Наша сънародничка за стрелбата във Флорида: Страшно беше

В шок съм от случилото се - ужасен ден за родители, учители и деца.

Обратно в новината

Коментари - Наша сънародничка за стрелбата във Флорида: Страшно беше | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРАХ И ШОК А??!!!А като правите същото по света било в името на......

Тази поне да бе гледала репортажите на TV, щеше да разбере, че проблема е много по-сложен!!! Изоставени деца, отхвърлени от обществото и още подобни....И те като .....констатират, оценяват ииии......всяко чудо за 3 дни!?

Имаше едно време един баровец у нас под името Ричард Груев, тази трътка Елена Нейпълз звучи по същия начин, подмокрила се е от страх, но дава компетентни съвети. Пази Боже българин американец да стане...

Банално ежедневие ... По-добре да се изтребват на собствена територия , отколкото да избиват милиони по Света . В планетарен мащаб новината не е лоша :)

Шок щеше да бъде в някоя друга страна.В щатите за голямо съжаление това става на всеки 3-4 месеца.

На този ,,ален фон,, как ви изглеждат нашите даскалици с точилките?

Е, гаа ти Кандахара , който си устройват тия!

И искат да научат и Путин на такова нещо!

Американците започват да четат Макаренко.

17 мига от Пролетта.....

сложат забранителен режим върху свободната продажба на оръжие.

Аз съм за -всичките първокласници с пищовчета!?

По света навсякъде играят същите компщтърни игри, само че само в Щатите може след това да отидеш в магазина и да си излезнеш с полуавтоматично оръжие. След всяка безумна стрелба разни умници гракват, че сега не му било времето да се говори за контрола на оръжията. Което е вярно - времето е отминало отдавна.

Умните и красивите кълват Жаблянов......То стрелбата си е ежедневие ....какво да се коментира...САМ СИ СИ ВИНОВЕН...Ама,,народният съд,,!!!!!оооооооо.

ОАУУУ,колко сме назад!!Само с някакви шамари в ,,домовете,, на демокрацията.....нали сега ги построихме ---по тези правила...

Всички тези убийства и реакции на бивши и настоящи възпитаници са плод на системата им. Да всички сте гледали филми в които така наречените звезди на училището - футболисти или префърцунени мажоретки тормозят другите нарочени ЗУБЪРИ или не-добре изглеждащи ученици. И това пред погледа на самите учители. Е как мислите един такъв ЗУБЪР как се чувства и после намира оръжие и готово - ПОКАЗАЛ ИМ КОЙ КАКЪВ Е!! Това ни очаква и нас в България, защото много сляпо се опитваме да подражаваме. Не са виновни само компютрите, а всички ние и родители, избягали от отговорносттите си и ги оставили на учители и общество, и учителите незаинтересудани от случващото се в двора им и прекриване на проблемита за да са чисти и невинни.

Вече не харесвам, да не кажа по-силна дума, т.н. западни ценности. Няма по-мъдра религия от Светото Православие!

които не е ,,чел,, конвенцията ...???

Едва ли от "бояришник"ще се превърнеш в такъв изрод - най много да се подрискаш!Но от дизайнерски дроги,които кълват 60 процента от младите американци и за извънземен ще се смяташ,камо ли за този "рамбо".А достъпа до оръжие няма нищо общо!!!

Защо толкова слаб коментторски интерес тук, липсват едни дежурни в този сайт десни софийци, що ли????

Елена Нейпълз едва ли ти е сънародничка, КЪлинке!!!

Стрелба във Флорида...... Убиват деца в училище....... Не виждам ЛИБЕРАСТИТЕ да реват какви диваци и варвари са американците. Не виждам да пишат че американците са деградирали до дъното.

КОлко наивно мислене... ? Няма правила в такива моменти, няма безопасно място и няма безопасно напускане, когато стрелят срещу теб с автоматично оръжие ... КОлко ми е жал за теб драга... :))

а бе нали сте по умни от мен Нейпълз това име на градът ли е или е фамилията на тая наша жена (в момента не работи гугъл

Иванушка (от Москва) при вас и гугъла ли ви спряха...? Еми седи си в Русия и си мълчи, какво се дуеш по българските сайтове!

Не могат и не искат да забранят оръжията - оръжейното лоби е по-силно.

проблемът не е в притежанието, а във възпитанието. това е ефект на семежна среда и училище. на едно от двете места (иоли и на двете) това момче (убиецут) среща насилие и то е станало част от ежедневието му.

Младежа е искал да стане новия Че Гевара, който му бил идол

А бе мъдераторите...това не е ли обида на доброто име?????.МИ посочете добрите имена бе..Да знаем кого да псувамеПОЛИТКОРЕКТНО...

В КРАВАРСКАТА КОЧИНА не е лесно да си ученик

само ученик, не е лесно да си нормален човек

Огромна трагедия. Съболезнования на близките.

Не мога да разбера как в една гимназия могат да учат 3 000 деца. Такова струпване носи риск по принцип - пожар, земетресение.

В СУ учат 22 713 студенти, пфуууууу

И реално нашата разказва много разказа а засина на шерифа мълчи - странно

освен че на 19 г е и син на шерифа

затова са го заловили ,,жив,,...!!!

Къде пишат, че е син на шерифа?

Да оказа се феик , пострадал е сина на замесника на шерифа !!!

