Стрелба на детска площадка в София, двама души са задържани

До инцидента се е стигнало след забележка за изхвърлени боклуци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От години повтарям - България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите!

Затова в "Студентски град" трябва да живеят хора единствено свързани с висшето образование ! Студенти , предподаватели и служители на университети !

много дилъри в раьона а кемафите за нищо не стават..

Много цигани в района, камерите са бутафорни.

А също и българите. Даже, най-вече българите.

Там е чалготека до чалготека. Името е просто останало от миналото. Колкото в "Стрелбище" има стрелбище, толкова и в "Студентски град" има студенти.

Гледах репортажа , роми срещу българи .Полицията също е заплашена от ромите и е избягала .

Българите сме си в България, няма никъде да ходим. Но циганите, да си ходят в Индия, ама и там не ги искат, себеподобните им ги бият с тояги!

Ромове ще станат, когато почнат да работят, да плащат данъци! До тогава са ЦИГАНИ!

Не са циганите големият проблем... Един циганин ще открадне 1000 лева, един политик или човек на правилното място краде милиони. Циганин като направи зулум, потърпевши са 5-10 човека, от българските зулуми сме потърпевши всички.. Да не говорим. че в повечето случаи покровителите на циганите са българи - като при купуването на гласове и т.н.

Какво се упудваш? Циганите са полу-маймуни, мисленето не им е силата.

Циганите са индийска каста, домъкната тук в обоза на османлиите. Те са пълно шкарто и няма какво да ги коментираме. Обаче истинският проблем на тази земя са българите и само трябва да се огледаш малко, за да го установиш. За цигански проблем пак българите са виновни, щото кучето скача според тоягата.

опорка не я бях чувал от десетилетието на циганското включване... което не се случи...

Доста често чета, че някой е пукал по някого с газов пистолет и в болшинството от случаите са били българи, за които мисленето също не е от силните им черти.

Ако навремето комунистите не са заделили това красиво парче от София за да го направят Студентски град, сега това щеше да бъде Мутренски град. И ето, че се ликвидират "щетите", нанесени от лошите комунисти. Нека да се засели повече сган, да замирише на мърша.

Държавата е приела голям брой документи касаещи интеграцията на ромите: „Рамкова програма за интеграция на ромите в българското общество“ (1999); [8] „Национален план за действие за по-нататъшно прилагане на Рамковата програма“ (2003 – 2004)' [9] „Стратегия за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства – 11.06.2004 г.“[10] „Национален план за действие за изпълнение целите на „Десетилетието на ромското включване (2005 – 2015)““.[11] В изпълнение на последния документ: за откриване на кампанията, на 8 април 2005 година правителството отпуска 29 570 лв.[12] за образованието на ромите през 2005 година е предвиден бюджет един милион лева[13] РЕЗУЛТАТ - НУЛЕВ! Тази циганска паплап не подлежи на интеграция! На ДРЕСИРОВКА, включваща много бой ДА! Но на ИНТЕГРАЦИЯ НЕ!

Стига с тоя идиотски термин "опорка". Просто Киро, Кокорко, Гуглена, Ристьо, Крушовската Биволица цигани ли са етнически, ако не и като манталитет? За Боко, Костя и особено за Костов имам някои подозрения, предвид "целегодишния им тен".

По другите медий пише ,че са били с.игани и мъжете и жените .

По мое време, ги бях интегрирал много хубаво!

Малко си пропуснал момента, че именно любимите ти комунисти и ченгета създадоха мутрите деведесетте. И ги ползват до ден днешен.

Ама в Мотопистата има мотописта, нали? :)

Не си прав! Има резултат, но той е ОТРИЦАТЕЛЕН! Все по-зле и по-зле става.

Не че са го искали, но нали толкова ревахте да се затвори Белене.

Стига с това ,,роми,, Рома е за пиене, а циганина винаги е за биене

Ти на онова буренясало стадионче за кросови мотори мотописта ли му викаш? Но изключението само потвърждава правилото. Къде са ливадите в "Манастирски ливади"? Там е бетонирано като на отбранителна линия от Първата световна...

По нашата улица почти ежедневно минава един възрастен циганин.Събира от магазините само велпапе,подрежда си го в каручката не разхвърля.От време на време го наемат съседи,както и аз да почисти някое мазе.Ами работи човека, не е нужно да му се "виси" над главата.Казва ,че е завършил 9 клас ,служил като шофьор в казармата,бил на БТР-60ПБ , а след това на на камион на чистотата.Та той казваше,че не е ром , а циганин ,както ,че младите са тотално неграмотни,и само с наркотици се занимават.Това показва ,че по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм циганите са били значително по-близо до някакво ниво на очовечаване.Сега под грижите на различни многобройни НПО-та щедро спонсорирани от САЩ ,ЕС ,Сорос и т.н.,те са недосегаеми.Нека не се забравя ,че много българи се явяват обслужващ персонал на тях

Като празнуваме с приятели и решим че ни трябват мурви, знаем къде да ги намерим, Студентски град е неизчерпаем източник, лошото е че и те дигнаха цените

Циганите са ми важни по време на избори. Само не ги питайте. Когато ние си тръгнем от власт, което ще е доста кърваво, то тогава задължително да ги интегрирате, че ще ни видят сметката. Джокер: спирате им кешовицата, солени спазване на закона и почвате мащабна пропаганда, че в Индия ги чакат, само тях. Те сами ще си тръгнат, даже ще има надпревара. С оважение, Бай Ви.

