Американец уби 5-ма и рани 15 във фитнес-клуб

Американец откри стрелба във фитнес-клуб в САЩ и уби петима души, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Американец уби 5-ма и рани 15 във фитнес-клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо, защо вие, живеещите извън България имате високомерието да смятате, че ние тук, живеем по някакви забутани села и не сме мърдали извън границата на страната ни? Не, били сме и сме се върнали. Тук повече ни харесва. Вие си стойте там. За хората: не разбирам какво казвате за омраза между мъже и жени в България. Аз пък познавам много хора, които са добри. И предпочитам нефалшиви хора, които знам какво мислят за мен, отколкото да виждам насреща безизразни очи и възпитание, което прикрива чувствата. За ценностите. Сравнявам Изтока и Запада. Ние сме някъде по средата. Не отричам, че на Запад държат на семейството, но не е ли вярно и това, че там се работи до побъркване. И защо? За да се направят пари, разбира се, и да се купуват разни неща. И така... в работа и вечно бързане, животът си минава. Аз мисля, че хората все повече трябва да се обръщат към Изтока, към неговата култура, традиции и ценности. Не всичко е: Make money

Госпожо, защо вие, живеещите извън България имате високомерието да смятате, че ние тук, живеем по някакви забутани села и не сме мърдали извън границата на страната ни. Не, били сме и сме се върнали. Тук повече ни харесва. Вие си стойте там. За ценностите. Сравнявам Изтока и Запада. Ние сме някъде по средата. Не отричам, че на Запад държат на семейството, но не е ли вярно и това, че там се работи до побъркване. И защо? За да се направят пари, разбира се, и да се купуват разни неща. И така... и работа и вечно бързане, животът си минава. Аз мисля, че хората все повече трябва да се обръщат към Изтока, към неговата култура, традиции и ценности. Не всичко е: Make money

Абе като говорите толкова за забрана на оръжието и че свободната му продажба е била проблем я си представете че всеки втори има пистолет в джоба си и е готов да ви гръмне без да се замисля и при най малкият намек за заплаха и как при такава ситуация ще тръгнете да се правите на мъже. Спомням си случай когато някакъв малоумник беше влязъл в едно училище и се беше разгърмял, ама един от учителите го беше гръмнал още след първия изстрел. Та свободната продажба + читав закон който да определя кое е самоотбрана и кое не могат да свършат повече работа отколкото ако към всеки човек се прикрепи по един полицай да го пази.

КВА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА,КВИ ГОТИНИ МИРОЛЮБИВИ ХОРА МАСОВО СЪС ЖЪЛТИ КНИЖКИ. МИСЛИЩИ СИ,ЧЕ ИГРАЯТ НА ЕЛЕКТРОНА ИГРА И МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ ЗА КЕФ. АХ ТОВА МАЙ Е АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА ХИХИХИХИХИ.ДАЛИ НЕ ТРЯБВА НЯКОИЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ДА НЕ ВЛЕЗЕ И ДА СЪЗДАДЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В ТОЯ БАРДАК НАРЕЧЕН САЩ?

А България земя на доброто ли е?

Аз пък се възхищавам на факта ,че в Щатите оръжието е лесно достъпно. Така нормалните хора могат да се отбраняват от криминалната сган. За целта имат и подходящите закони, гарантиращи неприкосновеността на частната им собственост. Не правете изводи от изолирани случаи, откачалки има навсякъде...И моля дежурните комунисти да спрат да плюват по повод и без. За някои неща са прави, но това не е едно от тях...

До Nephrit. Благодаря ти! Отвори ми очите. Вече ще знам, че трябва да ходя на фитнес само със семейството си и вместо да стрелям по него, да го обичам нежно. Къде беше досега, уважаема? Само не разбрах как така в БГ има омраза между мъже и жени, а в цивилизацията толкова се обичат и уважават, че се изпозастрелват на фитнес даже?

Един комплексар преди време закла собствените си деца и запали съпругата и родата й.Ако имаше оръжие колко ли щяха да са жертвите? А пуберчетата дето се колят край дискотеките? Ама САЩ са ни виновни!!!!!!!!

Товаришч Андропов, САЩ хвала Богу съществува, я кажи какво стана с твоя СССР!

Съжалявам, но това не е новина. Новина би било, ако поне една седмица в САЩ мине без такъв екшън.

Империята на злото се разпада все по-бързо.

Тези САЩ още ли съществуват?!

Няма невинни жени! Виновни са по презумция. Хеле пък като чета ог време на време Aurora, направо го рацбирам човека от фитнеса.

Интересно ми е каква представа имаш ти за ценностите на запада и в колко западни държави си бил, че коментираш. И дори да си бил, какво си работил и в каква точно среда си живял, че коментираш? Аз съм живяла в Словакия, Великобритания, а в момента съм в Австрия. Никога не съм работила нищо друго освен като биохимик и пълноправен учен, в съответствие с положението, което заемам в йерархията. С други думи, не работя като лаборант или обслужващ персонал. Живяла съм и в Гърция няколко месеца, със семейството си. Ще ти кажа какви ценности има западното/капиталист общество. Семейство, семейство и пак семейство. Единственото основно нещо навсякъде е семейството. И такава омраза между мъже и жени, и въобще между хората, каквато съществува в България, аз не съм виждала никъде. Изводите ги оставям на теб и останалите.

