Нова стрелба в Париж, полицайка убита, мъж е ранен

Мъж в бронежилетка и автомат откри стрелба по общински полицаи в Париж. Полицайка беше убита, общински служител е ранен. Разследват взрив в ресторант до джамия.

Обратно в новината

Коментари - Нова стрелба в Париж, полицайка убита, мъж е ранен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в еуро сауза са меки китки и нищо няма да направят.вав франциъ и еуропа има милиони мусулмани като исклучим турците защото те живеят в еуропа 2 поколеня вече и са част от еуропа имам предвид работещите и живеещите постоянно в вестх еуропа.но в случая това са ислямисти от ново вастаналите даряви на северна африка .само много тварда рака иначе след 20 години в еуропа ще имасамо 1 книга коран . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pariz e musulmanski grad.taka che ne gi mislete chak tolkova.predi niakolko meseca evropeicite izbiha vdonbas niakolko hiliadi choveka.

Въй, въй, въй, как на камиларите като им сипят от тяхното и почват да "осъждат" в петъчните си молитви? Що преди това не осъждаха подобни неща, а чак когато на хората им писна и ги почнаха директно със взривовете?

Явно калашников е добре продавано оръжие на черно в франция.

Говорете плюите ,но само Турция,Русия и Иран могат да се оправят с тея. Няма мамо ,няма НАТО има здрава ръка-не картечари .гранотометчици и джугани-това е . Псакитата не са и виждали автомат да си траят и да ходят като пиндели със сините балони по-площадите на протест

не са някаква даденост - баница, която всеки който си поиска може да разръфа! кой от нас им променя техните ценности на ТЯХНА ЗЕМЯ?! НЕ ГО ДОПУСКАТ НАЛИ?

Между впрочем такива ценности няма те са само едно -парите!

Сега ще видите колко са "велики" френските специални палячовци!

ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИМ, ЧЕ НАБЛЮДАВАШ НЕЩАТА ОТ ЯПОНИЯ (НАПРИМЕР)

Да се търси под вола теле е глупаво. Да си създаваме негативни емоции също. Гадно е, загиват хора, така е било от хиляди години, така и ще бъде. Истерията не е помагала на никого. Франция е могъща нация. Преживяха Хитлер, ще преживеят и терора на ислямистите . Обединена Европа е бъдещето. Нека враговете ни го знаят. Който иска да живее като европеец в ЕС, добре дошъл.

ЦРУ + Мосад

това е все едно да поканиш гости в дома си и те да почнат да бият да ти казват какво се яде как да се обличаш да убият децата ти! как да ги търпим, как????

Споко бе трлчета, всяко чудо за три дни .Това е Европа, ресурс има ще се справим . Вие си гледайте Дагестан и Чечня, че и от там скоро може да излезе зайче, няма начин просто. Тероризма няма граници и не спи .

Какъв ресурс бе цървул-наште роби или Руската газ. Не се грижи за руската военна доктрина и за стандарта им -погледни се ти и нас на какво заприличахме-КЛОШАРИ

Ако имаме курназ управници сега е момента да се блокира границата и пиле да не може да прехвръкне от т.нар. бежанци.Жалко обаче, с тия поплювковци и продажници е невъзможно!

Споко бате Боко вече видя възможността и подготвя почвата за едни пари

Apollony

Честно казано тая новина повече ме радва, отколкото друго. Нека сега франсетата пак да ми говорят за интеграция и прочее, щото те най-много ревяха "как лошо сме се отнасяли с циганите..."!

Да ви кажа ли на какво приличаме: Напъхали са ни като плъхове в една торба, бодат ни с шила отвън, а ние отвътре се самоизяждаме от злоба и безсилие...

Никой не е защитен от тероризма. Такова нещо може да се случи и в държава, която не толерира всякакъв вид пришълци. Проблемът не е в това, че дадена нация толерира хора, които са придошли от Африка, Азия и т.н., проблемът е в това, че някой има интерес такива фанатици да беснеят и дивеят. Падналите диктатури в арабския свят успяваха да озаптят тези диваци, но запада поради икономически интереси ускори това, което рано или късно щеше да се случи със или без тяхна намеса! В този свят колкото повече си свободен толкова по-голяма опасност грози над теб, за това има много хора, които одобряват политика подобна на руската. Или имаш голям батко, които се грижи за теб, но те държи на конци или се бориш сам и не знаеш зад кои ъгъл ще бъдеш смазан, но свободен. Въпрос на избор!

