13 убити при стрелба в щабa на ВМС във Вашингтон (обновена)

12 души бяха убити при стрелба във военноморския комплекс Нейви Ярд във Вашингтон. Убит е и нападателят. Осем души са ранени.

Обратно в новината

Коментари - 13 убити при стрелба в щабa на ВМС във Вашингтон (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им разрешиха да воюват и усарските зомбите започнаха да си се избиват сами. Което не е лош вариянт да се прочисти планетата от алчни милитаристи...

Всичко, което чета тук е на принципа-хвали ми селото, живей в града. Харесвам руснаците като народ, а пък американците за 200 години дръпнаха напред. Явно и в пресищането има нещо сбъркано. Задоволено обществено, уж всичко им е наред, но психясват. Наистина не им трябва терористи, те си ги имат достатъчно. Жалко за загиналите.

Не бива да бъдем крайни. В САЩ все още има някои добри неща, като царевичното уиски от средните щати. Каквото употребявам в момента.... Макар, че отстъпва на качествената руска водка, става за сутрешна разпивка. И хамериканския креолски джаз, какъвто слушам сега. Но и той не е много хамерикански, ами африкански ... и малко латино. В това отношение хамериканците са малко по-добри от руснаците.

Поредното доказателство, че американската демокрация е противопоказна за човешки същества! Тя не бива да се прилага и върху животни - не е хуманно. И нищо чудно, че най потърпевши са самите американци - изперкват бъзо и качествено - нали се намират в епицентъра на бедствието...ъъъ...на демокрацията де....

По-важно е, че някой в това време хърля бомбичка по Белия дом на черния Обама.

Америка върви към гражданска война.

На тия хамерикански зомбита като им предозират психотропните и ептен изперкват!

Голяма касапница ... Седят си хората в кафенето на базата и някой започва да ги гърми. Мъртви и ранени, бягащи ужасени хора, пожарни сирени ... И това се случва във военно-морска база на САЩ, пълна с военни и полицаи, с ,,железен" вътрешен ред, пропуски на входа и всякакви защити, секрети и пароли. Вероятно в базата Нейви Ярд има и ядрено оръжие. И тези хамериканци искат да въведат нов световен ред. Както един друг човек преди 70 год., само че той беше германец.

Не се смейте! Не злоратствайте! Помислете! И кажете : Бог да прости! Мир на праха им! .... И тук, в таз срана, РБ, с тез пишман политици, при наличието на толкова много луди за връзване, толкова много псевдо-патриоти това може да се случи и то много, ама много скоро.

Браво, бравооо!!! С това делене на русофили и американофили, на демократи и комунисти, на дебели и слаби и т.н. ВЕЧНО ЩЕ СМЕ В КАЛТА.. Браво, българино!! Относно новината мога само да кажа лека им пръст на загиналите, без да ме интересува какви да по народност..

Вчера тъпите американофили се радваха, че на някаква руска атомна лодка се запалил пожар (потушен без жертви и проблеми). Чудно ми е сега какво ще кажат същите силно интелектуално ограничени същества ? И не ме разбирайте погрешно. Не съм русофил. Не съм и американофоб. Просто мразя глупаците !

Половината от населението на Сащ имат скрити психични отклонения,другата половина са зомбита.

а българите сме 100 процента психясали

Хамериканците не знаят ли, че не бива да се допуска тексаски стрелец във военна база. Тексас е първият щат, който поиска да се отдели от САЩ ...

брависимо! много се радвам на такива новини..нека се трепят американските боклуци

Глупако, кой е водещ в атомните технологии, в космическите изследвания, с чии кораби летят американци, японци и останалата сволоч до МКС? Колко милиона настолни компютъра, GSМ-а и телевизори трябва да се изработят за да се постигне стойността само на един атомен реактор - примерно 1-2-3 млрд долара. А само Росатом има портфейл до 2038 г за над 40 млрд долара, договорен Кретен!!!!!!!!!!!

Само да кажа, че в топ 50 на света няма нито една руска компания. А росатом не го знам какъв портфейл има ама е извън топ 100 на света сигурно

Ти имаш ли поне 5 клас за да знаеш кой е в Топ 50 на света А старши, милиционер

На американците не им трябват ислямски терористи... имат си ги достатъчно, собствено производство!

та те са си такива!!!!!!!

Всички нови технологии идват от Америка, да сте чули скоро за някакво руско изобретение. Да знаете руски смартфон, модерен компютър или модерен автомобил? Най-големите технологични фирми са от Америка. Най-добрите университети са в Америка. Къде е московския шлосерски институт? Къде са руските технологични гиганти сега "електрон" и "елка"? Само прост и беден дивак от комунистическата бг може да се радва на смърта на убити хора част от великата Америка. Но това не е чудно. Простия и беден червен дивак от бг е равен на простия и беден пещерен дивак от иран или афганистан или сибир.

