Строеж блокира варненци до домовете им

Според живеещите там новият имот се строи буквално върху улицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми имота не е нов, там си е от преди вие да идете! собственика е нов, и не е ахмак като предишния! няма повече да му минавате през двора!

Същия проблем ще имаме и на "Невен"6.Вдигнаха огромен затвор 192 апартамента ,а сега се чудят как да си изградят път за да имат достъп.Искат да си направят път върху общински път,и не им пука ,че ще спрат достъпа до домовете им на 20 семейства.

Този участък е определен да минава от там магистрала,това е част от магистрала Черно Море която трябва да свърже Малко Търново с Дуранкулак през Варна.

Ще свърже тя… Горно Уйно с Долно Сусурлево. През 1982 бива представен мегапроект за огромна магистрала, което е трябвало да свързва Варна и Бургас с големия велик братски СССР. Десетилетие след това вече не е братски, нито е велик СССР, просто защото не съществува. Сменя се генерално курса на външната ни политика… и вече от тая измислица никой няма нужда. И да я построят, тая магистрала само ще тревяса цялата. Всичкото трафик от Румъния минава през Русе и Велико Търново за Турция, като в Търново се прави разпределение на товарите към Варна и останалата част на Източна България. Демек, ако паралелно със скоростния път Русе-Велико Търново се изгради и АМ Хемус – воала! Тая магистрала окончателно ще остане на хартия. И без това общината ще се види в чудо как, аджеба, ще отчужди толкова имоти, за да я построи на ръба на града, а със завършването на АМ Хемус и този проблем ще се реши от само себе си

ми като не става с добро става с дърво

в случая го гризкат