...за съжаление, политиците рядко се вслушват в посланията на творците и интелектуалците. Френският пионер на електронната музика, Жан Мишел Жар още през 1988г. със своя концептуален албум "Революции" предрече мрачното бъдеще. Французинът посвети творбата си на "сблъсъка на исляма с компютърния свят".И то какъв сблъсък! Днес тероризмът владее глобалната мрежа!Жан Мишел изрече много истини чрез своята музика: "бъдеще - няма бъдеще, промяна - няма промяна, избор - няма избор, памет - няма памет...образование - няма образование"..... да не говорим че известни актьори като Ален Делон и Белмондо открито симпатизират на Мари Льопен и Националния фронт...защо ли??

нетолерантни според турчина! това бил повода за убийствата(ердоган) а кой дава помощите и търпи цялата им абсурдна култура бе, нагъл тип!

Да застреляш човек в гръб е подлост. Мъж да застреля по-слаб от него човек: жена, в гръб е двойна подлост!

Е ХАРАКТЕРНА ЗА ИСЛЯМСКО ОРИЕНТИРАНИТЕ!

Преди години работих в Ангола,държава която много малко присъства в новините. Аз съм доволен,имам прекрасни впечатления,независимо,че тогава се се водеха войни там. Преди година правителството на АНГОЛА забрани ислямизма,разрушиха джамиите където ги имаше. Така трябва да стане в цяла Европа. Разбира се ,че американците разбъркаха арабския свят и бежанците тръгнагха и навлизат в Европейските страни. Не можеш да различиш джихаджистите,които се крият зад невръстни децица и забулени майки. А част от бащите са отявлени фанатици и убиват ли убиват нищо неподозиращи добронамерени хора които ги съжаляват и им помагат. Затова,баста,на нас българите не ни трябват такива чуждожемци,още повече че ние така сме го закъсали,че не можем с години напред да се оправим.И защо? Защото 25 години нашите политици от нито едно правителство не отделиха грам внимание за доходите на българина, за увеличение на мин.заплата. За 20 лева,то приказки,съмнения,икономиката щяла да изпадне в колапс,сива икономика и тн.глупости. За илюстрация- сина и с снахата вече 8 години са в САЩ,купиха апартамент,после къща,стегнаха я и живеят в нея,сега купиха още една къща,стегнаха я ,и сега се чудят да я продават или да я пуснат под наем. Те ще си решат! При това независимо,че в Б-я имат завършено висше икономическо образование и двамата са сервитьори в една верига от ресторанти в САЩ. Значи не демокрацията в Б-я е виновна,а нашите политици,предатели,гъзомииници,отвратителни изчадия незвисимо от какъв цвят се пишат че са! Геноцид! Дано се вдигне народа и да ги помете,незнам още колко могат да търпят нашите съграждани.

Нека не си затваряме очите. Нека не се връзваме на приказки от рода: Тези терористи не изповядват исляма, а учението на дявола. Всички останали мохамедани са много свестни. Ислямът не е религия като християнството или будизма, от които, като махнем митологията, са си набор от морални ценности. Ислямът е политическа религия, която в доктрината си поставя две неприемливи за демократичния свят цели. Те са: първо, налагане на исляма на цялото човечество, с огън и меч, и, второ, овладяване на политическата власт както в отделно взети страни, така и създаване на световна държава на исляма халифат. Както и замяна на светското законодателство със законодателство, произтичащо от нормите на исляма шериат.

Ислямът не е зло. Никой на този свят няма право да смята, че неговата култура е по-висша и само тя има право да съществува. НИе, християните сме извършили много повече нечовешки дела от мюсюлманите. И днес, запада, доклкото все още може да се нарече християнски, извърва стотици хиляди убийства на невинни хора по света годишно. Злото е глобализма, защото той смесва хората с несъвместими култури, за да създава изкуствени конфликти. Ако арабите си бяха в Азия и Африка, а християните в Европа - никой нямаше да страда.

