Мъж стреля по момичета, за да им вземе колата

Въоръжен мъж нападна и стреля по две 20-годишни момичета на пътя между селата Златолист и Катунци в опит да им отнеме колата. Спецчасти го заловиха.

Обратно в новината

Коментари - Мъж стреля по момичета, за да им вземе колата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимките са ви страхотни, отразяват напълно новината, дори няма мужда от нея.

Tъкмо и аз това мислех да напиша, но вече си ме изпреварил. Но пък трябва да се признае че снимката с тея двама мърлячи дето седят пред районното и се чудят какво да правят е много показателна за голяма част от полицейските служители.

тоз сайт взе да става голяма помия!!!!!!!!!!!!!

Тази откачалка е бандеровец. Познавам го лично.

Едно време по времето на соца имаше много по малко престъпления защото тогавашната милиция биеше много лошо,бой,бой, почивка и пак бой. Циганите ги спукваха от бой и не си и помисляха да кривнат. Сега всичко е изпуснато,къде барнеш,смърди. Наздраве "ДЕМОКРАТИ". Аз си искам онова време или поне си го спомням с носталгия.

Деде,тия минусчета няма да те разберат,промити мозъци ако имат такива:) И друг път съм го казвал,по царско време появи ли се конен стражар по улицата всичкото мангал в катуна.....от баща си го знам. После знам какво стана....привикват се всички старейшини пред милицията и сами водят крадците......в противен случай бой до насиране.

Пак добре че не се е оказал хамериканския Рамбо в ролята на Силвестър че колко народ щеше да е натръшкан с един изтрел....

Холивудски бози + лабилна психика + ниско IQ = филмиран психопат :)

НЕ ХОЛИВУДСКИ, А МОСКАЛСКИ, ЩЯЛ ДА СЕ БИЕ ЗА ПУТЯ.

kikuno

Не ЗА а ПРОТИВ-в ,,храбрата "армия на Порошенко събират или насила който хванат или всякакви откачалки дето се изживяват като мъже.

Ужас! Няма ли психиатри в съвременна България?

СТРЕЛЯЛ ПО ЖЕНИТЕ ОТ ЛЮБОВ КЪМ ПУТИН, ХАХАХА

Неграмотен ли си - искал е да се бие против Путин ! Аман от злобни мижитурки ...

Може да си е пазил нарконивата човека или да не се е получила сделката. Няма луди в тази даржава, има такива дето се правят на луди!

Този е от пълните боклуци, които ходят, като "опълченци" по Сърбия, Украйна и т.н. Ама едно е да си болшевишка подлога - путинофил, харесваща мъже с ботокс, докато наричаш другите гейове, да вадиш нож на умрели кучета или жени, друго е да си МЪЖ!

Ти от кои си?

А ТИ ? БОТОКСА НА ПУТЯ ЛИ ТИ ХАРЕСВА, ХАХАХА

Многоточието, знаеш ли колко видни деятели на ъндърграунда е дало това село? Мога само да ти кажа, че там, ако се направиш на МЪЖ, боя ще ти е най малкия проблем. Мисля, че след това вече ще харесваш МЪЖЕ.

ЯЗЪК, НЕ МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ РУСОФИЛИТЕ, ЧЕ ИМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ ЗАМИНАВА ДА СЕ БИЕ ЗА ПУТИН.

НЕ БИЛ РУСИФИЛИСТИК РЕЙНДЖЪР, ГОТОВ ДА ГО ГРЪМНАТ ЗА ПУТЯ, ХАХАХА

Въпросният рейнджър е доказателство за състава на спецчастите, изпратени от НАТО в Украйна да търсят там майка си. Бандитите са българчета и от страните на соца, а останалите местни - бандити от ОУН и тези на Бандера. Все отбор юнаци. Както стрелят по девойки, така утре ще хвърлят живи русначета в огъня. Което вече направиха в Одеса. Но нашите десни са толкова затъпели от политика, че не виждат очевидни истини. А това е залог за провала им.

Да дойде да стреля по БНБ и искров и сие...Ще е полезен.

Зародило се е Партизанско движение така ли ? Ай ами сега ...Този ли е по-виновен или шофьор прегазил човек на пешоходна пътека . Или пък всичката Мара втасала в държавата ?

"Вижте снимки" Две полицейски Ниви, двама мъже и табела "Златолист". Егати снимките. Искаме екшън, като по хамериканските медии.

