Мъж стреля напосоки в американски супермаркет и уби трима

Двама мъже и една жена бяха убити тази нощ при стрелба в супермаркет от веригата Уолмарт (Walmart) в град, недалеч от Денвър, щата Колорадо.

Обратно в новината

Коментари - Мъж стреля напосоки в американски супермаркет и уби трима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

требва да е от средна азия.

Ако имаше кой да отвърне на "стрелеца" - нямаше да има 3-ма убити и стрелеца щеше майка му да го целува студен. Затова - задължително носене на оръжие - това е изхода. Ако знаеш, че срещу теб ще запукат 20 пищова, няма да си толкова ербап да трепеш невинни хора!

Ами да си носят,кой им пречи. В Сащ поне това е доста освободен режима за притежаване на оръжия.

Не във всеки Шат. Пермитът в някои Щати се добива лесно, но постоянното носене е често е санкционоиирано от полицаите. Намират всякакви поводи и начини да ти го наб...т, глоби, точки, явявания за мними нарушения пред съдия и пр. От една страна ти дават разрешение за носиш оръжие, но си в беда при среще с полицаите! Ако те спрат на пътя и излезеш с оръжие - пиши се бегал. Ако намерят оръжие, заредено в колата - пиши се бегал.

северна кореа е по страшна от вътрешните проблеми ... въпроса е колко американци са убити до сега от северокореиците ?

в америка във всяка къща има по две три чифтета. когато някои истрещи взима чифтета и стреля. в българия като някои изтрещи може да излезе на улицата и да се сбие и да го понабият - това е разликата.

Къде са женските полови органи Щерев и майора да кажат статистиката колко умират в рассия?

Стига пак с тези глупости! Руснаци,Американци,Араби и т.н. управляващите ги забъркват проблемите, а по цял свят хората са си хора и за съжаление те (ние) страдат (страдаме). Ако искате да промените нещо започнете от нашето правителство. Лека им пръст на загиналите хорица в щата Колорадо.

"...издирва мъж, който спокойно влязъл в магазина и открил огън с пистолет, стреляйки напосоки по клиенти и служители, след което избягал с кола. Няма индикации, че случилото се е терористичен акт,..." Ами, ако това не е терористичен акт, кое е тогава????

Не е зле навсякъде да се прочистат малко

Споко, те загинаха в името на демокрацията и цувилизационните ценности. Гадно, а?

особено когат азиатци налагат демокрация.

И демократична държава в света ,стрелят на всеки ъгъл и се избиват като кучета. На американофилите в България,това им харесва.......Ее, пак Путин и Русия са виновни...

И защо си мслите, че нас членовете на ЕС ни интересува какво е станало тази нощ в град, недалеч от Денвър, щата Колорадо?

Щото САЩ са нашите господари.

ОБЩЕСТВОТО И ПРАВИЛАТА. А СЕГА КАКВО Никога НЕДЕЙ да следваш ПРАВИЛА, наложени ОТВЪН. Никое НАЛОЖЕНО правило НЕ може да бъде подходящо за ТЕБ, защото правилата са създадени и наложени от ШЕПА хора, които ИСКАТ винаги да те управляват БЕЗУСЛОВНО, да те заробят завинаги. Наложените ОТВЪН в теб ПРАВИЛА е робство. Никога НЕ подражавай, бъди ВИНАГИ оригинален. Не се превръщай в копие под индиго. Но това е, което се СЛУЧВА по цял свят, навсякъде ВСЕ индигови КОПИЯ. Забрави ВСИЧКО, което са ти КАЗВАЛИ: Това е правилно, а онова е погрешно." Животът НЕ е толкова ФИКСИРАН. Това, което днес е правилно, МОЖЕ утре да е погрешно, а това, което в този момент е погрешно, в следващия МОЖЕ да е правилно. Животът НЕ МОЖЕ да бъде разпределен в категории, НЕ МОЖЕШ толкова ЛЕСНО да му поставиш етикети: Това е правилно, а онова е погрешно." Само глупаците се ОСЛАНЯТ на ГОТОВИ отговори, защото така те няма ЗАЩО да са интелигентни, НЯМА причина за това. Ти ВЕЧЕ знаеш какво е правилно и какво е погрешно, можеш да ЗАПОМНИШ списъка, той НЕ е МНОГО дълъг. Винаги, когато се ДАВАТ заповеди, закони, религии, правила, норми и т.н., от представителни политици и духовници, "представителите" на представителна демокрация като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура), те СЪЗДАВАТ огромни трудности за хората, тъй като още по времето, когато се дават, те ВЕЧЕ са ОСТАРЕЛИ. Животът (РЕАЛНОТО) се движи толкова БЪРЗО, той е ДИНАМИКА, не е статичност. Затова едно нещо МОЖЕ да е правилно в този МОМЕНТ, а да е неправилно в следващия МОМЕНТ. Ти си роден като не-ум. Щом ти си роден като не-ум, значи умът ти е просто един социален ПРОДУКТ. Умът ти НЕ е нещо ЕСТЕСТВЕНО, той е култивиран, умът ти е ИЗКУСТВЕН. Умът ти е МОНТИРАН върху теб от алчни с болни мозъци ШЕПА хора, привилегирован елит и паразит (ЛИДЕР) чрез обществото. Дълбоко вътре в себе си ти си ВСЕ ОЩЕ свободен, МОЖЕШ да излезеш от него. Човекът НИКОГА не може да излезе от природата, но във ВСЕКИ момент, в който ПОЖЕЛАЕ, може да ИЗЛЕЗЕ от това, което е ИЗКУСТВЕНО. Съществуването ПРЕДХОЖДА мисленето, нали.

