Бившият украински депутат Олег Калашников бе убит в Киев

В Киев бе застрелян бившият депутат от Партията на регионите Олег Калашников, съобщиха от украинското Министерство на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Бившият украински депутат Олег Калашников бе убит в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това прави мирът в Донбас! Пояснявам веднага - когато има мир в Донбас, започва се едно търсене на враг вътре. След отстрелването на инакомислещите, идва ред на своите. "Революцията изяжда чедата си" - перефразирам Робеспиер. Не може да се отрече, че Путин е много умен мъж! Той това го знае отлично! Обама и сие също го знаят и правят всичко възможно да провокират военни действия на изток, за да се позапазят за по-дълго "революционерите". Ако мирът се запази, очаквам още жертви в Киев, докато не обявят за предатели тези дето подпалиха майдана.

Войната е неизбежна.Това изкаха,и това ще стане.

Калашников с Калашников ли е бил убит?

Дами и господа от ДИР БГ, поне от професионална солидарност можехте да споменете, че същия ден е убит и известен украински журналист - Олес Бузина, а 2 дни по рано - друг журналист. За Бузина, Геращенко каза, че "почеркът " при убийството е същият, като при Калашников... Убийствата на журналисти са не по-малко опани от тези на политици.

Ти бърже напълни гърнето дето ти на главата с лайна ии го нахлупи до ушите. Вместо да пишеш тук

Май на украинците не им издържаха нервите и взеха направо да избиват... ама да внимават, че тези акъли които им дават американците не целят нищо повече от това да им апросто война там някъде близо до Русия, а пък дали ще има затрити цели градове и села на Америка не й дреме. Затова е по-добре да гледаме около нас, а не да слушаме глупостите от задокеана!

ЗА ДЕНОЩИЕ СА УБИТИ ТРИМА ПРИВЪРЖЕНИЦИ ЗА ПОБЕДАТА НА 09 05 ! ИНТЕРЕСНО КОЙ ОТ ХАМЕРЛЪКА ПОДПИСВА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ВЕЧЕ МЕДУ НАС !! А СЕ СЪЩО ЛИ НЕ ЗНАЕ КАКВО ЕС ПРАВИ В КИЕВ - ТРИ ЖЕРТВИ ЗА ДЕНОНОШИЕ !!! СЛЕДВАЩАТА ЩЕ Е БОНДАРЕНКО !

А ЕС СЪЩО ЛИ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ ПРАВИ В КИЕВ - ВМЕСТО ТОВА ИЗРЧЕНИЕ

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ОТ БЕГЕЕЦА - ПОМИЯ

Своите избиват своите и викат ТЕ БЯХА! Този подход май го видяхме на 11/09

ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОКРАЦИЯ.

Не демокрация, а е ДЕМОКРАЦИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ.

Чакам САЩ и Европа да нададат същия вой за застрашената демокрация в Украйна, както когато убиха Немцов. Абе къде се изпокриха тия жалки мишки?

Про американската хунта в Украйна избива противниците си подучена от ЦРУ.

Скоро ще излезнат резултатите от разследването което води СБУ ... Извода ще е : Путин е виновен и Русия.. с него или без него... Нали водим необявена война с Русия ?! Та и сега Русия и лично Путин убиват наши украинци- цвета на народа ни...

вървете си в магучая и никой няма да ви стреля ! ще си се трепете сами !

Ей неграмотник, те са си украинци бе, а убийците от хунтата по твоята логика трябва да вървят в САЩ

Нормалните се унищожават , остават изродите и юдеите да управляват измислената държава Украйна !

Днес е убит Олес Бузина литератор. Той вече е десети на брой от известни личности в Украина. Неговото оръжие е перо. Убиват за слово, за независимо мнение. Позор. Средновековие. Това се казва демократия по-европейски и по-американски. Който още не е разбрал какво е демокрация, да види що е това.

Това е демокрация по украински

Фашистите в Украйна се развихриха!Правят се опити да се внуши,че е знаел твърде много кой финансира "Антимайдан"!Глупости!Във фашистка Украйна да организираш антифашистко движение се иска кураж!И точно тоя човек руснаците са решили да бъде убит.Този ,който мисли така да започне да пиши криминални романи.Истината е на повърхността.Като в Германия след 1933година.Точно!Едно към едно!Който е противник на националсоциализма и Хитлер трябва да бъде ликвидиран.Всеки който е против сегашното управление в Украйна;да се ликвидира."Десен сектор"си знае работата!А що се отнася до това какво е знаел;смятам че много добре е знаел,както милиони честни хора;кой наля милиарди в Украйна,за да се състои "Майдан"-по същество фашисткия преврат.

Гейропа цинична,лицемерна и жестока с удовлетворение се взира как в Украина избиват хора защото имат мнение различно от фашисткото и защото те са политически опоненти на властта. И мълчи. Това не стои и близо до демокрация. ЕС прокламира лъжи и не се срамува, че прикрива фашизма. В Прибалтика, Украина. Тя става престъпна, тъй като мълчаливо участва в престъпленията в Украина. По рано, уж, се самоубили 8 политически опонента.Вчера още - Калашников, а днес литератор и публицист Бузина. Става страшно.Заплашват всички живеещи в Украина.

