МЗХ: По-скоро да бъдат изплатени субсидиите на животновъдите

На среща с представители на животновъдни асоциации министърът на земеделието и храните Васил Грудев обеща изплащане на субсидиите до края на ноември.

Обратно в новината

Коментари - МЗХ: По-скоро да бъдат изплатени субсидиите на животновъдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по скоро освободи изпл.директор пламен моллов и зам.изпл.директор лазаров на БАБХ тези двамата ги назначи дпс лютви местан и съсипаха агенцията , едининия мори животните, а другия растенията с неприлагане на закона за растителна защита, той е в огромен конфликт на интереси, собственик е на най-голямата частна фирма за търговия за препарати за растителна защитата стига си затваряхте очите министър на МЗХ и министър председател ства въпрос за агенция по храните там нещата са едно към едно, както в агенцията по рибарство.

ай стига с това туй ЩЕ направим онуй ЩЕ направим ай да видим кое СТЕ направили че да е и полезно

Cега плачат за субсидии (т.е. за помощ от даржавата), а ако се случи добра година (желая им го) им е през .... за даржавата.

с тези субсидии?!? Какво давате на пазара като постоянно искате пари? Да се закрие животновъдството у нас като е губещ отрасъл и без това полза нямаме. Поне пари да не се харчат на вятъра.

До свинчо.От написаното от теб в коментара не мога нищо да разбера.Ходил ли си поне до трети клас,че да се научиш да пишеш

Немам Вишо, това требва да ти е достатъчно ? Ако още нещо искаш, купи каса бира па се Яви! # баба Тодорка, с. Долна грешница, КН

Супаи сидиите, да се дадат на дживотните!

Как да реазбирам това след като цените на млечните продукти в МАГАЗИНИТЕ не падат . ЦИТИРАМ: Мандрите пред фалит, цената на млякото се срива .Прогнозите се оказаха грешни. Очаквахме след април 2015 г., когато паднат европейските млечни квоти, евтина суровина да потече към страната ни и да удави родните ферми. Уви, няколко месеца по-рано българският млечен сектор вече е изправен пред фалит. Големите производители в ЕС увеличаваха броя на високодобивните животни и разширяваха фермите си, готвейки се за пазарната инвазия. Руското ембарго ускори процеса. Сега цялата тази продукция се изсипва на ниски цени на вътрешния пазар, включително на нашия. Европейските производители са съгласни да продават стоката си дори под себестойност, само и само да вземат някакви пари. Резултатът - български мандри и ферми едва издържат на конкуренцията.