Светът реагира на жестокото убийство на Виктория

БиБиСи, Гардиън, Ройтерс, Ал-Джазира и още редица авторитетни медии отразиха трагедията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в една мутренска държава!

международния поръчител чрез сплашването на сидеровица и убийството на русенката предупреждава международния западно-банкянин че е просрочил падеж да киха кинти а вие пак си гласувайте за тъпата тиква докато изчезнете

Грешката е че разследва за корупция, никой от власта не иска да му извадят керливите ризи на показ. ното доган, ното бойко. че и даначните си мълчат и не ги пипат за да се не опарят. Давайте добри отзиви и няма да имате проблеми, работете и плащайте за да оцелее българия . не бягайте от там или ако бягате : НЕКА ОЩЕ 3 000 000 ДА ИЗБЯГАТ ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ ТА И ОТ ЕВРОПА ДА ВИДЯТ ДЕ ОТИВАТ ТЕХНИТЕ ФОНДОВЕ.????

Не ми се вярва да е показно убийство- профилът не съвпада. Извършителят най-вероятно не е и знаел коя е. Жалко за жената. Престъпността в Европа доби нови измерения откакто пуснаха всякаква измет и няма подобаващи наказания.

the1_

А ти от къде знаеш какъв е профила? Сериозно питам!

Ами не е необходимо да си гений, за да откриеш много прилики с другите убийства, извършени от “новите граждани” на Европа, тоест бивши джихадисти и главорези, днес кахърни “мигранти”...Почти всяка една Европейска държава се сблъска с манталитета им по отношение на жените. Кой знае кой изверг е минал през Русе на път за Будапеща и Германия и е решил да се разнообрази по пътя ... Далеч по- опасни журналисти от тази жена си ходят живи и здрави по улиците, спрете да търсите под вола теле. Някой откачен арабелин си е доставил удоволствие и после е почистил след кефа както те са си свикнали.

the1_

Добре де! Защо в България всеки, който е гледал 2 сериала си мисли, че разбира от криминология? Сериозно... вече е досадно даже. Не ви ли се струва, че някак си експерт и специалист имат стойност? Не може да се опитвате, да се догатвате! Има толкова неща, които не знаете, че всякакви опити да скалъпите "версия" на един интелигентен човек ще му изглежда профанско? Защото е профанско подобно изказване! Нямате профил! Нямата знанието и опита за да твърдите подобно нещо! Наистина аман от "специалисти"!!!

В холандските и белгийски новинарски форуми са пълни с негативни мнения за България и над 70% от тях са на мнение , че на БГ трябва да се спрат всякви евро-фондове и дори да бъде извършена от ЕС, докато не се прочисти мафията , Конграчулейшънс ,другарю международник борисOFF !

ИЗХВЪРЛЕНА от ЕС , като мръсно парцалче

the1_

И не са ли прави? Парите отиват по джобовете на мафията в БГ! Защо им е да дават пари на някой да притежава държава и да си прави каквото си иска? А нима не е истина, че държавата е на дъното? Нима не е истина, че превърнаха тази държава в блато? И всичко, което може да мисли бяга или планира да избяга в най-скоро време? Нима ние самите имаме добро мнение за тази държава?

Докато Мвр се занимава с тревички, тютюнчета и прочие нас ни убиват всеки ден. Разследвайте охранителните групировки и ще се разбере кой е.

