”Акционисти” чистиха София от расистки послания

Под мотото "Да почистим стените на омразата!" седмина младежи заличиха неонацистки графити от фасадата на Националната финансово-стопанска гимназия в София и близките сгради.

Обратно в новината

Коментари - ”Акционисти” чистиха София от расистки послания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една ли тези млади хора, които рисуват непознати за тях религиозни символи са наясно със съшността на онова което е кодирано в тях. Безпорен факт е, че са загърбили християнското учение с което евреите управляват света. На едно подсъзнателно ниво те търсят антипода на християнската религия, която няма нищо общо с нашия народ и с неговите богове. Когато говорим за расизъм няма как да не цитираме Библията и съдържащото се в нея Вторазаконие на Мойсей. Сама по себе си тази глава от Библията внушаваща ни, че има един богоизбран народ, който трябва да пренесе пред олтара на еврейския бог като жертвено агне останалите народи , буди не само недоумение , но и гняв. Антипода на еврейския ционизъм е национал социализма. С принципите си той е абсолютно реципрочен на ционизма Единственото по което се различава от него е, че един богоизбран народ е заменен с друг. Съвсем различна е религията на нашите богомили за която тези млади хора не са чували. ВИНАТА НЕ Е ТЯХНА. Вината е на тези богоборци, които принудиха хората да се кланят на Мамона. Вината е на тези които ни карат да наизустяваме чрез първите пет глави от Библията историята на еврейския народ, без да знаем нашата история и нашите богове. Убеден съм, че когато тези момчета разберат кои сме ние българите и от коя точка на света идваме, ще променят не само мисленето си , но и поведението си. ЗАВЪРШВАЙКИ БИХ АПЕЛИРАЛ КЪМ ТЯХ : Не подражявайте на този, който украде от древните римляни не само императорския поздрав, но и символите им. Прочетете историята на древния Рим и открийте петте най добри императори сред които има такива родени по нашите земи. ИМПЕРИЯТА ЗАГИНА НЕ ЗАЩОТО БЕ СЛАБА, А ЗАЩОТО ЗАГУБИ БИТКАТА С ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ. Коя е победената религия на древния Рим и няма ли тя нещо общо с тази проповядвана от траките ?? ДЕРЗАЙТЕ МОМЧЕТА ТАКА, КАКТО ГО ПРАВЕШЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ТРАКОЛОГ И РЪКОВОДИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ пр. БОГДАН ФИЛОВ.

Аз пък чакам кога ще почнат да почистват подлези и стени от т.нар. графити. В голямата си част са удивително грозни и уродливи. Рисуването със спрей върху фасадите на сградите си е хулиганство, но никой не взема мерки срещу това. Също така прокуратурата може да се сезира за един сайт изписан хилядократно по стените /няма да го рекламирам/, на едно лице с фирма за шофьорски курсове. Същото лице май беше автор на идеята за редовни проверовъчни изпити за всички водачи. Е на тоя си струва да му се скъса гъза, това е лобист та дрънка. И за всяка изписана стена, по 50 кинта глоба, множко е изписал.

абе идете да почистите некоя градинка, блок , стаята си.

Ама да не забравите и турските символи и писаниците на турците по адрес на българите.

на евреиските лакеи пак им натиснаха копчето...нямат почивка ,еи.....!

КомунизЪма е донесъл повече беди от фашизма! Защо не забранят петолъчката????!!!!!....

не схвастиката като такава е проблем, какво се правите на оригинални ? Проблем е символът, който тези хора влагат в нея и предупреждението, което отправят - а именно "НИЕ СМЕ ТУК И НИЕ РЕШАВАМЕ КОЙ ДА ЖИВЕЕ И КОЙ НЕ !" И това е ужасяващо, защото всеки попада в прицела им - било то по расова, религиозна, сексуална, политическа, спортна или кой знае още каква принадлежност. Факт е, че всеки може да попадне на прицел на тези момчета, а те започват да добиват кураж и да стават все по-видими и все по-нагли. Не може да пребиваш, убиваш или изнасилваш само защото някой си не живее по твоите правила. Не подценявайте проблемът преди да сте се оказали размазан някъде, защото сте заприличали на някого на нещо си...