We All live in America - Coca Cola - Wundeeeerbaaaaar!

Приятел, този се е стягал за опълченец в Украйна - такива сте Вие "мъжете".

а тия двете кво са търсили на 100 км от къщите си в некъф междуселски път?

Е как бе нали казаха че е някаква нинджа, даже Путин лично му се обадил да го вика в Украйна че нещо били закъсали там...

не разбрах само дали хеликоптера е оцелял при акцията и има ли отстреляни ...

някакъв таблоид, наречен вестник "Струма" писал, че е "рейджър" и се готвел за Украйна, и веднага "лапни- зяпни" индивидите от форума спретнаха цяла сага! Наивността не е болест, но може да се окаже порок!

е още един избегал от лудницата

Фазан. :) Какво повече може да се очаква от него.

Ако са под командването на Главнио Секретар да се прибират веднага

Как разбраха, че е рейнджър за Украйна, а не за Ислямска държава?

тоя рейнджър от коя армия е ,от българската ли от квантунската ли ?

Призовавам всички русофили да отидат в Украйна и да се бият за честта на Новорусия... и да освободят държавицата ни от скверното си присъствие.

тоя май ще е от мисия на НАТО, иначе да ти кажа и американофилите трябва да отидат там и да се бият там а не по форумите. Говоря за теб. Марш, заедно с другите фили. Д'ба и хамериканците, мислите се за по-големи само защото сте ни вкарали две бази.

А пък ти ходи на майка си у ..... и прави там квото искаш!

само се молете да всички руски агенти в дърявата да идат да се бият в украина, щото ако си останат тук, утре туку виж някои части от бг поискали независимост с 'въоражена народна' борба, за да се присаединят кам русия нищо че народа уж няма оръжие..

аз викам всички агенти, вкл. и хамериканските, да отидат някъде и да се бият. а не тука да ни тролват с лайняния си език и пълните си лъжи. факт е, че американските продажници са повече... и по-проЗти.

ТОЯ НЕ Е РЕЙНДЖЪР,А ПИШМАН-ТАЛИБАН !!!

ми ти какви хора мислиш че отиват да се бият в украина? да не мислиш че му пука за живота на другите..

Човек винаги може "да научи" нещо ново от ДИР-а! Аз и не подозирах, че сме имали военен контингент на мисия в Сърбия, по-специално в Ниш. Освен ако ДИР не признава независимостта на Косово и Босна и Херцеговина, де. Но все пак - в Ниш?

Ти защо реши, че може да е само бг наемник?? ;)

... егати и Рейджъра щом една кола неможе да си намери.... тоя е такъв само в очите на журнолята...

Забавно ви е на всички идиоти, докато не започне някой да пука по вас с автоматично оръжие, тогава ще подмокрите гащите...

Ние ще имаме ли също оръжие? Или предвидливо ще са ни вързали ръцете с тел? Да не си нараним меките китки сами, разбира се... :) п.п. Или и пилите ни за нокти ще ги броите като оръжие щом така се налага... ;)

ujabg

Горко му в Украйна!

Бе то и в Кипър имаше референдум под дулата на турската армия като в Крим, ама не го признавате, нали :D

под дулата беше само един друг парламент в Украина.

Рамбо - Последна кръв. Нещо снимките започнаха по-рано.

Какви фашисти бе :D Я го виж, къде е бил в Сърбия.... от вашите православни братя е!!! :D

кхм, а ти от каква точно вяра и корени си, че ни говориш на 'ваша'?

Уоу! Русофил в действие! Модерен партизан!!!!

И как разбра, че е русофил? На мене по ми мяза на фашунгел, пардон горянин.

Тея селяни много информирани бе къде бил къде щял да ходи... мани мани ЦРу пасти да яде... според мен тоя е просто някакъв луд дето говори пълни лъжи има един такъв в квартала дето и той е рейнджър и освен това е от тюлените и САС. Ще ме уморат от смях!

А също така ако беше професионалист, щеше да има два изтрела две десетки и тея сега щяха да са в хладилника...