В нас не се е случило щото не сме 300 милиона души.

А на някого да му минава през ума да направи една проста сметка? Какъв е броят на подобни безумия в САЩ спрямо населението на страната? Нека след това изчисли същото нещо за България и сравни данните. У нас масови убийстване не се случват просто защото оръжията не са толкова лесно достъпни за средностатистичския българин. Иначе казано - пари няма. И добре, че сме бедни, защото като отчитам масовата склонност на българина да прави мръсно на ближния си при всеки удобен момент, или да си решава проблемите с физическа саморазправа, досега да сме се избили.

До кога ще търпим масовите убийства в щатите - нека правителството им подаде оставка!

Най-интелигентният коментар е на къде е проблемът-няма повече какво да се добави, другите драсканици са на словоблудци и показват, комплексите им.

Жалко за невинните загинали. Не искам да обиждам американците, но ми се струва, че те мислят, че животът е както в холивудските филми. Всичко е някак фалшиво там - PR и толкова! Жалкото е, че ние истерично се стремим към Запада и ценностите му - постигане на повече и повече материалното. Това е стрес, който води до такива резултати, за съжаление.

Капитализъм ААА Готино ........

За това не ходя на фитнес!!!

Дали пък не са се променили времената от времето на Втората поправка на конституцията /1871 г./ или пък Демокрацията залага прекалено много н а консерватизма?

Докато оправят целия свят, собствената им държава нещо се дъни

Градът на неограничените възможности!Голямата американска мечта?Вместо да ни взимат отпечатъци,да ни раздават броне-жилетки при пристигането там!

В Америка има едно правило - Не вярвайте на политик, който иска да забрани продажбата на оръжия. Тогава само престъпниците ще имат! Та на въпроса къде е проблемът - всичко е в изкукуригалия мозък на човека. У нас нима не е същото, когато в Перник тинейджър насече с брадва свой приятел??? В днешно време е пълно единствено и само с комплексари, пияници и смели джигити, защото обществото позволява с миролюбивото си и човечно отношение да съществуват! Няма вече родителски контрол, защото днешните родители с продукт на прехода. Те са твърде хуманни и не могат да ударят по един шамар (но само един, когато трябва) на децата, защото не е хуманно! Защото предпочитат да гледат мач с бира/ракия в ръка и забравят за някой елементарни принцип! Просто в Америка този период е минал преди време и сега са още повече тези случаи. Което вероятно ще ескалира и у нас! Колкото и грубо да е - човешкият материал по света се е скапал и се е превърнал в един жаден и гаден консуматор!

Този явно е искал да се самоубие, но е повлякъл със себе си още невинни хора, да не му е самотно. На нас простите не ни е дадено да разберем тази екзотика. Може би някой българоамериканец ще поясни.

У нас не се случват такива безумия, защото оръжието не се намира под път и над път. Може би и американците един ден ще го осъзнаят това и ще се откажат от оръжията, но вероятно трябва да се случи нещо много безумно.

Ako e iskal da ubie zena si ili prijatelkata si ne e bilo nuzno da unischtozi taka zestoko tolkova mnogo nevinni zeni i majki! Mnogo zalka istorija! Sigurno e bil psiho ili drogiran! Normalen i zdrav chovek ne bi storil tova! A kade li mu e otischla sega duschata!?

И тази изкукуригала нация от неврастеници ще демократизира целия свят! Що не вземат да се захванат със собствените си проблеми преди да учат другите на ум и на демокрация! Всеки ден някой у тях стреля и избива невинни хора в училища, или университети, или в магазини, сега и във фитнес! Те трябва да си намалят армията и разходите за нея и да си оправят икономиката ,не да тормозят всичко живо по другите континенти! Пълни откачалки!

prekalis e sys steriodite :)

Ei v Bg ne se krade i se mre ot glad.Ne e nujno strelba

Права си ..Но пък у нас само се краде.....

ТИЯ ПОЩУРЯХА-САМО СЕ ТРЕПЯТ-ТОЧНО КАТО ТЯХНИТЕ ФИЛМИ-КАКВО СТАВА СВЕТЪТ ПОЩУРЯВА.

Много взеха да зчестяват безразборните стрелби в САЩ. Добре, че у нас не се случват такива безумия

бъркате!това е станало в русия, а не в щатите!

Te sa si shturi ne ot dnes a ot mnogo vreme nasad no nie shte poshturjavame-varvim po dirite im--vikame ura plajskame im,,, no ima i osvetleni koito saemat posizija i nastojav at vlijanieto ot vad okeana da se spe.

СССР ис каминг бек анд бюлгерия уил би ин дъ ню совиет блок агайн.

НЯМА НЕВИННИ !