Бог отдавна е вдигнал ръце от нас. Ние сме проклети, защото предадохме главното в себе си - вярата. Мафията изпъди половината България в чужбина, за да може да краде от останалата половина. Кой ще се върне в тази пустиня, кой ще дойде да инвестира в пазар без хора и пари? Това е реалната оценка за състоянието на "държавата". Заради какво всъщност живее съвременният българин? За да продължи своето позорно съществуване или позорна участ на размазан роб. За да отгледа децата си за още по-позорно робство. Това е позорен живот. ТИЧАМЕ НАСАМ-НАТАМ И СЕ ПИТАМЕ: "КАКВО СТАНА, КАКВО СЕ СЛУЧИ ?" СЛУЧИ СЕ НАЙ-СТРАШНОТО - ЖИВОТЪТ СИ ОТИДЕ !! Не, не съм черноглед, но виждам, че нещата са необратими !! Никому не сме нужни, даже талибаните ни заобикалят, не се притеснявайте, че ще последваме Германия. Не сме нужни нито на Русия, нито на САЩ, нито на Германия, нито на Турция, нито на Китай. Държавата е мърша вече, а мафията - лакомите червеи, които я поглъщат от 30 год. !! Всеки път се питам: какво послание е искал да ни остави Левски с последните му думи в личното си тефтерче:"НАРОДЕ ????" с 4 въпросителни ?!

the1_

Браво! Много точно казано! Само факти и истина!

Много сте прав. Винаги съм била оптимист, затова останах и в България, но сега живея и работя само с мисълта как ще емигрирам, когато детето ми стане на възраст за училище. Не искам да израсне тук. Толкова ми е мъчно за родителите ми, които ще трябва да оставя.

the1_

Абсолютно! Бах на 8 години, когато се промени режима. Останах в БГ до 38 с надеждата, че нещата ще потръгнат. Синът ми тръгна на училище и се отвратих от системата. Държавата се руши. Хората станаха зли. Стегнахме си куфарите и заминахме! 30 години търпение си е сериозно нещо! И никой няма право да упреква никого, че е решил да се спасява! Съветвам Ви да направите същото и Ви пожелавам УСПЕХ!

когато казва че медиите са враг на народа!!! Как е възможно със скоростта на светлината едно престъпление от общ характер да се превърне в политическо убийство с една единствена цел, да се налива вода в журналистическата мелница. Какво е влиянието на русенската медиа на национално равнище, за да може работата на журналистката да накърни интересите на когото и да било?!? Навярно много от вас за пръв път чуват за TVN...

Не вменявай на президента Тръмп някакви мутрафонски мантри, нито общност с подобието ви на мислене. Вероятно дори не си прочел какво и защо е казал президента по темата медии. Цялата ви шайка плю по Тръмп 2 години, сега се чудите как да си го лепите като етикет. Щото не ви се оправдаха първо прогнозите за изборите (бяхте за Хилъри), после за импийчмънта.... Не се престаравяйте. Реално погледнато не могат да ви понасят нито на Запад, нито на Изток, нито в Европа и това вече е трудно скриваем факт.

Е сега вече Гадовете ще разберат "Кон боб яде ли?" Евро-комисарят по правосъдието лично ще следи разследващите за това убийство и лепенките на устата на разследващите журналисти от "Биволъ", които мафиотите им залепиха чрез заплахи за убийство (те, горките журналя и затова замлъкнаха) лепенките ще паднат един ден и ще лъсне осрания задник на тези, които окрадоха не само евро-средствата на народа, не само изгониха 2 млн. българи в чужбина, ограбвайки за 30 год. труда на нашите родители, не само окрадоха 4 млрд. лв. от пирамидата КТБ - ТЕЗИ ГОСПОДА НИ СЪСИПАХА ЖИВОТА И НИ ДОКАРАХА ДО ЖИВОТ НА АКУМУЛАТОРИ !!! БОЖЕ, АКО ТЕ ИМА, СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ !!!

..и лошото че тоя "свят" не пропуска случая да оплюе България каква загубена държава била и колко назад сме били в не знам си какви класации... без дори да се знае кой и защо я е изнасилил и убил. Стигаше ми да прочета в немските медии какво пишат - същите медии които удобно премълчават или изопачават факти ако поредното мушкане с нож или изнасилване е извършено от "гостите на Меркел"...

the1_

Да беее, видиш ли... само пишат колко сме зле... а не сме цаля Швейцария! Пууу, да им се не види! Не ни харесва да ни казват,ч е живеем в дупка.... ама си е истина!

