Стрелба с автомат в Пловдив при сделка с 14 кг марихуана

Купувачът не платил наркотиците и открил стрелба във въздуха с автоматичното оръжие

Обратно в новината

Коментари - Стрелба с автомат в Пловдив при сделка с 14 кг марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека-полека нещата се "нормализират". Скоро ще ни пуснат навън, срешу паспорт за имунизация! ;)

Открийте борса за трева и зеленчуци без автомати! Голям бизнес голяма сделка застраши лондонската борса!

Аз нещата ги виждам така - героят е видял съвсем случайно, че някакъв си бере ганджа и я вкарва в торби. Най-самоотвержено е спрял и е изискал всичката ганджа, за да не може да се разпространи по улиците и да трови децата. Лошия чичко, отглеждащ ганджата му е искал обаче пари. В изневиделицата от някъде е изникнал автомат - нашия герой самоотвержено го е взел, произвел е няколко изстрела във въздуха, заловил е незаконната ганджа и е избягал. Понеже го е било страх, че тя ще попадне в неправилни ръце, е имал намерението да я предаде в полицията. Лошия чичко, обаче, който я е набрал го е изпреварил и е казал, че нашия герой я е откраднал, което е долна инсинуация!

Стабилност, гарантирана от герп!

мале, колко си тъп! такива тъпи гости като тебе, в ония район ги бият яко!

в кои райони бе драги ги бият?? Ай кажи в района на идиотите от бълхария ли?

Какви са тия десет присъди бе то само делото се точи повече от година, по 3 месеца ли са тия присъди. А кажете сега има ли смисъл от съдебната ни система, след като осъждания над десет пъти за грабежи и наркотици продължава да "граби наркотици"? Май няма никаква файда, същото е с КАТ.

това е прецедент в световната търговия с дрога! дори побло ескобар би завидял на иновативността на този продавач все едно докато обираш банка, да се жалваш в полицията, че трезора им е празен

След 3-та осъдителна присъда те заключват до края на дните ти. Логиката е проста - щом 2 пъти не са успели да те "коригират" в затвора, то очевидно, чипът ти е счупен и това няка как да стане. Следователно, опасен си за обществото и те прибират, да не правиш повече поразии. А у нас има "криминална регистрация". Така и не успях да разбера, какво точно е това чудо.

А сега ще върнат ли заграбената стока на продавача. Или остава за вещдоказателство в РПУто.

Това само в БГ може да стане :Д:Д:Д ЛОЛ хахахаххахахаах - безумна държава :Д

кой е лошият и кой добрият в тая новина полицията да не би да е върнала 14 кг на ограбения той нещо жертва само ли е или е притежател на 14 кг забранени вещества

Грабеж на наркотици, те такова нещо не бях чувал! И кой е тоя жалбоподател, който ще заяви в полициятаи писмено ще заяви, че са му ограбили 14 кг. наркотици!? Тия спорове се решават по друг начин, не в полицията.

БГ икономика в действие.

АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ????? БОЕПРИПАСИ????? 10 ПРИСЪДИ????? , ЩЕ ПАДАТ ОЩЕ ГЛАВИ.......

Осъждан 10 пъти и е на свобода и стреля с автомат - те това може да се случи само у нас !

Значи ше го съдят за въоръжен грабеж а притежание на 14 кг МАРИХУАНА ше го забравят?!?!?!

Ще го съдят че е ПАЦИФИСТ...че е направил грабеж с автомат, умишлено не стреляйки в контрагента,за десетки кила марихуана. Не за търговия с наркотици на едро в умисъл с продавача.... а че е пробвал да ограби наш човек.

бахмааму бах, яка стрелба е било в болярино, щом са докарали да пловдив, дето е на 40 километра от там!

„35-годишен мъж, извършил грабеж, по време на който стрелял с автомат,... криминално проявен, осъждан е общо 10 пъти, включително за грабежи, наркотици, притежание на незаконно оръжие, причиняване на телесни повреди и други. Многократно е изтърпявал наказание "лишаване от свобода".“ ... Та, този, след колко време пак ще стреля напосоки с автоматично оръжие?? ... На 35г. с осъдителни присъди за горепосочените обвинения ... трябваше да е НАЙ-МАЛКО на 55г..... На бас, че до година, година и половина ще е на свобода :(

Да гледаме 2-ри сезон на "Под прикритие сокерес".

..... вероятно освободен предсрочно за добро поведение....

поведение или плащане.

Те ще го осъдят на максималното по закон (не знам, колко е). Но няма да го вкарат в затвора, защото няма места. Не си ли ограби от държавата или от политик, нямаш грижи.

Продавача на ганджата, зА шефа на ченгетата ли бачка или обратно? Полицията пази сдрлките явно

това не е сделка! това си е експроприация! все едно партизанин да обере мандра !

Ба*ти и просто племе...

що да е просто племето? прости са доста от индивидите!

Ами да стане легална и няма да има мърши да правят такива неща , а държавата ще си хапва от данъците Е вижте Холандия , Белгия и т.н. Нали сме европейци бре Боко ?

що бе?? алкохола е легален, ама ........................

И дрогата ли да стане легална и държавата да прибира 20%? Или патентен данък за обир на банка и данък печалба. Така или иначе парите са застраховани.

Тия пък за 14 кг ще се изтрепят . Защо не им пишете имената да се знае кой .....

Не знам цигарите колко вървят ама си го сметни в пари, сигурно има 50к

И другото , представи си продавача колко е тъп да се обяди на полицията, че са му откраднали ганджата :D

продавача е информирал собственика

на К. ! апитал изъм а. " Едно време на Запад " цветен широкоекранен филм на САЩ .

