Бивш военен простреля мъж и избяга, хванаха го за часове

Бивш военен простреля на улица в Пловдив млад мъж и избяга. Той бе задържан по-късно.

Обратно в новината

Коментари - Бивш военен простреля мъж и избяга, хванаха го за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Увенния-ясно!А за апашите,дето обраха колата с 20 хиляди,Секретарчето с желираната глава,няма ли,да се похвали?Или в момента е зает,защото си стяга багажа,а?!

и потурите в парламента са добри и вазпитани но това не им пречи да мародерстват над бг.народа .

аз пък съм лош и невъзпитан, но ... досега не са ме стреляли ... чудно защо все добрите и възпитаните ги пушкат

Заглавието на статията би трябвало да бъде "Стрелялият по млад мъж...". В сегашния си вид изречението просто не работи смислово...

В около десетина изречения словосъчетанието "бивш военен" се повтаря точно 5 (пет) пъти. Това е богат речник на талантлив журналист.

...стрелецът НА млад мъж... не е ли : стрелецът ПО млад мъж?

Аз

Не мога да разбера какви причини търсят. "Бивш военен" - достатъна причина. Няма какво повече да се чудите... Военен, полицай, шофьор на BMW... все диагнози, чакащи да станат присъди...

Площада пред "Тримона " се оцвети в фълто-черно! Жълти таксита, черни гарги и жълто-черни "канарчета", Всички от агитката на "БОТЕВЪ" са дират: "ОРЕШАРКИ, ОСТАВКА" Само бай Танас Узунов от ЛОКО са дире "Долу Коко Динев" и пуска ракети и димни бомби към "Лаута". Лаят му Кучето и една Попрашка?

Пари,коли и жени - това тресе мъжете! Откачалки! Жените си отмъщават по-интелигентно...

Да, въртейки к*рвенски номера.

Тва жена ти или майка ти?

Начката, старшината, е истински мъШкарр! Зиме лете, само с тия камуфмажни дрехи Зелен потник и чорапи, лепнат за балатума Макаровеца нагз му, не го сваля, никога В задния му джеб със цип, членска карта крие Питах:Ти си от Герп? Тихо Начев намигна: НЕ, КОМУНИС! Дочка, от Коматьово

яко +

Какво високо журналистическо ниво. Бивш простреля настоящ. С прибежки и пропълзявания, се шмугна под сергията, където беше затрупан с няколко кочана царевица. Начев, Бачев, Калев, Малев, Балев - накрая забравих кой, кого, защо и как, но това няма никакво значение. Чудя се колко и какви хора купуват и четат печатните Ви издания и какъв смисъл намират в това!

Престанете с това "бивш" военен. Истинските бивши военни са умни ,интелигентни,знаещи и смели мъже,защото навремето във военните училища приемаха само отличници.След това всичко се девалвира .А към военните работеше един куп необразована измет,която вие наричате бивши военни.Просветете се и проучете малко.

Съгласен!Бивш военен?От кои "бивши", бе, журналисте?От военните училища излизаха МЪЖКИ МОМЧЕТА - дисциплинирани, образовани, отговорни, а не стрелци по "дребен дивеч" или лихвари.Този "бивш военен", за когото пишете, е бившо и настоящо говедо, а не военен.

Аз

Тези "бивши военни", за които пишеш, са мъртви от 50 години. От времето на соца, че до сега, в България няма нито армия, нито достойни военни. Във военните училища се влизаше общо взето по желание - поискал-влязъл, а образованието там беше и е под всяка критика.

Ало, Пе(н)дал Свинке. Ти колко пъти си влизал във военно училище, че даваш такива оценки? Влязох във военно училище през 1969 г. и то след сериозни приемни изпити, които не всички издържаха. Освен умствените способности, правеше се и изпит за физическите качества на кандидатите. По отношение на образованието явно, че не си в състояние да оценяваш, защото предполагам, че ти нямаш такова. Нямаше да реагирам срещу това просташко изявление, но не мога да отхвърля с лека ръка факта, че съм дал голяма част от живота си в служба на народа си и неговата защита.

преди 9-ти септемврий или след това...? откога са интелигентитИ, бре?

Стрелнат млад мъж паднал притичал и се шмугнал в съседния пазар. Организирано преследване от стрелеца бързо го настигало по петите му за да го довърши...

свличайки се на земята се шшшмугнал в близкия пазар с техники от паркур и мисията невъзможна

Пускаме на Първа страница "БГ- АРМЕЕЦ УБИ ТЪРГОВЕЦ !!"

Що за изказ ....стрелецът на млад мъж...цепите мрака с подобни нови форми в българския!

.."Стрелеца хукнал след него." Кой къде е хукнал тъй не разбрах?

Защо е имал пистолет военния след като не е на редовна служба? Трябва да се въведе строг контрол на оръжията в тази държава. Не може да всеки охранител да се дава пистолет.

Ще напиша най- добър матриал за старшинката, а оня семкаджия, целия ще го нацвъкам и ще го оплюя

Има ли наглостта човекът писал тази статия да се нарече журналист!