Строежи на Иракли - заградиха гората, екоплажът е изравнен

Според свидетели, които чак сега са посетили плажа заради коронавируса, вече се прокарва ток за нов къмпинг

Обратно в новината

Коментари - Строежи на Иракли - заградиха гората, екоплажът е изравнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди няколко години ходих . Добре беше само там , където е кафето. По надолу не е за ходене. Мръсотия по пясъка , разхождат се някакви дърти голи задници , серат и пикаят по храстите, живеят в едни бараки. Гадост пълна. По добре къмпинг, но да има някакви цивилизовани правила.

Какво става, товарищ Путаранкин преведе ли рублите по сметка на товарищ Костя Милионович Копейкин?

Герберастите сте отчаяни, а?

Стига ревахте, може някой да е решил да си прави зайчарник!

докато не съсипят всичко няма да мирясат!

Важно и какво ще каже ВИЦЕ-то!!

Добрин Иванов ли е собственика? Собственика на телевизия Европа?

Вече няма ТКЗС и което си е твое си е само твое не е общо .

някак много лесно някои апетитни неща стават само твои на едни такива съмнително ниски цени и понякога даже със замнеки кон за кокошка. Аре да мислиш малко текезесар изостанал

Очевидно си малоумен идиот, за да се заблуждаваш така. Нито водата в твоето имот е твоя собственост, нито полезните изкопаеми и сурувини. твое е само правото да ти скъсват гъза от данаци.

трети ред от статията - имотите са частни!!! на частен имот, андрешковци, може да се разхожда и разпорежда само собственика!

имотът не е частен, а е присвоен, и няма собственик, а самонастанил се и ако някой трябва да се разпорежда в случая, това е прокуратурата... и преди да говориш за "андрешковци" се замисли докога ще ти тече заплатата и дали банката ще ти опрости заема и дали в един момента няма да се запознаеш с ЧСИ-то.

скъпа, ходи си осирай дядовите си ниви, а за моите имоти недей да имаш никакви претенции!

ти защо не си присвоиш тогава?

И кога станаха частни?! Толкова години нямаше собственици и изведнъж....хоп, частен имот! Като на много други апетитни места в разградената ни държавица!

... и нищо не можеше да го спре, дори COVID-19, който беше само началото, след него щеше да дойде нещо много по-страшно, защото човешката алчност не спря да вилнее... в последния миг преди своето окончателно изчезване, измъчено от развихрилата се страшна и нелечима болест, човечеството щеше да се моли за опрощение, но това нямаше да помогне. Глупостта и алчността бяха взели такива размери, така бяха отровили човешките умове, че хората вече бяха неспасяеми. Нямаше сила, която да спре човешките демони и в крайна сметка, човечеството изчезна, унищожено от собствената си ненаситност, която не знаеше граници. Земята обаче, не беше безкрайна. Развръзката беше тъжна, неизбежна, но напълно логична.

Вода гази, жаден ходи!?!?!?!?!? Най-красивите плажове имаШЕ, ЕБА ИМ МАИКАТА, и сега ходи в ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, ИСПЯНИЯ!!!!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!!?!

То за това циганската престъпност съвсем целенасочено се игнорира/стимулира от депутатите. За да сме заети с физическото си оцеляване, докато те бетонират, продават, теглят заеми за МИЛИЯРДИ, заменят, копуват БЪЛГАРСКИТЕ земя и плажове!!!

Не се ли наядохте бе мутри мръсни! Къскет,какво чакаш,действай!

Каскетът е съучастник

Презастрояването и унищожаването на природата ще да са една от основните причини да ходим тази година на българското черноморие. Направо да сложат като рекламно лице на новия къмпинг онази кобила министърката .

Един богаташ се прави на велик, защото нямало къде да си прахосва парите. Явно прокуратуата не иска да го настъпи, но там се върши безобразие...

За подобна ВАРВАРЩИНА срещу природата на България, която пронадлежи на всички българи ГЛОБИТЕ да се УВЕЛИЧАТ и да бъдат между 500 000 и 10 000 000 лева!