тоя е луд хахах

Ми то не е за смях, защото съвсем наскоро имаше друг подобен случай в който доказано луд беше застрелял в гърба една жена която е починала по-късно в болницата. Изводът който мога да си направя от това е, че взимаме от развитите държави на запад само лошото, което очевидно го има, докато хубавото го подминаваме и дори му се присмиваме, камо ли да го възприемем. Друга такава новина от днес съобщава за изперкал американец който убил внучетата си и дъщеря си с огнестрелно оръжие. Добре че при нас няма такива либерални закони като в САЩ щото както и без това сме малко хора останали, ще се изпозастреляме половин България! Такова нещо като разделно събиране на отпадъци - бе стига бе, да не съм луд! Ще си фърлям борчето от Коледа през балкона от деветия етаж, какво ще се разкарвам до разни кофи-мофи. Това е конкретен случай от нашия блок. Аз живея на първия етаж, а след празниците от балкона виждам пред очите ми как валят борчета и елхички от небето!!!

Звучи като лудница на разходка. Ето такива трепят в Украйна бременни жени, деца и старци- побъркан войник, в плен на собствената си матрица.

Ама като ви е легнало на сърцето Украйна та Украйна! Истината е много по-проста. Всички знаем как няма пари за нищо, за цялото здравеопазване недостига финансирането, в частност и в лудниците няма места и пари за опасно лудите и сред нас се разхождат свободно серийни убийци със жълти книжки. Това което го казвам е съвсем сериозно, не се шегувам. Защото са ми казвали за точно такива случаи. Пък вие плюйте пак по лекарите, че искали много големи заплати.

като момичето е леко одраскано по шията от куршума, случая няма да се води като нагъл опит за убийство, или щом като е кандидат еди какъв си , това го оправдава напълно. Звание Рейнджър в българската армия няма, по същата логика може да го наречете и Трапер. Ако не беше тоя случай нямаше да разберем какви идиоти учавстват в тея мисии и че изобщо България ще учавства срещу руснаците. Поредно доказателство че сме колонизирана държава.

К'ъв е тоя нещастник? Стреля по момичета да им отнеме кола за 2-3 хил лв??? За к'во му е? Що не стреля по некой друг рейнджър като "Свиревски" например. Там и колите няма да са по 3 000... Нали е големият мъж. Е'ати "'айдука"!!!

чакай сега, ''фашисти'' не са ли тези които превземат чужди територии, както Хитлер навремето, и както Путлер и кликата му в момента ? Нещо май бъркаш - кой, кого,а ? Да не си претърпял инцидент наскоро,да си си удрял главата в нещо ?!

Ако имаш предвид Крим той не е чужда за Русия територия, а е временно отстъпена на Украйна от Никита Сергеевич Хрушчов. И тъй като там живеят само руснаци самите те с референдум решиха да се присъединят към родината си. Не си спомням руски войски да са анексирали полуострова.

Всъщност фашизмът е националистическа политика, като в основата й е идеята за права зависещи от расови и националистически фактори. Всъщност много прилича на случлото се в Мариопул и Одеса - избиване на политически опоненти, заради расови или национални различия...

Рейнджър или Меринджей?!

все е рамбо

рейнджър-меринджей

По неофициална и непотвърдена информация на местния в. "Струма", стрелецът е рейнджър. Според запознати, той дошъл в Катунци при приятел, направил си бивак и започнал да тренира, тъй като в неделя трябвало да замине на мисия в Украйна. Според мен това е "рейнджър" от някоя психиатрична клиника. Правиш си бивак до междуселския път и стреляш по преминаващите автомобили , така за тренировка.

Чакайте малко. При изтрела едно от момичета е лекоа надраскано. Питам: От изтрела ли е надраскано или от друго. Второ: какво означава рейнджър за вас: Полицай към МВР, военен МО, Госрки към Министерствота, ЕГИДА, наемен убиец, платен военен към армия на страна на която не е гражданин.

На първия въпрос отговор нямам, но на втория мисля, че отговора е прост. В този случай под "рейнджър" се разбира пиян, дрогиран или просто малоумен имбецил, който е решил да се прави на интересен воден от някаква дебилна "логика". Силно се съмнявам подобен посерко да е част от каквато и да е армия или държавна структури, пък били те и нашенски.

ако тоя перко не беше изпълзял от нищото, никой нямаше и да разбере, че в България се обучават наемници за Украйна. Като нищо може да се окаже, че ИД са преминавали веонната си подготовка в бежанските лагери в България, а Аню-оградата им е уреждал логистиката и им е преподавал чaстни уроци