Версия: Убийството на Олег Калашников е поръчано от руските спецслужби."Убийството би могло да се използва като провокация към дестабилизацията на политическата обстановка в страната, а фигурата на Олег Калашников да бъде превърната в "сакралната жертва" от онези, които не се спират пред нищо за постигането на собствените си политически цели", коментира пред "Известия"

писах ти "минус" без да ти чета глупостите, то каго прочетох ,разбрах че трябва са ти пиша "анус"

Версия: Щерев е убил да злепостави Русия, Украина, САЩ, Китай и Шри Ланка.

се казва висш цинизъм! няма какво друго да покаже едно ГОВЕДО, освен задника си. погледнете само какво пише и му кройте шапката.

само Путин го е убил и този.Няма съмнение.Той по цял ден се чуди ,кой журналист да убие.

Не можем да коментираме и убихте следващия журналист бе демократи! И него Путин го е убил, че много хвали Русия , нали?

Добре дошли в демократичен укристан. Неудобните умират при "съмнителни" обстоятелства. В брюксел естествено нищо не са чули.

МОже би това е "лустрация", Манол Глишев и Щерев? Мразя ви, суки!

На това се казва чистка нали? И тия ще ми говорят за демокрация. това се нарича фашизъм! Но плодовете в крайна сметка ще се берат от тези които ги подкрепят.

В Киев бе убит бившият депутат от Партията на регионите Олег Калашников. Той е застрелян, съобщиха от украинското Министерство на вътрешните работи.

ми щото ревете вия бе русолюбци

А АМА МОЖЕ И ДА НЕ СЪОБЩИ МВР ЗА ТОВА УБИСТВО ТАКА ЛИ????

ТЕЗИ КОИТО СА ВЪЗРАСНИ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ЧИКАГО В 30те години но в УК-НА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПО СТРАШНО КАТО ФАКТ ВЗИМАМЕ УБИИСТВОТО НА ОЛЕСЯ БУСИНА - ПО СРЕД БЯЛ ДЕН В ДВОРА В КОИТО ЖИВЕЕ И НЕЗАВИСИМО ОТ ДЕЦА МАЙКИ БАБИЧКИ УБИВАТ ПИСАТЕЛЯ !!!И КАКВО ЧАКАТ ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ - ИЛИ ТОВА НЕ Е НЕМЦОВ КОИТО И ПОДМЕТКИТЕ НЕ СТРУВА А РЕАКЦИЯ 0

Извинявам се,модераторче,че ти спамосах прекрасния,снежно бял форум с новината за поредното убийство на фашистката хунта в Украйна-този път на известен журналист,критикуващ фашизма и нацизма. Това ИЗОБЩО,АМА СЪВСЕМ НЕ Е ПО ТЕМАТА за политическия реваншизъм с куршумени доводи,който е довел и до смъртта на "героя" на статията-г-н Калашников. Знам и без да ми казваш- ти си Шарли,нали?

Що траете!!! Убили Олес Бузина в КИев! Колко още неудобни журналисти ще бъдат убити докато ЕС не разбере кой е на власт в Киев!?

Украинкият Калашников е застрелян с руски "Калашников"! Нищо ново!!!!!

Украйна е превзета от бандеровци!!

Абе що меркел и обонго не взимат отношение за тази чиска а ореваха света за Немцов? Нещо на щраус ми приличат.

ДА И НЕЩО ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ХОРА СА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕМЦОВ НО ТИШИНА !!!!

нещо повече ?! същите руски бок..луци са !

Щтрауса има поне глава а тези и това нямат.

Явно неудобните политици, Посеренко ги чисти!

ЧАС НАЗАТ СБУ РАЗТРЕЛЯ ОЛЕСЯ БУЗИНА ПИСАТЕЛ- ТОВА КОЕТО ВИ ПИСАХ -НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДАЖЕ НА КУХНЯТА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ ВЪРХУШКАТА НА УК-НА

соросоидите виждат само сламката в чуждото око, а гредата в своето не виждат. Заради Немцов проглушиха ушите на света, макар че руснаците за 3 дни заловиха убийците. А за тези серийни политически убийства в Киев мълчат като .... Да видим дали бандеровците ще арестуват някого ... поне 1 човек дали ще разкрият.

Политическите убийства съществуват от както свят светува. От Юлий Цезар до наши дни. Но в последните 70 години, това е основен прийом за разправа с неудобните противници основно на САЩ и ЦРУ. -В самите САЩ -братя Кенеди и Мартин Лутър Кинг -Патрис Лумумба -Конго -Салвадор Алиенде -Чили -Морис Бишоп -Гренада -Садам Хюсеин-Ирак -Кадафи -Либия /кукундрелата Хилъри Клинтън лично отговорна/ -Десетки опити за убийство на Кастро. -Чаушеску -Милошевич -отровен в затвор -Беназир Бхуто-Пакистан -Почти успяло убийство на Янукович -случайно спасен от акция на ГРУ и ФСБ

Днес са убили още един опозиционер - журналиста Олесь Бузин ... Мир на праха му, беше свестен човек!

