До 5 г. ще сме като гърците, до 10 - като европейците

До четири-пет години средният българин ще е по-богат от средния грък. До десет години ще достигнем 50% от стандарта на средния европеец.

Обратно в новината

Коментари - До 5 г. ще сме като гърците, до 10 - като европейците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Животът е това,което се случва докато правим планове за него,,- John Lennon ,,It,s Now Or Never... Tommorow Will Be Too Late..,,- Elvis

"До четири-пет години средният българин ще е по-богат от средния грък. До десет години ще достигнем 50% от стандарта на средния европеец". И като се събуди - краката му отвити! А бе какво шмърка тоя? В някои региони на България при такъв случай казват: Мани го тоа е недоправен. Явно не доизносването оказва огромно влияние на по нататъшното развитие на индивида.

Пишеш простотии-у нас данъците не само не са големи или много,а напротив-най-ниски!а това за гърците наистина не е вярно-те имат много високо производство,6 пъти по-голямо от нашето!Производство не означава непременно некачествени електрокари,които отиват в СССр,защото никой не ги иска!Произвеждат услуги-туристически,транспортни,а и гръцката фета съм виждал ив САЩ,и във Франция...За зехтина и маслините не говоря-тук са първенци в света!Първи в Европа по произведен памук,едни от първите по цитруси,вина,цигари...А това,че няма да върнат парите ,е от ясно,по-ясно!

"До 5 г. ще сме като гърците, до 10 - като европейците" Дали случайно, дали не, не знам, но са пропуснати нулите след годините. Иначе по-добре 7.5% спад върху нещо, отколкото 0.5% ръст върху нищо!

Ха-ха-ха,та след 5 години ГЕРБ няма да съществува.

Ако не бяха залитанията на СерГей с Азер Меликов и неговата дружинка, щях да кажа, че обичам Симеон Дянков... Но сега ще се огранича само с това, че той е НАЙ-ДОБРИЯТ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ, КОЙТО БЪЛГАРИЯ НЯКОГА, В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ, Е ИМАЛА. Защото виждам как, бавно и полека, ВСИЧКО, което казва Дянков става РЕАЛНОСТ! Сполай и успех, Симеоне, БЪЛГАРИНО, РОДОЛЮБЕЦО!

IQ146, ако това което си написал е твоето мнение наистина и не ти е поръчано и платено предварително (достатъчно добре), бъди така добър и коректен, да поставиш запетая поне м/у 4 и 6 в ник-а си. п.п.: IQ трябва да се демонстрира(защитава), а не да се парадира с него.

моля се само да не ги изпревари,че ще ни видят голия задник

Бо.но е момчетол много бо.но от ЦИК.ОФ,ЕНИЯ

Този не исках повече да го коментирам, но не мога да се въздържа да припомня, че през 2010 г. същият каза, че през Март.2011г. всички ще искат да живеят в България, защото животът тук ще е чудесен. Няма да правя извод..... всеки си го е направил вече!!!

Брй какви демагози и мошеници.Аз лъжех на времето че за 2 години ще достигнем до развития социализъм и после още 2 и т.н .А тия безсрамници-искат даси осигуряват властта с по15 години напред.Екакще стигнете Гърците-на война в гърция ли се надявате или в европа.Стигайте ги след 15 и след 15 и след 15 ...

Мога да се съглася с Флик. Европата е тръгнала с гъза напред. След 10 г. може да ни стигнат.

А виетнамците кога ще настигнем?

"постапленията " както ти си написал драга ,ми тъпа мутро в бюджета- зависят от ефективно работещата икономика- а такава няма благодарение на мъдрото и прекрасно далновидно управление на дърявата ни под вещата ръка на лидера и скъпия ни вижд - другаря борисов... няманачин след като прогони инвеститорите- с неговото криминално минало и наркоканалите си за които единственоо полага грижи..-та няма начин да има при тая замряла имитация на икономика - "постапления".- щото ако имаше икономика -щеше да има "постапления"- а оттам и за заплати и в бюджета и за всичко.... ама-на мутрата му липсва сиво за тия неща ....-с двупръстови чела и ч0 кила лои не се прави истинска политика...

гледаи му акъла на тоя полуиди-т с тънкия глас....- защо пък след 10 години ще сме като европеиците бе джанъм- сега като африканците ли ни докарахте- за тия три години и половина....- та да чакаме да ни върнете в европа след 10 години... - тук се чува смях в залата- "ами името ни е такова бе-европеиско развитие..."- но в кое- в разпространението на дрога по улиците , в кражбите на еврофондовете ..- в злоупотребата със властта....... - ако става на въпрос- вие сектата герб и вашите сателити и сега са добре- дори по-добре и от европа и от гърция ......-и от много ваши колеги-политици в много евродържави...- и знаете ли що сте си добре- щото в наща полуизмислена държава -нито има закони които се спазват -нито има служби които да контролират дали някои ги спазва ... в наща държава -кои колкото е по-нависоко-повече има право да краде..- иначе за наи-нискостоящата част -народа- има железни закони-железни данци , налози , такси ... -и всичко за което се сетите...- а ,колко са по нагоре във властта-толко повече намалява тежестта на закона за тях.. -ето затова не вярвам нито на политици нито на съдии , прокурори ,полиция , следсствие...-всичко е един голям бошлаф-всичко работи за политическата мафия и върхушка - и всички са срещу народа ни- разделят ни и ни владеят с тъпотиите от рода : - комундели , червени, сини , жълти , бембени ...- а ние сме едно- народ които тегли и пати от проклетите политици-мафиоти-мутроиди и така нататъка...

