрепления и по затегната сигурност поради факта че три дни преди случката се знаеше че ще имат подобни проблеми? Аз го предусещах дет съм тъп селянин в България ама неговите шефове не се досетиха!

А бе не знам кой е прав. Аз гледам вече няколко месеца ютуб филмчета правени на телефони. Според 45ият ( и според него 46 след края на юли.) Полицаите са целували демонстрантите и са ги канели да влизат и да разгледат от близо депутатите. Не знам на очите си ли да вярвам или на ушите си. Ще взема да отида в Пирогов да ме прегледат. Дано имат пътека.

Не видях обаче нито едно яйце или развален домат. Много трябва да учат как се сваля правителство.

Ех кравари, ех сатанисти, ама много сте зле бееее, кой ви пише сценариите?- да го уволните, че фалша в тях си личи от хиляди километри. Ей, аз съм в европа и виждам ясно като бял ден всикия ви фалш и стъкмистика, да ви еба в изпърделите сатанисти хиии хаааа хооооо мажете се с вазелин, че идваме за вас, да ви го тури слон даноооо.-))) Карварите къде пипнат там и се насират и хем мирише хем им личи наакването.

Дай им на американците суперлативи и преувеличена драма! Само техните войници са видяли най лошото от войните и страдат от разни психични разтройства за който се правят филми и се пишат книги. Какво ли щяха да кажат за наистина сериозни войни като ВСВ които са многократно по тежки за участниците от колкото която и да е американска агресия за последните 70 години! Изнежени педали които знаят само да бомбят от високо и мрънкат като путки ако трябва да слезат долу на земята и малко да се изложат на риск пред камилари с чехли и калашници! Един протест имали и било като средновековна битка?!?! Ами те явно не знаят какво е средновековна битка, един път защото ги е нямало тогава и втори път защото мразят да четат книги а зяпат само комикси за супергерои! Трагедия разбираш ли било това тяхното с капитолия!!! А какво беше на Майдана в Украйна или по площадите по арабските държави? Купон?! Отитвам се бъда реалист, но понякога като ги видя и чуя как мислят, хич не съм убеден че могът да се справят с един що годе равен противник като Русия или Китай, за които американските оплаквания, психика и измислени "несгоди" са просто като изнеженото мрънкане на 6г дебело и глезено дето си мисли че понеже има повече пари за шоколад, може да набие всекиго! Факта е че до сега НИКОГА не са водили война против нации и държави извън третият свят! Помня как бързо размислиха да не пращат пехота в Югославия след като прецениха че сърбите може да нямат силна авиация но на земята не са като армийте от третият свят!

Е нормално. Те им промиват мозъка от малки. Страната на свободните, домът на смелите и справедливост за всички, американска мечта или най-великата страна... От малки играят с патлаците и с фигурки на джи ай джо. Отвяряй ютюб, намери ревю за военен американски филм и чети коментари. Ще бъдеш шокиран какви заблудени овце. Икономиката им била зле щото се харчели да спасяват света, иначе нямало кой. И сръдня, че лошият свят не го оценява това тяхното великодушие. А един човек научиш ли го от малък няма отучване. Така си отглеждат фанатици, после ги обучават да убиват, от което важна част е лишаването на врага от човешкия му образ. Gooks, slants, camel jockeys sand nig gers са някои от епитетите, които използват за тази цел. Расизмът им е супер от полза щото се бият срещу цветни. Американски снайперист е най-касовият военен филм, мина даже редник райън (пичкката му майчина). То с това заглавие... И иронично "героят" от филма, чиито негативни черти бяха спестени на зрителя, беше убит от изкукуригал бивш войник в САЩ на едно стрелбище. Но това не го показаха, само имаше два реда накрая. Сакън пушечното месо да не се освятка, че войната не е само геройства и трепане на чалмалии.

Тоя май не е гледал в youtube видеата където всички са засмени и се снимат с полицаите които ги пускат да влязат. Или google вече ги изтриха с таг неверни.

