Ваканционните имоти ударени най-силно

50-60 % е спадът на пазара на ваканционни имоти, заяви Лъчезар Искров, председател на Национално сдружение Недвижими имоти.

Обратно в новината

Коментари - Ваканционните имоти ударени най-силно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с какво да се набалбукат? С маломерното ново строителство, което се разпада още преди да е продадено? Ще ти се. Пий една студена вода и зарежи строителния бранш.

сега е време държавата да си реши доста от проблемите с базите на социалното министерство.

Това си беше пирамида и последните здраво изгоряха. Честито - плащайте лихви и чакайте скок на цените. Жалко само за Природата

ако не искат да си оставят разума и здравето по тия бунища!

ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ А МЯСТОТО. САМО ТЪРПЕНИЕ И СИЛНА ХРАНА НИ ТРЯБВА НА НАС БЪЛГАРИТЕ. ВСЕКИ КОЙТО КУПУВА ИМОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАДЕ ПРОСТИЯ ВЪПРОС. КАКВА Е ДОХОДНОСТТА ОТ НЕГО И ТО ДОКАЗАНА В МИНАЛО ВРЕМЕ, А НЕ В БЪДЕЩЕ НЕОБОЗРИМО. ВСЕКИ КОЙТО ОТРИЧА ТОВА Е ПОРЕДНИЯ КОМПОТАДЖИЯ СКЪТАЛ ЛЕВЧЕТА ЗА ДА СЕ НАБЪЛБУКА С ПАНЕЛКА.

Като почнете да ревете така сте ми много смешни. Цените паднали с 60%...ами 60% при 300% печалба преди спада...не е много нали. Като почнете да работите като инвеститорите на запад с 10-15% печалба...тогава ще говорим. Сега какво...дали плащате на мангалите по строежите повече отколкото плащат на запад? Или бетона ви е по скъп? Или пък цената на земята в тази помийна яма наречена българия може да се сравнява с цената на запад където инфраструктурата е на светлинни години напред? Не разбирам защо ревете...балона се спука и цените си отиват по местата.

Апартамент на морето - при средна доходност от около 3600лв / година. /несигурна при това/ трябва да струва до 15000 евро, за 40-50 квадрата....

колкото и да са евтини имотите, никой нормален няма да стои в ненормална държава и да търпи терор на цигани, ДС дпс-ри и социялисти!