що не попрочетеш нещичко за факик, каптагона,кинтекс и държавна сигурност, та да знаеш какво се случваше когато се строеше развитото социалистическо общество, бе смотльо?

Каптагона е измислен в САЩ... и докато сме го произвеждали е бил легално "лекарство", Кинтекс също е работил според правилата на ООН а днес дори новите ни приятели от САЩ, с Патриотичният акт, си направиха Държавна сигурност, само дето вместо Комитет и Викат Агенция, от което следва че всичко което си изброил е много готино-)

Управляващи и политици, кога и къде другаде по света подобни криминални изроди с толкова присъди са оставяни сред хората, а на всичко отгоре е допуснато единия да се сдобие с автоматично оръжие? Има ли медии, които да смажат с въпросите си тази неадекватност и издевателство на бездействието на правосъдна и правораздавателна система над хората?

А ако марихуаната е с ниско THC,а този грабител е яко зле и не знае че този сорт няма такъв ефект

А продвача се води обран, нали, аз така разбрах?!? С две думи има право да съди грабителя за причиняване на въоръжен стрес.

"условията на опасен рецидив." ?!?!? Абе тоя за кой път краде марихуана че го броите за опасен рецидив? А ако наистина има "опасен рецидив" то кой е допуснал да си имаме такъв рецидивист;)

лозан панов драги!

Не е ли Гешев?! Според закона за достъп до информация беше публикувана справка според която всичките му обвинителни актове завършват в съда с предложение за намалена присъда... защото се е договорил с престъпниците;)

ми не е гешев! и треди гешев лозан панов "раздаваше"присъдите!

Баш си е Гешев, защото Лозан Панов не "раздава" присъди, а Съдът съди според представените от прокурорите докозателства...за чиято професионална подготовка доскоро отговаряше Гешев, та значи на каквото ги е научил Гешев, какъвто личен пример им е дал Гешев те така и действат в Прокуратурата-)

Ето калашниците откъде: "Задържаният Х.Д. е от Казанлък"

Тоя па пишман Скарфейс, за 10 кила храсталак автомат ша вади хахахаха

Alo mvr to... Zashto ne zashtitavate avtomatchika koito e zaplashil plasiora na marihuanata? Po dobar e ot vas zavislivtsi....

А т.н. собственик на марихуаната? Какво се случи с него, освен че официалните власти защитиха сообствеността му?

платил си е за услугата

Дрогата и любезно са го пренасочили към проверен купувач.

Това ми звучи като вица на деня. Господа полицаи - откраднаха ми 14 килограма марихуана. Абе, това ВИЦ ли е, или истина?!?

вицовете са по действителен случай :)

Престъплението е поради това, че няма пари в продавача и няма да може да се издължи на милиционерите. Затова са се задействали.

каскетът каза, че се е справил с престъпността, затова не го харесват. Той отиде ли на място, да разговаря с продавача?

А торба номер 3 от снимката къде е? Такса "спокойствие" ли е платена с нея?

Тоя с автомата направо мкнистър на вътрешните работи да го назначат!

Ми що бе, на сегашния ни министър к'во му е? Той точно с наркотици се е занимавал. Като казвам занимавал... то е много общо понятие. Не ми е много ясно, дали е залавял пратки с наркотици, или ги е пласирал. Или може би и двете.

35 годишен осъждан 10 пъти за грабежи, незаконно оръжие, наркотици телесни повреди и тнт.!???? сигурно присъдите са били от по един месец

Откога може да се оплакваш в Полицията че са ти откраднали дрогата? Какво е наказанието за продавача?

Продавача явно е политик или народен представител за да е толкова нагъл и да се оплаква в полицията...

Тая новина, като я чета да се смея или да плача. Вече и нарко пласьорите почнаха да викат полицията при проблеми.

Единия да го ожалиш, как го ограбили, стока изкарана по честния начин... Другият средно-статистически човечец, 10-тина пъти съден-недосъден, лежал-недолежал... Та сега кой е по-виновен?

Сега му е повдигнато обвинение за извършен грабеж на 14 кг марихуана на стойност 84 000 лв., като стойността на предмета на престъплението е в големи размери и деянието е извършено при условията на опасен рецидив. ХАХАХА! И нито дума за продавача :)

Залагам $100,че ще му се размине с условна присъда!

И търговията с такива неща е като всяка друга търговия и може да се върши нормално, но винаги има тарикати, които искат да мина тънко :)))))

Това сега полицията ще го води ли като успех срещу престъпността за статистиката?

Тапак ко стрелиаш в ваздоха

Който не плаща за марихуана - в затвора!

загл: "Заев: Всеки македонец ще може да отглежда 2-3 растения марихуана Тя ще е за лична употреба, а легализацията ще отвори нови икономически възможности, смята още той" 31 Дек. 2020

84 000 лв за 14 кг марихуана е по 60 лв за грам, или го шанят много или нещо не е както трябва.

Килограмът има не 100, а 1000 грама. Затова цената на грам е не 60, а 6/шест/ лева.

За повече информация: БОЙКОВА Стокова Борса в Банкя !

6лв. За кг , не 60 :). 84000/14000=6. Бъркаш метър с кг :)

Той един преди седмица така сметна, че 33 кила трева на стойност 135 000 лева правело 40 лева на грам. Момчета, надявам се, че нито продавате, нито купувате наркотици.

Важно е да има спецзвена да пазят дебелогъзите,другото го зарежи.

Няма да опазят Тея спецзвена.Почнат ли да се гърмят на месо с калашниците куките ще напълнят гащите при вида на труповете.