Не се опитвай да ги убеждаваш в противното, тук основно драскат заклети русофили и живковисти! Да не говорим, че Китай е жива благодарение на това че Америка си дава остарелите технологии на Китай за да има какво да продава по света!

Соросоидите съвсем изкрейзиха ...

Ми виж кой стой зад създаването на Гугъл, май беше един Сергей, а не Джон. Може да няма в топ 100 руска компания ама и топ 100 си е западна класация, целяща единствено балъци като теб да си купят акции (т.е. да им приберат спестяванията)

Руснак завършил и живеещ в САЩ. :-) Няма нужда да се пише повече. Ако беше завършил в москва, сега щеше да продава пирожки на улицата

Не бой се ганьо, тебе няма да те гръмнат във военна база, тебе ще те убият на пътя или в някоя болница. Пали москвича и върви да се гърчиш за $300 месец

сега всички ще се изкарат собственици на бмв-та и мерцедеси..........

Тука може да си го позволиш за 500$ на месец, анадън му!!

Само боклука на Земята - психопати, ислямисти и комунисти мрази великата Америка.

чакай малко, че сега всичко живо дато си мисли че може да завърши единайсти клас ще се изкаже какво зло е америка

"Великата" Америка... Велика като Римската и др. империи, ли? Е всичко си има край. Империите сами си го предизвикват.

Соросоидите в България получиха скротечна уртикария.

Този бунтовник е от опозицията в САЩ, трябва да отидем да ги освободим от режима на Обама..!

Хахахахаха точно така! И да ги бомбардираме!

ей тъй сега като нахрачихте мръсните американци по-приятна ли ви стана кочината българия в която живуркате,а ганювци?осмисли ви се деня нали??ахаххахахахахахахааа......

Колко си прост не пиши на моя език чуждоземецо не си достоен да пишеш на него

хахахахаха невероятно прости освен всичко друго :)))))))))

Този навярно е бил свързан с Алкайда.Тъпи Американци ще се избият помежду си !!!

Голямо пуцане е станало в най-старата военно-морска база на САЩ. Сюжет за филм на Холивуд. Но кои са добрите и кои лошите ???

Хубав въпрос ...

Ама то имало и добри ? !

Жертвите повече ли са от жертвите в Сирия от химическото оръжие или по-малко ?

Хора гледайте си нашите проблеми ония олигофрени там не ги мислете, те са 300 000 000 и половината да се самоизбият нищо няма да произтече от това!

Много проамерикански и проруски настроени кромити има Бъдете БЪЛГАРИ бе хора мислете си за държавата и за съгражданите жвеем в епохата на измамата ако не се подкрепяме като народ ще страдаме

Тъпа хамериканска история... Някой като спре хамериканците да убиват хората в чужбина, те започват да се избиват по между си.

Аарън Алексис - с еврейско име и гръцки произход. Айде конспираторите давайте: "Евреите вбесени от това че САЩ не удариха Сирия .... вие продължавайте нататък

Не сме чак толкова извратени и промити като теб!

Точно пък за американската нагла паплач ми е през макарите

ти имаш ли макари бе ??

Ела ги посмучи и ще разберещ като си толкова любопитен бе гей

Подкрепям! Който сее вятър жъне буря!

убиецът предполагам е с леви убеждения...

Сигурно е така! Той се е вдъхновил от протестите в София!

четейки коментарите установявам, че ние българите повече се радваме на чуждото нещастие отколкото на собственото щастие.

Не приятел истината е че тези пумиари Американците никой не ги долюбва в световен мащаб са мразени заради всичките лайна които са забъркали.

Само, че ако ти като редови БГ "ПУМИАР", ти се отвори парашута, веднага ще дотичаш в САЩ!

Не е повече. Просто си се радваме.

"Безмисленият акт на насилие"!? Тоя празноглавец използва дори този момент,за да загатне, че някои "актове на насилие" (най-вече произтичащите по собствената му воля!) ще трябва да са смислени!?

факт-ганювците сте уникално калпав народ.за справка-повечето коментари по-долу.

Не зная дали са мързеливи и тъпи, но е факт, че много хора в България си говорят с кораба-майка от обратната страна на Луната и като гледам коментарите по-долу явно доста от тях са се включили, за да го съобщят на света, и да има на кого просто да си кажат брътвежите.

A янките ли според теб са най мислещите същества бе смешник точно обратното това е най калпавия народ тяхните политици са им промили мозъка повече отколкото на нас янките са блуждаещи зомбита затова се стрелят под път и над път а ти комплексарино се скрий или отивай да живеещ навън и не се връщай повече ние ще облагородиме народа с имигранти на твое място и те ще са по достойни от теб да се наричат Българи.