Този "евнух" е способен на всичко!!!Например да сложи данък на въздуха,който дишаме или на слънчевата светлина!Съдра ни гърбовете от данъци и продължава да измисля нови!

Не му давай идеи, приятелю, че още утре ще ги гласуват и тия данъци.

Мижете да ви лажем!

Eй, тоя наглец лъже бетер дърт циганин. Може да е близо до истината само ако гърците обеднеят като нас и така да се изравним.

Това ми напомня онзи руски виц: "Дватцать лет назад, мьй хотели, что бьи у нас бьило как в Америке. И вот получилос, сейчас и в Америка так хреновато как и у нас"

няма да настигнем гърците,нито за 20!При брутен продукт от 53 млрд. какъвто е нашият,те имат 299 млрд.И това не е статистика,а икономически реалности!Единият-българинът разполага със 7 000 долара годишно,а онзи-с 28 000 долара!Тази разлика не се стопява нито за 5 г.нито дори за 50 или 70 год.Истината е тази,че те наистина получиха 55 млрд. долара безвъзмездна помощ по емрофондовете от ЕС,но не ги изядоха а построиха пътища ,пристанища,летища,комуникации и създадоха най-големият търговски флот в света,с който извършват транспортни услуги на повечето страни и получават милиарди за това!Нито са фалирали,нито са бедни и стига с тези гаднички спекулации!И ако нас ни третират както си пожелаят тези от ЕС,то за гърците се чудят как да им опростят 350 млрд.държавен дълг към европейските банки!При всичките скандали те си остават страна със средни доходи около 2000 евро месечно,а ние -по-малко от 500 евро!Глупави са твърденията на господин Дянков и миришат на популизъм!

Хубаво го е казал човекът,но вродената "злоба на роба"ви пречи да оцените трезво казаното!Лай...а ,докарали "специалистите"-крадци от БСП и сега използват всеки повод ,за да реват на умряло!Всуе-ГЕРБ управлява добре,даже много добре при съществуващата икономическа криза в Европа!Успокойте се-при следващият мандат ГЕРБ ще извърши това,което е животоспасяващо за страната-изграждането на съвременна инфраструктура!И от мене запомнете,колкото и да иронизирате-няма нито една страна от бившия соцлагер,която да е добре финансово-икономически,и това трябва да ви говори много за истинските причини,а не да струпвате негативите на управниците през последните 3 год.Когато Европа ни "отлюспи" като престана да зачита България като участник в ЕС заради кражбите и корупцията преди 4 г.вие къде бяхте "другари",защо не реагирахте!Когато увеличиха пенсиите 20 часа преди да сдадат властта,с единствената цел 7"след нас потоп",вие къде бяхте!Когато "Батко и братко",крадоха милиони и накараха Европа да гледа на България като страната на престъпници,вие къде бяхте!Когато заменяха шубраците над Своге за земи струващи милиарди,вие къде бяхте!Сега е ясно,не сте бедни,нито мислите за БГ,мислите само за кожодерите от "Посрано"!

Хубаво го е казал човекът,но вродената "злоба на роба"ви пречи да оцените трезво казаното!Лай...а ,докарали "специалистите"-крадци от БСП и сега използват всеки повод ,за да реват на умряло!Всуе-ГЕРБ управлява добре,даже много добре при съществуващата икономическа криза в Европа!

Представи си Финансовият министър на Швейцария да излезе и да каже: след 5 години ще сме като Китай по производство, а след 10 като....

Хубаво го е казал човекът,но вродената "злоба на роба"ви пречи да оцените трезво казаното!Лай...а ,докарали "специалистите"-крадци от БСП и сега използват всеки повод ,за да реват на умряло!Всуе-ГЕРБ управлява добре,даже много добре при съществуващата икономическа криза в Европа!

Когато се сравняваш с някой - никога не можеш да го настигнеш, затова бъди себе си, и ги накарай да се равняват по теб. 10 години...я камилата я камиларя...

Съвсем постижимо е, ако те стават все по зле. За друг начин не се сещам, а вие? :-)

Дори и те да тръгнат в обратна посока,пак няма да ги стигнем,защото ние освен другото, вървим и в страни от правилния път.

След сто години - американците,след 150 - канадците. Нещо като :тази година полупроводници,догодина - цели!

До пет години няма да сме живи ако ни управлява същият финансов министър.