Щом ти харесва да четеш как плюят по България, проблемът е лично твой. Виж какво съм писал по-горе - тия които ни плюят също има за какво да бъдат критикувани но понеже на някои им харесва явно да бъде маскарена България със или без повод, дай да се радваме на поредната помия?

the1_

А то щот поводи няма, а? Всместо да измествате центъра на събитието вземете направете нещо смислено! Не "плюят" България! Четене с разбиране се чуи в първи клас! И да, трябва да се направи нещо за да се спре това безумие, което се случва в България! И да, на опашката на света сме по свобода на словото... кое е плюене, а? Вместо да се чудим как да си обясняваме колко другите са по-зле никак не е лошо да се опитаме да си поправим държавата. Ми вземете излезте малко извън България и вижте какво се случва по света!! Вижте какъв е реда и живота в другите страни! В нормалните, в белите страни! Плюй ни някой.....

Господинчо/госпожо/госпожице, не живея в България за твое сведение - обаче по никакъв повод няма да се присъединя към тия които плюят по неин адрес! Човек не си избира нито родината нито родителите. И дори да не е доволен от едното или от другото, говори много лошо за него ако при всеки удобен случай публично започва да ги оплюва... още по-зле ако се присъедини в познатия вече лай по адрес на България от страна на Англия или Германия - каква пропаднала корумпирана балканска държава сме били... и за твое сведение това отношение, особено английското, не е от вчера... На мен също доста неща не ми харесват по начина по който стават в България, но винаги когато стане цел на обиди или подобни подигравки, се опитвам да я защитавам доколкото мога.

the1_

А не правите ли разлика между родина и държава? И аз не живея вече в тази държава! Защото не се издържа вече! Хората биват гонени вече, буквално! И ако собствената ти държава те изгони имаш доста права, включително да кажеш истината! Не говоря за страната България, а държавата! Разликата е голяма! Не мога да защитавам тази държава!

Кой наемен убиец ще тръгне да изнасилва? По-скоро... вероятно е бг сиганин или сирийски ,а защо не и румънски.

Биологичен материал с ДНК (косми от клошар или всеки дръглив циганин наблизо) лесно може "да се приложи" за да бъде прикрит извършителя. Поръчково убийство на малка слаба жена 50кг привечер в тъмното може да извърши всеки бандюга ако бъде заплатен с няколкостотин euro.

Да, и ще платят и на дръглив циганин да я изнасили, преди да я убият, за да се прикрият нали? После ще убият и циганина. Страшна схема!

PEYTSCH

Четейки коментарите се забелязва, че социалистите са във възторг ...Получиха шанс да оплюят премиер и кабинет и да поискат властта за Корделия и Прадлев...Да не са пък те инициаторите ?

братуха , я сподели Боце като е голем полицей що не е разнищил показните убийства на видни фигури от ВИС и неговите хора от СИК ? А да знаеш кой поръча и кой физически отстрани боса на Мултигруп Илия Павлов ? Нещо за Бай Миле ? Стоил Славов ? Доктора ? Кюлев ? ....Това е удобен начин на Боце да покаже че някой преди него нещо е спал докато хората ги трепеха посред бял ден ама професионализъм братуха ни звук , ни стон

PEYTSCH

Ей, лично той ли ги е изтрепал? Вие само изполвате каквото и да е, злорадствате, клатите се и мислите че клатите стола му...

Първо под вие ако имаш впредвид червените на Корнелия да отбележа че за мен партий в истинският смисъл на думата по тия земи няма. Партията на която се кланят политиците по нашите земи се казва " Времето е пари " т.е личният интерес преди всичко. Иначе си прав Боце не ги е поръчал , не ги е омазал , той даже нежелае да открие истината , той е като публиката на футболен мач гледа и се кефи отстрани а като нещо се оцапа казва " Ами онези са виновни ". Въпроса не е до злорадстване! На мен и на голяма част от тоя

На мен и на голяма част от тоя... народ му е все едно кой ще управлява стига този който управлява да работи за народа си а не да сваля гащи пред някой отвън за да запази властта. Народа иска хора от народа който да работят за и единствено за народа си. Неможе близо 10 год да си на власт а показните разтрели да са вече митология и мистерия.