НАЛИ ЗА ТОВА СТАВА ДУМА - ДА СИ СТОЯТ ПРИ ТЕХНИТЕ СИ ОБИЧАИ; ДА НЕ НИ ГИ НАЛАГАТ, НЕ ИМ ГИ ИСКАМЕ!

силно си заблуден - всеки има право да смята така - особено по-силният.

сА ОПИУМ ЗА НЕУКИТЕ!

не се упражнявай по философия!

е ценност, на която се позовавам СЕГА!: мнението ми за ердоган(той ме засяга индиректно!) е НАГЛЕЦО НЯМАШ СТРАХ ДОРИ ОТ ТВОЯТ СИ БОГ!!! С ВОЙНА ЛИ ПЛАШИШ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ?! ДИРЕКТНО - ТИ СИ ДИВАК!

Изказване на Ердоган: "Нетолерантността на европейците носи индиректна вина за случилото се в редакцията на "Шарли ебдо"

резана чалма ислямистка. Тоя ще стъкми страшни проблеми на Европа.

Общо взето ,французите ,сами си ги натресоха тези арабели-който е ходил във Франция знае за каква паплач става на въпрос.Абе нищо хубаво не можеш да очакваш от тези чалми.

К'во предлагаш, да ги трепем ли, мюслите, не французите ?

на нас разни неграмотни абепефеката, дет йощ командат из България, упражнявайки се на капитализъм ???

НЕ НА ИСЛЯМА !

По-скоро лозунга трябва да е НЕ НА ИМИГРАНТИТЕ. Исляма от края на 14 век присъства в БГ.

Днес в Харков 500 военни са се отказали да се бият в Донбас. Рекорд. Вече на всички им става ясно, че ЦРУ диктува всичко и е основен виновник за тероризмакойто създава. Дано и френския народ е опомни.

В Харьков от доста време насам тече сито на полицаите и другите силоваци- който не иска да се бие в "АТО" бива уволняван.

Ама други 200 000 (двеста хиляди) украинци пък са се съгласили да се бият с руските нацисти. А русначетата като чуели, че ще ги "пускат в отпуска" вече се напикавали.

Да, ЦРУ направи и интернет, специално за да може повече хора да пишат анекдоти за путя и великите му мисли. Лоши хора са тия от ЦРУ.

Интернета е европейски!

Вие може да не искате проблеми, но проблемите ви искат. Отнася се за всички християни.

Не сме християни. кажи на Сорос,че сме Будисти да се омита от БГ. Няма да му водим тъпите войни, които организира.

Не е Сорос - Путин е. Но не може да си пише правилно името - техните били бедни и не му осигурили добро образование.

Тъй, тъй!

кадъните - голи в басейна!:-))

сюнетиране! ще се почва отгоре!

вече обявена - ислям, срещу останалите!! и какво ?!!!!

"Свободната сирийска армия " в действие , но са объркали държавите.

Сега да ви обясня - мюсюлманите са едни борци за свобода - така им казват в Русия. Те са доведени до отчаяние, също като главорезите-руснаци в Източна Украйна. Какво не разбрахте.

В случая име резон в атаката. Франсетата са решили да се ебават с което не трябва. Става въпрос за тези карикатури: link link Отговора от другата страна всеки вече го видя. В тая религия няма майтап с тия неща.

Разбрахме, че си си обул зелените чорапи и следваш опорната точка, без откат!

За да стане това, първо Европа трябва да се откъсне от пипалата на САЩ. А с подписването на търговското споразумение, не само няма да се откъсне ами както е на колене пред САЩ ще си отвори и широко устата, готова да поема. Европа трябва да се сдуши с Русия и да покаже среден пръст на САЩ. С ресурса на Русия и технологиите и мисленето на Европа, САЩ ще изглеждат като бедняци и циврещи просяци сврени в ъгъла. Точно от това ги е страх САЩ, защото това би било фалит за олигархичната им върхушка, и затова постоянно слагат прът в колелата на ЕС скарвайки ги и с Русия. Да видим колко време ще им трябва да обикновените хора на запад, за да разберат, че политиците им са в джобовете на американските банкери и продават животите и бъдещето на децата им. САЩ няма да се поколебаят особенно, да превърнат Европа в място раздирано от етнически проблеми с десетки милиони мюсюлмани из целия континент. Този процес вече е започнал.

