Ректорът на УНСС: Защо не стачкувате срещу измирането на мамутите (видео)

Видеозапис, в който ректорът на УНСС Стати Статев се подиграва със студентите окупатори, сравнявайки исканията им за оставка на кабинета с измирането на мамутите, разпространиха от "Господари на ефира". Чува се и станалата известна реплика на Статев към младежите да заминават в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Ректорът на УНСС: Защо не стачкувате срещу измирането на мамутите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви страсти само. Този ВУЗ ,който ражда само нескопосани счетоводители.Извинете ме Сервитьори и Барманки. Ако студентите чакат, да им го направи Ректора, ще имат много да чакат, да си го таковат в ректу... Те това и правят. Безакълен Дебит от Татка и Мама.

яз Бисеров ще си изнасям парите в чужбина с които ме купиха и министъра ще си източва социалните помощи на Франция Какво ви пречи това на вас студентите и на тия протестиращи И ректорът е с нас Той също си върши неговите неща

ами какво да кажем.зависи от гледната точка. според мен човека ги направи не за две, а за стотинка и половина.че на всичко отгоре му направили и видео.така де, като им доскучае,да си го пускат и да гледат как ги унижава.аз на негово място щях да съм горд с нещата които им казва.голата истина. това е.

Човекът е назначен на този пост от $МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЕСЕЛИЕТО$

Някой предлагаше лустрация? Струва ми се, че трябва да видим как върви тя в САЩ, Израел, Великобритания, Франция, Холандия и някои други много уважавани от нас държави! За сега като че ли по-важно е да не ни управляват агенти на чужди централи!

Тервел твойте сънародници бягат точно в тези страни и се устройват превъхдно повечето Имаме примери за Много българи които заемат високи позиции в тези страни Какво ще кажеш за това а

Това само доказва , че "матряла"е качествен и България е наистина "духовен разсадник"за света! Дали пък това не е истинската причина на някои места да се дразнят от нас, да ни завиждат и да не ни обичат?! Сега по-важно е да съхраним постигнатото от хиляди поколения българи! Да не позволяваме придобитото с кръв, пот и неимоверни усилия да се разпилее заради лигавщини, лакомия, егоизъм, безчестие, безлюбие и безродие!!! Сигурен съм, че има много интелигентни българи готови на саможертва и търпение заради Родината! Успокойте се, виновните за предателство винаги получават заслуженото!

Разбира се, че няма да протестираме против "измирането" на "мамутите" като този ректор! Но те се и "клонират" все още и затова все още са и нагли.

Каква наглост! И тъпота! Що за професор, да не е от тези с РАБФАК?

Наглост присъща на доносниците от ДС.Как ще имаме развитие като ДС е навсякаде.На какъв морал може да ги научи тоя мамут от снимката.

Искахте лицата на задкулисието-ето ги! И преди и сега:безпардонни ,лицемерни и алчни.

Това е Пряка Реч - Ако Главата не разбира, то тогава и Гъзът няма да го разбере. Само една забележка към Ректора. Г-н Ректор, вашите студенти все още живеят в ерата "Къде ми е Ажура?".

Колко студенти не учат заради окупаторите?

Браво на ректора!

Червен номенклатику.ник

Това ДС микере Статев,още ли не си е подал оставката или чака гьостовицата,за показ на всички доносници,идиоти!

Този е отвратително циничен. Поздравления за смелостта , дързостта, душевната чистота и справедливите искания на студентите и всички, които ги подкрепят.

Освен да протестират срещу-как се нарекахте мамут наистина приличате на мамут

Елементарно и вулгарно!

Всеки който поддържа правителството на националното предателство е престъпник. Посегнете на децата и тогава вече ще си го получите... Макар че отдавна трябваше да стане !

Гласувалите за БСП, ДПС и Атака не са престъпници...

Всеки навредил на народа си извършва престъпление...а вие, гласувалите с корема си , сте негодници.БСП и ДПС са търговски марки,а атакистите са обслужващ персонал.

Ако аз съм ректор, ще ги изключа тези келеши!

