Светлана Тихановска с призив за международно разследване срещу Лукашенко

Опозиционният лидер на Беларус в изгнание – ексклузивно пред Милена Милотинова

Обратно в новината

Коментари - Светлана Тихановска с призив за международно разследване срещу Лукашенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази куха лейка не може дори да разбере, че е по-лошо за Беларус от Лукашенко.

да се обърне към народния театър

Тая и венецуланеца хуан говняндо са за прибиване

тая продажна соросоидка пак ли изпълзя от дупката

Тя една лидерка...Кукла на конци, дърпани отвън

Дир, и самите вие разбирате че сме на прага на революцията. Повече не може и не трябва да се живее така. И да ми махате коментарите не променяте хода на световната революция. Така че.....

В Беларус е в пъти по добре от кочината бг

Но първо международно разследване на саботажа на Северен поток.Вече цяла година никакъв резултат.

И тази сива женица е лице на беларуската опозиция... пък после Лукашенко им бил "откраднал" изборите;)

Дир, махнахте ми коментара!!!

Няма да закачате Батко! Белорусия е последната нормална страна в Европа, където държавата е държава на народа. Тия сега искали да я "демократизират"... били принадлежали на Европа и избрали "европейския път"...

Е що не идете в Беларус, бе х7ьове сплескани? Като толкова ви кефи, хайде, пътя и не се връщайте!

Да те питам умнико? Мед и мляко ли ще тече от ЕССР? С кое? С разбита и деиндустриализирана Германия. Великобритания с рекорден дълг към бвп? Франция? Кой ще ти плаща за демокрацията и стандарта? А? Ти ще плащаш да могат тези гореописаните да оцелеят. Исторически винаги така става. Губерниите хранят господарите. Хората бягат там където има ред и ресурси. А на фона на новата Климатична религия и ЛГБТКЮ+ простотии и квоти за назначаване, автоматизация с цел убиване на средната класа, меритокрацията се премества там където има индикатори за развитие. Беларус, Русия, Китай нямат шанс да оцелеят без меритокрация. БВП всъщност е кофти рейтинг. Производството на оръжие, качествено земеделие и енергийни ресурси са гърба на икономическият растеж. ПАК ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ. Не някво ЕЙАЙ култче, което открадна всичко възможно за да създаде буламач за източване на балъците. За да ги имаш тия велики "западни" технологии трябва ИНДУСТРИЯ НА РЕСУРСИТЕ. Кой в Европа ги има? Я да ни образоваш.

а ти що не си е САЩ ве гей?

нямат ли си там "Посолството" че е по лесничко......

НПО-мърша си оправдава парите !

Беларус е прекрасна страна за живеене, хубава храна, чисти улици, ниска престъпност, бърз Интернет.

Които не ходят облечени като чували с картофи и не гледат на кръв проява на мъжко поведение. Реално Русия е в пъти повече покварена и либерастирана. Беларус е запазил някаква доза реализъм. Особено по отношение на основните елементарни неща като качество на храна и биологични полове.

Да, така е.

И не им е нужна никаква"демокрация" имат си всичко.

Така е! То и в лагерите имаше всичко - храна, вода, работа колкото щеш. За какво е тази тъпа демокрация? Откъде ви намират такива идиоти!

Е как успя Холивуд и Консумеризма да ви лиши тотално от връзка с реалността. Лепенето на етикети е характерно за изключително затъпелите индивиди. За това сега ще ядете Салмонелата на Монсанто от Укрия. Защото вместо да излезете пред Посолствата на протест, позволихте ДПС да използва земеделското недоволство за да се набута на по-добра позиция за кражба от Посолствата. Ма карай бе, нали е демокрация. 33 години контрол от САЩ, Великобритания и Израел. Ето списък на просперитета на държавата: 1. Не ни трябва земеделие. Внасяме си всичко. 2. Не ни трябва лека промишленост. За какво да се напъваме, като ще ни го продаде някой. 3. Не ни трябва достъпно и прозрачно здравеопазване. Демократично Фарма картелите ще печелят докато ни няма. 4. Не ни трябва армия, ракети, оръжие. Имаме си 4 бази на САЩ да пазят Посолствата ако случайно ги нападнем. Също провеждат прекрасни опити с биологично и химическо оръжие в Ново Село. Какво по-прекрасно от това. 5. Не ни трябва население, ние сме шампион по смъртност световно. ВАЖНО Е ДЕМОКРАЦИЯ ДА ИМА. КВО ОТ ТВА ЧЕ РЕАЛНО Е КОРПОРАТИВЕН ФАШИЗЪМ И ДС ФЕОДАЛИЗЪМ.

От на майка ти путката!

Гледах тихановска по онли фенса много яко путе

На Сороспийският апарат в ЕССР. Смех в залата. Тая я изхвърлиха като напикано мушкато от Беларус след опита за Майдан по модел Украйна. А са яжте колци вместо домати:)

Сороската подлога говори за русифициране на Беларус. Да дойде тук да види за какво американизиране и губене на идентичност става дума. Младите вече говорят на някаква смесица между български и английски, защото според тях това е много готино.

