Доживотен затвор за мигрант, убил студентка в Германия

Съд в Южна Германия осъди на доживотен затвор млад кандидат за убежище, признал, че е изнасилил и убил 19-годишна студентка през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор за мигрант, убил студентка в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото бащата е висш чиновник в Брюксел, тази присъда е изключение от правилото.

1. той ще обжалва.... 2. джендърите ще се застъпят за него... 3. ще му намалят присъдата... 4. накрая може Меркел да го помилва

Фашиста Меркел на колко лета?

вече да пишите! Ту комсомолка, ту еврейска фашистка или само фашистка - все нещо от обидно по обидно. но не е още не е българка!

За съжаление в западните страни, мъжете са жертвани на алтара на феминизма и политическата коректност а пък жените са жертвани на алтара на мултикултуризма. Живота там е нещо като социален експеримент провеждан от престъпна международна клика.

данке мама меркел! а сега ако няма агнешки дюнер и джамия в затвора па като ги осъди в Срасбург и обещетение ще му платят на обрезания тъпите шваби.

Сега Германия ще трябва и да го храни! Цял живот! Разстрел на тези изроди!

Всеки народ си заслужава политиците...... и имигрантите. Така че честито да им е на немците. Ум царува, ум патки пасе...

Още едно убийство,което ще тежи на съвестта на Меркел.

на баба Меркел. Няма деца ,втори брак и около 30 хил. евро месечна заплата.,,Какво тук значи някаква си личност" макар само и на 19 години.

С тази ,,еврогейска демокрация" се слага началото на гибелта на циливизацията... Значи,студентката,която може би допринесла ефективно за развитието на човешкото европейско благоденствие в прекършеното и бъдеще и Живот...ще ГНИЕ В ЗЕМЯТА,АВСТРАЛОПИТЕКА ЩЕ БЪДЕ ОБГРИЖВАН ДО ЖИВОТ ПО ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ В ЗАТВОРА,В ЛУКС,КОЙТО ДОРИ ПЛЕМЕННИЯТ МУ ВЕЛМОЖА,НЕ МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ В...РОДИНАТА МУ....ДО ЖИВОТ.....МИНИМУМ НЯКОЛКО МИЛИОНА $$$/€€€€ ...платени от всички свестни данъкоплатци на...ЕС !

Този да не е от другарите мусулмани сътрудничещи на ДС в търговията и разпространение на наркотици- я Метьо Гестапото да се застъпи за него

Невъзможно е да напълним затворите с милиони изнасилвачи. Затова всички варвари - откъдето са дошли.

кой в афганистан кой в русия да се връщат във варварските си държавици

Ни мигрант, а флюхтлинг

БХК веднага да се самосезира - това е супертежка присъда в нарушение на верските и етнически разбирания, както и в нарушение на тоталната толерастия в ЕС! Ма може ли такова нещо! Той дошъл да трепе и изнасилва, а те в затвора ще го вкарват!!!!

Какъв Затвор ?? Само Разтрел ще оправят Нашественците. За един загинал европеец, трябва да убиваме по 10 или 100 Нашественици- ара.би. И тия ще почнат да бягат ОБРАТНО към Африка. Ако е в затвора, тоя ара.бин, само ще яде БЕЗПЛАТНО от Нашите пари и храна в продължение на 20- 30 години.

Мръстници! Нарушават изконното право на човека на специфична етническа култура.

Да благодарим на баба Меркел, че докара тая пасмина в Европа. По този начин ще си го гледкат до края на мизерния му живот.

Ще го помилват след някоя година, не се съмнявай. После ще е на помощи

Да си внесим сэдии от Германия

Ха, че в Германия няма ли процедура по бързо съдопроизводство? Как се наричаше съкратен съдебен процес или някво друго, като у нас в бегето? Обвиняемия иска съкратена процедура и се признава за виновен. А беге съдът пък няма правото да му откаже такъв бърз процес, но при него по закон наказанието се намалява с 1/3 доколкото знам. И ако тоя от Германия признае вината си и поиска бърз процес, ще получи най-много 10-15 години както в България. Каква е тая работа? Нали сме все в ЕС?