А, за ограбените и убити бабички по селата никакъв шум. Но щом е журналист - супер престъпление, целия свят трябва да знае.

Убитата журналистка е също и майка на шестгодишно дете, стига с простотии и имай страх от Бога!

Журналистката е водила предаването „Детектор” и е разследвала различни злоупотреби, като например източването на европейски фондове.XXI век е. Не е Средновековие. Уж се води, че живеем в държава със свобода на словото, в която се спазва Конституцията на Република България. Всъщност, всички институции, от които зависи каквото и да било, не вършат нищо полезно за телата, камо ли за душите ни.Когато в някоя държава биват арестувани разследващи журналисти, а други, посмели да дадат гласност на разследванията им, ясно, точно и конкретно, са жертви на изнасилване и впоследствие убити. КОЙ изнасилва журналисти и след това ги убива веднага, след като са дали публичност на разследване, свързано с унищожаване на документи, важни за всеки един от нас?

Господин Манфрев Вебер да вземе да се поинтересува от какво има нужда семейството и ако му е възможно да бъде по-полезен , а не само да изпраща виртуално мисли по въпроса.

Ще сложа един цитат: "Тогава от връх Балкана, от Жеруна, Индже взе чорбаджийска дъщеря и я прати с нови стомни, сама и пеша, да иде чак на Бакъджиците и да му донесе вода от Седемте кладенци. Момичето беше младо, хубаво като капка. На шията си имаше седем реда рубета и махмудии, облечено беше в атлаз и сърма. Вървеше сама-самичка - сама сред горите, сама сред зелените ниви. И ходи, и върна се с вода от Седемте кладенци. Вървя седем деня нататък и седем деня назад. Никой не посмя да я закачи, не падна косъм от главата й, не се изгуби нито едно рубе от нанизите й." Горе е описана държава. Нелегална, незаконна, направена от кърджалия, но държава! При нас държава явно има все по-малко и по малко. Момичетата не смеят да замръкнат в близкия до дома си парк.

Бъдете малко поне реалисти и не пускайте такива бомбастични заглавия Кой в света и е чувал името или знае какво точно е ''разследвала''??? Това че нашите ''журналисти'' решили да ревът как ги ''убиват заради разследванията им'' раздухват нещата нищо че до вчера и името и не са знаели.. Освен ''журналистка'' е била и административен директор така че престанете с такива приказки защото най малкото е обидно заради затрития млад живот.

все още не е време за коментарии, защото не знаем кой е извършителя и причината за това жестоко убийство! Да се помолим и прекръстим да не ни стига подобна участ, а на убитото момиче - светла му памет! Дано открият истинският убиец!

Не знам каква е истината за убийството на журналистката, нито дали ще узнаем истината за него ... Знам само че не е трудно да се нагласи извършителят да е клошар, умствено или психически нестабилен, колко му е избран такъв човек да го подбутнеш да извърши това жестоко деяние !!! А в България като си платиш и всичко може да се скрие !!!

Проблема трябва да се решава из основи. Ако искаш да унищожиш бурен го изкореняваш, а не го подкастряш. А проблема е, че тази система защитава престъпниците. От една страна в тях властниците намират сродни души, защото имат сходно мислене. От друга страна престъпноста им помага да се държат на власт, да богатеят и да държат населението в страх и подчинение. Те престъпниците (незвисимо дали са цигани, мутри или групировки) и власта са в симбиоза. Докато това не се промени, няма да се тръгне нагоре. Ако пък не се промени, то рано или късно ще рухне само. И ако някой може да мисли нека запомни следната мъдрост: "Когато малките хора започнат да хвърлят големи сенки, залезът е близо!"

