Алармират за строителство в резервата ”Ропотамо”

Заведения се строят на брега на река Ропотамо, но строителството няма нужните разрешителни, алармира сайтът "Биволъ".

Обратно в новината

Коментари - Алармират за строителство в резервата ”Ропотамо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаххах старите комунерски методи - не разбрахте ли че требва да ги ИЗТРЕБИТЕ тези тарикати? от министъра до последното дребно мафиотче!

"Заместващата по сигналите за корупция Марияна Кулова няма никаква информация за каквито и да е действия в резервата" Цитат - ами ако тази смърдяща к..ва, която не знае за какво получава заплатата си, си раздвижи целулоитно засегнати тежки меса и посети на място обекта, би могла да реагира адекватно!!

Ех, ще трябва пак да търся пластичен експлозив...

Тройната ламя направи заменките, а ГЕРБ не отмени нито една - даже ги узакони! Освен това разпродаде останалото на свои фирми. Емил Димитров довърши започнатото от предишните. А ББ благослови новите далавери. Ей това е истината

Само на 3-4км. от въпросният строеж се намира древнотракийското светилище "Беглик таш" и никой не се интересува имало ли е разрешително за строеж! Та и тук:след три хиляди години,като изровят въпросните бетони,кой ще му пука имало ли е разрешително и как Бойчо е курдисал договора?!?

Споко! Те един друг се избиват! За всичко си има хора! Робин Худ е жив и днес!Тяхното бъдеще също е неясно, при все, че са са сдобили с безброй кухи охранители!

Този новия министър гостува вчера в БНТ1 каза, че е в МОСВ се работило много професионално, всичко било цветя и рози, а зам.министърката била голям професионалист и ескперт! Да видим дали сега някой ще протестира и ще иска оставки? У нас няма политика у нас има вечни интереси ...малко да перефразирам Чърчил.

Новината вече не е актуална!Вчера минах оттам и видях,че вече се сглобява покрива на заведението.Днес вероятно вече поставят керемидите.Така че докато съответната инстанция "получи" достоверна информация т.е. докато въпросната еди-коя си се протегне и прозее, заведението вече ще работи. Кой казва,че нямаме експедитивността на американците?!...

Браво!!! Гласувайте за ГЕРБ, те ще ни дооправят!!!

безибразие *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки строеж осъжда реката на вечно замърсяване - от септични ями, от ресторантски отпадъцир от обратни води наситени с миещи и перилни препарати, от автомобилни пушеци и др. Затова на тая безочлива българо-английска шайка трябва да им се изрежат тъпите глави!

Се правят на шашави. Все още се питат какво искат протестиращите, просто е. СЪД ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ МУТРИ И ИЗЗЕМВАНЕ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ОТ ТЯХ, ВЪН ОТ ВЛАСТТА!!!

"Заместващата по сигналите за корупция Марияна Кулова няма никаква информация за каквито и да е действия в резервата. " Да де, щото резервата е в Централна Америка и не може да се прати човек да провери какво става, госпожата не знае нищичко...

принципно си прав. Обаче ми писна зелените "активисти" да скачат за глупости.. Бяха против 2-рия лифт на Банско, против ветрогенераторите, против това, против онова. Ще си помисли човек, че България е ебати и индустриализираната нация. А реалността е, че ние сме супер незастроени, неразвити, изостанали в сравнение с 99% от развитите страни... И ако ти пречат 200 квадрата бетон и искаш природа, то просто можеш да се мръднеш 100 метра в ляво и да използваш останалите 50,000 декара незастроена площ.

Адски си прав ,и аз не понасям никви еко организации и секви зелени тъпаци.От такива смотаняци е пълно с помиари който хапят децата и сеят тений!

Да да, те ги развъждат тайно и нарочно ги пускат вънка. Точно те са - еколозите зелени тъпаци проклети да са.

народен сад трабва да има стига сме гледали безочано народа тррабва сам да се заеме с законите и особенно с такива примери. разтрел трябва да има за това на стадиона или зала армеец предаван задалжително по всички бг телевизии

НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ?

