Коментари - Светът следи със затаен дъх и големи очаквания: Първата среща на Сталин, Чърчил и Рузвелт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем какво стана - светът потъна в хаос и мракобесие, от което накрая спечелиха само американците

Да слагате снимката на този руски убиец Сталин на толкова видно място

Грузинец е. След него за малко е един и с български корени от Охридско. А Чърчил е викал, че държава България не трябва да съществува. Добре че тук идва Трети УКРАИНСКИ фронт посрещнат като на парад от радващи се българи и към него по наше желание се обединява нашата армия и се бие нататък. Ако бяха дошли англичани и американци, кой знае какво щеше да остане от България. В Париж ни връщат с граници от 1.1.1941г. А там до паметника където искате да бутате, булеварда отстрани (Евлоги и Христо Георгиеви) отново си го кръщавайте булевард Хитлер и от стадиона нататък булевард Мусолини, като от 1940г.

Шило

Що, другите двама, милосърдни сестри ли са?

Човек, България нямаше да съществува, ако през 1963г. и 1973г. руснаците не бяха отказали предложението на Тодор Живков да станем 16-та репубрика на СССР.

Ако руснаците не бяха превзели Берин, в Европа още да лъскат есесовски ботуши.

Вече първите са само двама - Байдън и Си

Вижте го. Мазен, самодоволен, горд пушач на скъпи пури и любител една марка уиски, която няма да споменавам... За него България и въобще Балканите са били кенефа на Европа, даже са ни слагали като част от Ориента...

Може и така да е, но основният виновник че ни изтъргуваха на Сталин е на Рузвелт (дано се пъкли в ада).

Ако американците не хранеха братушките през войната, никакъв Берлин нямаше да превземе руската сган.

ВСВ е първата битка на фашистките държави срещу социалистически държави

Чърчил е бил всичко това, което комунистическата номенклатура мечтаеше да бъде, но поради лошите си гени, не можа да стане (докараха го само до пурите и уискито). Иначе за Балканите виждаме, че е бил прав...

Ми имало е защо да са затаили дъх. Там решават, че ще ни орежат териториално. А после ще дойдат едни каскетчийчета, които в "името на народа" ще ти обяснят, че твоето вече не е твое, защото си "враг на народа" (задето си бачкал цял живот на полето до изнемога). И колко е лошо да имаш дюкян или да си обущар, защото си "частник" и "иззедник капиталист". Затова другите държави лесно се възстановиха от соца и тръгнаха напред, а ние не можахме - при нас вече земеделието, занаятите, търговията и частното предприемачество бяха унищожени.

Ако са ги хранели, така както сега тебе...

Така де ,добре че са били американците та да им отрежат на руснаците по една филия хлеб да ядът ,интересно преди това какво са яли тия руснаци

Аре стига с тоя смешен ленд лийз плийз! АМАН!!!!

казваш "сган". знаеш ли какво мислят за нас либийците""боклука на европа" (бях там). а да ти кажа ли за какво ни имат германците. не -няма (бях там). знаеш ли защо и македонците не ни "сакат". те американците са помагали на "подчовеците", но в ленинград са умирали като кучета хора,но не американски. помагали са за да изтощават. както сега с украйна. правят войни,за да поддържат американската ти мечта. в заключение:малко е да кажа че си идиот,човек бе библиотека,без ум,култура и възпитание:сгаааааааааан с такива като тебе май сме ние

Крайно време е да се накаже шефа на охраната в Карлуково......започна да става епидемия разни пациенти да бягат и да се изявяват тук и дори не ги търсят а този жълт парцал любезно ги пуска да си показват простотията:))))

по онова време все още е имало някакво единство в мисленето.

Твърди се, че е трик, с който Тодор Живков е стопирал претенции на Югославия към пиринска Македония. Е сега се обсъжда федерализация на ЕС - ново СССР и липса на държава България. Преди обсъждаха СЕЩ - Съединени европейски щати. В момента се обсъжда това от което се възмущаваш. Какво например би била Украйна без СССР и дали изобщо щеше да съществува?