Е, ДИР както искате - изтрихте ми коментара. Ваша си работа. Аз пък сега ще дам класация на веротностите за изнасилването и убийството на младата жена: 1. Циганска банда или мигрантни, каквито се събират в района на Русе за да преминават нелегално в Румъния. 2. Някой психясал - циганин, мигрант, пуснат от психиатрия или избягал затворник. 3. Някой от близкото й обкръжение, сексуалните щения на когото е отхвърлила А вие продължавайте да виете - ако не биши журналистка, един клавиш на клавиатурата нямаше да пипнете дори.

Триенето винаги ме навежда на мисълта, че съм УЛУЧИЛ истината ("десетката") в този свят на илюзии. Язък за тази хубава жена. Обаче смъртта й е помогнала да прехвърли кармичните си грехове, върху съдбите на насилниците си и убиеца. Всяко зло, за добро. И нека колегиите й дето трият, да се подготвят за "Бюрото по труда" и мижавите помощи.

the1_

" Всяко зло, за добро" я посочи едно добро нещо, което ще произходи от това убийство!!!! Стига с тая карма! Жената я няма.... каква карма и простотии редите .... Карма! Чакаме Дядо Господ да ни оправи! За това сме на това ниво! За това тая държава на нищо не прилича, щот все чакаме!

Чуждите медии на първо място слагат версията за убийство, свързано с разследването от журналистката на злоупотреби с евросредства и компании от кръга на т.нар. #GPGate за който бяха изнесени сведения на сайта на Биволъ. Просто потърсете на Интернет за #GPGate и също за "TVN Victoria Marinova". Проверете и за #GPGate пубикацията на сайта на bivol bg. Акцентира се, че последното предаване на журналистката е било с журналистите Димитър Стоянов от Биволъ и Атила Биро. Същите журналисти Димитър Стоянов от Биволъ и Атила Биро от партньорския Rise Moldova са били задържани по-рано край Радомир от полицията, оковани с белезници и освободени няколко часа по-късно след намеса на румънския консул. Очевидна е връзката на аферата с управляващите и затова всичко това ще бъде замазано от полицейското разследване, което акцентира на наличието на голямо количество биологичен материал с ДНК (което може да е похвърлено, за да се обвини някой клошар например).

Русенската телевизия е "умряла работа".Едва ли убийството е свързано с работата на жертвата. Освен това , поръчковите убийци не изнасилват и не се гаврят с жертвите - стремят се да оставят мимимум улики на местопрестъплението. А тук борба, изнасилване ...., и то през деня.Само е работа на местни цигани, обикалящи край реката да събират желязо, или каквото им падне.

the1_

Ако целта на убийството е назидание.... доста ще се погаврят! В тоя форум все специалисти по всичко... С толкова много знание се чудя как пък сме на опашката на света!

"Светът" трябва да дойде да разследва българските политици от 89 досега всичките, "Светът трябва да помогне на българите да се справят с мафията, ние не можем сами да се справим, защото НЕ ИСКАМЕ, "светът" трябва да вземе мерки, защото само след 30 години на центъра на Балканите ще същестувава държава, като в Дивия Запад и тогава... не знам!

Затова изтрихте "Държава, като в Дивия Запад".

За съжаление това е в държавата на Боко Чоко.

Ако убитата жена ( мир на прахът и) не беше част от журналистическата гилдия такава шумиха нямаше да се вдигне. В края на Август след една трагедия сега имаме 19 трупа ама некой да е видял по цитираните медии нещо? То нещо никой не е видял и тука у България повече от месец едно голямо нищо. Убийството във всяка форма е НЕоправдано , но за сежаление право-раздавателните и право-охранителните органи по нашите земи са така ефикасни че има показни убийства от преди 10-15 години при които даже няма заподозян камо ли осъден

При условие, че журналистката е разведена и изглежда прилично, всички версии за убийство поради служебни мотиви са абсолютно несъстоятелни. Със сигурност доста песове са тичкали след нея, а такива мацки имат свойството да избират най-негодните от тях. Имаше няколко такива случая, няма какво да се мисли.

