Коментари - Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно | Днес.dir.bg

Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно

Двама души от известния ромски клан на Кардарашите бяха ранени при стрелба до блок 636 в столичния ж.к „Надежда”. Жена, която случайно е минавала наблизо, също е улучена в гърба при безразборната стрелба, съобщиха от МВР. Тя е откарана от свои познати във ВМА за оказване на медицинска помощ.

Обратно в новината

Коментари - Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно | Днес.dir.bg

Коментари

Колко ви платиха за рекламата на родата на огъзения срещу паметника на Апостола педал от плаката . И защо триете мненията на хората , несъгласни с циганските държави в държавата ни? Кво Мешере, кви автономни антиконституционни правосъдия. Законът е един за всички. Който не го спазва е за панделата и всички публикации за тая циганска сган трябва да се свеждат само до списък колко оит тях са наказани от прависъдието ни , а не как са си решили тарикатски проблема с незачитането на Българските закони.Ай, сиктир и журналистика .

te sa kraci a ne kardarash

ai stiga be....toia kak e vzel knijka ta kara taia kola???i kakvo ..postradala slu4aiano minava6ta jena zaradi taia sgan.are..da hva6ta boh4ite i obratno v India..vs mangali da gi niama..i toia i azis i baba im i vuina im i celata sgan da se mahat.

Ужас. Заради тези мангали и българите страдат...

Следващият път може да му е за последно. Човек се учи от грешките си.

gadnen ciganin ,kriminalno proiaven za krajbi na koli reketior ,ima delo vav momenta za tejak varajen grabej i opit za ubistvo na niakolko xora. sinumu chopi se zanimava sas prodajba na xeroin i prosotucia vav chujbina i vav bg , ot 10 godini nemogat dago vkarat vav zatvora za varajen grabej zashtoto imame kurupcia vav sada , streleca e nekadarnik da utide na popravitelen glupak takav .

a za6to ne sa pri men

Крайно време е да се създаде Национална гвардияот запасните чинове на армията и да се въведе ред в тази скапана държава.Какъв е този цигански съд.Държава в държавата ли ще правят.Оня папуняк с очилта дето се прави на премиер как ще коментира подобна ситуация.Че те тези направо се смеят на държавата и си раздават правосъдие по улиците.Точно такива прояви превръщат държавата в територия,в която всеки си прави каквото му хрумне.Ако на някой от тези юнациим хрумне да свият танк и тръгнат с него из София полицията с какво ще го спре? с таралеж за пукане на гуми ли.Защо министър Мухльо Миков нищо не казва по случая,а дрънка ,че притиска престъпнистта.И какво е това криминално проявен има извършил перстъпление-осъждан или неосъждан.Не може да има криминални прояви и да се мотае по улуците.Не това не е държава,а бог знае какво.Всъчност ако някой знае да го напише.

Tia sa tolkova gadni cigani che nema nakade.Sina mu trovi decata s kokain

този мангал откаде е намерил пари за това audi

те и да искат пак няма да го намерят до сега кой са намерили изобщо

Той е регистриран за заплаха за убийство, телесни повреди, хулиганство и самоуправство, а тя за кражби. mi i toi 4esten biznesmen kato si4ki

Стрелеца трябва да го съдят ама не за опит за убийство, а за некадърност. Тука в Москва преди години имаше случай при обир на инкасо с 6 изстрела с макаров 4 човека охрана си заминаха, а стрелеца избяга с метрото с 250 хиляди долара. Така че това епоредното доказателство че в България са останали само мързеливците и некадърниците.

за такава стрелба - доживот!

Не се нау4иха да стрелят... жалко за жената ,нека се възстанови бързо.

Той е регистриран за заплаха за убийство, телесни повреди, хулиганство и самоуправство, а тя за кражби. - какви са тези регистрации, МВР да не е статистика, а тия да са продавали семки на стазиона без разрешително. Докато МВР, прокуратурата и съда регистрират, тия и подобните им ще ни малтретират. После какъв ЕС, какво НАТО?