Зарежете я Европа. Гледайте БГ. Европа ще си го получи по заслуги, но ние нямаме вина за нищо и не можем за потънем с тях.

И Европа да мине под егидата и окупацията на чингисханофските кагебишки варвари, начело с генсека писин ?

Що да минава под окупацията на ... както там го каза измислено. Кога Русия е окупирала Европа освен в отговор на опита на Европа да смаже и разграби Русия? Европа е яла бой от РУсия, когато Европа е била агресор в Русия или история не си чел? А и сега не е нужно никой да окупира никого, достатъчно е Европа да търгува, да си сътрудничи и да играе заедно с Русия, достатъчно е да измести долара и да въведе евро-рубла и САЩ ще се наакат. А и сега е супер като е окупирана от банкерската върхушка на САЩ, нали? Подслушват ги, цакат ги с какво ли не, спонсорират ислямистки организацийки, които после им избиват худжниците и журналистите...екстра е голями задокеански брат, с едната ръка се прави, че те гали, с другата вади ножа...

Европа трябва да се сдуши с Русия и да покаже среден пръст на САЩ. хахахахаха как може образован милионер да се сдуши с миризлив, пиян свинар? И защо Европа трябва да се сдушва с нацистка държава? Германия на Хитлер малко ли беше, та трябва и Русия на Путин да се унищожава?

Западана Европа трябва да си остане със САЩ. те са си от една цивилизация и дружки от много години. С една дума лика прилика са си.

Засега Рассия е на колене и смука чушката на ФАЩ и Еуропа. Така и ще остане ..

И сега презадоволените евро-бюрократи си мислят - "дали да им дадем още повече права на джагалите" ? Тотална неадекватност на толерастията към мюсюлманите - те не искат да са Европейци, те искат Европейците да приемат вярата им, елементарно е !

Народе, французите верифицираха истинността на доклада на иранското разузнаване, което разкри самоличността на Багдади като агент на Мосад. Какво остана да се чудите още?

Време е френския и всички народи в Европа да почнат война за самозащита,за съжаление сегашните правителства не могат да се справят, хората ще изберат националистическите партии. Дано!

Съжалявам за загиналите във Франция! Но къде са прословутите европейски "ценности"? Тук загинаха 12 невинни. А защо нищо не се казва и никой от евробюрократите не видя и не чу за хилядите невинни,загинали в следствие на варварския обстрел от фашагите!? Ще ми обясни ли някой този върховен и варварски цинизъм?

А на тебе мъчно ли ти е за стотиците хиляди тутси избити от хуту? Които всъщност само са си го връщали, за стотиците хиляди хуту избити от тутси... Какъв е този цинизъм да не знаеш за тях?

цинизъм е това да ти кажа, че и тутси и хуту се размножават по-бързо отколкото се избиват взаимно.

Някой хора се опитват да насадят страх от Русия, но вижте какво се случва във Франция. Пазете се от реалните опасности, а не от въображаеми. Не разбирате, че загубихте руска подкрепа, а имате нужда, защото обявихте война на неправилния, а не на тези който избиват гражданите на ЕС.

Я, нова руска опорна точка. Бравос. ПП Едно време от кремъл плащаха по 11 рубли и 80 копейки за едни постинг. Още ли дават толкова? Че то рублата малко се обезцени - около 200 процента някъде.

Ти май си наясно с всички тарифи за тролване мммм ?

Гледай си еврото и лева. Аз не ги гледам тях нали?