Чисто нацистки методи използват бандеровците - убиват неудобни хора по списък, за да не им пречат и за да сплашат останалите. Това си е терор.

Интересна ми е единственно позицията на ЕС, за всички тези политически убийства в Киев вчера и днес, а също и позицията на всички дърдорковци в Брюксел.

ТЕРОР ДИРИЖИРАН ОТ ВЕЛИКИТЕ сащ Там където са стъпили американските хиени убийствата са ежедневие.

Ама краварите защо мълчат? Или мислят как да го пришият на Путин? Те вече направиха опит с Боинг- а, ама нещо не им се получи:)))

"Виктор Янукович бе свален от президентския пост с решение на парламента" Няма такова нещо. За да бъде свален трябваше да гласуват позитивно 75%, а гласувалите бяха 72.8%. Янукович все още е президент на Украйна.

Зависи кой брои: Семенюк Самсоненко Мельник Чечетов Вальтер Бордюга Сега и Калашников. Изобщо който вярва в отсъствието на политически реваншизъм с фашистки отенък на Украйна вероятно би приел за чиста монета отговор от сорта: - Ти к'во правиш в гардероба, бе!? - Пръскам за молци... - Ами що си гол?!!! - Ей, кога успяха бе..

СЛЕДВАЩАТА Е БОНДАРЕНКО (ТОВА Е ЖЕНСКО ИМЕ )

Имам предложение-да има световен референдум срещу САЩ и НАТО,така ще има истинска демокрация!Иначе САЩ имат симптомите на шизофреника-има болестни халюцинации,изгражда си налудна система за преследване и унищожение,готви се да убива!Къде са лекарите с усмирителните ризници?!

А ТОВА ЧЕ ЩЕ НАМЕРАТ УБИИЦИТЕ Е НЕ РЕАЛНО!КАК ТАКА АЗ УБИМ И АЗ ТЪРСЯ КИЛЕРА - ПРОСТОТИЯ - ПОДОБРЕ ЧЕТЕ ТОВА ОТ 13:14

Както дойдоха на власт така и управляват :) "демокрация" по украйнски.

т ТОВА КОЕТО Е В ДЕИСТВИТЕЛНОСТ В УКРАИНА МНОГО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ! ТАМ МОГАТ ДАЖЕ В КИЕВ ДА ТЕ ХВАНАТАТ ХОРА (НЕ САМО ОТДЕСНИЯ СЕКТОР НО ОБИКВНОВЕННИ БАН ТИ! НО ТОВА ЧЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ З7 год В ССР ! ТОВА ЕНЕЩО ОПВЕЧЕ ЗАЩОТО РАБОТЪТ НЕ САМО УК-ЦИ НО И АМЕРИКАЕЦИ ИМ ПОМАГАТ ЗА ДА НЕ СЕ ВДИГНЕ НАРОДА НА МАИДАН З ! СЕГА Е ПРИЕТ ЗАКОН ЧЕ ДАЖЕ АКО НА КУХНЯТА СИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА НА 5 ГОДИНИ А ТАМ МОЖЕ И ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ ! ИВСЕКИ КОИТО ИМ ПРЕЧИ СБУ ЗАЕДНО С ХАМЕРИТЕ ГО ЛИКВАДИРАТ !!! А ЛИКВИДИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ЗНАЕМ! ТОВА НЕ СЕ АФИШИРА ЗАЩОТО ЖУРНАЛИТИ НЕ МОГАТ ЗАРАДИ ЗАКОНИТЕ А ЧУЖДИ ЖУР-ТИ НЕ РАБОТЪТ ТАМ НЕ МРАЗРЕШАВАТ

И ОЩЕ НЕЩО НЯМА НА КОГО ДА КАЖЕШ ЧЕ СА ТЕ ОГРАБИЛИ НАБИЛИ ИТ Н ! ТАМ НЯМА ПОЛИЦИЯ !!! ИМА Я САМО КАКТО МАНЕКЕНИ -А И ТЕ МОГАТ ДА ТЕ НАБИЯТ !!!!

Очеизвадно е,че запада е готов на ВСИЧКО за да постига целите си,погазвайки ценностната система.Само Русия е надеждата на света за запазване на човешките ценности!!!Силна Русия е гаранция за мирът в света.Тя е пречка да се обезличат нациите в света.

Колко си мазен

Може ли да го обориш , особенно на фона на тези събития в Украйна?

Забравяте, че Путин и Русия също така са виновни за глобалното затопляне, икономическата криза(която и да е, няма значение), за намазаните филии, дето падат с лице надолу...

... за всички паднали самолети и за тези,които "не искат да се вдигат" също.

С тая лентичка тип клорадски бръмбар не мисля, че ще пророна и сълзичка за тоя рашафльок. По-малко от тая сган, по-добре за Европа.

Вече те виждам след време как ще си се омотал с такава лента и ще хукваш да посрещаш руснаците със сервилна усмивка. Упражнението е играно,както се казва,нали? Поне да го мислехте това,че ще се биете реално с руснаците,та човек да ви уважава поне малко,а то-обикновени платени компютърни лаладжии.