Много клиширано се изразявате! Така добре си личи, колко много и колко дълго време ви е наливано с фуния всичко, което говорите. Мъдредците са казали, че когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли достатъчно!!! Тоест ако всички излезем като вас да манифестираме научени лозунги и фрази, ще сме просто едно тъпо племе. Време е да разберете, че Европа става все по-дясна, а България вечно бяга в лявата лента . Българите са толерантен и търпелив народ, вашите думи са обидни в този смисъл. Достатъчно толерантни към цигани, фесове, забрадки, насилствено насаждане на вина спрямо евреи, внушаване, че сме длъжни на тези хора да ги гледаме, осигуряваме с нашите средства, не само , ами даже да им плащаме за това, че ги има. Колкото до побоите и изнасилванията, не съм чула до сега за изнасилвания от нс.Този тип престъпления са типични за циганския етнос. Е, може някой комунистически задник от съмнителен мъжки пол да го е преживял, но не вярвам да се оплаква. Ако скиновете стават да бият някого, запитахте ли се кого??? Кой беше в прословутия трамвай ??? Заблудени дечица от неокомунистически организации със съмнително "мирни" идеи , водени от великия вожд жан виденов, който доведе България до пълен крах (умишлено с малки букви) !!!. Не мислете, че са толкова невинни. Хайде, омръзнаха ни вече "мирните и ненатрапливи" протести на цигани, комунистически отрепки, гейове, лезбийки и т.н. генетично увредена маса! Не може да съдите белите, нормални, работещи и учещи, хетеросексуални българи, за това, че имат достойнство и гордост!!!

драга г-жо, не знам дали се изразявам клиширано, но тъжното в случая е че реалността е такава - клиширана, грозна и банална. Не ми е ясно към коя точно Европа сте тъгнали, но явно и вие (нарочно с малка буква) не знаете, защото Европа е цветна. В Европа хората се интересуват от това кой колко може, какво и как го прави и дали спазва правилата и никой 5 пари не дава за етнос, религиозни убеждения или сексуалната ви ориентация. Колкото за сексуалното насилие в Б-я, то е доста широко разпространено и не знам кой ви излъга така брутално, че се случва само сред малцинствата. Излезте от клишираната приказка, в която се опитвате да живеете и да наврете и мен и се огледайте да видите света в неговата цялост, ще се иненадате как хората не се делят по разни първични маркери.

Колеги,на по-горните от вас ,които са се заели да обясняват,че свастиката е видите ли само един древен символ...така е всички го знаят. Но не подценявате ли вие интелигенцията на читателите,като се опитвате да ги убедите,че тези копелета с бръснатите глави са имали предвид точно "знака на черното слънце",когато са драскали по стените или по гробищните плочи.Демагогията ви е евтина и прозрачна. А другаря "бг" искам да попитам: ...ти пък кога успя да прочетеш Талмуда...та ти не си прочел нищо през безсмисления си живот

Мда, именно :) Може би индуски някакви активисти са издраскали цяла софия със соларните си символи - за късмет и благополучие, разбирате ли. Между другото на вчерашната снимка на въпросните свастики отдолу се мъдреше и надпис heil hitler. Това пък ще да е някоя незнайна будистка мантра. Хахаха. Това ли е патриотизмът ви, родолюбци - поклонение пред Хитлер и желание за погребването на всички турци в масов гроб??? Мерси ще кажа аз на такава България

Вярвам във вас! Вие ще си живеете чудесно в Азия или Африка! Дерзайте! Оставете България на българите !!! За Европа не помисляйте изобщо - пълно е с "шоколадчета" , но и през ум не им минава да не спазват закони или да са неуважителни ;))) На добър път към Анадола !

А дали тези другари след това ще премахнат изображенията на полумесеци в България, като символ на геноцида, ксенофобията и расизма на турците спрямо Българите.

Според Европейската комисия, изказванията на ББ, ЦЦ и Волен Сидеров са "ксенофобски, антисемитски, расистки и подклаждат предразсъдъци и дискриминация спрямо хора от различна раса, народност, етническа принадлежност, сексуална ориентация, човешки геном, гражданство, произход".