помня го случая, но не само със скотщината на орката. от орка какво да очакваш?! но там имаше и още нещо фрапиращо. в некролога за убитото им им този скот дете, първобитен скот, който няма никаква работа там, който не носи полза за нито едно общество, който носи само вреди и зло, който е лъгал за абсолютно всичко, та родителите написали в некролога вместо да се носят цветя на погребението на детето им, да се дадат средствата за спонсориране на нпо, което се бори срещу депортацията на нелегални имигранти и се опитва да ги интегрира. момичето също е било доброволка към бежански център за обгрижване на орките и може там я е видял скотът! съжалявм ги, но това не е нормално! тази несъпротива и толерастия към агресивните паразити, атакуващи гостоприемника ще доведе до колапс и постепенно умиране на гостоприемника ! и в България ние го знаем най-добре това...

Това е присъда точно по импотентното евро гейско законодателство ! Сега какво цял живот ли ще отглеждат данъкоплатците животното ли ! Или просто в един момент ще го пуснат по някаква причина за да убие отново . А Европа се напълни с милиони подобни животни , тях как ще ги съдите , а стотици милиони подобни и чакат да пристигнат ! Само смъртната присъда е реална , всичко друго е евро либерастия от най смешен тип ! Макар че най вероятно точно този немските затворници ще го самоубият , но това не решава проблема , защото скоро тези по затворите ще станат мнозинство !

в русия щеше да се размине без рисъда за пръв път му е русогейско законодателство

да обжалва в брюксел.това не е справедливо

Сега ще му плащат за "хотела" до края на живота. Отделно ще води искове срещу държавата за каквото се сети. Честито, германчета (ако все още има такива)!

Как не се е сетил да затрие комсомолката?

СА ИЗПРАТИЛИ ВЪЗМУТЕНО ПИСМО ДО ГЕРМАНСКИТЕ СИ КОЛЕГИ . ТАМ КАТЕГОРИЧНО ОСЪЖДАТ НЕХУМАННОТО ОТСЪЖДАНЕ НА НЕМЦИТЕ - КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ЗАТРИТ ЕДИН МЛАД ЧОВЕК С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ?!! НАШИТЕ СЪДИИ ПРЕДЛОЖИЛИ 2 МЕСЕЦА УСЛОВНО . ЕТО ЗАЩО СЕ ОЧАКВАТ НЕ 25 000, А ПОНЕ 300 000 АВГАНСКИ МИГРАНТИ ДА СЕ ДОВЛЕЧАТ У НАС !

За тези , с които наводниха Европа , живота на неверниците е нищо. А статуса на жената е нещо средно между магаре и мебел. Една идея по-високо, но само една идея. Жалко за невинната млада жена :( Дано Бог накаже виновните .

Как бе признал си е - сделка намаляване с една трета- чисто минало още по-малко да им изпратим бг съдии

Е РАТИФИЦИРАЛА ИК ?!? А ,ТОВА НЕ Е ДОМАШНО НАСИЛИЕ, МИЛ ПАРДОН.

ИК келеш не се отнася само за домашно насилие

Доживотен добре, но да е от категорията на затворите в неговата родина. Защо немските данъкоплатци дълги години ще го отглеждат този престъпник, щом сега няма и 30 г.? Техните затвори вероятно са такива, че сигурно там ще се чувства като на курорт. От друга страна след като сами си поканиха тези "гости", немците сега ще понасят последствията.

Ехо, наш'те "парвораздаватели", чухте ли, бе?! "Признал", не признал - до живот! Няма "споразумения", няма намаляване на наказанието с 1/3 и най-вече - НЯМА СДЕЛКА, лапачи нещастни, с живота на хората!

присъдата би трябвало да бъде без право на замяна тъй като престъплението е драстично

То за тоя афганистанец немският затвор ще е като курорт. Нищо няма да ги спре пълчищата, само мечът на Тервел....

В обща килия с тежки престъпници от арийската раса. Надявам се да го насилват всеки ден до края на мизерния му живот.

продължавайте да ги прибирате тези емигранти, после ще плачете - но ще е късно!

Особености на културата му!!! Как може да не ги уважават?! Нали уж са много мултикултурелни и т.н...

Незабулена Германка в Афганистан я убиват директно с камъни на площада. .... Тука 2 години го съдят. Посланието към всички изнасилвачи е ясно... елате повече...

А кога ще доживеев да чуем такава присъда и в България?

А заслужава СМЪРТ!!!