Калдерашите са известни още като сръбски или унгарски цигани, келдерари, калгараши, кардараши и върбани. Традиционната религиозна принадлежност на калдерашите в България е Източното православие, докато в Западна Европа и Северна Америка са католици. Името на тази циганска субгрупа произлиза от румънското caldera - котел. Значителна част от тях идват в България в периода между Първата и Втората световни войни от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Северна Сърбия (Войводина). Биват заставени да уседнат през 1958 г. с постановление 258 на Министерския съвет, но реално продължават да чергарстват до 1975-76 г. Държат на строго групово обособяване, строго ендогамни, спазват старите цигански норми и правила на поведение. Поради спецификата на своя занаят - котларство и бакърджийство, те не образуват свои махали (макар че в последните 10 години подобни процеси се наблюдават във Варненско и Пловдивско) и живеят разпръснато предимно по села и малки градове. Калдерашите са субгрупата с най-много барвале - големци, богати хора от циганските общности в страната. Известни са с това, че характерната професия при младите момичета е джебчийството, а при по-възрастните жени - хиромантията (врачуването на ръка). Специфичен потестарен орган за разрешаване на вътрешните конфликти между отделните членове и родове при калдерашите е т.нар. мешере (познато в Западна Европа като kris) - своеобразен трибунал ad hoc, характерен както за някои райони в Индия (т.нар. панчаят), така и за отделни селища в Източна Турция - от където вероятно произлиза и самата дума мешере (Пампоров 2002). Още по темата http://bg.wikipedia.

поне стрелеца може да е спокоен,че полицията няма да си даде зор да го търсят

късметлия...два пъти му се е разминало...ами ако има трети път?

Интересна информация,но като се погледне по внимателно статията изпъкват някои любопитни подробности.След стрелбата пострадалите директно отиват във ВМА ,а това е специализирана болница както знаем с добри специалисти и за съжаление не всеки може да постъпи там ,напротив много хора ги връщат.Изпъква и думата ``мешаре``,което за непросветените означава съдът на ромите.Там се решават всички възникнали спорове и проблеми въпреки ,че по конституцията ни законен е само и единствено Българският съд и това е институцията която решава спорните въпроси инарушенията на законите в страната.В следващият момент се иска правораздавателните органи да си свършат работата ,а логично този въпрос би следвало да се отнесе към мешарето,което те зачитат като законодателен орган.При всички положения при по високопоставените кардараши се знаят причините довели до този инцидент ,но и тук възниква въпроса като знаят защо не предоставият тази информация на съответните правозащитни органи от който се иска да бъде решен ребуса.

КОЙ ПЛАЩА ЗА НЕГО . ОСИГУРЕНЛИЕ

Streleca ima pravo na o6te edin opit i da go pra6tat na popravitelen!

циганска работа

не било свързано с ромски фондации?стига бе кънчев.работил съм като евро интегратор на малцинствата и ми е ясно,че парите идват от унгария,а ромските барони тук си правят палати с тях.лошо е когато от там ви усетят..и бум...това е предупреждение.не са аматьори.всеки знае,че мешарето издава само две присъди.глоба или смърт.в случая е предупреждение да си плати глобата.

Тоя мангал много жилав ??? Преди години, пак стрелян с куршуми в главата и пак оцелява...Толкова ли са им слаби стрелците ?????Както и т.нар.Киро-Японеца и той с осем куршума оцеля !!! Жилава сган бре !!!

Кървави следи останаха по колата на високопоставения ром.

Да се довършват тия чернилки - браво !!!

ТРУДНО СЕ ИНТЕГРИРА МАНГАЛ.....ТРЯБВА ПО ТОЧНО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ!!!!!!!!

Циганите навремето не ходеха войници и не са обучени да стрелят точно.Добре, че не са наели командос.

А какви данъци е платил манго?

И килърите ни са некадърни вече!

И трябваше по азис да стрелят.

Breiiiiii, kriminalno proiaveni na n-ta stepen s Audi A4!!! Prosulzih se! Ami nie chestnite glupaci s 15 godishnite koli deto nosime taia sgan na gurba si s godini kakvi sme? Obache vajen e vseki ciganin - da ima elektorat - bulgarite- kucheta gi iali!

