Украинската армия си върна контрола над летище в Краматорск

Украинската армия щурмува и си върна летището в град Краматорск, Донецка област, съобщиха руски и украински медии. Има убити и ранени.

Обратно в новината

Коментари - Украинската армия си върна контрола над летище в Краматорск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко глупост има на този свят боже, комунистическа глупост

И ГЛЕДАМ СЛОВОБЛУДСТВАТА НА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕТАТА РАЗБИРАМ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ОТВЛИЧАНИЯТА ОБИРИТЕ НА БАНКИ И МАГАЗИНИ КРАЖБИТЕ ОТ НЕК И БЕЛЕНЕ И....т. н. ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТРОЛОВЕ ГЛАСОВЕ НА ЦИГАНИ ПОДКУПИ.....т.н.

Бахмааму и кафе? Ти кво пииш от сутринта бе бате?

КАЗАХ КАФЕ А НЕ ВОДКА !

Внимание - Пътя до морето ще се удължи с още един час- ако мине на руската часова зона

Явно Украйна е предадена на Русия, това е ясно! Какво ще правим , ако руснаците дойтат и по нашите земи!? Това, според мен е по-важно.

ами ще се спасяваш в родната си Турция тогава...

Ще им лъскаш ботушите в концлагера?

За какво сме им? По логично би било да завземат Турция там е била Византия а те се смятат за нейни наследници!

И турция, чадо, и турция!

Въранала си е летището с помощта на частната американска армия Blackwater, със сегашно име Academi. С тия Яйцето има сключен договор да му помагат.

Това ли успяха да измислят от отдел "Черна пропаганда" на КГБ?

Наемната армия на Фашигтон върна контрола на летището на фашистите от Киев, като за целта отстреля местното туземно население!

Уважаю твая преданост Сталину, но пажалуста глупости не пиши, ета вредит нашею каузу. Знаю што имееш очен многа свабодное время на портиерскую службе, но всьо таки нам дураки не нужни.

Вземи прочети Желю Желев да разбереш кои са истинските фашисти.

link

Европа и САЩ не искат да воюват, това е ясно, така че очевидно трябваше да се намери някакъв друг отговор - по-слаб от ядрените оръжия, но много по-силен от икономическите санкции. Отговор, който да засегне Путин в най-слабото му място. Тъкмо този отговор сякаш намери президентът на САЩ Барак Обама. Публично и от висотата на един форум, където Путин не беше поканен, Обама каза, че Руската федерация не е нищо повече от обикновена регионална сила, която заплашва някои от съседите си - при това не от сила, а от слабост. Посланието на Обама гласи: Русия не е глобален фактор, за нас тя не е заплаха, ние гледаме едва ли не със съчувствие на гърчовете на Путин в желанието му да излезе на международната сцена.

Като се разхождам из парка, започвам да разбирам смисъла на това, което пишеш! Виждам как малките кученца лаят и се зъбят в несвяст на по-големите от тах, а получават пренебрежителен поглед! Та така, нека си лаят пинчерите от нато - такава им е природата! Малки и злобни кученца!

Превратаджичтя Турчинов мислел за народа, затаова му пратил армията. После щше му се наложи да се крие в САЩ.

САМО С ТВЪРДА РЪКА ЩЕ ЗАПАЗИТЕ ДЪРЖАВАТА СИ !

Прочетете безпристрастно Частната армия на САЩ действа в Украйна!"

Това е истина. Бившата BlackWater, състояща се от наемни добре въоръжени убийци, е била изпращана на горещи места като Ирак и Авганистан. Вижте в тубата има много за тях. Сега са се прекръстили Academi. Това е частна американска армия, която влиза там, където САЩ искат да влезат, но не е добре да се каже, че войската им е там - и пращат частния си вариант. Яйценюк е сключил договор с тях, когато беше в САЩ. те са в Украйна и са облечени с украински дрехи. Вероятно те са превзели летището и няма да се свенят да убиват руснаци. А демократична Европа мълчи, защото да се убиват руснаци и харесва.

Бихте ли били по-коректни и не наричате НАТО -САЩ, защото това са всички европейски държави!