Не разбирам защо свастиката се приема като нещо расистко. В съоръжението на "Голямата косматка" бяха открити украшения с изобразена на тях свастика. НИМА ТРАКИТЕ СА БИЛИ ФАШИСТИ ??? Изобразяването на свастиката от древните ни праотци показва наличието на познанието свързано с Черното слънце, което древните са изобразявали точно с този символ. ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ СЕ НАМИРА В ЦЕНТЪРА НА ЕКЛИПТИКАТА И ПРЕДСТАВЛЯВА ОНЗИ ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ ОКОЛО КОЙТО ОСТА НА ЗЕМЯТА ИЗВЪРШВА ЗА 25920 ГОДИНИ ИЗВЪРШВА ЕДНА ПЪЛНА ПРЕЦИСИОННА ОБИКОЛКА. Точно на това место в северното звездно неме на 66,6 градуса се намира невероятно красивата мъглявина приличаща на роза ( NGC 6543). Мъглявината Котешко око е в съзвездието Дракон. Дракона е символ на източните учения, а северния звезден кръст (Съзвездието Лебед) е символ на християнството което е еврейска религиозна догма. МИСЛЯ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СПРЕ ДА СЕ САТАНИЗИРА СИМВОЛА НА ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ (СВАСТИКАТА). Нека уважаваме религията на другия без да налагаме по насилствен път вярата си.

Е обърнатата свастика си е нацистки символ. Проблемът по-скоро е че чистят само нацистките символи, а не и комунистическите.

време е всеки подобен отпор да получи топор! подобни "човеколюбци" да бъдат задължавани да живеят по 1 месец в циганско гето докато работят в еврейска фирма, и чак тогава да бършат по стените. не знам кой ги насъсква тия, или те се имат за особено перверзни та са тръгнали да защитават мангалите???

Лошо нещо е неграмотността. Дълги години ни беше втълпявано че "фашист" е мръсна дума. И че в Германия е имало фашисти. И там фашистите били правили това или онова. Полуграмотните съветски пропагандисти сигурно са чули някога изказване на тов. Сталин (той, както добре знаем също е полуграмотен) и като папагали го повтарят без да разсъждават. Истината е че фашизмът като идеология е бил разпространен в Италия. В Германия може и да е имало някой и друг фашист (по всяка вероятност италианец), но в никакъв случай не е бил широко разпространен. Както добре знаят интелигентните хора в Германия е имало национал-социализъм. Нещо като демократичния социализъм от по-късни времена, развития социализъм или строящия се комунизъм. Поне символите и практическото приложение много си приличат. Пък и фашисти, национал-социалисти, и болшевики имат общ генезис - всички са били социал-демократи. И омразата един към друг само за пореден път доказва че са от едно котило. Що се отнася до свастиката, всеки що годе грамотен човек знае че това е символ на над 5000 години. Той е бил възприет от Хитлер и НСДАП и се е ползвал 12 години. По това време на мода е бил Вагнер като композитор (един блестящ гений, между впрочем). И поради болшвеишки идиотизъм Вагнер е бил оставен в забвение дълги години, въпреки че межди Хитлер и Вагнер няма никаква връзка. Пречупеният кръст или свастиката е символ чието значение се преекспонира в контекста му на връзката с Хитлер, и това че Германия е победена държава. Със същите идиотски аргументи след 1989 г някой забрани петолъчката. Те, американците си я ползват и досега, ама нали ние като ни кажат да пръднем са насираме... Само да спомена че петолъчната звезда не я е измислил нито Сталин нито Тодор Живков. и тя е символ с хилядолетна история подобно на свастиката. И след като вече по безспорен начин е доказано че сталинизмът е точно толкова човеко ненавистен колкото и хитлеризма (даже жертвите на сталинизма са десетки пъти повече) защо символът на сталинизма и СССР се приема спокойно, а символът на нацистка Германия не. Обяснението е само едно - манипулация. Някой не обича свастики. ОК! Нека да ги изтрие. Друг не обича петолъчки. Няма лошо, да ги изтрие. Трети не обича турския полумесец - маха го. Но нека да не говорим глупости. Че ще ни се смеят.