Един от 8-те клана на циганите. Обвиняват ги, че те били най-тегавите и гадни от всички. Всичко това обаче е глупост или цигански PR, за да се застраховат както говореха във филма на Рос Кемп. AXAor виж във vbox - ros kemp и ще разбереш.

А какво става с жената, малоумници

Тези цигани,така наречените кардараши,карат коли каквито ти едвали някога ще можеш да си позволиш. А за тези които не знаят какво означава кардараш,влезте в Google,там пише за тях.

да си купят брониран мерцедес. това със стрелбата е нарушаване да човешките права. ако полицията не си свърши работата - съд в Страсбург и държавата да им купи охрана и танк. горките хорица.. ц ц ц цц....

Ами наистина е време полицията и прокуратурата да си свършат работата и въпросния цветелин кънчев да е зад решетките, а не да има наглоста да обяснява, колко важен е за него е един престъпник.

нали еПАПА- свят цигьнин.......

Hahaha ami kraino vreme im e`,a mejdu drugoto Cvetelin Kan4ev i Ico papata nemogat da se ponàsiàt

Да не вземет сега да ги осъдят!? Сакън!!! Толкова години са им търпели криминалните прояви, сега ли да им нарушат човешките права?

Цветелин Кънчев да не е бил на близкия ъгъл?От къде разбра за простреляните,че са от неговия клан и как успя за нула време да ги посети?Е това се казва организирана престъпност.

В уикипедията имаше преди обяснение, че били известни с кражбите на всичко,след това то бе редактирано като се изпуснаха едни характеристики, а се добавиха други- че имали и занаяти за препитание, но кога ли ще стъпят на равнопоставени позиции по демократичен начин -да не нарушават правата на други/това е в правата на човека -за равни задължения-равни права и реципрочност при правото и кога ще усвояват и практикуват професии па законите и наредбите и международните регулации и съобразно човешките норми и закони.............. измами и без пране на пари за начален капитал, тъй като от десетилетия се започва с капиталов заем или инвестиции, които се връщат/изплащат, иначе има криза, след това катастрофа....

Прочети в интернет

И стрелците ни не стават и какво ще правим сега ?

това са едни по-спешъл цигани. Кънчев обясни За мен всеки циганин е важен. И за мен - стига да са по-далече от мене.

последните 10 години подобни процеси се наблюдават във Варненско и Пловдивско) и живеят разпръснато предимно по села и малки градове. Калдерашите са субгрупата с най-много барвале - големци, богати хора от циганските общности в страната. Известни са с това, че характерната професия при младите момичета е джебчийството, а при по-възрастните жени - хиромантията (врачуването на ръка). Специфичен потестарен орган за разрешаване на вътрешните конфликти между отделните членове и родове при калдерашите е т.нар. мешере (познато в Западна Европа като kris) - своеобразен трибунал ad hoc, характерен както за някои райони в Индия (т.нар. панчаят), така и за отделни селища в Източна Турция - от където вероятно произлиза и самата дума мешере (Пампоров 2002).

алдерашите са известни още като сръбски или унгарски цигани, келдерари, калгараши, кардараши и върбани. Традиционната религиозна принадлежност на калдерашите в България е Източното православие, докато в Западна Европа и Северна Америка са католици. Името на тази циганска субгрупа произлиза от румънското caldera - котел. Значителна част от тях идват в България в периода между Първата и Втората световни войни от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Северна Сърбия (Войводина). Биват заставени да уседнат през 1958 г. с постановление 258 на Министерския съвет, но реално продължават да чергарстват до 1975-76 г. Държат на строго групово обособяване, строго ендогамни, спазват старите цигански норми и правила на поведение. Поради спецификата на своя занаят - котларство и бакърджийство, те не образуват свои махали (мак

Каква е партията ЕВРОРОМА? Ако това значи европейски цигани, то е циганска партия, т.е. на етническа основа. Не са ли противозаконни такива партии?

Кардараши какво е това, нов синоним на циганин ли ?

