Свещеници даряват кръв за пациентите във ВМА

Акцията ще се проведе на 21 ноември от 14 до 17 часа, в Кръвния център на лечебното заведение

Обратно в новината

Коментари - Свещеници даряват кръв за пациентите във ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да питам какво става после с тая кръв - защото всичките ми познати, на които напоследък им се налага кръвопреливане по една или друга причина, тръгват да търсят бележки за дарена кръв, плащат яки суми за това, самите болници нямали кръв... Къде отива тая кръв от кръводарителите? В чужбина?

Тагаренко я изпраща на Зеленски.

Църквата, като най гелемия земевладелец не плащат данъци на държавата, поне кръв да дарят тези добре охранени хрантутници.

както казват хората.

Всичко добре, но се питам от много време защо Българската Првославна Църква призовава за кръводаряване точно когато се пости и организмът е отслабен, а знаем, че кръводаряването също отслабва организма.

Поповете не постят и не ги знаят тия неща. :)

Да натоварят всички тулупи с калимявки и да им източат кръвчицата до капка! Тез мерзавци имат какво да дадат. На ул. Заводска 14 е пълно с тези пиявици. Религията е най-голямата измама, държат хората в подчинение от векове, изземват и малкото което имат от бедните, а самата църква е най-богатата на планетата. Всички религии трябва да бъдат заличени, всеки човек си е своя религия!

кукувица ти е изпила мозъка, зомби. Това лукавите духове ти го внушиха, а хората кръв даряват. Утре ще се наложи да ти прелеят попска кръв, да те видим тогава, колко религиозен ще станеш.

Само да не са фъксинирани, че ще убият пациента с отровената си кръв.

да ги проверят сега дали постят, че като му гледам шията на този не е от туршия.

От туршия е. Естествено е да се напълнее, поповете имат служба в храма, а не активно движение. Ако вземеш да постиш, ще видиш, че се качва, щото се набляга на тестото.

Ми то не се пюска тесто до насиране….Иди попа да ти прочете молитва…

Повече такива кампании трябват. Трябва да се засили ролята на църквата в обществото и представянето ѝ в медиите.