Авганистан не се пише дори и на руски... Афганистан е правилното. А каква е разликата между наемници и редовна войска, ако правят едно и също??

само ПИК, даже сградата на летището е в ръцете на хората. :)

Турчинов веднага следва да бъде изправен пред съда в Хага! За подписване на заповед за осъществяване на терор срещу хората в източните области на Украйна. Щом Милошевич беше изправен пред този съд за подобна заповед срещу сепаратисти в Южна Сърбия, значи това веднага следва да бъде приложено и към Турчинов!

Всъщност къде се скри руското мекере Янукович? Който е обявен за международно издирване, апропо. Едно е да защитаваш собствената си държава, съвсем друго е да развяваш чужди знамена и да окупираш незаконно държавни учреждения. И тук с всичка сила си проличава двойния стандарт на Русия. какво правят в Украйна? Нищо повече от това, което Русия прави в Чечня. Много по-внимателно, разбира се. Защото военните престъпления на Русия в Чечня продължават с години, с десетилетия. Не друг, а Русия нарича борците за освобождение на Чечня терористи. И прилага сила не само срещу въоръжените бунтовници, ами и срещу мирното население. Русия е много петимна за провеждане на референдуми в Украйна. Ами чакайте бе, другари. Като сте толкова мераклии за референдуми, провеждайте си ги в Русия. Като започнете от Чечня, Северна Осетия и т.н. Русия си вкара автогол. От идиотизъм. Явно пораженията от болшевизма та с такива размери, та просто партийни функционери и кадри на КГБ не могат да се усетят. И ако при инвазията в Грузия през 2008 някой все още е имал някакви илюзии че все пак може би евентуално и Грузия да има някаква вина, сега няма никакво съмнение в агресивните намерения на Русия. 3 месеца Украйна не даде и един изстрел. Докато руските спец части под прикритието на някакви милиции безчинстваха. Я да попитам аз какво ще се случи ако в Ярославл или Вологда някои издигне украински знамена или окупира летището. Или нещо по интересно - литовски знамена в Калининград. Може и полски. Как ли ще реагира др. Путин. Много ми е интересно. Да не би пък случайно да изпрати спец-частите да възстановят реда, а?

Янукович беше законно избрано мекере, което САЩ свалиха с преврат и на власт докараха свои гнусни мекерета, които ибиват народа си.

Милошевич беше осъден за войната в бивша Югославия и най-вече за военнопрестъпленията и геноцида в Босна и Херциговина 400 000 убити.Тук случаят е че симпатизанти на друга държава превземат правителствени сгради и летища...да вземе да им даде по един орден ,,Ленин" най-добре,а???

...Ама как руснаци да преговарят и да живеят с...фашисти??? Вместо сини каски, бандеровците - американски марионетки, ще получат, съвсем безвъзместно, трайно посинявяне на продажните фашиско- американски кратуни.

Значи руснаците не искат да живеят и преговарят с фашисти. Но защо бе, другари? През 1939 така добре сте се разбирали с др. Хитлер. Не, няма грешка. След подписването на Пакта Молотов-Рибентроп, отношенията между СССР и Германия стават толкова близки че започват да се обръщат към Хитлер с "другарят Хитлер". И родните български комундета, и те да не останат по назад и те в периода 1939-1941 са се обръщали към Хитлер с "другарят Хитлер" . така де, както казва Виктор Суворов разликата между болшевизма на Сталин и национал-социализма на Хитлер се свежда само до формата на мустаците им. Но това не е всичко. Сталин и Хитлер не само са били близки дружки. Не само са се другаросвали. Не само са подписвали пакт за ненападение (интересно защо ще подписват пак за ненападение две държави, които нямат обща граница, ама неисе ще го преживеем). Те са си подписали и едно Секретно протоколче, с което са поставили основата на съветско-германската агресия в Европа. Хитлер - на Запад, СССР, на изток. А Полша са си я окупирали съвместно. Та и съвместен военен парад са си спретнали. Така де, нали са съюзници. И сега изведнаж нямало какво да преговарят с фашисти. Хайде холан.... Що се отнася до американци и англичани, те винаги са били антифашисти. Пък и не знам защо за комундетата фашист е мръсна дума а болшевик повод за гордост. А те са си един дол дренки - другари...