Коментари - Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно | Днес.dir.bg

Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно

Двама души от известния ромски клан на Кардарашите бяха ранени при стрелба до блок 636 в столичния ж.к „Надежда”. Жена, която случайно е минавала наблизо, също е улучена в гърба при безразборната стрелба, съобщиха от МВР. Тя е откарана от свои познати във ВМА за оказване на медицинска помощ.

Обратно в новината

Коментари - Стреляха по вуйчо на Азис, жена ранена случайно | Днес.dir.bg

Коментари

Колко ви платиха за рекламата на родата на огъзения срещу паметника на Апостола педал от плаката . И защо триете мненията на хората , несъгласни с циганските държави в държавата ни? Кво Мешере, кви автономни антиконституционни правосъдия. Законът е един за всички. Който не го спазва е за панделата и всички публикации за тая циганска сган трябва да се свеждат само до списък колко оит тях са наказани от прависъдието ни , а не как са си решили тарикатски проблема с незачитането на Българските закони.Ай, сиктир и журналистика .

te sa kraci a ne kardarash

ai stiga be....toia kak e vzel knijka ta kara taia kola???i kakvo ..postradala slu4aiano minava6ta jena zaradi taia sgan.are..da hva6ta boh4ite i obratno v India..vs mangali da gi niama..i toia i azis i baba im i vuina im i celata sgan da se mahat.

Ужас. Заради тези мангали и българите страдат...

Следващият път може да му е за последно. Човек се учи от грешките си.

gadnen ciganin ,kriminalno proiaven za krajbi na koli reketior ,ima delo vav momenta za tejak varajen grabej i opit za ubistvo na niakolko xora. sinumu chopi se zanimava sas prodajba na xeroin i prosotucia vav chujbina i vav bg , ot 10 godini nemogat dago vkarat vav zatvora za varajen grabej zashtoto imame kurupcia vav sada , streleca e nekadarnik da utide na popravitelen glupak takav .

a za6to ne sa pri men

Крайно време е да се създаде Национална гвардияот запасните чинове на армията и да се въведе ред в тази скапана държава.Какъв е този цигански съд.Държава в държавата ли ще правят.Оня папуняк с очилта дето се прави на премиер как ще коментира подобна ситуация.Че те тези направо се смеят на държавата и си раздават правосъдие по улиците.Точно такива прояви превръщат държавата в територия,в която всеки си прави каквото му хрумне.Ако на някой от тези юнациим хрумне да свият танк и тръгнат с него из София полицията с какво ще го спре? с таралеж за пукане на гуми ли.Защо министър Мухльо Миков нищо не казва по случая,а дрънка ,че притиска престъпнистта.И какво е това криминално проявен има извършил перстъпление-осъждан или неосъждан.Не може да има криминални прояви и да се мотае по улуците.Не това не е държава,а бог знае какво.Всъчност ако някой знае да го напише.

Tia sa tolkova gadni cigani che nema nakade.Sina mu trovi decata s kokain

този мангал откаде е намерил пари за това audi

те и да искат пак няма да го намерят до сега кой са намерили изобщо

Той е регистриран за заплаха за убийство, телесни повреди, хулиганство и самоуправство, а тя за кражби. mi i toi 4esten biznesmen kato si4ki

Стрелеца трябва да го съдят ама не за опит за убийство, а за некадърност. Тука в Москва преди години имаше случай при обир на инкасо с 6 изстрела с макаров 4 човека охрана си заминаха, а стрелеца избяга с метрото с 250 хиляди долара. Така че това епоредното доказателство че в България са останали само мързеливците и некадърниците.

за такава стрелба - доживот!

Не се нау4иха да стрелят... жалко за жената ,нека се възстанови бързо.

Той е регистриран за заплаха за убийство, телесни повреди, хулиганство и самоуправство, а тя за кражби. - какви са тези регистрации, МВР да не е статистика, а тия да са продавали семки на стазиона без разрешително. Докато МВР, прокуратурата и съда регистрират, тия и подобните им ще ни малтретират. После какъв ЕС, какво НАТО?