МАФИЯТА САМО РЕЗЕРВАТИТЕ НЕ Е БЕТОНИРАЛА, АМАА ВИЖДАМЕ, ЧЕ БЪРЗО НАПРЕДВАТ

Да ми изсъхнат ушите ако заведа семейството в близките години на българско море, пълно с бактерии и вируси от канализацията, която се пръска по шевовете.

За тази българска клоака изобщо не ми се мисли!

Eто за това много хора от години предпочитат Гърция и Турция пред цялата ОТВРАТ по Българското Черноморие !

Че на Гърците и Турците лайната къде мислиш се изливат? Или пък да не би да им миришат по-малко ? Аман от такива дето по форумите говорят колко ходили по Турция и Гърция и всяко лято ги виждаш на нашето море...

неграмотно човече си!

Е добре де - ако човек иска да направи заведение как да го направи без да излее поне малко бетон.. по цял свят на такива готини места има много ресторанти, кафенета и т..н.... не мога да разбера защо тук се дърпаме от прогреса като дявол от тяман

Ти май не си прочел в статията на кой е собственост това заведение и как е проведен конкурса. Да не споменаваме и факта, че резерватите са, за да се пазят, а не да се застрояват и да се водят туристи там.

Човек трябва да се наслаждава на природата, но трябва да има и елементарни удобства... Само в БГ ли има резервати? В САЩ в резерватите имат ресторанти и музей... в Европа на много места също... по Кения и Южна Африка също... що тук се правим на по големи светци? Сори, но ако лайната са проблема то нека да се направи пречиствателна станция и готово -има ги вече за по 3-4 хиляди.

Това ли ти е прогреса? Ресторанти, кафенета? Иди на някое от бившите готини места - Созопол, Сл. бряг - там има доста прогрес и ресторанти.

При незаконно строителство най-неосвемените са: 1. Кмета 2. РИОСВ Те са и "троянския кон" на безочливите бетонизатори на природата ни

Няма я твърдата ръка на Бойко и бандитите се разпищолиха!

"твърдата ръка" на мутрафона достатъчно е прибрала, както и неговата цветелинка, а тя продължава да лапа мощно с пълна сила

дама ,която споменаваш ,то ако имаш предвид една от преди десетина години,значи спекулираш с евтини измислици!много по-актуална е крадливата Моника,ограбила държавата заедно с Хамстера с милиони!

Точно хората на ББ в Народното събрание отхвърлиха предложения мораториум за строежи по морето и разни защитени зони!

Това са облагите които получиха членовете на ГЕРБ за своята лоялност. Да се надяваме че това им е за последно!

Да ядеш, пушена на тамян сланина.

Може само да се надяваш. Може би си се надявала да не ходиш с шалвари по улицата, но мъжът ти е охладил надеждата ти.

Сефте! Мутренската червено-алчна олигархия БСП-ДПС-ГЕРБ и т.н. си е направила палати по цялото крайбрежие.

Хм пречупеният гръбнак не пречи на престъпността да налива бетон ! Нали таки беше част от историята - как така има още негови фирми, които даже печелят държавни поръчки и изграждат обекти ? Явно милиционерите от герб хем искат да взимат комисионни от мафията, хем искат и доверието на хората, че се борят с престъпността ! На мен ми писна от това лицемерие - ако са още колебаещи се на коя страна да застанат е крайно време да вземат решение и да защитават интересите на обществото, за сметка на тези на олигарси, мафиоти и монополисти, както беше досега !

Бойчо Георгиев какво общо има с ГЕРБ ?

Бойчо Георгиев е активист и общински съветник от ГЕРБ.

Имаме закони, но нямаме работещи институции. Мързела и корупцията са голяма беда. Ако има държава това което е незаконно трябва да се разруши, да се отнеме лиценза на фирмата нарушител и да се обяви нов конкурс.

Не е ЕКО, а си е най-долнопробна нашенска мафия. Мутрите не спят!

Боко мутризира България. Това е резултат от раздаването на държавата ни на мутри и престъпници. Какъвто вождът - такива и тия под него. СЪД И ЗАТВОР! Но природата ни няма да може да се възстанови никога :( Ще си платим пред Бог за това, че ги оставихме да разсипят красотите на Родината ни!

Пък тия преди Боко щото бяха Света вода ненапита, нали?

Чакаха пичовете дестабилизация, за да си излеят бетона, дочакаха я, и сега изливат.