Не мога да разбера защо така се получава, че понеже е убит журналист, това някакси било по-лошо, отколкото ако беше например шивачка. Както и Жокера казва, авно има хора, които е нормално да бъдат изтребвани - войници или жените в Африка, например, които ги изнасилват и избиват с десетки почти всеки ден. На всеки няколко секунди по света едно дете умира от глад. Щрак... щрак... щрак... щрак... И пълно мълчание. На никого не му пука. Ако, обаче, се случи да е бяла журналистка, или пък някой политик, вой до небесата...

Защото журналистката може би е убита заради работата и, за да не стигне до някои истини. Това не е битово престъпление. Не че битовото е по-малка трагедия.

the1_

Това, че вие не знаете или не ви пука не значи, че на никого не му пука! За разлиак от БГ много държави правят нешо и се опитват да помогнат. Факт е, че в БГ нищо не се чува и на никого не му пука! Нещата, обаче, по света са много различни!!!

Задържането на Боко кучкаря на власт ще унищожи България.

Същите тези европейци които държат боко на власт за да им прикрива далаверите, от тях само зло за България.

Същите тези европейци които държат боко на власт за да им прикрива далаверите, от тях само зло за България.

Когато стане зверско престъпление от този вид, Прокуратура, Полиция , Следствие започват безкрайни обяснения и успокоение за обществото.Помним случая с убитата с тесла млада жена от Търново преди няколко години за 25 лв. от циганин.Сега отново убийство но в Русе.Разберете престъпността се чуства защитена от липсата на смъртно наказание. Крайно време отново да се въведе смъртното наказание.Европа е далече ,но убийците са тук България, че им защитаваме правата и условията в затворите.Или поне когато ги залавят ,куршум в главата при опит за съпротива при залавянето.Престъпността с хуманност не се бори а с жестоки мерки срещу нея от страна на закона.

Наличието на смъртно наказание Е ДОКАЗАНО, че не намалява престъпността -виж справка за Щатите - в някои щати има, в други няма смъртно наказание, но няма права пропорционалност между броя и процента на тежки престъпления (за които се прилага смъртното наказание) и съшествуването му. Няма разлика между доживотен затвор и смъртно наказание - важното е да се прилага закона!

Не можем да твърдим това, защото не знам как щеше да е престъпността в САЩ при липса на смъртно наказание.

Наличието на смъртно наказание Е ДОКАЗАНО, че не намалява престъпността -виж справка за Щатите - в някои щати има, в други няма смъртно наказание, но няма права пропорционалност между броя и процента на тежки престъпления (за които се прилага смъртното наказание) и съшествуването му. Няма разлика между доживотен затвор и смъртно наказание - важното е да се прилага закона!

Светът може да реагира на жестокото убийство на Виктория, но нашите милиционери работят по версия самоубийство...Така че, светът като не е бил в Симеоново да не се меси в делата на професионалните гладки мозъци - дипломанти на прочутата школа.

Тя е бягала всеки ден по едно и също време,това е работа на сексуален маниак,който също е бил там всеки ден и тя го е познавала.

Високопосъавените мутри в държавата веднага хвърлиха прах в очите на обществото че престъплението станало край психиатрия, демек няма общо с разследване на корупцията.... Дай Боже от ЕС да се намесят..... Освен това искаме да видим цялото интервю на разследващия журналист.

он посочените западни медии в случая търсят под вола теле...Според мен това ужасяващо убийство е на лична основа...най-вероятно-от ревност...Или извършителят е психически болен...Почеркът при "политическите" убийства е различен...Обикновено те са резултат от "случаен инцидент"- ПТП, подхлъзване от тераса....и т.н. В случая има проявена лична злоба, отмъщение...затова и толкова жестокост... Мир на праха на младата жена...

