Коментари - Стрелба в училищен двор: Деца са наранени от пластмасови сачми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите са казали, че трябва да се лее кръв, за да могат да излязат от кризата, в която самите те се вкараха.

Бедността води до стрелба с пластмасови топчета. При наличието на Джавелин и Н-лоу в интернет за смешни пари и дори Стингър? Толкоз ли нямат пари родителите им?

Защо изпростя толкова този народ? Не е Бойко, не е и Киро, просто сме оскотели и не знам защо.

На дали им е за първи път да се забавлават от писъците на другите деца. Но нека си говорим само за насилието над жени щото нали ...децата не били хора. Един ден , помнете ми думата, някой такъв ''веселяк '' който много обича да се забавлява с писъците и сълзите на другите вместо разумно наказание , ще получи възможно най-жестокото .

Сега тези стрелци веднага да бъдат изключени от училище. И в поправителен дом. Никакви психолози, педагогически стаи и прочее либерални глупости. А родителите да плащат обезщетение. Това са готови престъпници, които утре ще заменят пластмасовите сачми с истински куршуми.

И с тях трябва да се занимава ДПС, тъй де- Детската педагогическа стая към РПУ-то, ама такива май вече няма. Но и от "показанията" на потърпешвите и свидетелите могат да ти настръхнат, то словоред, то подбор на думи... абе, мани, мани, все едно не са 6-ти клас а шестгодишни.

Достойна смяна расте. Почват от малки за начало с пластмасови топчета...

Защо е имало публика и никой нищо не е направил? Защо не е извикана полиция? Докога с тази незаинтересованост??? Какво общество само! На никой за нищо не му пука!

Защото е ясно, че полицията ще закъснее. То е като да извикаш бърза помощ за спешен случай.

Започва "американизацията" на българските училища! Днес с пластмасови, скоро с метални... За съжаление, това е положението.

"Училищното ръководство отказва коментар"? Егати малодушието. На момента трябва да изключат всички стрелящи, независимо в кое училище учат.

Айде, таз година пластмасови, догодина оловни.

Изпуснаха децата! Доживотната Кастревица и несменяемите "експерти" в МОН съсипаха образованието. Само с жалби на родители-идиоти се занимават, "усвояване" по проекти и "наши" издателства. Това е от десетки години. Делегирани бюджети, а? Учителите сме вече безсилни!

Еърсофт играчките не могат да стрелят с метални топчета и това е нарочно конструктивно ограничение! Те са направени в Япония, като оръжия за игра/инсценировка заради конкретното им законодателство. Прашките правят много повече щети. Единствената сериозна щета, която може да се направи е наранено око, но това може да се случи с всеки един друг предмет който влиза в окото на човек. Малките дебилчета просто им трябва един як бой, като едно време!

да стрелят с метални сачми... стига да не са по-тежки от 0.45 грама. То и затова в екипировката за еърсофт е включена "бронежилетка"

Еърсофт е интересен и доста забавен спорт. Но, оръжията(репликите) се държат на място до което разни 8,10,14 годишни НЯМАТ достъп!!! Имам две еърсофт пушки и един пистолет, като всичко се съхранява в шкаф който се заключва, в стая в къщата до която децата нямат достъп. С такова топче попаднало в очите на някого, резултата е този някой остава БЕЗ очи! Стрелянето извън контролираните условия на еърсофт игрище, в което хората са облечени с подходящи защитни средства, очила, маска, дрехи и т.н. си е безодговорност граничеща с престъпление.

Свиквайте, и по-често ще гледаме такива неща. Ама дотам се стига, като едни деца биват системно тормозени в началния курс, учителката не я е грижа защото случайно бащата на агресора е спонсор на училището, или наш човек. При лошия Комунизъм уважаеми, имаше поведение и ТВУ, и такива гаменчета, моментално отиваха да чукат камъни в някое ТВУ. Нооо, искахте демокрация, разрушихте всичко старо, без да се интересувате дали е добро или лошо. Ами ето ви сега резултата. И по-хубави плодове ще жънете, ако не върнете поведението, изключването от училище, ТВУ и т.н. Винаги е имало буйни деца, които единствения начин да ги вкараш в правия път е с труд, за да нямат време да мислят за глупости.

И пак учителкатас виновна, а!? Не знаеш, прост Пешо, на какво са подложени началните учители! Агресивни и болни деца с психични заболявания вече са в масовите училища. Закриха помощните. И нас ни бият, и тормозят от години. Институциите вдигат рамене, не им дреме. Вече е ад в училище, ад! Заплати ли, глупости! Не се търпи това унижение!

Проблем е, че това е детска играчка, минала някякъв контрол при вноса и продавана свободно.

И къде видяхте проблем? Просто ... е детска играчка! Ако удариш някого с топка по главата - със сигурност ще пострада повече.

не е играчка и са доста скъпи

Тези, малките шопи съвсем ги изтърваха от орбита. Тотална съсипия откакто тази кло@ка е столица. Няма и две поредни години на напредък. Нане и Вуте са велики ... прошляци.

дали са шопи не е сигурно! по-сигурно е да са твой довчерашни съселяни, домъкнали се в София да цапат и правят зулуми като тези!

Тоя па малоумник тръгнал на шопи да обижда. Без София българия е като Афганистан.

С новите ценности. Нали всеки дебил във властта само за ценостите ви говори!

Ми тя, тая работа ... доста смешна, бре! На бас, че до довечера ще е в "националните" медии и дебилите ще цъкат с език и ще проклинят децата, които всъщност са се играели ... Едно време "стреляхме" с фунийки и с чаталчета, ама ... го нямаше дира да ни заклейми!

"Едно време" за стрелба с чаталчета и фунийчици по други деца чичко милиционер водеше "стрелците" в районното. И отнасяха толкова палчици, че им държеше влага бая време, а на чина в клас стояха прави... по технически причини. Пердаха в къщи - отделно. При повторение - имаше едни чудесни пансиони към техникума по вътрешна украса. ТВУ, ако не ме разбираш. Там оправяха повечето "проблемни".

Доста глупости си написал. Водели в районното за фунийки ...

За фунийки не водеха, но виж ... ако разкажеш виц за др. живков, например, и някой като тебе ни натопеше - виж, тогава се патеше много, и ТВУ-то ни беше сигурно!

особено ако фунийките бяха с карфица накрая или топнати в лепило "Кале". А виж Дядото за вицовете послъгва... като в приказките за Торбалан.

По американски модел... ама тука не е толкова лесно да си купиш автоматично оръжие и стрелят с пластмасови сачми

Помните ли проф.И.Христов ?ЯВНО е ПРАВ.ДЕБИЛИТЕ какви деца РАЖДАТ и ОТГЛЕЖДАТ ?

Шопия. Точка.

СДВР няма ли, да ги подпукат тези от сега, че току виж след време наамерили истински оръжия и стане патакламата...

И повече няма да стрелят с еърсофт

или да ги "разстрелят" с пушките им

Дряновица, по 3 пъти на ден за тия дебилчета и за 1 седмица ше станат примерни членове на обществото !

Дряново е далеч от София, не може ли по от близо да се намери тояга?

Moже - стикове за голф.