"Ромът" мисли като човек само докато го боли и вика "Ох, бате, недей ма би, ва..". След това става отново на ниво павиан.

Подобни случаи има и в района в който живея - Захарна фабрика . И то няколко случая от този вид. Не да участвали цигани… Моля, да се легализира продажбата и употребата на КНО - за което апелирам непрекъснато . С Г17/19 нещата щяха да изглежда по съвсем друг начин … Тук е нещо като ситуацията в дивия запад - който е образован , нека да прочете историята на развитие - но не Винету. Или да прочете факти за Швейцария и оръжията!!!!

Иска ви се да са циган ама надали. Вие сте същите като тях защото живеете в същата среда. С един минус - намалявате до степен на изчезване. Това ви е действителността. Затова децата ви са нервни и агресивни. Гледат пищовджиите и си правят изводи. В много малко държави в Европа може да бъдеш застрелян заради забележка за отпадъци. Пример: накарах се на едни тинейджъри задето се люлеят на бебешка люлка. В миг изчезнаха гузни, а единият дори съжали. След малко учителката дето ги беше довела , ги строи в две редици и ги прибра. Всичките пострадаха заради глупост на 4-5 от тях. Детето толкова се чуди на агресията на връстниците у нас като се приберем. Крясъци, нахалство и сила за играчка или люлка.Не се страхува, а се чуди защо и какво толкова е станало. Така е в някои страни, в други се стрелят.

Много ни се иска да са цигани. Щото ние сме супер!

Нали София е синя и демократична? Нали искате герб, ДБ, СДС.. украински знамена, интеграция на бежанци и цигани? Еее..трайте сега

Вие, мюсюлманите, сте същите като циганите! Разлика няма!

България копира Америка , нали така? Имаме си и "Америка за България". Скоро и тук ще стане като Дивия Запад на Щатите, където се гърмят всеки ден и загиват по молове, църкви, училища и бензиностанции.

Булгаристан, Булгаристан . държава на мафиоти и идиоти! Ще ги хуснат за нула време, няма да им вземат пищовите, те ще продържават да се държат нагло и гнусно, децата им ще станат същите изроди, може и депутати да станат... чудесна държавица!

Тази клоака от сбирщина с всякакви елементи, постоянно живеещи там временно пребиваващи под предлог обучение , гастролиращи по бизнес в сферата на услугите,трябва да престане да се нарича "студентски град". Тва все едно Хънтс Пойнт в Бронкс с да се нарича кампус:))

Безхаберието на православната църква ,ширещ се атеизъм водят до такива ситуации.Ще става и по зле.

Колко пъти да ви казвам ве Требва да може свободно да се купува оръжие Това е ташак Некви лапета с газов се правят на бабайти

Студентски град= Бруклин Същата клоака Само дет тука са бели

Явно не всички са бели...

Към малоумниците, които с повод и без вадят газовите ароматизатори: Това, че можете да купувате тези играчки и патрони за тях свободно и после само да ги обявите в полицията, не значи, че не носите всички негативи, предвидени в законодателството за неправомерно използване на огнестрелни оръжия! Действащият закон се нарича "ЗАКОН ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ". И по неговите определения, НК практически не прави разлика между заплахата с боен пистолет и с газова пляка. Нещо повече, вадейки тази играчка, давате законното право за самоотбрана на опонент, който може да е въоръжен с истинско бойно оръжие и е готов да го използва. Изпадате в роля, дори по-лоша от това да дойдеш с нож на престрелка. Защото ножа е опасен в близък бой. А газовия е много опасен за носителя му, особено ако предвидливо не е изпилил старателно мушката.

Ама шмъркат бело, като бомбонки тик-так.

Сега ще получат полицейска регистрация, заради която няма да видят ни бойно, ни ловно докато са живи.

И на морето дигнаха цените Украйнки те искат евро Дават но срещу евраци

Тъмно Не се види :))

Майка ти още работи по старите тарифи - 5 лв свирката 15 лв пълна програма.

Това в САЩ не е така! Ако се беше случило там, щеше да има мъртви!

Това го написах по-рано и са го изтрили "модераторчетата". Да видим на твоето какъв кусур ще намерят.

За 120 лв грама, само бело ще да е! Хахахаха