Разбирам сарказъмът ти. Крилатато изречение ит преди няколко месеца "заради жена е"....

Така както се вдига шум в случая с младата жена, трябва да се реагира и срещу всички убийства. Всички сме хора на този свят, а не само журналистите, младите и красивите.

Тук става въпрос за друго!

това убийство или е лично, от страст или е поредната диващина на индийските примати. в краен случай, може и да има значение фактът, че наблизо има психиатрия. СТРАШНО Е, НО Е "БИТОВО", стига с тая глупост, за "разследваща журналистка"! обаче на бибиситата и гардиъните такава версия не им върши работа, трябва да има политика, трябва кретенът с трудното белгийско име да плещи за "журналисти" и "корупция". иначе пет пари не дават за страшната трагедия на една млада българска жена, дреме им, особено ако е убита от любимите орки на дрънкащия белгиец-веднага ще млъкнат, но пълно изкривяване на реалната ситуация с това убийство е толкова апетитът залък за политически речи...

ami daje i da ne mu puka na belgieca, pone go e kazal v Europarlamenta! Wie kakvo iskate da mal4at li tuk! pfff...RIP

Ами както преди години,в Русия беше убита журналистка ,слугинажните медии се нахвърлиха тогава срещу Путин. Че видите ли,тя от поне 15 години била критична към него,още от чеченските събития...Сякаш някой би чакал 15 години,ако е решил да премахне някого. Но тогава не се писа,че тя е въртяла едър бизнес,най-разнообразен ,притежавала холдинги...! След това,убийците (чеченци,разбира се) бяха осъдени,но у нас а и в света това никъде не се писа (това вече не беше интересно).

в раздел "коментари" под статия имаше 408 СПАМА! И това ако е нормален сайт...

Убеден съм че е любовен триъгълник и е убита заради ревност. Очичките и искат секс (което е нормално) като лалугер надушил мляко и резултата е налице.

Разбирам че е била и модел, спортува, апетитна е, на джогинга сигурно е била в прилепнали по тялото дрехи. Това е привлякло нападателя, секса, а не работата и. Но сега се вдига повечко шум по въпроса, само защото е била журналист. Подобно на онзи "пребития" от Господари на ефира. На местата и алеите за джогинг, в парковете явно постоянна охрана не е възможно да има, но тук там охранителни камери могат да възпрат бъдещите нападатели над сами спортуващи жени.

макар че е трудно. Глупостите, които пишете се доближават до вчерашния китайски бисер "Жената на шефа на Интерпол, (който е арестуван още на летището), се е обърнала към международната бездушна общност и е поставена под ЗАЩИТА".

Това е Бъгария.Затова съм емигрант вече 8 години и няма да се върна.

Е как бе нали премиера каза друго? Нали вие емигрантите сте виждали подобрението от гербеското управление?

ние те очаквахме с хляб и сол на границата...Стой си там...И ни гледай сеира...Щом така ти харесва...

Не знам къде си емигрант, ама такива неща се случват навсякъде, сексуални маниаци да дебнат жертвите. Айде не обобщавай, че със сигурност не обикаляш определени места в града,където живееш освен ако не живееш в село с по 3000 човека.

Хора ли сме вече !?!?

Не сме, нито хора, нито народ, нито нация! Мъртви души от индивиди, които се интересуват единствено от личното си благополучие. Онзи девиз там дето е закачен на парламента за съединението и силата в никакъв случай не важи за нацията ни. Много правилно е казано че не сме народ ,а мърша! Мърша която върви към собствената си гибел!

Разбира се, че най- явната причина е работата и!! Дори бибиси са го написали черно на бяло! БиБиСи! Никой там не е привърженик на Путин и Русия, Та да се мъчи да сложи петънце на слънцето Бойко и партия ГЕРБ! Просто хората пишат най- нормалното и вяроятното!

