Отложиха решенията за Супер Боровец и Паничище

Неясно е бъдещето на инвестиционните проекти за изграждане на ски-писти и лифтове в ниската част на планината Рила, сред които са т.нар. Супер Боровец и Супер Паничище.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха решенията за Супер Боровец и Паничище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са против Натура, си секат клона на който седят. Идете гивижте по морето как не могат да си продадат купищата бетон, скойто съсипаха природата. Обаче тя е национално богатство,от нея черпим блага всички българи. Не може то да се жертва защото на някой иначе строителната фирма ще фалира. Хората в този край ще получават субсидии за природосъобразен бизнес, а туристите ще идват точно заради биоразнообразието. Само че някой трябва да прокарва такива идеи, а няма кой. Само мутрите имат пари в България, а те пък разбират само от алко-секс-дрога туризъм. Природа ли? Нема такова нещо.

Народе Сапаревобански, кмета отново и пак предизборно агитира за митинг уж в полза за развитието на ски-туризма на Паничище .Моля ви хора не позволявайте пак да Ви лъже и манипулира защото ски пистите "Аждера" и тази на длона станция на лифта са собственост не на общината а са продадени от нашия продажен кмет Сашо Иванов на фирмата "Рила спорт" - чрез митинга би спечелил единствено кмета и продажниците на Сапарева баня,приходите от ски туризма отиват в ръцете на фирмата "Рила спорт" и Пламен Галев, общината е губеща . Народе не играй по свирката на частните фирми и интересите на Мафиотите от Дупница

Абе за тоя кмет няма ли прокурор? Вие колко сигнала пуснахте? Пускайте всеки ден и с копия, до МВР, до правосъдното министерство, во ВКП, където се сетите! И най-важното, не спирайте! Чиновника не може да не отговори на жалбата, а някъде и предварителни проверки ще трябва да направят. Имайте предвид, че доста са променени нещата от времето на тройната ламя! НЕ СПИРАЙТЕ!!!

Оказа се, че хората, които протестират срещу еколозите са докарани от Балканстрой и община Разлог. Евдокия Манева отрече да лобира за бизнесмени, които искат да строят в защитени територии. Не вярвам обаче Балканстрой, славчо Христов и Краус да не и говорят нищо.