Бе навсякъде все за фашизъм и фашисти се пише... Дай едно определение какво е фашизъм и кой е фашист!? Е ли съм фашист, ако не харесвам Русия?

Определение за фашист е бандеровец....този който развява знаме с пречупен кръст призовава всички нечисти украинци да бъдат изклани и за когото Украйна е само за украинци. Въпреки че то до 1918 не е имало никаква Украйна и Ленин я е създал а те му бутат паметниците баси тъпаците хахаха.

Демократ. лъжа, че САЩ са миротворците!

Путлер получи шут в ....живота....

Предполагам Русия ще започне доставни на оръжие, бронежилетки, минохвъргачки 12,5мм картечници. Същевременно с това най-вероятно ще открият лагери за обучение. Нищо хубаво не я чака Украйна.

Сега се решава съдбата на Русия. От резултата на тази гражданска война ще зависят следващите действия на САЩ. Ако властта в Украйна се провали следващата цел е Москва.

Аз мисля, че се решава съдбата и САЩ, които налагат свой ред навсякъде по света

Хунтата в Киев обяви съгражданите си за терористи и започна война срещу тях!

ВСИЧКИТЕ ЧЕРВИВИ ИДИОТИ СТЕ ЗА ЛУДНИЦАТА .... ИЗПИЛИ С ВИ МОЗЪЦИТЕ !!!

Не колкото на такава платена западна стелка акто теб.

трола май го филтрираха. Ако е така - браво модераторе!

пак ме изтри! Утре (с твое или без твое разрешение, модераторе) Турчинов ще се командирова на майната си!

Моят патлак пък е по-голям от путиновия :) вчера си ги мерихме затова американската демокрация ви влиза по-дълбоко , иска се дълбоко гърло :)

Ей модератора! Много зе да си позовляваш. Не ли идиот и т.н. Турчинов????

Шило

А че е изпратена армията, така е. Не войски на МВР, а редовната армия. Преди малко гледах клип, как мирни, невъоръжени хора, на практика с две Лади- нива, блокираха загубил се украински танк. Задаваха въпроси на командира на танка... Горкият... Мълчеше засрамен. Турчинов- в затвора!

Да, бе то танкистчето не само, че го беше срам ми направо му идваше в дън земя да потъне. Ама краварите го карат. ЦРУ е тва

Шило

Има кадри и от опит за проникване на нацистите от десен сектор. Преоблечени, и с Георгиевски ленти. Блокираха им камиона, взеха им оръжието- автомати, РПГ, патрони....Все се надявах, че няма да се стигне до братоубийство.

Можеше да няма банани за гейове при соца но беше 1000 пъти по хубаво.

е социализма няма да се върне вече, човечността в хората също

Прав си, как ми липсват анонимките и това изострено чувство, което никога не заспива и ти казва пред кого какво и до колко можеш да кажеш... Ех, славни времена... "При капитализмът човек за човека е вълк, а при комунизма е точно обратното!" :)

хахахахаххаха хахахахаххахаха хахахахахахха То и ток нямаше, и право на избор нямаше, и информация нямаше, и стоки от първа необходимост нямаше... Ти сега за едни банани си седнал да говориш. п.п. Добре де, ток имаше - понякога :)) Ок, зимата беше по равно, 3 има, 3 няма. Лятото почти не го спираха. Доста куцо когато се отопляваш на ток през зимата обаче, 8 градуса в апартамента... Как да не искам да се върне социализма :))

леле какъв ужас е във форума тук! половината са със сащ останалите с Русия. не знам към кого да се ориентирам , на кой му е по-голям на Обамата или на Путин?

достатъчно е да не се гей

Полиморфизъм: Понеже имаме такива капути като "капута" затова имаме такива управници като педала офшорко. Аз заради такивата управници - имаме такива съюзници, като САЩ - Държавата на Сатаната

Борец против американския империализъм.

В момента на шахматната дъска Влудимир Путлер направи първия си ход с пешката.Сега наред е Украйна .Процеса е необратим.След като играта е започнала ще има победители и победени и победени , както винаги ще са руските фаШисти !!!

