Стрелец откри огън от апартамент в Лион

Няма официална информация за жертви или пострадали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАКРОН - представителят на антибългарската политическа евро-агитка в Европа!, върл враг на влизането в ЕС на българи , едновременно с изоставащите по това време румънци. Франция - унищожила днес ядрената ни енергетика, подстрекала преди ден всички незнаещи и неориентирани евро-депутати да гласуват "ПРОТИВ" оттеглянето на казуса с транспорта в ЕПарламента ,който казус унищожава българските транспортни фирми и поминък на поне 100 000 български семейства Х 3-4 члена още, Франция и Макрон, оставащи над половин милион население от България без доходи и професия завинаги. Франция - отмъстила ни с унизителния Ньойски договор за България, заради загубите и военното си поражение и унижение на Дойран в Първата Св. война, и в кръстоносните походи с пленничеството на Балдоин и разбиването на плячкосващите му из Българските зами, войски, претендиращи за християнски ценности, морал и защита на Христос, и то тогава, в тия времена пред нас - първите последователи в Европа на Христос от живите му апостоли, носещи ни най-ранните християни в Европа, следващи автентичните, неизменените Христовите слова, истини, послания и философия !!!!!

Ислямофашистките навлеци НЕ са бежанци! Докато има такива като тебе, дето ги водят "бежанци", мир в Европа няма да има!!!

Извинявам се, това е към най-стария коментар под статията.

Цитат : "Свидетели са заявили пред полицията, че стрелецът Е може и да е жена."

Щом е в Лион - изобщо не е терорист-джихадист! Там няма такива. И в Белгия няма... Изобщо на Запасд е супер яко. Всичко цъфти и върже. Само в Русия е гадно, щото там е лошия Путин....

Е явно е жена,щом не е уцелила никой...

Не си прав! Жените снайперисти са по-точни от мъжете.

То от далече трудно се различават чалма или фередже та за това може би не е ясно мъж или жена е стрелеца.

Да са ви е честита, новата партида бежанци.