Борихме се рамо до рамо, за всеки инч, да защитим Капитолия от нахлуването на разгневената тълпа, целящо да унищожи нашия демократичен процес." Тук се просълзих....но като излезе "разследването" на нашата комисия как полицията е била нещастните протестъри в София, ще се разплача и с това ще дам моя принос към защитата на демокрацията...

Капитолията е тяхното народно събрание, което означава, че там не е крепост, а храм на народа, който е избрал паразитите в него да го представляват и има право по всяко време да е там. Капитолията е на суверена, а не на окупиралите го паразити, че да го бранят от народа...

с тия анархистични възгледи ще ядеш бой във всяка западна демокрация. А в България е точно обратното - "мирно" протестиращи бият полицията, а после Маяма и др. видни малоумници правят комисии, които да разследват как полицаите са били мирно протестиращите. Ето защо у нас има такива екземпляри като тебе, които си мислят, че всичко им е разрешено, например да вандалстват в знакови сгради, които са символи на държавността каквито са НС в България или Конгреса и Сената в САЩ.

Ти май не си много наред ? Как разбра кой бил анархист чак... Казвам, че ми е странно да бранят всеки инч от Капитолията от народа. Туй да не им е бащиния, окупирана от чучела като Пелоси?

проблемът ти е, че нямаш хабер от понятието държавност. И няма как да имаш в държава като нашата. Иди да се правиш на мъж пред американския Сенат, английския парламент, германския Бундестаг и т.н. и ще видиш какви права има народът в държавите, където има държавност.

Мани такава драма, направо се просълзих.

Нали ?! Та те са бранили всеки инч от народа, който ги е пратил там... И аз много се развълнувах от трогателната отбрана.

Първо ги пуснаха да влязат без проблем, после започнаха да стрелят по тях и убиха една жена.

После казаха, че няма и ЕДНА ВАЗА съборена - всичко било мирно и тихо!

това ти го казваш, че си прост трол. Никой не е правил такова изказване в САЩ освен малоумния Тръмпет и неговите фенове.

А какво беше месеци наред подивели тълпи чернокожи, всяващи терор по улиците ? Които палеха, разбиваха магазини, разграбваха, мародерстваха... Обезумяла тълпа паразити, които събориха десетки монументи на велики личности, побеснели вандали... Ай, сиктир ! Либерастки циркове ! Пред Капитолията хората протестираха срещу подмяната на вота им и фалшифицирането на изборните резултати.

някои протестираха, други нахлуха в сградата да трошат, чупят и да крадат лаптопи и каквото друго докопат. Пропуснах: и да се снимат тук и там по бюрата в кабинетите на известни конгресмени и сенатори като много приличаха на избягали маймуни от зоопарка нахлули в магазин.

Избягалите маймуни от зоопарка месеци наред тормозеха и тероризираха по улиците, палеха, разбиваха, разграбваха...Превърнаха ФАЩ в държава от Третия свят... Ай, сиктир, либерастки отрепки !

При положение, че още тогава излязоха сума ти снимки и видеа на участници, на които се вижда как полицаите широко са отворили вратите и хората просто си влизат спокойно вътре, за къв щурм и "кви пет лева" иде реч аджеба?!

Кога Гонел е виждал средновековна битка, та станалото да му напомня за такава?

Средновекомвна битка - звучи впечатляващо, но и аз си мислех какво знае този човек за такава бинка и какво има въобще в главата му.

следващите "средновековни" нападатели да знаят че в средновековието се ползват въжета и секири, а не лазерчета и лютив спрей

Абе кого го интересуват вашите циркове бе? Правите си каквито си искате схеми и след това мажете после по масовите медии. Нищо чудно, че филмовата ви индустрия е по-развита от всяка една друга.

Всички американски индустрии са НАЙ-развити. Виж например компютърната и я сравни със съветската компютърна.

Най развити са технологиите на комунистически Китай. Например 5G технологията e разработена с китайски патенти. А китайците вече разработват и 6G.

Затуй ли все реват от руските хакери ?

