Светът е нащрек заради Омикрон: Израел затвори границата за чужденци

В опит да спрат разпространението новия вариант на коронавируса редица страни по света ограничиха движението и полетите от и до Южна Африка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости!Еволюцията е най-силна ,когато има някаква съпротива.В случая най-вероятно мутацията е тръгнала от Израел ,защото там всички са ваксинирани.

Кога го изолираха кога го типизираха и как го диагностицираха? Тези неща в Булгаристан са забранени да се правят и питат. Значи се разпространява толкова бързо по Масмедийте!

Голяма олигофрения. Всички, пренесли омикрона от Африка, са дабъл, че и трипъл-вакснати, но видиш ли невакснатите били виновни...

Израел прави ограничения има защо.Те са най умната нация във всички държави

Дано Кунчев наистина да дойде на работа в понеделник, защото без него в тази нова сложна епидимиологична обстановка ни е спукана работата. Само той може да реши проблема как да бъдат разпределени съществуващите ресурси от неупотребени ваксини докато бъдат получени нови срещу новопоявилият се щам.

1. 5 милиона смъртни случаи към 7 милиарда около 0,06% смъртност. Егати "смъртоносния" вирус!!! 2. Нали ужким в Израел бяха набодени всички? От какво толкова ги хвана шубето???

Не са набодени всички. Имат сершозен процент антивакс идиоти и там.

Миналата година без ваксина имаше кратно по-малко заразени..

Ха-ха-ха!! Зеленичките си картончета ще ги носите само... у дома! Нема да важът!!! Акaйте върху тях, бaлъци!

Сегашните ваксини не действали били. Е сега дойде ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК за ваксини! Давай народе, по 5 наведнъж на примоция. Няма да ви опазят, но пък може да ви инвалидизират. Или даже убият.

Нещо по-умно и научно доказано имаш ли да споделиш, или това е максимумът ти?

Ти май чакаш от умрял писмо... Кой "учен", който говори под натиска на банковата си сметка, ше ти докаже научно, пе съществува нещо, което ще му спре чешмата за пари?.

Да ти давам доказателства, за какво? Има, колкото искаш информация, на официалните държавни институции по света. Намери си (VAERS covid vaccine), прочети си, но първо си спри ТВ-то.

Антивакс идиоти, нали в Африка нямаше ковид? Нормалният живот ще се върне като се ваксинира цялото население, дотогава вирусът ще си мутира доволно.

Ваксидиоте, омикрон е открит в 4-ма тройно ваксинирани. Второ, президентът на ЮАР твърди, че щамът е много заразен, но безобиден. И това е естествената еволюция на всеки вирус до превръщането му в нещо безобидно. Ама ти си слушай Урсула Лайното, тя знае всичко, сбабичосаната акушерка.

ми тряало и 4-тата да си сложат за всеки случай! несъзнателни!! вън от К0МС0М0ЛА!!!

Колкото повече неваксинирани има, толкова повече щамове ще се появяват. И ваксините ще ги "догонват". Тъп ли си или се правиш на такъв?

Хем първите заразени са тройно ваксинирани, хем пътуващите ваксинирани разнасят щама по света. Кой е тъпият и невдяващият, как мислиш?

Главният симптом бил силна умора. Те африканците по рождение са си "уморени", хич не им се работи.

кажи честно. Ваксите върнаха "нормалния живот". Божкеее..... А сега пак винете невакснатите.

И така, Омикрон вируса (който между другото е известен още от юли месец) вече го има в Белгия, Нидерландия, Германия, Италия, Чехия и Великобритания, Австрия и т.н. Как точно се е разпространил, след като само ваксинираните могат да пътуват? Пак ли неваксинираните са виновни?

Освен това е открит в 4-ма тройно ваксинирани първо. Може би се предава само от ваксинирани на ваксинирани?

ТАКА НЯМА ДА ПРЕЧИШ НА ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ !!

Поради BAKCA случайно си станал на едно голямо антитяло! Пазете се, хора!!!

Ъхъ. Когато си сикс фиит ъндър, не пречиш на хората около теб. :)

НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС ЗА ФАРМАТА ПЮЛИТИЦИТИ МИСИРКИТИ И УФЦЕТИ

Чак сега ще има яка антиваксърска жътва....

Докато бигфармата ти пусне ъпдейта, и ти си неваксиниран

Хем много по-неваксиниран от изобщо неваксинираните.

Светът е нащрек ние какво правим по въпроса

бе антиваксъри боклуци.

ваксъри боклуци искаше да кажеш май, а?

За притежателите на зелен сертификат предлагаме памперси с 20% намаление

да си изкараш грипчето. Да си имаш антителца срещу всичките 28 протеина на вируса, не само срещу 1, сиреч спайка. Да си имаш не само добре разгърнат хуморален, но и Т-клетъчен имунитет за десетилетия напред. Преди да бъдат неефективни или опасни, инжекционните серуми са безсмислени за 9/10 от населението. СЗО напомня: смъртността при възрастова група под 65г. в Европа е 0.09% или малко по-ниска от грипната. В Африка повече хора умират от диария все пак..

"грипчето" продължава колкото 3 грипа и може да пукнеш от високата температура и изтощението на организма

Освен това добиваш имунитет към конкретния вариант, но не и към мутациите. Виж как е при обикновенния грип, може и три пъти да го изкараш за една зима, щото има мутации.

Преставляват изменение на 0.00089% от генома на спайк протеина. Не че нещо, но това е достаъчно само да пробият част от ваксиналния антиген.

Directed by Ugo Gregoretti Produced by Franco Cristaldi Cinematography Carlo Di Palma Music by Piero Umiliani

An alien takes over the body of an Earthman in order to learn about the planet so his race can take it over.