Тук един твърди, че НАТО и ЕС са най-могъщите сили и пита за въпроси. Не, нямам въпроси, но пък имам спомени и нерадостни мисли: 1. Силното НАТО на 2-рия месец на бомбаррдировките в Либия изразходва запаса от боеприпаси, а на 3-тия месец самолетите започнаха да ги изтеглят заради изразходван полетен ресурс. Сега с едни нови сили от около 5 000 човека казват, че ще спрат руснаците ако тръгнат. Но и тях не успяват да ги създадат. 2. Могъщият ЕС се тресе и пука по шевовете - кризата вече навлиза вече в седмата си година, за духовната криза да не говорим. Сега се опитват да изкарат хората искащи да запазят националната си идентичност за расисти, ксенофоби и т.н. 3. Съветник на Обама по нац. сигурност заяви, че разглеждат в бъдеще ЕС като единна ислямска държава. Очевидно се работи усилено в тази посока. 4. Ако самовлюбените, нарцистични политици в Брюксел и правителствата от ЕС не се осъзнаят, ще ни изправят пред избора - диктатор от типа на Путин или средновековни изроди като джихадистите. Но изборът на много хора е предвидим - в САЩ Обама може само да мечтае да стигне Путин по одобрение сред американците (57%). У нас няма подобни созиолог. проучвания. Защо, ли?

Важното е за 1 долар да се дават по 60 рубли вместо по 20 - така се пълни бюджета. Умните знаят.

си синче на комсомолски секретар и стажантка във ВИТИЗ, мислите ти клонят на там:)

Благодаря за нескопосания опит за обида - такива жалки опити просто доказват, че съм прав. Бъди жив и здрав!

Разбира се, че не може заради карикатури да се застрелват хора. Но всъщност какво се крие зад т.н."свобода на словото" в случая? На кого му е смешно от нескопосани карикатури на чужд пророк? Думата не е куршум, но убива душите. Това ли е западната толерантност? От една страна политкоректност, стигаща до нелепост, от типа на смесените тоалетни, а от друга - високомерие, скрито зад идеята за свобода на словото. И аз ще се чувствам зле, ако някой се подиграва с православието. Религиозните чувства са по-интимни и от секса. Той вече отдавна не е табу. Но вярата е нещо много лично и не виждам защо трябва да обиждаме вярата на Хасан от близката дюнерджийница, само и само за да наритаме глутница озверели терористи. В крайна сметка ще ни намразят всички. Едните ще ни мразят и ще стрелят, а другият ще мрази тихомълком, докато не побеснее и той. Е, малко става кон за кокошка, nes't-ce pas?

А ти всъщност, виждал ли си за какви гнусни карикатури става дума? Разбира се, далеч съм от мисълта да защшитавам убийците. Но същото издание е помествало обидни и явно манипулативни карикатури за путин, медведев, жерар депардийо и т.н. Така че, когато си си дал задника под наем, както се казва, за да бъдеш нечия подлога за манипулации на съзнанието на и без това дебилизираното западно население, трябва да си готов и за реакция.

Не си падам по френския хумор, много ми е кенефен :)))

на французите май не им хареса ислямския хумор, но пък и на ислямистите не им беше смешно с французкия - гаврене с пророка им Мохамед.

Твърде много сатирични картинки за прегърнати равини и имами е пускал този Шарли Ебдо.

Като отговор нека рисуват карикатури на Исус, но защо трябва да убиват?

И защо трябва да налагат религията си на другите???

едва ли им е било до рисуване на карикатури,нека аз да се гавря с майка ти пък ти ми рисувай.

ставаме свидетели на това как исляма за кратък интервал от време исляма набра сила и смелост да ошамарва ежедневно гейска Европа,а нейната реакция е с зачервени от шамарите бузи да проплаче: -Момчета,нека бъдем приятели!Ние сме толерантни,приемаме ви в страните си,храним ви,вас и децата ви!Ние вярваме че вие сте разумни и повече няма да правите така! В същото време докато слуша жалкия хленч на "неверниците" в съзнанието на джихадиста гърми вероюто му: -Алааах,Акбарр!!!-неговия път към Рая и 70-те девици.

Ами в Чечня всеки ден колят руснаци, макар че Путин изби хиляди чеченци. Или може би точно заради това?

не съм видял да има новина с такова съдържание,може да публикуваш фантазията си в някой блог

Прав си, но очевидно не те разбират. Коленето не ражда нищо друго, освен още по-свирепо колене.