Новият филм по него - в който килърът агент Джон Кларк след няколко филма от бял се превърна в черен, и в който лошите са руснаците. Това се нарича пропаганда.

Рицарите едва ли са плакали пред господарите си, когато са описвали разправата си със селяните.

Злобейте срещу Тръмп колкото искате жалки тралове.Той има огромна подкрепа и пропагандата срещу него в пъти я засилва и умножава.И вие даже знаете колко "чесни"бяха изборите

Явна провокация - като нашия палеж на партийния дом. И както и при нас беше, основните виновници правят комисия за замитане на следите. Единствения въпрос на комисията трябва да е към Пелоси - да каже защо е отказала подкрепление както преди, така и след началото на щурма. И всичко ще и се изясни, хахаха.

Това е срамен ден, когато демокрацията беше смазана ! Къде са ООН и Европарламента да осъдят случилото се и наложат санкции?!

Schilo и Някoй вече са на амбразурата за да бранят ГРУ агента Портокал! Демек Тръмпанзето! Тръмпанар САЩ е отново нормална демикратична държава и руските глисти са се разпенили в безсилна злоба! МРЕТЕ от ЯД, комуняги!

Къв боклук си ти да даваш квалификации за Американски Президент бе, смотан помияр.

и все ги избива да напомнят за Русия. Дори и за най-далечна от Русия тема да се говори, той заклиймява. БРЕЙ ЧЕ СТРАХ от тази РУСИЯ го гони! ИМА ЗАЩО! Но да се лекува.

А сега орнажевият да ходи в затвора, за подстрекателство.

Ако е в щатите е щурм , ако в Русия или Беларус , борба за " демокрация" , въпрос на гледна точка.

" напомняше средновековна битка. Борихме се рамо до рамо, " ами то до откриването на барута и огнестрелното оръжие всички битки са били такива... не само в Средновековието, но и в Античността и в древността.

умен си като помощник-готвач на Пригожин! Бравосссс!

Аз помислих, че е имало алебардисти и кавалерия, изкопани ровове около Капитолията, няколкоседмична обсада докато изядат сникърсите и чиповете от автоматите за закуски... Е поне чума има ;) Не са се сетили да мятат с требушети трупове на умрели от ковид вътре, обичайна средновековна тактика. Е пак, че не е казал "беше като при Аламо" че нямаше да остане сухо око в залата.

Schilo

Каква драма,уважаеми зрители!!!! Е, вярно, малко преиграват,ама...

Не е като да стрелят с танкове, като както беше в Россия, нали? Вие там,в Россия, спомняте ли си как разстрелвахте с танкове парламента си в Мацкве?

Защо убихте Ашли Бабит сатанисти?

Сатанист е баба ти:)

Защото "завиждала на тяхната свобода".

Спомням си само как "гневната тълпа" мина през една зала със заграждения и никой не ги побутна... Загражденията де...

Направо като падането на Константинопол :))

не, там са използвали оръдия, за да разрушат стената...

Ейй с такъв хъс да разгледат сега и изборите а. Тая Кобила Харис малко ше и се смени боята.

PEYTSCH

А защо? Защото народа отчаян от чувалите с уж закъсняла поща които промениха тотално изботите нбямаше какво друго да направи...Запитайте се така ли щеше да е ако Байдън беше загубил избора ?

Всички цивилизовани народи са казали:"На лъжата краката са къси!". Байдън е хербарий, а Камала Харис се оказа фикус!!! Put your hands up for mr. Ron DeSanctis!!!

Полицията ги канеше да влязат .....това се вижда от записите

"Средновековна битка"?!?!? Цял свят имаше възможност да гледа какво се случва! Тоя лъже като гербаджия....

ГЕРБ е най-великата партия и ще я браним със зъби и нокти, с кол и въже, с пистолети, автомати, картечници, гаубици, танкове, хеликоптери, самолети и атомни бомби! Ела ми изяж грездея, малоумник!

ГЕРБ е история! Срамна и позорна история.... Факт!