Коментари - ”Пирогов”: Юри Галев е без здравни осигуровки | dnes.dir.bg
назад

”Пирогов”: Юри Галев е без здравни осигуровки

Футболният бос Юри Галев, който вчера бе прострелян и опериран в "Пирогов", е без здравни осигуровки.

Обратно в новината

Коментари - ”Пирогов”: Юри Галев е без здравни осигуровки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dано всички които с е с м я т а т за безсмъртни и "вечни на земята" поне малко се замислят! D а н о!!! Hикой не е вечен и недосегаем! C а м о бог! 3атова вие и почтени и крадци-плащайте или свое или крадено - както всеки беден който плаща данък! Mоже един ден да ви потрябва!!! Mоля се, човека да се оправи! Mоля се да оздравее н а п ъ л н о! Mоля се да се р а з к а е и п о к а е ! Tой си знае греховете а и бог ги знае-ако има такива! Hе бъдете жестоки! Bсе пак тоя човек не е убиец нали!?

ами то е много просто, да си му вземат парички като в частна клиника , и толкоз ! какво да го мислим ! то си има ред ! това ще се случи на всеки, коъто не е осигурен !

Предложение: Да се открие нова клиника под ръководството на Анна-Мария ,може и така да я кръстят "Св.Анна-Мария".Всички простреляни бандюги да се лекуват там. Безплатно. Щом нямат пари за здравни ,държавата да поеме разходите по лечението им.Така ще се знае точно и ясно колко струват на държавата. Точност и акуратност.

Изпратете СМС със съдържание: ДМС Юури Гауев на кратък номер 1.

Изключително важно за всички ни е, че той не е здравноосигурен! Изключително!

ако това е вярно,пак стигаме до извода,че държавата гони тия които спазват закона и на чийто гръб живеят и държавните чиновници и паразитите,за това парите до никъде и за нищо не стигат.

Оставете го да умре,г-н Пирагов! пИСНА МИ ОТ ТАКИВА ИЗМЕТИ,НЕКА СЕ ГЬРМЯТ И ИЗчЕЗВАТ ОТ КАРТАТА НА бЬЛГАРИЯ!

Да, държавата яко го е закъсала. Община Самоков няма пари да си плати здравните оситуровки на общинските съветници. Затова предлагам: 1. Да се опрости събирането на здравните и други осигуровки, като се поемат изцяло от работодателите. И без друго разпределението работник/ работодател е най-чиста демагогия. 2. Да се криминализира неплащането на данъци и осигуровки. Така работодателят ще има алтернатива-плаща и си върти бизнеса от офиса, не плаща и го върти при манафите във Врачанския.

Абе, дървената мафия около Самоков, не беше ли свързана с царчето бе? Не беше ли той основния собственик на дървесни масиви в района... Дето каза, че не можел да ги изнесе, имотите си. И затова се е заел да разпродава всичко движимо по тях...

но да видите Бееви какво направиха с Велинград...Дори торфът от брега на яз. "Батак" беше откопан с каруци от циганите за износ в Гърция.....! Нека си се стрелят - кой за каквото е учил....

Има дребния късмет, че спешните случаи се поемат от държавата, ама след това да си плаща!

А БРАТ МУ?

няма нищо,ние данъкоплаците ще му платиме озигуровките,винаги така става...........

ем човека е пътник за кво да се натяга да плаща :д

сега сте вазстановят правата на пострадалият мутра за з6 месеца - некви 500 лв. , касата да плати за него на пирогов няколко бона , а лечението му сте струва поне 50 000 лева . това сте се плати от персонала на пирогов поради недофинансирането от касата .

той няма ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА, а не застраховка. Аман от тъпаци като теб.........

Ми кат няма здравна да го духа. ас кво да му направя.

Ха-ха-ха....Браво "тиквофил"!!!!! Егати пародията, но за прост народ - прости управници......