Всяко чудо за 3 дена

Борг научават за субстанцията, чрез асимилиране на 12 вида, имащи знанията за нея. Те успяват да синтезират молекула, но тя експлодира унищожавайки 29 кораба - 600 000 дрони.

Звездния флот не само забранява използването на Омега молекулата, но и създава Омега Директивата

Омега молекула е била създадена през късния 23 век от д-р Кетеракт, учен от Федерацията. Тя остава стабилна само за части от секундата и експлодира, убивайки 127 водещи учени,

за този цирк? В Израел не бяха ли на 4-та игла вече? За чий се затварят?..

Вирусът мутира, почти толкова често, колкото грипа. Колкото и игли да се бият, пак ще се разпространи, и имуннокомпрометираните няма да го карат леко. Усилията трябва да се насочат към лекарство и усъвършенстване на терапията, или да се чака с ваксините и иглите, вирусът да мутира в по лека форма. Нито едното има прогрес, нито другото в следващите 6-12 месеца (докато не мине вълната омикрон) няма да стане.

До 2025 са подготвили пЛандемията. След омикрон ще има друг щам.

Тогава не виждам никаква причина за тормоз на хората. Мангъров е прав.

Оникрон частица - Омега молекулата е краткотрайна, високо нестабилна молекула, възможно най-мощната и унищожителна субстанция позната във вселената.

България - ваксинирани 23% ЮАР - ваксинирани 24% Ясно е, къде в Европа омикрона ще удари най-силно.

Има над 2000 положителни теста дневно при 59 млн. население. В БГ пак толкова, но за 6 млн. от които 2/3 изкараха грипа.

Т'ва не е новина! Изоставате от информационния поток, дир. Световните агенции разпространиха новината преди минути, че първият починал от корона в Ухан се е събудил!

Антиваксърите в България постепенно намаляват. Факт.

не съм ваксър ито антиваксър. Я обясни за израел, как всички са вакснати, пък се страхуват от новия вирус ?

Събуди сеее, аз съм онази с косата и съм пред твоята врата.

"Връщането към нормалното" продължава да става все по-гротескно

Няма проблеми - буустъри след буустъри, ъпдейтнати ваксини един месец след буустър, пълни локдауни по празниците и.. всички на работа и под наблюдение. Яко, просълзих се от умиление по днешна Европа. Жестоко шоу, спор няма. Апропо, утре чакам да видя Кунчев (с актуална снимка или видео) как отива на работа ;) Направо сън не ме лови да го видя и да си запазя час за буустърче от старата, изтекла Пфайзер, преди новият вариант да е докаран...

"Близо две години след началото на пандемията, отнела живота на над 5 милиона души в глобален мащаб, страните по целия свят са нащрек." Или жертвите са 0,00071% от населението ма Земята! Какъв е процент жертви след нелекувани хронични и онко заболявания? Вероятно много по-голям, но там световните кукловоди не са "нащрек", защото не пада бърз келепир! Изроди!

То и тези 5 млн са фейк.. Италия изписа и котките на сметка на короната, всички държави се скъсаха да лъжат кой от какво е умрял

Честито. Сега всички вече сме неваксинирани. Ако някой още не вярва че ще има тотален локдаун. Скоро ще го усети.

И къде прочете, че ваксините не действат срещу омикрон? Ефективността на ваксините срещу омикрон сега се проучва. Кефи ли те да пишеш лъжи или глупости?

То срещу делта втората доза вече масово не действа и половината и повече приети в болница и умрели при отличниците са ваксинирани, а Израел даже обяви, че бустерът изкарва 4 месеца и почна кампания за 4та доза. Какво остава за омикрона с десетки мутации? Е, разбира се, може да го броят целия гаф с досегашното ваксиниране по вина на омикрона, че иначе ще лъсне истината за "ваксините".

властите ще въведат в употреба технология за следене на телефони, която по принцип се използва за целите на борбата срещу тероризма, за следене на заразени с новия вариант на вируса хора. И тая Урсула ква е досетлива. Още преди са открият повата буква от гръцката азбука, тя поръча 2 млрд дози от ваксата. Не се съмняваме, че ще действат, разбира се.

Ех този Нафталин, да им е честит. Холкоста ще им се види детски лагер на тия.

Колкото по заразен толкова по лек,ама нали трябва да се всява страх...

Омикрона се е пръкнал от Делтата. Не виждам смисъл от каквито и да е мерки. Навсякъде има Делта, която притежава потенциала да мутира в Омикрон.

Да, ама не. Омикрон е нов вариант, комбиниращ мутации, намерени при вариантите преди делта. Не е еволюция на делта.

Не се смей. Ще умреш колкото и ваксини да си си нашил...

Тая работа вече сериозно започва да писва на всички!

Ааа, не на всички! Овцете блеят и навиват ръкав за ново бустерче! Душици! :)

Разтреперих се бате и умирам прав !

Само трепане за ковидарите, иначе няма да ни оставят на мира!!! Само трепане за маскъри, ваксъри и всякаква подобна СГАН!!!! Само трепане за бялата мафия и фарма мафията!!!! СМЪРТ ЗА КОВИДАРИТЕ!!!!

Мошетата що ги ручаха жабетата с"ваксините"?

Жандармерията из страната и да ограничи движението. Молове барове фитнес всичко да се затвори. Иначе ще умрат милиони хора

Че нали там са ваксинирани на 110% - не тях трбва да ги е страх, а вируса трбва да го е страх !

От кво ги е страх - нали са брутално вакснати?!

Щом почнаха да следят куцо и сакато, значи съвсем са изпуснати нещата.

Точно обратното- изпълняват си целите! Конспирации били...писания на луди били... Е така един ден ще се събудим у концлагер за "здрави".