И другата страна ни е предлагала Македония ако сме на тяхна страна. Но с оглед как връщат граници, най-вероятно на никоя страна нямаше да спечелим нищо. Абсолютно невъзможно е вкарани на губеща страна (виновните са тук) да излезем на плюс. Само по държави се взимат от Германия територия и да си захапят частта с украинци/руснаци, за което Полша получава територия от Германия. Франция също захапва част и за другите не знам.

Нас тези са ни определили да сме към Русия за вечно. Дори 75% които са решили да са за Русия, бързи стават 90% защото това е волята на народа!

Договори за съюзи се правят на четири очи, в случая на шест. Никой няма да ви каже какво пише там. След свършване на събитието много се пише , но е предназначено за масите немислещи. 1-- Какво се случва с Германия в научно ,технологично и икономическо развитие преди ВСВ. 2-- Германия започва война срещу Франция и Великобритания с съюзник СССР 3-- Каква е причината СССР да се присъедини към САЩ ;която също се намесва; Франция и Англия. 4--Какво се случва след края на войната с Германия................................................................................................................ 5-- Какво се случва 1985г с СССР...................................................................................................................................................... 6--Какво се случва в светта към днешна дата.......................................................................................................................... Расъждавайте и бъдете спокойни защото сме ;зарче; и то малко в ръцете на световния играч.

Зеленски купил чрез подставени лица две луксозни яхти за 75 милиона долара От публикувани меморандуми на Mediterranean Yacht Brokers Association (MYBA) стана известно за придобиването на две суперяхти - 46-метровата "Lucky Me" и 57-метровата "My Legacy" от братя Шефир, които са близки до Зеленски. Първата яхта е закупена за 25 милиона долара на 18 октомври, втората - за почти 50 милиона долара на 25 октомври, пишат руски Телеграм-канали, като привеждат за доказателства статии в чужди издания. Борис и Сергей Шефир, от името на които са направени покупките, са близки приятели и доверени лица на президента на Украйна. Заедно с тях Зеленски основа студиото Квартал-95 през 2003 г и назначи по-малкия от братята Сергей Шефир за първи помощник на президента на Украйна малко след като спечели изборите и стана президент на 20 май 2019 г. Има всички основания да се смята, че и двете покупки са направени на името на Сергей и Борис Шефир, за да се скрие истинският собственик на яхтите - Владимир Зеленски. И преди са използвали подобни схеми. Още през 2021 г. Международният център за изследване на корупцията и организираната престъпност съобщи в свое разследване, че Сергей Шефир е участвал в така наречената офшорна мрежа на Зеленски на Британските Вирджински острови, Кипър и Белиз. Това стана известно благодарение на разкриването от международните медии на така нареченото „Досие Пандора“. Месец преди да спечели изборите, Зеленски прехвърли офшорните си активи на името на Сергей Шефир. Изглежда подобна схема с подставени лица е била използвана и при закупуването на яхти. Въпреки опитите на западните страни да поставят финансовата помощ за Украйна под контрол, това все още не се е случило, както се вижда от постоянните корупционни скандали във висшите ешелони на властта в Украйна.

Тази среща е имала единствено значение за Америка да се оправи с помощта на СССР с Япония и Англия да си запази вличнието в Гърция и колониите си. За източна Европа е без значение защото там вече е стъпил руския битуш и съдбата им е предопределена. Точка 1ва е била Германия, която са си я рапарчетосали. Точка 2ра - Полша. Желанието за демократично правителство съгласувана с Америка и Англия е било отклонено от Сталин. Но Понеже Сталин е силния на деня премества границите на Полша на запад с цел да вземе едни полски територии на изток. Репарации, Европа и ООН са били друготе точки. В крайна сметка Сталин не е спазил никои от дадените обещания. Дори в Гърция която се е съгласил да не се меси пак организира комунистически бунтове и партизански войни. Благодарение на факта че там нямаше руски войски Гърция се спаси.

От заглавната снимка само Сталин изглежда добре. Останалите са се спухали и са като развалини.