Аз също бих им отнел студентските права - те не са се записали да учат и да се занимават с политически ултиматуми. Тези младежи тепърва следва да се доказват!

От коя пещера изпълзяхте, бе ?

Този хамстер е агент на ДС,а в последния брой на вестник Стършел са изброени още негови колеги по ректорство и ДС активност.

Плевнелиев в пореден голям свой гаф ги нарече новите будители...А окупаторите самоуправно нарушават правата на колегите си...Не им е работа да поставят политически ултиматуми и те ще бъдат игнорирани - това обезсмисля глупостите им...

Хахахахах колко е тъп тоя професор, да вземе да си избърше задника с дипломата и да става джурналист.

Гаден комунист, не ти е мястото даже като ректор даже на селския университет в перник

ПРОСТАК!

Г-н Статев, приветствам Ви! Преди 5 години емигрирах и това е най-добрият съвет, който може да се даде на един студент. Бъдеще в България може и да има, но ще е поне след 50 години.

Стой си там бастун. Не ми трябваш сега или след 50 години, с тебе и без тебе все тая.

Срам, това не е българин! Да се скрие в миша дупка ! И да не ни плашат, че няма смисъл от нови избори! Петко Бучаров го каза: избори !!!

Ректорът задава много правилен въпрос! Студентите искат (е стотина души от тях - близки на провалени политически лидери) "оставка" и нищо повече! Какво следва след това? Хаос, безпътие, кой, пак ли Бойко и тъпите ще ни управляват, каква алтернатива се предлага? За това се иска мисъл и съвест, а от призива "оставка" не лъха нито мисъл, нито съвест! Те били съвестта на нацията? Така ли? Учат ли и какво учат, техните преподаватели дали не са соросчета, и като учат каква полза има България от тях? Никой не иска да става инженер, химик, физик, а всички стават политолози, юристи, и др. дрън-дрън специалисти! Защо не задават въпроси от какво има нужда България и как ще просперира, а не как ще се краде или измами системата. Защо никой не задава въпроса как преди време се учеше за дадена специалност пет семестъра математика, а сега се учи две седмици? Това ли е будната съвест! Боже опази от такава съвест! Някой трябва да им разкаже, какво каза Джон Кенеди на "игонарацията - церемония за встъпване в длъжност" си на 20 януари 1962г. - Не е важен въпроса какво ще ни даде държавата, а какво ние ще дадем на държавата?

аззз

типични нагло и арогантно поведение на ДС ченге, още ли не ги изметоха тия доносници от висшето образование, колко жалко....

Ако това е ректорът на УНСС ха ха по-добре да не учиш там! Кави думи и речник има! БРАВО БЪДЕЩИ ИКОНОМИСТИ! Учете се от този едър охранен субект! Ще се научите на НАГЛОСТ и БЕЗОЧИЕ!

Защото те ИЗМРЯХА!

Тази добре охранена свиня "плаче" за заколение!! ЗАЩО студентите НЕ ПОИСКАТ ОСТАВКАТА МУ????? Вдигна им таксите с 33%, а преподавателите не влизат на лекции??? По английски имат една откачалка в сравнение с която "колежката " и от ВеликоТърновският Университет/уволнена/ е направо агънце!!! Защо НЕ си върши работата този ДЕБИЛ- а пречи на студентите??? Лекции НЕ СЕ ВОДЯТ поради "пропадане" на един от корпусите!! Администрацията в УНСС не работи качественно!?!?!!! Назначени са "куцо , кьораво и сакато"- да държавна ясла??? Скрийте го някаде този скапаняк!!!!

НЕ СТАЧКУВАТ ЗА МАМУТИТЕ ЗАЩОТО НЕ СА ИЗМРЯЛИ! Я СЕ ПОГЛЕДНИ КАКЪВ ЕДЪР МАМУТ СИ. ЩЕ СПРАТ, КОГАТО И ПОСЛЕДНИЯ КАТО ТЕБ МАМУТНЯК СИ ОТИДЕ!!

Утре тези протестиращи младежи ще кандидатстват за работа. Ако ги назначат като стажанти в някоя фирма, ще блокират входа и ще поискат оставката на управителя заради избора на Пеевски ? "Пърформанса" май ще приключи много бързо..