Не се поддавайте на провокациите. Във Франция сега взривяват гранати до джамии- някой иска страната да пламне. Руснаците смятат,че кирия от това имат основно американците и евреите-потърсете в нета.

Що, да не би руснаците да нямат сметка от слаб ЕС? А, стига бе!

Къде им е сметката- нали ЕС им е основен търговски партньор? За какво им е без пари за покупки и инвестиции?

В Европа толерантността стана синоним на всичко ни е позволено.

АФП ПРЕДАДЕ,АРЕСТУВАНИ СА И ДВАМАТА ИЗВЪРШИТЕЛИ ПУТИН И МЕДВЕДЕВ,ОКАЗАХА СЕ ПОЗНАТИ НА ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ФРАНСЕ.РЕГИСТРИРАНИ СА ЗА ЗАЩИТА НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД И БОРБА ПРОТИВ СОРОСОИДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

Време е за екстрадиция на всички "бежанци", нахлули в България с неизвестна цел барабар с цялото им домочадие! Чета, всеки един от тях струва на нашата държава по около 2000 лв. месечно. Ей, хора, Това са по 100 лева отгоре пенсия на 20 пенсионера.

тези нахлуват в България неканени, като скакалци.

Нима слагаш знак на равенство между орките и руснаците?!

ЕЙ ЧОВЕЧЕ ЗАЧИСЛИЛИ СА НИ ГИ И НЯМА МЪРДАНЕ,ТОВА Е КАТО АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ НЯМА НЕ ИСКАШ,НЯМА НЕДЕЙ ЩОМ Е ДЕМОКРАТИЧНО ЗА НЯКОИ.

То си трябва интелект за да си част от ЕС. Разни сибирско анадолски недорасляци за това никога няма да живеят в нормални държави. ЕС ще се справи, по-лесно от колкото очакват злобарите и враговете на Обединена Европа.

ЦРУ има нужда от слаба Европа. На Русия и трябват богати за да търгува с тях, а САЩ иска да пласира стоките си и силен долар. ЦРУ не обича никой България не обича.

Аз американец в България не съм видял. В САЩ има 300 000 българи и три милиона руснаци, това между другото .

Хвърлянето на гранати по джамии също е тероризъм, но на никой не му прави впечатление.

аааа, прави ни ,прави впечатление. Не си мисли, че не виждаме това.

А на тия джамии в Европа ли е мястото, бе костур.....

Едон е срещу джамии, друго е срещу хора. Или не си съгласен?

то едни гранати дето негърмят си ги мятат арабелите

Франция сама си е виновна. В Русия членовете на терористични групи се пращат в Сибир за 20години, а в ЕС си ходят свободно на всякъде. ЦРУ се храни с този тероризъм и вече го разбирате. България дава повече пари за бежанците, храни цигани, който приемат исляма. Русия не ви е виновна.

Не, самото масирано присъствие на руснаци в този форум категорично доказва, че сме на прав път относно това, кой всъщност стои зад атентатите и какво цели - дестабилизиране на Франция и от там - на ЕС.

Така е ! Велика е Русия! Непобедим е руския дух!

ЛУД СИИИИ,НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ТЕБ

Покажи ми пост на руснак? И защо руснаци нямат право да влизат в бг форуми? Снощи аз бях в испански и английски и руски. И аз ли трябва да стоя само в бг форуми, за да чета такива видни сороски мастии като теб?!

васко

Мали ти си Професионален Трол,по колко взимаш на ден???да посещаваш и чужди сайтове,просто от любопитство???50 евра има ли на ден???

1.Твоят настоящ пост. 2.Един, който пише под ник ИВАН. 3.Един с ник 1234. Засега толкова. Издават ви дребни, но съществени пропуски в българския правопис. Чичко Гугъл не е програмиран с всички детайли и нюанси на езика. Не ви щем вас, руснаците, дори и в българските форуми, защото сте помияри.

Добре следваш опорната точка!

Лекувай се ве, пич.....не си познал май чудото на електрошока.......

Баси и промитият мозък.... Ако поне нещо нормално е останало, що не вземе да почетеш независими източни на информация.