Те и дъртите така говорят, манджа с грозде и после ПП и дб искат 24 май за национален празник

Протестите са отживелица, ако демократичните общества искаха да има истинска и модерна демокрация щяха да въведат избори с мобилно устройство с биометрични данни и референдуми за всеки ключов въпрос пак с мобилно устройство и всичко да се случва евтино и бързо. Дори когато някоя партия или политик сгафи народа може моментално да му гласува вот на доверие а не депутатите , и да го изрита от властта! По демократично няма как да е, но системните партии нямат интерес от такъв прогресивен подход и натискат да остане допотопното и скъпо гласуване с хартиени бюлетини и фалшивото право на ретро референдумо пак с хартиени бюлетини които или изобщо не се случват или просто резултатите им се игнорират от властта.

Само дето това всичкото "дигитализиране" ще го обърнат срещу теб. Щеш или нещеш. Демокрация няма. Тя беше параван за корпоративен фашизъм години наред. Това, че продължавате да храните илюзии, че без обесване на сатанистичният банкерски елит ще имате демокрация си е ваш проблем. Работите с надежди, противника работи с данни, които от години му давате безплатно, щото нямате какво да криете. Коментара ти може да се определи и като хибридна атака към хартиените бюлетини и пари. По някакво странно стечение на обстоятелствата, Германия и Швейцария не са ги премахнали. Що ли?

Явно паниката на Посолствата е на лице. Щом започнахте с интелигентно манипулиране срещу ПРОТЕСТИ и ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ. МИ НЕМА МИНЕ НОМЕРА, ГАЛЕНЦЕ.

Това са аргументите на тия които те лъжат че ги избираш и ти обещават да ти свалят звезди а после те шибат без вазелин :) Очевидно си фен на ПП и дб които управляват с гласовете на 500 000 българи!

Си с някакво психично разстройство. Кой е фен на ПП и ДБ? Този дето не иска тотална дигитализация ли? ХАПЧЕТАТАТА. ВЕДНАГА.

С биометрични данни? Хаха .. айде нема нужда. Твоите демократи ги приемат и скоро ще знаят колко тоалетна хартия си купил , откъде си я купил и в колко часа. Ще знаят какво ядеш, къде ходиш , с кого се срещаш? Това драги не е демокрация, а контрол!

Явно паниката на Посолствата е на лице. Щом започнахте с интелигентно манипулиране срещу ПРОТЕСТИ и ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ. МИ НЕМА МИНЕ НОМЕРА, ГА

Да, точно в това е проблема. Масово т.н. десиденти в изгнание са спонсорирани от Шорош. Той и САЩ си имат своите си интереси. Когато защитаваш техните интереси, и твърдиш, че защитаваш интересите на своята държава, явно имаш проблем с реалността.

И коя е тази уфтсъ?

Тази когато и да я утрепят, все е късно. Добре правят "диктаторите" като трепят утрепките, защото влияят зле на обществото, заблуждават го, а после обществото сепчуди кво станА.

ㅤ

Хубаво, ама Лукашенко крие в гащите си ядрена бойна глава, а в твоите има само една гола и миризлива...

Лукашенко й ОТКРАДНАЛ изборите. :)))

Но нека да сравнят например протестите във Франция, и в Беларус. Колко хора протестираха, колко време. Колко арестувани. Колко пострадали. Как полицията действаше.... Ама там беше демократичен бой. Макарона има право.

Когато външни сили се опитват да ти отнемат държавата и да в превърнат в кочина и донор на евтина работна сила и ресурси това е начина! В дългосрочен план белорусите ще живеят по добре и качествено от българите. А Тихановска.е като еничерите от ПП и дб - продала се е на чуждите служби

Беларуският народ не трябва да вярва на тази платена западна подлога, иначе ще бъдат продадени като нас на американците и запада.

Соросоиден напън

Как се нарича опозиционен лидер на заплата от чуждо правитество? На кои хора е всъщност лидер? Опозиция на кого е, при положение, че живее в чужбина. Контактува ли с хората? Платена агентка е толкова опозиционен лидер, колкото пдрс, който го онождат отзад е дама!

Тази пак я извадиха от нафталина.

Охо шлюхата се появи явно свърши парите.

тоя миндил пак се появи

Тази има халюцинации.

Дойдат ли демократите и държавите са обезкостени. На тази ѝ се иска да вземе голямото парче от тортата, а пък трябва да се задоволи само със заплащане за опит за Майдан. От " Кой не скача е червен" има ли поне един честен и почтен човек?

Тая да гледа какво става със Зеленски и да си наляга парцалите, както казваше баба ми.

Така е Светле. Ще призоваваш, ще осъждаш, ще даваш интервюта, ще пропагандираш, иначе $ НЕТЬ.

Грантаджийска измет.

Народ заслужава управляващите го

Но не всеки човек.