17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Подкрепете местния шериф 242799. Може да няма пистолет, но има радиостанция и телефон да докладва на мозъците, които от разстояние ще решат проблема. Но родната полиция ни пази.

Тези двамата на снимката не са видимо на работа, Не са в униформа!!! Шапките с гербът не са на главите им а на задните им части .

PEYTSCH

Бойко Рашков се занимава с клюки, а престъпността си върви ли върви...

в РПУ-тата или в полицвйскитв си автомобили. Избират си сянка и дремуцкат.Да са живи и здрави.С извинение за нярушаване на спокойствието им.

че пак ще намесят фенове на "Левски"! Че какво друго да им дайде на акъла. Просто случайно се е получило идиотът да си гърми точно в този квартал, както можеше да се случи и във всеки друг, ама нали трябва да ровим бунището и да търсим под вола теле вместо да видим очевадното и да си свършим работата?!!!

Това звучи така: Неизвестен извършител със законно притежавано оръжие.

и понеже внезапно му е хрумнало да се скрие, си е оставил законно притежавания пистолет на мястото на инцидента... да не затруднява вдигнатите на крак полицаи... умно момче

Защо не? Ето възможна версия ако няма прострелян - хлапак е докопал пищова на татко си, който е имал непредпазливостта да го крие в шкафа, гръмнал е и от паниката захвърля пищова и се покрива.