Ами работодател съм! Протестиращите са добре дошли при мен! Предпочитам хора с мнение от безлични подмазвачи! Истината се ражда в спор пък било и с стачка! СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ ТЕЗ КРАДЦИ ОТ БСП И ДПС! ВИЖТЕ БИСЕРОВ и с и правете изводи!

България ще възкръсне,когата всички като агент Стойновски се споминат.

Да си плащат сами електричеството и водата и наема за залата. Ние не сме длъжни да ги издържаме.

БОКЛУК Какво защитаваш ЦРУ разкрило Бисеров НЕ НаШТЕ КРАДЛИЦИ А ЦРУ ЗАМ Председател на Народнот събрание ДРУГ СЕГАШЕН Министър точел френските помощи Да не обърне човек към тая пасмина

БОКЛУК Какво защитава- Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ... Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ? Кирето, дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската

Боклуци Вижте какво защитавате Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ... Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ? Кирето, дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската

Против студентите ли пишете Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ... Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере и пари на Йосич ? Кирето, дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската

Ректорът на УНСС е номенклатурен червен боклук

Явно само един червен боклук може да противостои на няколко БОКО-БОКЛУКОВЦИ .

Ами прав е човекът. Не казва нищо, което не е истина. И аз мисля като него. Ако някой го боли от истината - това си е негов проблем. Какво трябва да направи той - да целува земята под краката им ли. Който иска да стачкува - на вън, а екстрите - в къщи. Лошото му е, че взима много подкупи, но като има кой да му ги дава. Да стачкуват примерно за това, че болшинството в УНСС са там с подкупи (справка - дипломите им и кафенето). Я сега как ще се заобичат.

Това е истината. С такъв ректор е ясно какво образование получават тези деца в университета. Плащат му да лапа и да слугува на партията. Повечето ректори са такива и това е огледало на науката и образованието ни. За това и в парламента са толкова 'образовани".

маистор стати е-а жена ти. -стига бе маисторе,не е вярно -абе ,не е вярно иванчо,ама има рима-на другия ден. -маисторееее,иванчо е-а жена ти. -ееее,иванчооо,няма рима. -абе няма рима маисторе,ама е вярно.

Окупиращите са в самоуправство и ако зависеше от мен всички те щяха да са с отнети студентски права. Анархията нищо добро няма да роди. Да бяха гласували на съответните избори - защото следващите са през 2017-та година.

Браво на ректора!!!Достоен човек!!! Защо не им е казал, че са платени кариеристи, че не им пука за България, а си гонят целите, като правилно са преценили, че за наука не стават!!!!

Заместник председател на БЪЛГАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , Заместник председател на ПАРТИЯ , замесен в директно пране на пари изпълнител на преводи и шашми пред целия Свят и при тези Очевидни ФАКТИ тук се обсъжда абсолютно не адекватно кои са по добри и кой бил сега и преди на власт. СЕГА няма никакво значение Тази партия този парламент трябва ВЕДНАГА да поеме политическата отговорност и народа българи турци цигани целия електорат НЕ САМО СТУДЕНТИТЕ трябва да я иска . Всичко друго са за бъдещи или минали разговори Хора осъзнайте се ! ТОзи ректор не е дотоен и за гражданин на републиката

Статев излъчва силно недостойнство . След като си компроментиран като донсник и това създава съмнения у околните , че си нечистоплътен, то един достоен човек , който се е подвел при социализма, не би се натискал да става ректор и да компометира институцията , която представлява и би се самограничил в преките си задължения без да напира за ръководни постове , още повече, , че никой не го гони от преподавателска работа , а от друга старан университета няма да осиротее от без него и достойни ректори все ще се намерят в такъв голям институт. В случая обаче явно става дума за напиращ селски нерез за когото няма чест , достойнство и елементарни правила , нито загриженост за авторитета институцията която представлява. Наглите му изказавия само потвърждават образа на един завършен номенклатурчик. Ей затова е нужна лустрация още повече , че примера на такива е заразителен .

ДАНС да поразгледа и банковите сметки на чичо Стати!