Незабавно да се намалят заплатите и да се увеличат вноските за осигуряване на всички мишоци работещи за по 300-400 лв.заплата. Сега Галев , утре друг другар може да гръмнат от национално отговорните бивши и настоящи ченгета и барети и др. с какво ще ги лекуваме в тази тежка криза... ?

Защо трябва да ме интересува за състоянието на този човек.Болниците са пълни с толкова деца,мили хора.добри и отрудени,анонимни.Подлудяха ли тези медии,да бъде тази новина първа.Мил и драг на всички ни е Галев,че това трябва да ни интересува. Данъкоплатците ще му платим скъпите - прескъпи операции защото е нямал пари за осигуровки.Целият лекарски мозъчен тръст е впрегнал усилия за него.Така е за бандита, другите да му мислят.

Волен ще му плати осигуровките, нали му е работодател:)

За жалост е така. Съдбата обича смелите... Колко бандити бяха застреляни, но и колко с по толкова рани оживяват, че и ще трябва да им плащаме лечението... той не е първия случай

Лоши хора посегнаха на виден български бизнесмен, уважаван държавник и политик, стълб на обществото, патриот и родолюбец, родител за пример, хрисим мирянин, истински ангел, достоен за подражание и възхищение! Това Левски (Сф) и Ботев (Пд) са просто негови бледи сенки (на Рислки Спортист)! Но Господ бди над праведните си чада и ето, че е жив, въпреки адското покушение и благодарение на геройските усилия на професионалистите от Пирогов (дали всичко от себе си заради едната Хипократова клетва, въпреки, че страдалецът не е здравно осигурен), този Божи пратеник е спасен, но все още в опасност! Затова призовавам целия християнски свят, всички Вие, които вярвате, че има Господ, да се молим за изцелението му, за да продължи да разпространява всемирската си мъдрост и да осмисля съществуването Ни с чудодейните си дела! Той вече приживе е светец! Амин! А за завистниците, които злословят и се надяват на процес и съд, мога само да им кажа, че той е невинен за ВСИЧКО, никой не познава, нищо не е направил, никой нищо не знае! И няма нужда от доказателства, просто питайте бившата му ЖЕНА - ето тя, горката, веднага ще Ви донесе от десет кладенеца вода, за да Ви докаже какъв светец е той, а щом тя го казва, значи това е САМАТА ИСТИНА, няма 5-6, няма прокуратура, няма следствие, няма свидетели...нейната дума е закон! То, че в самолета пилот отдавна няма е ясно, ама къде остана Господ?!

Който калашник вади от калашник умира.

:D:D:D Хареса ми ;)

Недейте тъй леко да съдите Господ. Финалът е важен. :)

До юри...Добре, че си се писал с малки букви, защото за коментара си не заслужаваш името ти да е с главни букви......"човека е преуспял бизнесмен,който си отстоява правата......"1.Кои права??? 2. С цената на какво устоява тези права?Ако всички си отстояваме правата като него жив човек няма да остане...3.В Атака първите хора са като него - паралии, но не защото са кадърни, а защото са бандюги - нали и Слави Бинев е такъв.....Те пратиха Волен в парламента и сина му в Европарламента......Нямяме нужда повече от такива бандюги - дано народа го разбере и това да е последният мандат на Волен и сие в парломента, дано отново станат безработни,където им е мястото - конфликтни хора са и друго не заслужават, от тях лъха на злоба и самоуправтство и не им вярвам....

Браво !!!

Сидеров - ПРЕЗИДЕНТ, Галев - ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.

Аз пък наистина ще гласувам за тази "двойка":) Напред, в Атака:)

те са му дали само първична помош другото ше си го плошта

В тая държава съдират кожите на обикновените хора. Щели да повишават данъците. На кого , на тези на които и сега дават. Господа управляващи съберете си данъците и стига сте тормозили бедните хора.

Има един филм с Пачино и Де Ниро от 2009 ако не се лъжа ,в който се убиват престъпници от полицията,ненаказани от съдебната система,като че ли и тук трябва да стане така,ако вече не е станало......

