17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го накажат с 60 дена обществено полезен труд и 10 000 глоба ще е най добре. По една такава присъда за всички, дето излизат от колите си и налитат на бой и да видиш как всеки само ще си псува от седалката, като немците.

ще го мъмрят ли 18 годишното момче?

За съжаление в последните месеци ми се струва, че тия с Аудитата започнаха да задминават тия с БМВ - та по простотия.

Блондинка в БМВ, Мерцедес или Ауди. Те винаги са с предимство, особено, ако с едната ръка говори по телефона, а с другата пуши и тръска през прозореца, да не нацапа колата. Вчера снимах една такава кака.

Ти виждал ли си пораженията от газов пистолет върху куче и обгорелите му разпрашени останки? Малчо, Малчо-о, това е все едно да те гръмнат със сигнален пистолет, да ти отворят пробойна като на "Титаник" и да светиш дълго в мрака.... И вместо да се чудиш, по-добре иди на подготовка, че като ти гледам глупостите...ще си останеш с чуденето и вайкането докато......

Шилo

Винаги съм се чудил на акъла на хората с газениците - с какъв акъл ги вадят пред непознати? Ами ако непонзатия има сериозно желязо и реши да контраатакува? Тогава?

Ами щото никога не се случва. То е като без оръжие - скача до момента когато попадне на по-ербап. Само че 99,99% така и не попадат на по-ербап - то затова и всеки е толкова ербап и се прави на кой знае какъв. Има един случай там с нож срещу пистолет в Бургас да е в аналите и това е то. И да наскоро имаше случай на един ,ойто наръга и уби един с газов пищов. Но да извадиш газовия и да те надупчат това у нас до ден днешен го няма, или поне аз не съм чул.

много точно казано "Булгар" това хлапе и други като него накрая ще си намерят майстора. Найстина някой с истиско оръжие ще гръмне някое от тия келемета. Ако някой ти извади желязо откъде да може да знаеш че не е истинско. Не ми се мисли как бих постъпил

БМВ-то те прави гъзааар а газовия патлак добавя предимство по Софийските улици....

По софийските - не ... но по люлинските - със сигурност ти дава поне 10точки живот.

Масово никой не следва правилата за движение на пътищата, особено от новите водачи! никакви глоби, никакъв контрол... анархия

жалко, че другият не е извадил боен и да му пръсне кухата кратуна!

Аман от пишляменца по пътищата. Кога най-после ще имаме държава и да ги прибират такива, да им конфискуват колите и/или яка глоба ако няма пострадали. При повторно нарушение съд конфискация + пробация и принудителен труд минимум 3 месеца да копат градинки и садят дървета. При трето нарушение затвор да му пръснат халката.

При ГТП освен гозовата уредба на БМВ да се проверява и газовия пистолет.

Момчето е било босьорче с две момичета в колата и е хванато постфактум след обаждане на 112.

_stankow

Че какъв боксьор е, след като разчита на пистолет ?

Абе такива дрогирани маймуни зашо не ги кастрирате докато са млади. Да не се въдят поне, да ева и плоскочелите наркомани.

Сега да му пръснат Г*за публично за назидание на всички отворени по улиците.

Този глупак с диагноза " БМВ" не вдява ли, че над 90% от бившите полицаи и военни са въоръжени с бойно оръжие за самоотбрана и всеки от тях би се пазил от насочено срещу него оръжие! Дори и професионалист, на светло, не би различил газово или преправено такова в бойно от разстояние, по- голямо от 1 м. Зян ще даде фира глупакът....

Аз затова никога не нося пищова си. Така са и 99,9% от имащите законно разрешително. Защото при такъв или подобен инцидент мърльото е в ковчег, а аз по арести и съдилища. И всичко това е резултат от ниска култура, а тя от липса на образование.

Гледаш и си го лъскаш вечер под завивките или нещо друго!?

Само правя щастлива майка ти пъпчив чалгар а ти гледаше през ключалката

Във всеки дом трябва да има по един АК-47.Престъпноста рязко ще спадне , без нужда от хвалби от МВР.

Е то явно затова и няма опасност келешите с газовите да попаднат на такъв с боен, щото който има боен знае по начало какъв е рискът да го ползва. Иначе като ви слуша човек ще каже, че България пълна с Чарлз Бронсъновци и Джон Уиковци.

Не знам дали си ходил на курсове за получаване на боен пистолет, но като гледах какви малоумници са ми колегите направо се плаша на кого се раздава оръжие. Нормално изглеждащите бяхме около 20% според мен.

Нищо няма да му направят на младежа. Вече е приспал в районното една нощ. После е имало съд по бързата процедура и е глобен с 200 лева по ЗДХ и сега от КОС ще му предявят друго за че е стрелял в града! Там ще му сложат 750 лева. Ще обжалва че з едно и също деяние не може 2 различни глоби и ...има 50/50 шанс да отпадне . Като цяло даже няма никъде да му пише че е съден!!! А иначе вие си мерете пистолетите колкото искате....

За съжаление, най-вероятно това ще се случи ... Дано поне в пловдивското РПУ са имали време да го "превъзпитат" малко

Сега в затвора да му отворят чакрите и ще се оправи!

Я да видим кой знае правилата ЗДП и кой си е купил книжката??