Мислиш ли, че можеш да имаш претенции за "ниво" при тази очевАдна неграмотност?! Ако да - значи се вихри поредния арогантен и удобно анонимен простак!

Не му ли вкисна пицата на този

Смятам, че този път Дянков е прав. Просто думите му трябва да се интерпретират така: до 5 години гърците ще обеднеят като нас, а след 10 години и европейците ще са на нашия хал. Европейският съюз ще се разпадне, защото е паразитна организация, целяща господство на няколко богати (от кражби и войни) страни над цяла европа.

това което неможаха да постигнат с войни сега искат да им го дадат доброволно

АКО ТОЗИ С ТЪНКИЯ ГЛАС Е ОЩЕ МИНИСТЪР1ТО СЛЕД 10 ГОДИНИ МОЖЕ И ДА НЯМА БЪЛГАРИ!

Този нещастник мисли ли когато говори?Ние все пак можем да отличим лъжата от нормалното състояние на РБ при ГЕРБ!

"..До 5 г. ще сме като гърците, до 10 - като европейците.." Както върви, този път след 20 години ще сме в презрелия кУмАнизъм. На Раковска 108 вече му виждат края.

И като вземат да идват едни гъркини да ни работят за по 50 евро на ден,да ни чистят ,да ни готвят,да гледат старите ни родители,.....ех мечти

Ако искаш мога да ти строша чиниите и без сиртаки!!! Гъркините не са красиви!

Страотно! Ама от къде тоз гъзмет... както казва Памбос!

ДЯНКОВ ДО 5 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА А ВИЕ ГОВОРИТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

ма много сте точен,Дянков не е малоумен той знае какво прави но ние сме тъпи че търпим.То вече не съм убедена че ние съществуваме

Много е жалко,като не можем да си оправим държавата и да живеем по добре,да очакваме другите да станат бедни и зле като нас,за да се изравним.

от врачуването независимо , че нищо не му се сбъдва . Няма да познае и кога ще му духнат под опашката ....

Лошото че си имаме ЛЪЖЛИВО ОВЧАРЧЕ за финансов министър и ставаме за смях на чужденците!

"Причина за прогнозата ми са дълбоката рецесия в някои страни в ЕС и добрите темпове на българската икономика, посочи Дянков. " - Не разбрах ние ли ще стигнем стандарта на европейците или Дянков очаква те да дойдат на нашия хал?

Таласъмино вземи се скрий в мишата си дупка. Не разбираш, че не си способен и пак се явяваш да убеждаваш хората. Ние не сме рая бре съселче. Стига ръкомаха. Хей голям резил си откъде тая наглост да се показваш още и да си вярваш, че отчиташ някаква си там дейност. Стига вече на наш гръб опити, аман!

Ти сигурно им светиш като броят приходите и (си) ги разпределят.

Абе Дянков, чужди икономисти ти казаха,че след 5 години 20% от работната сила в България ще е ЦИГАНИ,за каква Гърция ми говориш! Цигани и икономика - хайде стига идиотщини,бе!А аз си мисля,че ще 40% мангали в работоспособна възраст, щото толкова е сега делът на 15-16 годишните ученици!!! И Господ не може да опази вече България,много е късно!!!

Ако гръцката държава стигне дотам, че да гърците да получават по 300 евро, тва ще е равно на гражданска война която ще плъзне в Европа.

Значи трябва да смятам цената на оборудването за един бизнес проект и се видях в чудо - едно 90% от оборудването трябва да е внос ..... Как ще направи тая "магия с изпреварването" вашия Дянков не ми е ясно ??? Чушки домати и пияни курортисти не правят икономика ...

Nyama li koy da mu udari 2 tokata na toya tip.Da spre da govori gluposti.

Едно време така ни говореха че ще построим социализъма , а после и кумунизмъ ! Те зи политици не разбраха ли ,че ние живеем тук и сега !Трябват инвестици и във реална икономика и подкрепа на държавата със стабилни законови мерки с визия за бъдещето

Май по-скоро гърците ще изостанат,за да се изравним или поне доближим до техния стандарт.Това разбира се са по скоро сладките блянове на един министър който се държи като враг на собствената си партия и държава,говорейки почти постоянно трудносмилаеми простотии.

Много точно го е казал Дянков, не ние ще станем по богати, а Гърците ще станат по бедни. ха,ха,ха,ха ето това се казва финансис.

Ха- ха- ха!Blessed are the believers, but how to believe?Блажени са вярващите, но как да повярваш...

... и как точно ще стане таз работа като банките ни са гръцки, а да не говорим, че са гръцки и някои големи вериги магазини и какво ли още не... Дянков....Дянков.... след 5 години ще си в Америка и няма да ти пука за тази държава

аз пък казвам, че след 100 години ще съм най-богатия човек на планетата.

абе тия идиоти за какво ни вземат. на маймуни ли и приличаме що не престанат да говорят само простоти а да направят нещо за този народ дето и плаща заплатите