Калдерашите са известни още като сръбски или унгарски цигани, келдерари, калгараши, кардараши и върбани. Традиционната религиозна принадлежност на калдерашите в България е Източното православие, докато в Западна Европа и Северна Америка са католици. Името на тази циганска субгрупа произлиза от румънското caldera - котел. Значителна част от тях идват в България в периода между Първата и Втората световни войни от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Северна Сърбия (Войводина). Биват заставени да уседнат през 1958 г. с постановление 258 на Министерския съвет, но реално продължават да чергарстват до 1975-76 г. Държат на строго групово обособяване, строго ендогамни, спазват старите цигански норми и правила на поведение. Поради спецификата на своя занаят - котларство и бакърджийство, те не образуват свои махали (макар че в последните 10 години подобни процеси се наблюдават във Варненско и Пловдивско) и живеят разпръснато предимно по села и малки градове. Калдерашите са субгрупата с най-много барвале - големци, богати хора от циганските общности в страната. Известни са с това, че характерната професия при младите момичета е джебчийството, а при по-възрастните жени - хиромантията (врачуването на ръка). Специфичен потестарен орган за разрешаване на вътрешните конфликти между отделните членове и родове при калдерашите е т.нар. мешере (познато в Западна Европа като kris) - своеобразен трибунал ad hoc, характерен както за някои райони в Индия (т.нар. панчаят), така и за отделни селища в Източна Турция - от където вероятно произлиза и самата дума мешере (Пампоров 2002). Още по темата http://bg.wikipedia.

поне стрелеца може да е спокоен,че полицията няма да си даде зор да го търсят

късметлия...два пъти му се е разминало...ами ако има трети път?

Интересна информация,но като се погледне по внимателно статията изпъкват някои любопитни подробности.След стрелбата пострадалите директно отиват във ВМА ,а това е специализирана болница както знаем с добри специалисти и за съжаление не всеки може да постъпи там ,напротив много хора ги връщат.Изпъква и думата ``мешаре``,което за непросветените означава съдът на ромите.Там се решават всички възникнали спорове и проблеми въпреки ,че по конституцията ни законен е само и единствено Българският съд и това е институцията която решава спорните въпроси инарушенията на законите в страната.В следващият момент се иска правораздавателните органи да си свършат работата ,а логично този въпрос би следвало да се отнесе към мешарето,което те зачитат като законодателен орган.При всички положения при по високопоставените кардараши се знаят причините довели до този инцидент ,но и тук възниква въпроса като знаят защо не предоставият тази информация на съответните правозащитни органи от който се иска да бъде решен ребуса.

КОЙ ПЛАЩА ЗА НЕГО . ОСИГУРЕНЛИЕ

Streleca ima pravo na o6te edin opit i da go pra6tat na popravitelen!

циганска работа

не било свързано с ромски фондации?стига бе кънчев.работил съм като евро интегратор на малцинствата и ми е ясно,че парите идват от унгария,а ромските барони тук си правят палати с тях.лошо е когато от там ви усетят..и бум...това е предупреждение.не са аматьори.всеки знае,че мешарето издава само две присъди.глоба или смърт.в случая е предупреждение да си плати глобата.

Тоя мангал много жилав ??? Преди години, пак стрелян с куршуми в главата и пак оцелява...Толкова ли са им слаби стрелците ?????Както и т.нар.Киро-Японеца и той с осем куршума оцеля !!! Жилава сган бре !!!

Кървави следи останаха по колата на високопоставения ром.

Да се довършват тия чернилки - браво !!!

ТРУДНО СЕ ИНТЕГРИРА МАНГАЛ.....ТРЯБВА ПО ТОЧНО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ!!!!!!!!

Циганите навремето не ходеха войници и не са обучени да стрелят точно.Добре, че не са наели командос.

А какви данъци е платил манго?

И килърите ни са некадърни вече!

И трябваше по азис да стрелят.

Breiiiiii, kriminalno proiaveni na n-ta stepen s Audi A4!!! Prosulzih se! Ami nie chestnite glupaci s 15 godishnite koli deto nosime taia sgan na gurba si s godini kakvi sme? Obache vajen e vseki ciganin - da ima elektorat - bulgarite- kucheta gi iali!