Сега - аз притежавам законни КНО или казано в кратце пистолети 9 мм. Този ако ми насочи, че и стреля през стъклото по мен и аз отвърна на стрелбата - като за стрелба по човек ли ще ме съдят?

Келеша е извадил късмет ,че е жив. Ако беше попаднал на ''точния човек'', сега щеше да е закопан вече, а ние щяхме да се караме кои е бил прав и кой не ;)

Да прочете какво се случи на гУемия футболер Стоилов като отиде да се разправя с един пенсиониран военен......следващият път сам ще си го завре отзад

18годишен келеш с БМВ , и вадещ газов пистолет ей така за едното нищо ... дали въобще може да прочете нещо по-различно от менюто в кафенето ?

Юнак! Изчистете му досието и направо в ДАНС на държавна заплатка

Трябва с курсовете да се учат младЕЖите, че по пътища на републиканската мрежа не трябва да се държат като собственици. Пътищата са на и за всички ни. Трябва да се знае,че както навсякъде по света има и идиоти, така,че като попаднете на побъркан идиот, не му се връзвайте. Просто се прекръстете и се помолете Бог да му прости и върне разсъдъка. Не се занимавайте с откачалки, безсмислено е, а понякога и вредно.

Този е изкарал късмет, че онзи от другата страна не е извадил боен да го отстреля и е извадил късмет, че случката се е разиграла по тукашните ширини, а не в някоя бяла държава.

Аз си държа в колата пневматичен пистолет, който стреля със стоманени топчета. Пръскам бирени шишета от 6 метра. Тоя пикльо ако го цъфна с него между очите от 1-2 м. разстояние ще е почти като с патрон.

Гледай някой да не ти счупи пневматичния пистолет в главата

Този пневматичния, може и в гъза си да го намериш ако попаднеш на верния човек! Повярвай ми...

На пъпчивия е можело да му прават опело, извадил е късмет.

Къв Опел бе не ччетеш ли че бил с Бйемве? :)

3 г затвор ми звучи справедливо, стрелба с пистолет по човек, че даже са и малко 3г трябва си повече

3 години затвор и за хвърляне на пиратки ми звучи справедливо, ама затова не правим ние законите. С газовата запалка трябва да го хакнеш от упор, за да го нараниш, или много близо до очите, иначе е нищо повече от газов спрей. Друг е въпросът от кой точно се пази това келеме, че и пищов да носи.

Келеш с два месеца стаж и с таралясник БМВ на поне 25 години,размахва газов пищов. Мили родни картинки! Аман от пубери на пътя!

Много е играл на GTA

А другия ако беше извадил боен патлак, или пък се окаже някой инструктор по СРБ? Имало е такива случаи, не приключват добре за тези с газовите плякала.

Тоя пикльо верно е извадил късмет че отсреща другият не е имал истински.

Да го разпорят от дела за причинени неимуществени вреде, стрес и пр. Да знае, че от всеки изкаран лев в бъдеще ще ми бъде отдържан процент за обезщетения и такси. Иначе всеки пишлегар си мисли че е безсмъртен и скача на бой. Дееба и лайнарите жалки.

Нека не се заблуждава е - момчето е облъчено от 5ж, сложили са му ваксина с чип и чрез него евреите, шорош и гейтс го командват дистанционно. Довечера той беше много добро дете.

От статията не става въобще ясно каква е била фактическата обстановка на случаката! Факт е, че за да извадиш оръжие първо срещу теб трябва да е извадено такова или живота ти е да е бил изключително застрашен! В статията не се съобщава за такава ситуация, а пишат че младежа стрелял за да "сплаши" другия водач! Тогава се касае за опит за умишлено убийство! Никой не може да каже какъв е пистлета срещу него! Не ми се мисли, ако заплашение водач е излязъл от пътя с кола в движение какво би могъл да причини, поради тази идиотска постъпка на младежа!

Газовия вгз и изстрел с боен...

Мда, това не е марка а диагноза. Има късмет че нее попаднал на някой с истински такъв, д а му пръсне жалката кратуна - има ли извадено оружие нещата загрубяват и е хубаво или да не го вадиш въобще, или като го извадиш да не е пърдялник

Абе човек, все четем как ще попаднат на такъв и досега все никой не е попаднал.

Има, има...Поинтересуавй се кво статана с Рижака от Бургас. И той голям го вадеше!

Рижака беше с нож, а не с пистолет. Когато някой ти е насочил пистолет хайде бъркай се за твоя да те видя, Джон Уик.

Това е версията на единия водач. А момчето какво казва?

,,Свички съ длъЖнИ нъ мойтъ сфетлъ личнуст".

Добре де, как решиха кой е виновен??? Ами ако другия го е нападнал, а той е стрелял за да се защити?

Не забравяй че този с пистолета е бил с BMW, това е достатъчно.

По марката на колата.

Ако в тъмното те нападне друг идиот, с единственото намерени да си "премерите пишките", трябва да си абсолютен идиот да се защитаваш с газов пищов. Щото оня ако извади боен и те гръмне, ще мине по тънката лайсна за неизбежна самоотбрана.

Когато бях малък по панаирите продаваха пушки с тапи отпред.Натискаш спусъка и тапата изхвърча но е завързана за пушката и не отлита.Сега търся на сина ни да му купя такава е няма и няма

Докъде води да си мислиш ,че като караш БМВ си с предимство !