това се случва само в гейските ти сънища , не е реално , събуди се :)

Шило

Тази простотия колко пъти ще я публикуваш? Модератореееее.....

Махам се от тука, че малоумния капут ми преписва всичко, което писах за САЩ, ама понеже е без мозък обърква държавите.

"В Славянск проруските активисти се готвят за настъпление срещу украинските военни Хора от Донецк пристигнали, за да защитят града В Славянск поддръжници на федерализацията на Украйна се готвят за настъпление на контролираните от Киев военни части. Това съобщава пред кореспондент на ИТАР-ТАСС и.д. кмет на града Вячеслав Пономарев, командир на батальон за самоотбрана.Подготвяме хората, провеждаме инструктажи, каза той, потвърждавайки, че на подходите към града е концентрирана бронетехника. Пономарев отбелязва, че сред хората има както такива с боен опит, така и такива без. Нямаме никакви проблеми. Продължаваме да укрепваме позициите, настроените у хората е положително. Някои са дошли от Донецк да защитят града, казва той./БЛИЦ" 15.04.2014 23:05

Обръщам се към всички росски фашисти : Няма по-голям диктатор от Рублата на Държавата на Сатаната!

Смулио на долара има оченце което гледа сатанинско.

Еххх в ръчичките да ми паднеш, та да видя и тогава ли можеи така изразително да цитираш. гнусен фашист

Дръпнаха дявола за опашката двете руски джуджета, вместа да си траят и си цуцат милиардчетата, заради един Крим ще им стане напечено вече, цял свят ги разбра що за стока са, сега остава и собствения им народ да се усети, че го баламосват и ей ти я една нова руска революция.

Надявам се ким чен ун да посрещне рибарските лодки от черно море на задна.

леле какво може да изсмуче един трол от гейските си пръсти, какво свободно съчинение :) доста е еврогейско може да го публикуват в дойче веле :)

оставям го тоз педал малоумник капута да си смени прашките, че го чака околовръсното

се събра тук такова гей общество защо защо

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския дори .

Шило

Като търсиш турския- що не отидеш там? Ибрик!

УРА ДРУГАРИ , ФЮРЕРА НА ВСИЧКИ КОМУНО-ФАШИЗОИДИ , ИМПЕРИАЛИСТИ И КОЛОНИАЛИСТИ ВЛУДИМИР ПУТЛЕР Е ИЗДАЛ КНИГА НАРЕЧЕНА - " МОЯТА БОРБА ИЛИ КАК ЗАПОЧНАХ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА " !!!

наближава полунощ а още не си си изпил хапчетата

Шило

Какво ще стане- ще се види, но как ще стане, никога няма да разберем. И Меркел много държи на преговорите в Женева. Какво ли ще решат руснаците?

Ще ни се смеят казанците , астраханците , ташкенците, авганците, черкезите, бухарците , грузинците и арменците, всичките кавказки народи , финландците и поляците , молдовците и литовците , за които същата Русия не по-малко кръв е проляла УЖ и тях да " ОСВОБОДИ " .... ! ! ! Захарий Стоянов 1886 г.

капут бързо си сменяш името или страдаш от шизофрения

за 101 път се обръща в гроба Захари Стоянов, няма ли да му дадеш покой :) а къде стоят във фашистката класация твоите любими САЩ

Да не забравяме и самите руснаци-те са дали най-много жертви.

Ако Русия падне, в същият ден ще бъде обявена световна ДЕМОКРАЦИЯ, съдейки по начина на действие на руските фашисти , руските империалисти , колониалисти и военнолюбиви ястреби. Бог да бди над хората застанали зад спарведливата кауза , унищожението на родината на фашизма , болшевишка россия .

Ела да ти дадем гражданство. При нас приемаме всяка педалска сган

а къде забрави фашистките империалисти САЩ ? световна демокрация ще има само ако си вдигнеш гащите и не стоиш вечно надупен в посока запад.