Значи, нещата да ти обясня стоят малко по-другояче от това което си мислиш. В САЩ има хора местни американци, които не знаят къде е Канада, камо ли България. Има обаче американци, които ако примерно работят на корабите, да не говорим за морски капитани, които отлично знаят къде се намира и остров Пукет, за който съм сигурен че не знаеш къде е! И ако ти искаш да работиш в САЩ примерно на кораб или някаква по-специална професия, мога да те уверя че шансовете ти да изместиш някой от техните специалисти клонят към НУЛА. Толкоз за "калпавата" американска нация. Или както беше казал Бойко Борисов, ние "българския материал" едва ли скоро ще ги стигнем!

Юпиииииииии, някой си е поиграл на "кънтър страйк", но с живи войничета. Тези масакри само в армията на сащ ли се случват, че нещо за други армии не съм чул да стават такива "веселби"?

американски свине......

нестастен злобар, гнии си в булгаря

Мамина гугутко аз живея в чужбина и виждам колко по тъпи и нескопосани са тея които ме заобикалят. Моето ниво е светлинни години над тези мързеливи,гниди които висят на социал и ги мързи да гледат...:) А ти родоотстъпнико явно си закърмен такъв. По добре си стой так където си и забрави за най красивата държава в ЕВРОПА-България!!! Плюя на теб....

а руските свине ? Тия убили 13, а във Великата руска страна се избиват с милиони !

А бе галфон неук, САЩ е единствената страна в света, кочто се създава след като заселниците - тъпанари и убийсци от Европа - избиват местното население, т.н. индиаснци..Ама откъде да си чел, откъде да знаеш, вън от форума глаго конска

Армията на САЩ - най-великата и умна армия в историята на военното дело!

ДОКАЗАНО!!!!!!!!!!! Във ВИЕТНАМ......... В АФГАНИСТАН........ В ЗАЛИВА НА СВИНЕТЕ........ Но нещо ги шубе да го докажат и на оня ненормалник от Северна Кореа.....по хуманитарни причини сигурно.......

Ти сигурен ли си ? Щото ако е така янките са победени преди да започне битката. Изследванията показват,че смъртността при войниците с по-високо IQ е по-висока от тази при тези с по-ниска интелигентност.И при равни други условия побеждава армията с по-ниско IQ. Примери-САЩ-Афганистан,САЩ-Ирак,САЩ-Виетнам,СССР-Афганистан,СССР-Хитлер и т.н. до Рим-Атила.

гърци и перси, ал макето и персите, гърци и араби, рим как се справял 1000 години, сащ - ссср в студената война, южна и сев корея, испанци и индианци, американци и индианци, руснаци и чукчи, мога до сабале да пиша ...

Американската армия е професионална и 70 % от състава и са негри, които нямат начин да се изхранват по друг начин в " богата и демократична " Америка. Каква интелигентност, какви 5 лева...о

ТВОЯТА ЛЮБИМА РУСИЯ. САМО ДА НЕ БАРАТ РУСИЯ ЧЕ ГОЛЯМ КЮТЕК ШЪ ЯДЪТТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ....:)

се топи със 7 човека на час!!!!!!!!!!!! Вие се радвате за 12 умрели американци??????Оооо неразумниййй ......, Боже прости ги, за мужикофила спасение няма.

По-здравословно е радването на чуждото нещастие отколкото на своето. Отделно,в конкретния случай на България,нещата са излезли извън контрол. Хайде да те зачекна аз теб.След 3 месеца населението на БГ пада под 7 милиона.И ще е на нивото на 1945-1947 година.Коя е работната схема за измъкване от това положение ? Кво праим ??

Да ти имам нервите братче! Как ги издържаш? П.П. Днес ти ли си ИНФОРМАТОР или аз ЧУКЧА? Да питаме СТАРОХАНСКАТА ТУТКУКАЛИМЯВКА.......

При мужикофилите бяхме 9 милиона, при мужикофобите сме под 7 т.е върнаха ни по царско време, а там не е било никак весело и безгрижно.

Армия от наемници не е армия ....това са хора, които не служат за Родина, за кауза, а за пари....американците са жалки...

Много е смешно когато най-посраните и глупави българи,плюят по американците.Но...такива хора избраха Борисов и Цветанов да ги управляват.

Къде виждаш прпотиворечието тук ?

По-безсмислени коментари и необяснимо садистично злорадство е трудно да се срещне?! В нашия свят, във времето, в което живеем, има всякакви прояви- добри, благородни, красиви или грозни и жестоки, извратени и неконтролируеми! Светът е опасен! Важното е всеки от нас да прецени в какъв свят желае да живее! Какво лично прави за да постигне това желание?! Случки като тази има навсякъде по света. Те наистина подсещат до къде може да се стигне, ако съвременните технологии и средства за унищожение и разрушение попаднат в неподходящи ръце!