И на бръснаря брат! Това е осиновено дете; осиновителите умират; остава на улицата и го гонят от училище в квартал на по-богати хора; какво друго може да направи обречен човек на 18-19 години? ПОМИСЛИ!!!

17 убити и коментарите са разрешени.Гербераста Московски си уби детето и коментарите забранени и потулване на убийството !

за него ,,темата,, е табу от ,,независимите,, ни ,,медии,,...!!! всички са се ,,спотаили,, като ,,пръдня в гащи,, ...само че ,,силно,, мирише...!!!

Наистина взе да мирише все по- силно това потулване.

явно нямат сороски ,,нпо-та,, за превенция на ,,насилието,,...!!! да им изпратим от ,,нашите,, обучени кадри...!!!

Американските изроди не само че избиват хората от други държави но и като няма кого друг се избиват сами себе си.

не разбирам каква е тая прехвалена държава по точно остатъци от подобие на олигархична клептокрация самообявила се да наследник на римската имприя-колос на бананови крачета.И за каква медиите +няколко бездарни третополиви трола от нета ни занимават стова образувание къддето 1/4 от хората няма и не са имали достъп никога до лекар тъй като немогат да си позволат здравна застраховка а 1/4 или по точно блицзо 70 млн. подават ежегодно молби за купони а одобрените са 50 млн.щото от корумпирани сделки държавант няма пари за тях .За националниятим спор стрелба на живо на улицата не е нужно да се коментира.Това е от "прекрасен живот".Живот на купони в дървена барака срещу ипотека и по една бронежилетка.Ня тия война въобще не им трябва.

Смешник, първо си оправи правописа, после може и да коментираш....!

TIREX

няма как да ми е жал за пиндостан- страната на злото.

Стрелбата в училище в Америка не е ли национален спорт, нещо като американския футбол ? Нещо, което се практикува само в Америка.

АМА НЕ ПИШАТ НАШИТЕ ЧЕ В СТРЕЛБАТА УЧАСТВА СИНЪТ НА ШЕРИФА

откъде го взе това или е феик нюз???

Преди няколко седмици, подобна новина имаше за нападение на училище в Русия, но понеже в Русия притежанието на лично оръжие се контрлира от държавата и е ограничено, нападението беше с нож и естествено жертвите бяха по-малко. Точно тогава казах, че в белите държави , съществува контрол върху притежанието на огнестрелно оръжие, и че ако такова нападение се случи в САЩ жертвите ще бъдат много повече и ще се стигне до престрелки и тогава "свободомислещите " съфорумци наскачаха срещу мен.... Ето го същото като в Русия се случи в САЩ и се стигна до престрелки (то просто няма как да бъде по друг начин) За съжаление през последните няколко десетки века, човечеството не се е променило чак толкова много ... усъвършенствало е само оръжията за налагане на контрол върху другите....

Нейплъз е малък град на брега - нещо като мини Стара Загора но е на бгега на мексиканския залив и тая учителка не може да има тази фамилия

Фамилията и е Нейпълз, а не Нейплъз, следователно - може!

Да пострадал е сина на замесника на шерифа !!!

Елена Нейпълз... добре, че не е Елена Рудолф...

Ама,чий го дириш при американските терористи?

Пил е бояришник, активно мероприятие на Кремъл...

на боряшник и бензин всеки дена са клетите купонници в гетото.От хубав живот +боряшник всеки ден стребли и масов лов.Страната на банановите фантази

А ма да не е севте ? това си е присъщо за тая демократична страна - всеки срущу всеки и кой както може

Нейпълз е град във Флорида, най-вероятно не е фамилията на жената!

Америка е велика държава! Дерзайте каубои! Имате ли пищови, акъл ви не требе.

Пропуснах да благодаря на дирниците. Най-после хубава новина за събуждане сутрин - така с кафето, с кексчето (да е жива женичката). Кеф!

Идиотия по американски...

Някой от учениците, или учителите не е ли имал оръжие ??? И да започне да пука срещу нападателя. Така щеше да бъде още по-американски

Бум Дум бум дум, ще си купя АР-15. Само не мога да разбра, некви оцелели, дето пускали статуси в туитър докато се крият, после пишат "Бог да благослови Америка!". Е нали точно заради тая благословия, там е прието свободното носене на оръжие, дори автоматично. Което в комбинация с рекордните зависими от успокоителни, с доказани опасни странични ефекти, е много кофти.

Голяма ужасия ... по американски. Дивият запад в училищата на САЩ

Освен свободното носене на оръжие, вече и наркотиците са им легално позволени. Било за медицински нужди, било за развлечение. А "демократичният" свят подражава ли подражава. Тъпоумие дебиско.

Марихуаната е в пъти по-безобидна от успокоителните, които се приемат от всеки 2-3ти американец. И чието отказване води до агресия. Всички "масови стрелци" досега се оказа, че допреди превъртането били на ПРОЗАК и други.

Не ми пука за вас ,да сте си седели тука ,щом искате в краваристан ,майната ви.

Споко. Чувствата ви са взаимни. И на нея едва ли и пука за теб.

ама тогава да не се жалва, а да си живее щастливия и успял живот в краваристан......

Пич знам че не им пука не само за мен ,а за нас ,и защо тогава трябва да ни пука за тях.

Брей, хем Елена, хем НЕЙПЪЛЗ! Тя не е наша сънародничка. Сънародничка е на Тръмп.

Едва ли много се гордее, че ти е сънародничка.

Една проститутка няма с какво да се гордее.