Аре екоплямпалата пак зацвилиха .Тия не са свикнали да си плащат на морето и освен да са маши на крадливата власт и най вече Един за изнудване на инвеститорите. Циба от морето ,деба екоизмекярите

на теб ти казвам "Циба от морето, от плажа, от природата и от черноморието като цяло". Престани с великанската си простотия и ненаситна алчност да цапаш девствените кътчета на Родината. Инвеститор? Мошеник!

Мадам Захуйцвили, пазителката на българското черноморско туристическо дело какво ще изцвъка по въпроса?

А събудете се вече бре! Колко пандемии ви трябват за да прогледнете, че вие сте виновни! Вие сте тези, които поддържате мутрите като им ходите в хотелите, моловете и кръчмите! Видяхте ли само за месец как бързо хлопнаха кепенци и ореваха върталъка, че загивали! Спрете - не ходете и не купувайте!

Попов, ти ли си?

Да имаше как,щяха да набият бетон и в самото Море.Понтони,салове,атракцаиони чак до края на българската акватория."Частен имот".Неприкосновена частна собственост.Неподвластна на природни закони,на красотата,на морал. А сега,не ми казвайте,как от патриотизъм,ще отида да си дам паричките ТАМ! Е,нЕмам намерение и няма да отида!!!!Много ме боли,много ми е мъчно за прекрасната младост и спомени от Иракли,Арапя,Синеморец,Кумкашла...навремето. Днес,скъпа Министър Ангелкова-нЕма да ви посетя!!!!!!!!!

Много важно. Абе ако беше частна собственост, ама твоя, друга песен щеше да пееш. Аман от лицемери. Ама то така сте научени от комунизма. Чуждото е общо.

Що не ни разкажеш как се сдоби с този ЧАСТЕН? ИМОТ НА ПЛАЖА? Направи заменка със схлупената си бащина къщурка и малка нивичка на майна си райна, под покровителството на някой величав великан? А кажи, де, СОБСТВЕНИКО!

Здравей Гърция

Абе сополи стига, осрахте се с тая Гърция.

А знаеш ли колко много коли с варненска регистрация осират Гърция?

Добре. Здравейте, Кариби

Сульо и пульо нямат шанс да придобият такива терени, така че тези, които ги продават и разрешават строителство доста са забогатели. Няма друго обяснение.

Ще пита ли още"министърката" защо не искаме да ходим на нашето море??? Защото го унищожиха ! Незнам кога на хората ще им писне и ще почнат да рушат тези новоникнещи гъби-строежи! Засрамете се! Затова хората ще ходят на почивка в другите страни!

Строителя застройчик май е известния от близкото минало певец СТОЯН ЗАХАРИЕВ/с хита Ооо Анжелика/ ,Стоян е БУШОН на някви тайствени ''швейцарци-швейцарса офшорка'' зад която стоъ черната сянка на ДСБ командира на ЗЛОто -ИВАН КОСТОВ/Драгалевския МАНГАЛ/

като стана дума за Иван Костов имам следните въпроси: 1. защо прокуратурата блея 19 години и изчака всички давностни срокове преди да възбуди разследване за приватизацията? 2. какво стана с проверките разпоредени от ГЕШЕВ? или пак говориме да се намираме на приказка?

Големи говеда има в тая страна...

еми природата не търпи празно - като изклахме и изядохме добитъка... жертвоготовно някой е поел ролята.

Нали ние зелените управляваме вече над 10 г !?! Как така е възможно в България да има частна собственост и то точно където ние "природозащитниците" изкарваме пари от псевдо-програми по Натура и други социалистически схеми за кржба на обществени пари. Искаме свобода и безплатно море! Моето си е мое, чуждото общо!

Борисов обича да инспектира с жипката нови строителни обекти. Този защо го пропуска?

При Управлението ГЕРБ и Борисов , бяха Унищожени Знакови зелени Места в страната и на Черноморието ! За сега Оставка , а по -нататък СЦЗ !

