Азия не е простила на МВФ

Международният валутен фонд може и да се радва на все по-голяма слава на финансов спасител в Източна Европа и, може би, в Гърция, но за Азия организацията остава парий.

Обратно в новината

Коментари - Азия не е простила на МВФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Източна европа (без РФ ) е микс от мънинки държавици без собствена политика с население което зборно вероятно е по-малко от това на Индонезия да не говорим за другите страни в източна Азия. Затова тези страни в Азия не козируват на всяко идиотско хрумване на МВФ . Защото има гръб а ние с нашите 2 милиона работещи можем само да козируваме . Защото конкурентните азиатски икономики си връщат разтежа от преди кризата а ние изпадаме в депресия все по-стабилно . Както каза светилото Т.Т. вървим стабилно по дъното ....

Така е за източна Европа ,но се превърнати в АМЕРИКАНСКИ САТЕЛИТИ, защото чичо Сорос им унищожи икономиките с внасяне на своя неолиберален икономически модел- сега остава единствено да козируват на Америка и да чакат тя да им подаде трохи от трапезата си

МБФ е идеален параван, за некадърноста на управляващите!Купува изборите и шапка на тояга.-Трябва да се направи това! -Неможе.МБФ не дава.Идеалка.Единствената им мицъл е от къде какво да забършат и къде да се наплюскат.Затова от 1997 год дълбаем дъното! България ще започне да се оправя, когато се изгонят американските съветници и МВФ

Славейко точно така."Отворено общество", което е прокарвало у нас политиката на МВФ е изгонено от всички стари членки и западноевропейски страни, изгонено и е вече и от много източно европейски страни.Останало е да се подвизава само у нас, защото всички олигархични партии БСП- СДС НДСВ ДПС и ГЕРб са изпълнявали американска политика и са поставили страната в положение на първи американски сателит!

Да изриташ Сорос е въпрос на национална чест. Всички източноевропейски държави започнаха икономическото си възстановяване с изритването на соросовите структури от територията си и напъждането на соросоидите от управлението на държавата.

Значи за Азия и Източна Европа нещо не може, но за Биг Брадър и Запада чисто соц. финансиране на акулите от народа мооожеее! Двоен стандарт, световна мафия!!!

ТТТ, първо раздели този запад на Две- САЩ и западна Европа. МВФ е американска инстиуцияу прочети долу постгинга ми да разбереш за кото работи и как. Западна Европа е друг свят, старите членки на ЕС и развити демокрации и страни на западна Европа НЕ познават МВФ, не го допускат и не взимат заеми от него! ТОЧКА на невежи манипулатори като теб!

МВФ е създаден да контролира,маниполира и смуче.Разликата с Федералния резерв на САЩ е никаква.Чудя се,защо трябваше да ударим дъното,за да ни светне лампата

Май, май и в медицината промивките и клизмите не са от най-приятните процедури, но се налагат понякога. Необходимо зло!

Тия засега не изписват нищо друго освен промивки и клизми. Понякога за разнообразие добавят и очистително. И трите лечебни техники се изписват без никаква предварителна диагностика. Поне засега лечението на каквито и да е било икономически проблеми при МВФ прилича на лечението, описано в "Швейк" във военната болница в Прага. От там е и лафа "симуланта от втора палата умря".

Това е организация, чиято едиствена цел е да зароби възможно най-много държавата и съответно населението й. Абсолютно вредна и користна организация, която за съжаление има могъщи господари и няма кой да я спре да си развява коня. :-(

Мое убеждение е, че след МВФ и Световната банка и трева не никне. Тези трябва да се гонят на един картечен изстрел разстояние извън границите ни. Просто не знам защо но мизерията и хаоса винаги вървят след тях.

Тези от МВФ са едни много мръсни изроди и трябва да бъдат овъргаляни в катран и перушина, след което натирени с ритници навън.

Подкрепям първия коментар.

Великите световни финансови институции...и ножа и хляба са при тях..Да не дава господ,както се казва

Дааа, помним помним колко "добрини" сторихте и на нас! МВФ и Световната банка! Много добре помним! Обаче не ви искаме "добрините" повече! Толкова бяха ефективни тия "добрини", че от тях трева не никне в БГ! Накарахте ни да съсипем всичко, да се лишим от много неща, 1,5 млн прокудихте в чужбина... Въобще много "добрини" вършите... ЗА КОГО ОБАЧЕ ГОВЕДА ТАКИВА???

МВФ винаги е прокарвал американската политика и американския икономически неолиберален модел, който донесе кризата сега и който се оказа несъстоятелен. У нас МВФ е шетал с инструмента си "Отворено общество", внедрено и издържащо предимно в СДС организации и така унищожи икономиката на България и прокудихме над 2 милиона емигранти навън. Други 1,5 милиона мряха от загубата на работни места( от притеснения получили инфаркти и инсулти ) Общо България загуби през прехода от унищожението на икономиката над 3,5милиона население. Това се казва по международното правов език ГЕНОЦИД. Всички управлявали партии през прехода са изпълнявали американските заръки-първа започна БСП, като роди и внедри американски план Ран Ът и чрез него се внесе американски неолиберален икономически модел в България. Продължиха унищожението и да изпълняват Ран Ът и останалите управлявали през прехода отрочета на БСП- СДС, НДСВ, ДПС и сега ГЕРБ Тези партии чувстват какво са направили, страх ги е от народното недоволство и възмездие и се натискат по всякакви начини да държан цялата политическа власт в НС, за да отложат по този начин възмездието и го постигат с криминални начини- огромни фалшификации и подменяне на вота на българските избиратели и по този начин направляват България към задълбочаване на катастрофата. ,Всички са олигархични партии от един и същ сорт -ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ. Те са лицето на "новото олигархично робство" които другите европейци нямат като явление и не познават. ideyazabulgaria.org