Толкова ли е голяма лилавата махала в Русе? Ясно е,че е примат от гетото! Паразитите се веселят!

Много весел коментар дано с твоите дъщери някой не се весели така.

Ние сме непригодни за тази т. нар „ Демокрация “....Не сме пригодни и за която и да е друга „ Демокрация “...И отдавна даваме жертви заради собствената си непригодност...Дълбоко в себе си мразим всеки един депутат, но още по- дълбоко в себе си всеки един от нас иска да краде поне колкото депутат, а защо не и малко повече...Клети нещастници, които се самоунищожават, това сме ние...Истински роби на собствената си меркантилност и вътрешно безхаберие...Честно казано нуждаем се от нов „ диктатор “, който да ни вкара в пътя... Поне частично...В противен случай ще се самозатрием... Очаквам с интерес Ани Салич да пусне някой и друг сопол по случая, докато харчи огромната си грантаджийска заплата на „ свободна “ журналистка....Очаквам и много други подобни неща в близките дни...Жалко за затритият млад живот... Никой не заслужава това...

Вие сте непригодни, вярно е. Но това не означава, че трябва да ни натрисате диктатор. И сте непригодни, защото отказвате да приемете, че както вашите деди трябва да се погрижите ПЪРВО ЗА СЕБЕ СИ. 140 години някой ви убеждава, че добрия човек мисли първо за някаква велика цел. Първо за Обединена България, след това за световния комунизъм. Демокрацията действа, когато разсъждаваш като твоите прадеди, които са казали "помогни си сам, че и господ да ти помогне". Демокрацията не действа, когато на избори гласуваш за световния мир, а в живота искаш по-високи заплата ЗА ТЕБ. Пазарната икономика не действа ако разчиташ, че друг ЩЕ ТИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА, искаш 2000лв. на месец, а на интурвю за работа казваш, че ще работиш за 800 и след три месеца искаш повишения, защото си бил дъбор работник... Та, да ВИЕ не ставате. Тежите ни - вместо да се погрижите за себе си искате някой друг да се грижи за вас и вашите деца. И да , това наистина може да е само ДИКТАТОР. Това е логиката на диктатурата. Логиката на свободните хора е , че вратът на вълка е дебел , защото САМ си върши работата

не става. ти си живей у новата диктатура. аз ше съм мъртъв. свободата е ного по-ценна и важна за индвида, отколкото успеха на обществото, към което принадлежи. якшън бе.

Спешно се търси психично болен, бивш легионер!

Който и да е извършителят, каквато и да е е причината, това убийство е страшно! И е страшно, че се случва в държавата ми! Дали са хора замесени в корупция, дали цигани или мъж психопат са еднакво плашещи и отвратителни теории! Да почива в мир след тези мъки!

Нормално е това зверство да има световен отзвук и са прави да свързват убийството с работата и. Да не забравяме как убиха една журналистка в Малта, ако не се лъжа. А като гледам коментарите тук отново делението ни на БСП и ГЕРБ пречи на някой да видят нещата такива каквито са.

Ето нагледен пример за руска простотия - 70% от коментарите ! "Браво" !

Къде виждате простотия и то руска?? Къде е Русия тук? Говорим за средства от ЕС които целогодишно се изсмукват от партията на власт! А вие Или живеете под камък или тролите яко?

ти не четеш ли за домофоните бе глупак ? Къде им е мястото на тия галфони ?

А защо сме на 110 място в света,а защо вече няма почти предавания с разледващи журналисти,,пратиха ги в трета глуха,,.А смее ли някой журналист да задава неудобни въпроси свързани с корупцията с обществени поръчки,дори и прокуратурата повдига обвинения които не и,държат в съда.

спрете този флъд! повтаря се едно и също, толкова ли е трудно? втори ден продължава този тормоз, при това в такива теми!