Е, да де, да : - след като `някои` изгониха (на практика) огромна част от семействата (че и с поколения) и естествено - уважаваните съдилища са затрупани от техните изконни искове ... то сега дай да изкилифенчваме проблема с търпимоста вайкайки-се за ясно-какви целево-намъкнали-се в страната ни (т.е. по невероятно-как-станалия напоследък нашенски, силно плъзгащ, подход) .

Интересно, кой полуграмотен реши, че свастикага е нацистки символ. Скоро в България откриха най-старата свастика в Европа, на 7 000 години. Сигурно древните народи по нашите земи са били фашисти? Свастики са били, и все още ги има, в украсите на някои български църкви. Също така са се вплитали в шарките чергите. Още преди 200-300 години. Свастиката означава вечен живот, кръговрат на живота и т.н. Забраняват знака. Значи - забраняват 1/6 от населението на земята. Цяла Индия. Защото от 2 500 години този знак е знак на Буда. Погледнете статуите. На гърдите на Буда има свастика. И до сега върху савана на покайниците рисуват свастики. Между другото, свастиката за индусите е като четирилистната детелина за нас. Рисуват я върху къщи и магазини. Свастиката означава щастие и за сверните народи. А най-интересното е, че в Израел на доста места са открити древни мозайки със свастики. Защо някои решиха, че свастика е равно на фашизъм? Да забранят тогава кафявия цвят, защото такива са били нацистките униформи. Не виждам някой да забранява червения цвят и петолъчката, макар че знаем какви античовешки неща са се извършвали в тяхно име. Някой забранил ли е полумесеца? Да не би в България да не са избити повече хора, отколкото по времето на втората световна война? Но я се опитайте да го забраните! Досещате се ккво ще стане. Ако утре някъде по света се появи терористична организация и почне да рисува триъгълници, какво да правим? Да изхвърлим триъгълника от математиката ли? Не са виновни нито знаците, нито цветовете. Те не отнемат човешки живот. Виновни са хората. Живей и остави и другите да живеят - един от главните постулати в Будизма.

Мине се не мине и се почват едни приказки по всички медии за евреи,Холокост и подобни глупости.Да не е станало време евреите да си получат поредното обещетение за ВСВ, та почнаха всички бг вестници да мрънкат тази "новина"??? Нали все пак като плащаме на бедните евреи, трябва да ни уверявате, че сме им длъжни! Толкова ли не разбра Европа, че всяко действие си има противодействие равно по сила противодействие?!? Докато изкуствено ни насаждат да се прекалено толерантни, да интегрираме цигани и малцинства от чалми и забрадки,става съвсем ясно, че нормалните бели хора ще отвърнат на това!!! Европа е бяла, разберете го накрая, който не му харесва - да ходи в Израел, в Турция,в Индия, в Азия и Африка. До тогава, моля, не ни съдете, че имаме гордост и достойнство и силата да се противопоставим на Ран, Ът и насилственото претопяване на чистите европейски народи!

Символът, обозначаващ стуктурата на енергиите във вселена с ляво въртене-обратно на часовниковата стрелка, се нарича "сувастика". Едно време - тридесетте години на ХХ век, будистите са "пробутали" на Хитлер деструктивната, дясна посока на въртеливо движение - СХВАСТИКА, за символ на държавността на "Третия райх". А омразата към евреите се подхранва от тяхната САМОИЗОЛАЦИЯ - живот в затворени общества, тайни юдомасонски общества (барабар с циганите, турците и другите чергарски-симитски-пустинни народи). Те са като Божията Напаст САРАНЧА (рус. скакалци) и носят със себе си бедствия предизвикани от безмерната им алчност. Погледнете последната екокатастрофа в Мексиканския залив, от към тази гледна точка.

Свастиката е будистки/хунду религиозен символ и може да се види по улиците в Азия. Червената свастика е общество, изградено на принципа на Червения кръст в Западния свят. Освен това те се занимават с благотворителност, подобно на Армията на спасението и издържат много приюти и кухни за бедни. Имат и две училища едно в Хонг Конг и едно в Сингапур. Освен в Азия имат офиси в Париж и Лондон, а главният им офис е в Тайланд. Символът е предложен като емблема на Международна федерация съставена от организациите Червено колело, Червен полумесец и Червен кръст.