Така е, обаче една голяма част от българите мислят, че всичките им проблеми идват от САЩ и Израел. И че ако ги няма САЩ и Израел, света щял да бъде рай, и няма да има грозни и извратени случки, всички случки ще бъдат само добри и благородни. А сега, каквото и зло да стане (включително и в България), американците и евреите са виновни, защото те контролират и тайно манипулират хората да вършат зло. Но иначе хората не искали да вършат зло, те били добри, само че малко без мозък в главите си, и затова се поддавали на лошите евреи и американци. Та...затова тук е пълно с безсмислени коментари :)

Не,че си имам хабер от понятие,ама и аз да кажа нещо.Кой и защо не разрешава в България да се развива селското стопанство,като се има предвид,че от 50-я градус на север живеят много хора,а е трудно да се отгледа това,което расте в България.Да не говорим за животновъдство и производство на качествени млека и бяло сирене.Това е сериозен поминък,но все намират кусури и спират производството и износа.Произвеждат и ядат сладка и консерви пълни с е-та,но натуралното произедено тук игнорират.Постоянно слушаме-Европа не позволява това,американския посланик ни посъветва онова или фирма от Израел направила поредната далавера в България(Гад Зееви и случая наскоро със жилища които са продадени,като предварително са ипотекирани и земята продадена,а строителя духнал в Израел).Да не говорим,че нашите ЕвродУпетати веднъж не поставиха въпроси за преференцирано устройване на млади българи с необходимо образование пред азиатци и африканци.И още много признаци които дават основание на българите,не да мрънкат а справедливо да недоволстват срещу новите господари на света.И с право може да се каже,че срещу нацията се води явен геноцид-првителство-евреин и етнически турчин,как ви се струва.

....дир. бг, с тая информация сте станали направо пинк флойд и влизате в историята със стената... ...мислите ли?...

Безмозъчен идиот,отиди на твоята реплика към моя коментар подолу. Както винаги ти отговорих подобаващо.

По данни от спътниковото наблюдение, останали без оперативно командване самолетоносачите на США се започнали да плуват в кръг. ФБР е намерило на местопроизшествието дипломата за офталмолог на Асад.Според неназован източник има голяма вероятност да бъде намерена и въдицата на Путин.

чукча, ходи се лекувай

Само не в щатите. Много голяма смъртност в държавните учреждения.

и тука наплюли гнусните ганювци.....ама вие сте под нулата направо.

Много добре си научил българския за негнусен неганювец. Обаче гледам някой несправедливо ти е чатнал минус. Я го опровергай със смислен коментар.

смислен като вашите ли?е,не мога-вие сте недостижими.

Че що да не плюят хората? Сега име паднало... пък и от новината става ясно, че са загинали военни или поне във военен обект, не като жените и децата, които янките трепат ежедневно с дронове...

че ако се върнеш голем бой штъ лупаме веее лява киткаааа

Американците не могат да се оправят със собствените си военни, тръгнали Сирия да освобождават. После мучите, че рашките били пияници. Досега не съм чул за такова нещо в руска казарма.

не да освобождават сиря,а да им откраднат природните богацтва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези са опасни за света. Ами ако някой идиот от тази сбъркана страна изстреля случайно една ядрена ракетка, какво би станало?????

ядрените ракети се активират от 2 ма. За това трябват двама идиоти

Бог Кришна ги е дарил с цели 300 000 - кандидати колкото искаш...

Нищо не празнувам идиот такъв! Просто пиша какви идиоти сте двамата.И ако искаш прочети коментарите на ИРЕЧЕК за да се убедиш. За разлика от теб,за мен човешкият живот е ценен независимо от националността.Смятам че американците са хора точно толкова колкото и руснаците и всеки друг.Но сутринта-на другия форум за пожара в руската подводница-май ти празнуваше и показа за още един път какво зурловидно природно недоразумение си!Така че не се пробвай с мен.Няма начин да ме вбесиш.Мен,торба вкиснат боклук не може да ме вбеси!Просто като ми смърди я хвърлям в кофата а от там за бунището. П.П. За още един път показа какъв си.На другия форум за евентуалната атака срещу Иран,стигна до там че да пишеш че са ме онаждали цяля рота попове!Христянин си бил........... Както и да е,там ти отговорих и пък направи гаргара защото получи заслуженото. Но да ти дам съвет. Последно време при твоите коментари,говориш за камили,онаждащи попове,зоофили.... Не мислиш ли че е време да се прегледаш? Сериозно ти говоря!Преди да се превърнеш от обикновен смешник в заплаха за обществото.... Мисля че имаш още малко време!