еи шибек,стапвал ли си ваобще в талибаневропата??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Най-малко четирима опълченци са убити при щурма на летището в Краматорск Стотици с развети знамена и оръжие вървят към аеродрома, за да блокират там украинския спецназ. Четирима опълченци са загинали, а двама са ранени при щурма от украинската армия на летището в Краматорск, съобщи РИА Новости, като се позова на източник на Народната самоотбрана. "На летището има четирима убити и двама ранени сред опълченците, но нямам данни какви са загубите сред украинските военни", казва той. По думите му боят е приключил, опълченците са били принудени да отстъпят и украинската армия е взела летището под контрол. Стотици местни жители са се отправили към летището с развети знамена на Русия и Донецката народна република, за да блокират там украинските военни, които го завзеха, предава РИА Новости. В тълпата има и въоръжени със стрелково оръжие. "И ранените и убитите там са повече. Точно колко са не зная. Окачиха "чадър" и заглушават всичко, дори в момента ме заглушават, съобщава за РИА Новости друг опълченец. Според него в щурма на летището са участвали наемници от "Блекуотър". Данните за жертвите са все още неокончателни. Източници на радиостанция "Коммерсант FM" говорят за 11 загинали. УНИАН по-рано предаде информация от местни хора, които говорят за десетки загинали. Агенция Ройтерс, позовавйки се на очевидци, съобщи, че украински военнослужещи са десантирали от две хеликоптера на летището в Краматорск. В Интернет пък се появи видео как един от вертолетите пада след като е обстрелян. Колко военнослужещи е имало вътре и всички ли са загинали, засега няма информация. Министерството на отбраната на Украйна съобщи, че има загинали в хода на операцията, без да уточни колко са. "Да, има загинали. Има много информация, но засега не може да бъде огласена. Операцията още не е завършена", е казал източник от военното ведомство пред УНИАН." Блиц 20:06 ч./15.04.2014

получи достоен отпор. Руските братя крачат рамо до рамо в борбата за мир. Ликувай, народе, Путин те води към светлото бъдеще. Да здраствует Партия, да здраствет комунизм!!!

"...Стотици местни жители са се отправили към летището с развети знамена на Русия и Донецката народна република, за да блокират там украинските военни, които го завзеха, предава РИА Новости. В тълпата има и въоръжени със стрелково оръжие. "И ранените и убитите там са повече. Точно колко са не зная. Окачиха "чадър" и заглушават всичко, дори в момента ме заглушават, съобщава за РИА Новости друг опълченец. Според него в щурма на летището са участвали наемници от "Блекуотър"..."

украина на руся,европа на талибаните.рано или касно така ще заваршат нещата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"... И подир всички тия върволици от жестокости и злини, които ни една друга държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка ? !

няма гей-паради в Русия. Затова не я искаш, нали?

за гей-паради? Искаш да участваш ли или имаш фантазии по темата?

трол работното време приключи. Захари Стоянов вече се обърна 100 пъти в гроба от твоето 100 пъти написано copy paste

Пиша пак - специално за боклука, който работи към американските служби за подслушване: САЩ сте Страната на Сатаната! Да ви думнат още един път пентагона

ама те не си ли думнаха сами пентагона и небостъргачите заради поредната петролна война?

Е, те Пентагона специално си го гръмнаха сами.

Смърт на злото сащ!!!

Украйна-поредният кървав конфликт вдъхновен, финансиран, организиран и осъществен от запада...

СМЪРТ ЗА РУСКИТЕ ФАШИСТИ-ИМПЕРИАЛИСТИ И КОЛОНИАЛИСТИ И ТЕХНИЯ ФЮРЕР ВЛУДИМИР ПУТЛЕР И ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИБРИЦИ ОТ АНТИБЪЛГАРСКАТА , РУСКО-ФАШИСТКА ХУНТА НА ДПС/аТАКА/БСП/БЪЛГАРИЯ СЪС ЦЕНЗУРА-ЛАФКА-КТБанка !

капут, бая си загрял. включи си вибратора

Игнорирай тази побесняла откачалка! Не виждаш ли, че е избягал от лудницата! Те от Карлуково ще си го приберат!

стига с това copy paste толкова тъп трол ли си че не може да измислиш нещо друго? да не си заченат след тежък инсцест ?