Съмнения за нов ”Дюнигейт” край Равда

Съмнения за нов "Дюнигейт" се появиха, след като в социалните мрежи бяха публикувани снимки на строеж на първа линия на брега в Равда. Парцелът е на сина на общински съветник от Несебър и там ще се строи хотел. От общината заявиха, че не става дума за дюни.

Обратно в новината

Коментари - Съмнения за нов ”Дюнигейт” край Равда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това което прочетох до сега си давам сметка колко неграмотни и простички и завистливи хорица сте за да си позволявате да пишете такива долнопробни и евтини изпълнени със злоба коментарчета!!!! Ами разбира се човека може, има финансова възможност , позволява си го , все пак господин Нищелков е един от малкото хора които си е извоювал всичко сам в живота , но Вие ограничените и зависливи и непросветени както винаги искате да оплюете и това !!!! А питам аз къде са Ви на вас устите като се случват толкова други неща в тази държава, и тази въпросната Панденлиева тя пък кога стана такава журналистка защитничка на природата , че сега чак се е сетила да поства нейните съчинения без покрития , еми тя е достатъчно некомпетентна за това. И пак всичко е нагласено.

Научи се да пишеш.

Вече знаем, че 1. Кметовете никога не знаят за започнато строителство в техните общини 2. Местната РИОСВ първоначално обещава да провели, след което се оказва, че имало подписан незаконен проект. Извод: Тези структури са противодържавни относно опазването на природата и презастрояването. Нужен е пряк контрол и улесняване доброволната дейност на природозащитниците

Пълни глупости това са номера на зависливите копелета познавам човека лично много е точен а тази журналиска какво прави там да не си зазимява зградата на 1 линия

Леле, колко си неграмотен! Ужас! Как може да правиш по няколко грешки на дума. Потресена сам.

Половината хотели между Равда и Несебър са на бивши общински местни дерибеи.

Вие сляпи ли сте беееее???? Не виждате ли на снимката че хората са прави??? Това не са дюни.........това са дюнИри,при това без чесън,разбираш ли.... ще ни занимавате вие...да не видите човек да прокопса...завистници такива.....

А интересно ми е от къде общинския съветник имо лични средства за хотел? Дали някой ще то пита?

"Не съм мутра нито аз, нито 23-годишният ми син Георги". Същият този Георги натъпка в багажника си конкурентен дилър преди няколко години... това не е ли мутренска постъпка? Всички знаят за далаверите на Пицата, но си траят от страх да не ги "масажират с бата". Такива са успелите в България. Никой няма да попречи на този строеж! На пролет там ще има хотел, а след няколко години и морето ще застроят. Това е България! Тук и след 30 години ще сме в 90те! Ето го и собственика на имота. link Сами си правете изводите кой е мутра и кой не е.

От все сърце ти пожелавам, на теб и на цялата ти фамилия, да ви се случи същото, като това, което се случи на семейството на Гуцанов!

Еййй... хубаво е човек да има ЛИЧНИ средства, ц ц ц ц.

Законно казваш, то сигурно и свинята пеевски съвсем законно се върна в парламентаи да изброявам ли още - всички знаем силата на закона в милата ни родина. ЗЕЛЕНИТЕ ДА НЕ СПЯТ, АМИ ДА ДЕЙСТВАТ, ЧЕ ДРУГИЯ ПЪТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ.

Тихо! А сте гъкнали, а е осъдил и тоя България в Страсбург като Борислав Гуцанов!

Човекът бил извървял всички процедури по вземането на разрешителни! В превод дал е пари където и на който трябва.

С такива нагли гадини трябва да се действа само по един начин - с 9-милиметров между очите! Съвсем скоро и това ще стане, въпрос на още малко време е...

знаем къде да почиваме - Гърцияяя, да си строят хотелчета колкото си искат

Да не го мислим този обект, той няма да издържи много на законите на природата. Когато няма закони в държавата, то природните закони си казват своето... Морето ще го погълне скоро

Щом е на първа линия, си е "Дюнигейт" без никакви съмнения, та даже и законно.

Дюни! Какви дюни?! Не са дюни! И това, което стърчи от лицето ви, не е нос! А двете неща, стърчащи встрани на главата ви, не са уши! И изобщо главата ви съвсем не е глава! Най-много да е лукова глава, но това не е забранено от закона!

То това е проблемът ,че всичко съсипващо природата и държавата е напълно законно за избрани хора и законотворци.

Мястото е ДЮНИ!!! Нарочно измениха скиците с дюни!!!

..и колко още такива удобни промени ще има, докато разиграват цирк в парламента, за да отвличат вниманието!

Дааа, заради ей такива мушмуроци кадастралните карти още не са готови. Иначе има наредба за изготвянето им от 2008 г. Наредба има, карти няма, защото "нямало пари" за тях! И не се намериха пари при три правителства вече!!! Смях и безумие!

Държавата- това съм аз! По този закон живеят повечето в България- някой строи хотели в защитени територии, други хвърлят боклука направо от прозореца, а всички заедно правим една изгнила маса, отдавна плачеща за премахване- дори само за мълчанието си докато наблюдаваме наглостта на управниците ни, геноцид срещу болните и слабите в държавата, за това, че мълчим докато шепа червеи превръщат живота на всички ни в ад.

Истина е - мълчим, а това е защото всеки отдавна гледа само собствената си попара и 5 пари не дава за останалите, докато си мисли, че е по-добър от тях и най-важното - по-готин.

истина! Публикувам оригинала защото който иска ще го разбере: First they came for the communists, and I didn't speak out because I wasn't a communist. Then they came for the socialists, and I didn't speak out because I wasn't a socialist. Then they came for the trade unionists, and I didn't speak out because I wasn't a trade unionist. Then they came for me, and there was no one left to speak for me.

Мамка ви...

Как четириетажен бе това са поне 13м до кота корниз , май си имаме закон че не може толкова на първа линия.Сега ще изкарате еди стари визи преди закона .И едно време е било така когато централната власт е слаба боилите разпокъсвали държавата .май някой само това ги устройва слаба държава и постоянни съмнения. Само един военен режим ще ни оправи нас поне за 3-4 години.Иначе 10 българи- двадесет мнения

Те пък военните едни...

Строй си нещо красиво с конструктора на сина ти, не ти щем "бутиковия хотел", има още 300 такива...