И на кого обясняваш?! ТУК ИНСТИТУЦИИТЕ ГИ ВЛАДЕЕ ДИВАТА ВАРВАРЩИНА, ПРОСТАШКА ОМРАЗА И ГОНЕНЕ НА ИЗВРАТЕНА ЗРЕЛИЩНОСТ. Властта се отдава на първосигнално Насилие и толкова. Иди обяснявай на неграмотни, закачулени, защитени от "закона", тежковъоръжени мутри... Тълпата иска екзекуции, показни, да отрепят някой слабак, че да няма евентуално никакви последици.

Освен това има и разлика - на къде е пречупването в краищата на кръста - по движението на часовниковата стрелка или срещу него... Ама то неграмотни ненормалници колкото щеш!

По-големи ксенофоби от чифутите не знам да има, но го прикриват много умело и коварно! Прочетете какво пише в идиотския им Талмуд и ще се убедите сами! Но гоите, нали са добитък, се ловят само на чалга и медийни манипулации!

А какво ще кажете за омразата, която напира във форумите, в Парламента, между политиците? Чрез омразата от най-разлини видове и марки, насаждана системно сред нас вече 20 години, обществото се деструктутира и ражда само плевели и политически мутанти! Защото плевелите виреят най-добре върху бунището, а мутантите - в мътна вода!

...А как да направите България Държава? -Ами национализирайте 51% от всеки частен "бизнес"!!! Тогава ще можете да си позволите лукса на ИСТИНСКИ ЗАКОНИ!!!...ане дървени като сегашните...

...А как да направите България Държава? -Ами национализирайте 51% от частния "бизнес"!!!

А какво друго очаквате, като занемарихте България, българите и българщината? Когато толерирате партии на етническа основа, всяващи етническа омраза и нетърпимост? Най голямото ми разочарование от ББ е, че преди да вземе поста Премиер, обещаваше разпалено, че ще даде сОПолъ дуГЪН на съд за разпалване на етническа нетърпимост и прочие и след това, като грабна кокъла започна само да скимти, като щастливо кутре! А сега дори и втора "Партия" на етническа основа се гласи от група олигофрени!!! Всеки който иска да мачка българското самочувствие е безнаказан и в някои случаи поощряван! То не бяха американци, то не бяха руснаци, турци, евреи, цигани, македонци, англичани и какви ли не още мангали!!!Иска се много малко -БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!!! Ама не става...Със този криминален контингент начело на финансовите и политическите игри няма да стане! Обикновените хора в България- болшинството от българите са с комплекси и се свиват в черупките си гладни, унижени, унищожени...И тогава тази злоба и ярост изригват!!! Направете България Държава и тогава няма защо да се плашите и роптаете срещу Неонацизъм!!!

За такива които забравят да си вземат хапчетата

Прав си! Как искат от нас да се отнасяме с тях,като с равни а те самите се делят?!Когато в тези райони започне интеграцията на българи,и когато българите не се чувстват подтиснати и малцинство,тогава всичките им там-мангали,турчаля и тем подобни могат да очакват нещо от нас.Дотогава щом аз съм за тях гяур,те ще си останат за мен мангали и рязани.Това е!

ае сега поличцията да се занимава и с техните глупости. дали ще е нарисуван юлен, юленка или това, все е едно-за чистене е.

Да изчистим и полумесеците от България символ на многовековния геноцид над Българите.

Омразата е призована да ни накара да разберем, че тя ни ОБЕЗСИЛВА в усилията ни да изявим и реализираме своите мисли и намерения. Божествената Любов е силата която създава мир и хармония в човешките взаимоотношения. "МИР, МИРУ!" е един забравен лозунг на "борците за мир" от времето на Студената война, тогава те бяха мотивирани да не оставят камък върху камък само и само за да победят в борбата си за мир. "ВОЙНАТА Е МИР!" - "1984" Джордж Оруел