Ей заради такива работи сегашните ще изгубят властта- няма да е веднага, но ще стане. Зелено-червените ще са следващите- био, еко, натуро и пр. Едно десетилетие ще им трябва, за да наберат сила. И после, ще вземат нещата в свои ръце- сегашните ще си загубят силата, защото съгрешават с тая сеч и презастрояването. Да сечеш дървета, да унищожаваш природата- това е голям грях пред Бога, да се знае. И те така.

Така наречените компетентни органи си затварят очите при нередности свързани с поставени и определени хора. Иначе се проверява кой носи маски и се глобява. Добра логика, никой не схваща.

И после се чудят що Българите искат да ходят на МОРЕ я в ГЪРЦИЯ я в ТУРЦИЯ я в ИТАЛИЯ я ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ НО НЕ И В България! Еми чудете се! То една патка от чудене зела, че умрела на края!

ИСТИНСКАТА МЕДИЯ Е ФБ! ТАМСЕ ИЗЛЪЧВА ДИРЕКТНО ПРОТЕСТА! МЕДИИ В БГ НЯМА!

Ето бе - има новини: Седем мъже и жена са задържани по време на протеста на поддръжници на партия "Възраждане", който блокира жълтите павета на столицата днес по обяд и вдигна на крак полицията. Трима от тях - на възраст 21, 40 и 45 години и 36 - годишна жена са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане. У 46-годишен мъж е намерен забранен предмет - нож. Друг от задържаните, 42-годишен, е с множество криминалистически регистрации и е обявен за общодържавно издирване. Двама мъже, на 32 и 33 години с множество криминалистически регистрации са задържани, след като хвърляли предмети, в това число и бутилки, по сградата на Министерството на финансите. У 32- годишния е намерена и иззета тревиста маса.

Във България винаги Мутрите са си правели каквото си поискат. А за българите се казва,че една част са в Западния свят,други са на ОНИЯ свят,а тези във България не знаят на кой свят се намират.

Абе на този гнусен и О С Р А Н от лакомите мутри К Е Н Е Ф наречен Л А Й Н О М О Р И Е има ли балъци които все още ходят. Оставете ги като Испания сега строят след 5 години при новите условия ще разрушават. Иначе ще си стоят само те на вмирисаният бетон.

Сега държавата ще "накаже" виновните с ниско ДДС и ваучери за туризъм.

Туристи заповядайте в чистите води и зеления бряг да ни спасите бизнеса.

За всичко в тази страна е виновен Бойко Методиев Борисов, тъй като той управлява еднолично от 10 години. Оставка и съд!

има и други хубави места, не е само Иракли. Ама там ходят да си показват карантиите разни нудисти и да правят групов секс и размяна на партньорите и затова сега реват. Нудизмът трябва да се забрани. Същото е и в южната част на Аркутино. там разни голи извратеняци цели къщи от дървета са си направили и си живеят там с децата и кой с кого не е ясно. Перверзна работа. Трябва да станем нормална държава вече, време е...

ИМА ФЕЙСБУК, ОТИВАМЕ ТАМ, А НЕ В ТОЯ ИЗМИСЛЕН САЙТ!

Ето го протеста, за който иска да го гледа: https://www.youtube.com/watch?v=SrhrkWFpVuA

Кажете ми произволна българска партия, която е била на власт или в коалиция на власт и ще ти докажа техни видни кадри или по тяхно време кое е застроено по коя "несъществуваща дюна или пясъчна ивица". От години има автономна територия наречена "Българско Черноморие", където законите на страната не важат. Там мафиоти и администрация от 3-те власти е добре представена със заменки за милиарди ( които ГЕРБ още развалят, че щяха да ни осъждат за милиарди заради държавна помощ) , синове и дъщери на висши полицаи, прокурори, съдии са оземлени, като крайно нуждаещи се или закупили декар земя за 2000-6000 лева. Тази автономия не е за обикновените българи - те само могат да са благодарни, че още не им искат легитимация за преминаване, но виж такси и субсииди, чрез данъците си плащаме.

