"Суджукгейт" стигна до Върховния касационен съд

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов настоява за оправдателна присъда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама от тоя суджук, като веществено доказателство и помен не остана! Съдът се забърза, защо ли????

Ние, производителите на саздърма и бахур, много обичаме правосъдието... и бахура!

На тая лакома калинка още ли не са и отрязали суджука..

Плащане яко на всяка инстанция.Накрая условни присъди и осъждане на България в Брюксел за нарушени права като ще им се плати обезщетение. Много здраве на българския народ да бачка за тия боклци.

"30 кг филе "Елена" на стойност 230,40 лв. и 30 кг телешка пастърма на стойност 407,40 лв" Глупости, цените въобще не са такива. Ако е 40лв килограма (горе-долу - нормалният човек ще си го купи в магазин все пак), то 30те кг филе ще е 1200лв и още повече за пастърмата. Занижили са ги, за да намалят стойността на престъплението. Надявам се да му направят интервю, както и на съдията и на прокурора и да се изнесе малко информация за сегашната присъде и за искането за оневиняване.

30 кг. 230 лв към 8 лв 30 кг. 407 лв. Към 14 лв От къде тези цени. От Татово време ли?

Страната на абсурдите. Абсурдистан!

Той, тоз Суджук ,..Не беше ли за Толупа ?? Да разпитат и него... колко кила е хапнал от него!!;),

Услужливо са ги калкулирали по пряка себестойност.

Тоя Мошеник- Живко Подметката да си стои в ЗАТВОРА... Заради такива мошеници разни араби искат да ЗАВЗЕМАТ България.. Тия мошеници КРАДАТ от нас, българите, а дават пари на араби..

Нема сужуци бе! Изедохме ги и ги изсрахме!

да се добави и 200 метра Хемус и Язовир. и този ще заработи в Столична община

Мррръъъсссна ГЕРБ-ерастка сган са цялата им пастмина !!! Как се показват сред хората, как се гледат в огледалото ??? Няма такава измет в никоя нормална страна !!!!!

И що не го нахака с английска сол суджука ,преди да им го даде ? Щеше да се окаля малко положението , но на харизан кон зъите не се гледат .

За ГЕРБ не знам, но как сегашните се показват пред хората, след като намалиха покупателната ни способност от май 2021 до сега с най-малко 30%

Цените са към момента на извършване на деянието, а тогава цените бяха такива, както и 2020 г. например! А колкото до това, че е бил член на ГЕРБ, навсякъде има мърша, а и самите те повдигнаха обвинения срещу него, а той напусна партията!

В Добричко СГКК, "съд.експерти", частни Геодез.дружества, адвокати общинари, кметове и кметици, както и шарена палитра от държавни служители са се оплели в корупция като добруджански суджук.

2011г гепил саламите! 2021г делото е в .....съд, щото от присъдата от 2 години условно не е доволен никой! еее, когато се сетим, че е виновен българският съд, а не прокуратурата, може и да станем нормална държава! да речем, 50 години след като се сетим!

За този 2 години условна присъда, а за Иванчева...? Май има нещо сбъркано.

Кво се занимават с местни измамници излъгал се един друг. Едва ли ГЕРБ са знаели за действията им.

Значи Прост Бою хабер си няма какво става в партията му? Затова ли опита да вкара в парламента убиец на полицайки, от невежество какво се случва в партията, на която е очевидно несменяем председател въпреки че не знае какво става в нея?