Сега да му плати лечението този,който не си свърши работата качествено...От неговия хонорар и да отиде на опреснителен курс по стрелба...

:)))

От случая си правя две поуки:1. Каквото повикало, такова се обадило - т.е най-после си е получил заслуженото - много хора е разплакал! 2.Като няма правосъдна система в България народът сам си се оправя.И така ще бъде и за напред и то още повече. За пръв път мисля, че проявявам известно злораднство за този престъпник не наказан от съда български.......

Набирам пари за лечението на достойния ни сънародник брат Галев. За да му помогнете да продължи подвизите си, изпратете смс на кратък номер 166 с текст "твойта майка също". Помогнете, защото България няма да е същата, без смешните си герои!

кво злобеете за човека, бе мишоци, той е мъж и половина; ще оцелее и пак ще бъде силен, както досега; ако имаше повече смели хора като него в бг нямаше да сме на това дередже; много сте отворени в интернет, ама на живо ще се насерете в гащите пред него; човека е преуспял бизнесмен, който си отстоява правата и милее за спорта в бг.

Ти да не си онова мекеренце - сина му, дето се върна с отбор "юнаци - мъже и половина", да бие гардовете на лифта, че не го пуснали гратис? На него ми приличаш. Ако не си сина му , значи си ибрикчията му - айде, не се хаби във форума, ами иди да биеш чело пред "Пирогов".

Ми и той ще се насере яко ако беше в нормална държава.Такива селяни там или си работят нивите или гният в пандиза на боб и леща.

еж, посерко, на вси;ки мутри ще им серем в устата и то мноgо скoро, ти си първият.

Егати калпавите килъри... Толкова ли беше трудно да го довършат с един в главата и да не ни занимават повече с тоя БОКЛУК

Ти щото в 4 сутринта ще направиш хедшот на човек в движеща се кола нали.

Напълно съм съгласна с теб, ама пък иначе с какво щяха да запълнят новините? Как щяха за пореден път да кажат сензационно звучащите думи 'с опасност за живота'? И каква драма, и какъв ужас? Всеки ден в Пирогов сигурно умират деца, ама не ги съобщават по новините, а тоя изрод не спряха да говорят за него.

Дано го спасят, за да го разстрелят пак този път дано успешно. Тези боклуци заслужават да мрат по 100 пъти.

Неграмотен стрелец. сега ще плащаме скъпото лечение на един бандит, защото друг като него не може да го засреля грамотно.

Какво е неграмотен стрелец?

Неграмотен стрелец.

Щом е мутра, го лекуват и спасяват! Ако беше обикновен човек? Неосигурен здравно, защото няма средства за съществуване? Какво следва? Въобще не ме интересува какво става с поредния убиец, крадец, престъпник и прочие изрод, та страницити на вестниците да са пълни с информация за него и новините да започват отново с него? Кой е той, че да ме информират толкова подробно? Учен ли е? Благодетел ли е?Харчат пари за интервюта, пътувания до селото му, за да чуя как майка му и баща му разказват колко е добър?!?!Аман от простотии!

А бе, ДС още не са ли почнали кампания за пускане на СМС - и за брат Галев, за да го лекуват в някоя реномирана клиника ? Хайде давайте номерата, за да пускаме СМС - и ! Нали сме си балъци ?!

На този животоспасяващата операция трябваше да му я направи д-р Смърт.

И на тоя циганин ли ще му плащаме за куршумите?

Хем бандит, хем нямал здравна осигуровка.Нали е общински съветник,получава заплата,значи трябва и да има здравна осигуровка.Или че това,че е общински съветник е само параван, за да върши своите незаконни дела.Нас редовните данакоплатци от Пирогов ни връщат без обяснение, а него ще го лекуват без да го питат дори дали има здравна застраховка.А може пък и да си плати на лекарите в брой и то на куп,за да го лекуват и дори да му направят пластична операция,че другия път може и да не пропуснат при стрелбата.Явно са избрали неумели килъри,да бяха потърсили Маргините,нали вече са на свобода,и си търсят работа.