Короната тия няма как да ги хване, че тя не хваща дори семействата на лекарите, но вие бяхте заключени с КПП-та именно за да не гледате много много и да не пречите на интересите на властта. Защо според вас Далавери Симеонов иска тази година по морето да се строи до 15 юни? Защо Бойко ви удължи на практика извънредното? Сега ще свирне на здравния и отивате заключени вкъщи докато Далавери си построи всичко. После ще ви пуснат да работите за глобите от ЕК.

поеми си сулука, ве. Че се запени.

дали? нали като построят нещо ще е пределно очевидно...

Ето за това българите ходят в Гърция! И няма защо да им се сърдим. Гърците ценят природата си и на повечето места на плажовете, ако има някаква постройка, то е лека конструкция за заведение. Да не говорим колко защитени плажове имат и как би отнесъл солена глоба и едно камъче да вземеш от там, като Лалария примерно. Ние сме мизерници, които гледат само парата, но сме прекалено елементарни, за да прозрем къде е голямата такава. Имаме прекрасна природа, но я съсипахме от лакомия.

амам ного си заблуден Няма гръцки плаж, който да е естествен. От пясъка до морското дъно всичко е изкуствено. Затова няма ни водорасли ни морски живот. Само идеални камъни, които са речни. Така и на Тасос и на Лефкада и къде ли не. Само че го правят зимата, елегантно за да не може масата да види и да разбере. А и да видят какво им дреме - има ли плаж има, има ли пясък има, еми какво тогава...

Чиче ти ходил ли си на Тасос! А на Лефкада ходил ли си? Скопо бе само те бъзикам за знам, че НЕ си ХОДИЛ на нито едно от тия места! Просто защото идея си нямаш кое как и къде е изкуствено! ОСОБЕНО на Тасос и Лефкада! Ма нищо де просто трябва да разбереш, че няма да се ходи на море в БГ! И няма да ходят бай-вече Българите! Те отдавна разбраха кое къде и как е изкуствено или не! Споко не с коркай, ше си докараш някоя язва! :) Ха със здраве, че то в тия времена...

Видно днес не си пропуснал да си изпиеш хапчетата!

ЗАЩО МАХНАХТЕ РЕПОРТАЖА ЗА ПРОТЕСТА? ОБАДИХА ВИ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА ЛИ? НЕЩАСТНИЦИ! ПАЧАВРИ!

ПРЕСТЪПНИЦИ

И после,защо на нашето черноморие никой не иска да идва... Нито българи,нито чужденци,а само долни пияндурници и пропадналяци...

Ало Бойко, за Левски си траеш, хората да не ходят да те гледат как крадеш си заключил, сега да ни глобят от ЕС за Натура и прочие ли чакаш? Марш да ходиш маски да има слагаш на багеристите докато засаждат дърветата на ново!!!

Къде мога да си резервирам апартаментче в новия комплекс за сезон 21/22?

за 21/22 не знам, но за след 22-ра - на рецепцията на х-л Берлин в Бояна.

Еми няма да ходим на Черно море.

Така е като ни управляват тъпи и алчни мутри и мутреси. Няма да видим нищо природосъобразно, чисто, естетически издържано. Маските наистина са за да ни затворят устата, докато те унищожат природата, въздуха, красотата на България, а нас държат затворени. За никой от нас не ми е жал, явно това заслужаваме. Единствено ми е жал за природата. Пак ли и ДПС са замесени? Тази противоконституцинна партия. Бог да пази България, но вече и в това не вярвам.

бог дава, ама в кошара не вкарва...

Щом е частен имот, сърдете се на този,който го е продал. Частната собственост е неприкосновена.

Чети закона и не дрънкай глупости.Частната собственост не означава,че всеки идиот може да строи в защитени територии.

човека цитира конституцията на РБ. Там наистина така пише... а тарикати дето заобикалят закона и строят където и каквото си поискат дал господ. Очевидни примери са "златният век" на Артекс в Лозенец, който да - още не е достроен, ама като нищо ще вдигнат още 20-те етажа, които им остават и онзи дето построиха огромният бизнес център зад НДК... който всъщност е почти върху река построен.