Един от 8-те клана на циганите. Обвиняват ги, че те били най-тегавите и гадни от всички. Всичко това обаче е глупост или цигански PR, за да се застраховат както говореха във филма на Рос Кемп. AXAor виж във vbox - ros kemp и ще разбереш.

А какво става с жената, малоумници

Тези цигани,така наречените кардараши,карат коли каквито ти едвали някога ще можеш да си позволиш. А за тези които не знаят какво означава кардараш,влезте в Google,там пише за тях.

да си купят брониран мерцедес. това със стрелбата е нарушаване да човешките права. ако полицията не си свърши работата - съд в Страсбург и държавата да им купи охрана и танк. горките хорица.. ц ц ц цц....

Ами наистина е време полицията и прокуратурата да си свършат работата и въпросния цветелин кънчев да е зад решетките, а не да има наглоста да обяснява, колко важен е за него е един престъпник.

нали еПАПА- свят цигьнин.......

Hahaha ami kraino vreme im e`,a mejdu drugoto Cvetelin Kan4ev i Ico papata nemogat da se ponàsiàt

Да не вземет сега да ги осъдят!? Сакън!!! Толкова години са им търпели криминалните прояви, сега ли да им нарушат човешките права?

Цветелин Кънчев да не е бил на близкия ъгъл?От къде разбра за простреляните,че са от неговия клан и как успя за нула време да ги посети?Е това се казва организирана престъпност.

В уикипедията имаше преди обяснение, че били известни с кражбите на всичко,след това то бе редактирано като се изпуснаха едни характеристики, а се добавиха други- че имали и занаяти за препитание, но кога ли ще стъпят на равнопоставени позиции по демократичен начин -да не нарушават правата на други/това е в правата на човека -за равни задължения-равни права и реципрочност при правото и кога ще усвояват и практикуват професии па законите и наредбите и международните регулации и съобразно човешките норми и закони.............. измами и без пране на пари за начален капитал, тъй като от десетилетия се започва с капиталов заем или инвестиции, които се връщат/изплащат, иначе има криза, след това катастрофа....

Прочети в интернет

И стрелците ни не стават и какво ще правим сега ?

това са едни по-спешъл цигани. Кънчев обясни За мен всеки циганин е важен. И за мен - стига да са по-далече от мене.

последните 10 години подобни процеси се наблюдават във Варненско и Пловдивско) и живеят разпръснато предимно по села и малки градове. Калдерашите са субгрупата с най-много барвале - големци, богати хора от циганските общности в страната. Известни са с това, че характерната професия при младите момичета е джебчийството, а при по-възрастните жени - хиромантията (врачуването на ръка). Специфичен потестарен орган за разрешаване на вътрешните конфликти между отделните членове и родове при калдерашите е т.нар. мешере (познато в Западна Европа като kris) - своеобразен трибунал ad hoc, характерен както за някои райони в Индия (т.нар. панчаят), така и за отделни селища в Източна Турция - от където вероятно произлиза и самата дума мешере (Пампоров 2002).

алдерашите са известни още като сръбски или унгарски цигани, келдерари, калгараши, кардараши и върбани. Традиционната религиозна принадлежност на калдерашите в България е Източното православие, докато в Западна Европа и Северна Америка са католици. Името на тази циганска субгрупа произлиза от румънското caldera - котел. Значителна част от тях идват в България в периода между Първата и Втората световни войни от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Северна Сърбия (Войводина). Биват заставени да уседнат през 1958 г. с постановление 258 на Министерския съвет, но реално продължават да чергарстват до 1975-76 г. Държат на строго групово обособяване, строго ендогамни, спазват старите цигански норми и правила на поведение. Поради спецификата на своя занаят - котларство и бакърджийство, те не образуват свои махали (мак

Каква е партията ЕВРОРОМА? Ако това значи европейски цигани, то е циганска партия, т.е. на етническа основа. Не са ли противозаконни такива партии?

Кардараши какво е това, нов синоним на циганин ли ?