... а, бе ДИР-а, за нещо красиво и позитивно няма ли да ни информирате - например КУЛТУРА, ИЗКУСТВО, НАУКА???? ... аман от "новини" за хултуристичен ФАЩистан!

Протести, що така във вашата родина постоянно убийства???

УАЙТ ГЕТО ИСТОРИЯ :))

РИТОРИЧНО: Защо ли не се учудвам, че дори в такава конкретна новина, касаеща пряко и единствено САЩ, в много коментари, отново се намесва Русия и се създава поредната малоумна полемика?!... Простотията е на мода и на власт, к'во да правиш...

За да се покаже, че руснаците са два пъти по-добри от гадните американци! В Русия се трепят 2 пъти повече хора на ден, тъпите американци се мъчат да ги стигнат, ама само им дишат прахоляка!

САЩ са все още епохата на "дивия запад", Там бели или черни хора изперкват и убиват, дори и деца убиват. Е, сега почна модата на муслимските терористи, ама кой какъв е в САЩ, трудно е да се каже в началото...

СВОБОДАТА И ПРАВОТО Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. Правото се СЪДЪРЖА в силата. Навикът и обичаят ИМАТ силата на закон. Най-висшето право ЧЕСТО е най-висше зло. Провинило се кучето, а НАКАЗВАТ свинята. Съдебното решение се ПРИЕМА за истина. Конституцията ни казва, че имаме МНОГО права, а наказателния кодекс - че НЕ МОЖЕМ да ги използваме. Обикновеният човек когато открадне и го хванат, се СРАМУВА, че е откраднал, а представителният политик, че са го ХВАНАЛИ. Затворите и наказанията НЕ могат да ПРЕВЪЗПИТАВАТ, но СТРАХЪТ от тях ДЪРЖИ в подчинение тия които НЕ попадат в КАТЕГОРИЯТА недосегаеми. В Индия никой НЕ знае броя на свещените крави, а у НАС броят на свещените говеда. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

плюят че талибаните били прости и недоразвити а я ги виш просветените Американци... по 80 човека се трепят на ден....

Поредният смъртоносен битовизъм в Далечният запад... Това си е част от субкултурата им и националната им гордост...;-)

Тоеа не е новина,а каубойско-краварско ежедневие.

Тази държава ще се оправи само ако се въведе пряко президентско управление, а президента трябва да е Путин ...

вадят пушкала и стрелят безпричинно. Така прави и тяхната нагла държава в световен мащаб - бомбрадират и избиват невинни безпричинно.

В случая със световен мащаб причини има - открили са петрол на тяхна територия и онез невините са се оказали на грешното място в грешното време.

Явно, все-пак слуховете, че щатите били най-добрата страна за живеене са леко преувеличени..

А защо трябва, нас да ни интересуват тия работи?

А ти кво си мислеше - че само с празнуването на Хелоуин ще се разминеш?

Защото за разлика от теб, много хора имат близки там.

убитите дали не са били колеги на ромските ни крадци ?

Каква хубава сутрин! Небето синьо-синьо, няма едно облаче, слънчицето грее! Благодат!

Ако сееш ветрове, ще жънеш бури!

Господа "журналисти", стига сте предавали на живо за всяко убийство в държава, разположена на другия край на земното кълбо. Ако някой се интересува какво става там, има къде да го прочете. Това го нямаше дори и "по онова време". Като изключим един час в петък новините на телевизия Москва, се отразяваха само протоколните срещи. А сега единственото което не сте предали на живо е картина от тоалетната на Белия дом. Съсредоточете се върху проблемите в България и на българите!!!

Споко! Такива са инструкциите "от мястото на събитието". На робите животът трябва да им е черен. Като не може вече с вериги и бичове, може да им се пресира съзнанието ежеминутно.

Взривове, стрелби....Да не би да тренират на живо тюлените за Ким?

Най великата демокрация, със 33 хиляди застреляни на година,или осемдесет и няколко човека на ден.

Цялата сган на света е събрана там. Помиярска държава.

Осемдесет и... десет, за да бъдем точни.

Е недей така с рогата напред, някой ден може да са само 89....