Простреляха шеф в НАП в центъра на София (обновена)

43-годишен мъж е прострелян в центъра на София, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. Той е началник на отдел в Националната агенция по приходите.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха шеф в НАП в центъра на София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, но защо не му сметнат със заплатата, която взема и му приспаднат разходите за живот и екскурзии в чужбина, може ли да си позволи такова возило? А сигурно има и немалко жилище! Освен ако няма някой тъст, да му ги подарява!

Още през 1935г. Федералният Апелативен Съд на САЩ (Съдия Лърнид Хенд /1872-1961/) по делото Хелверинг срещу Грегъри постановява: ВСЕКИ Е В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА УРЕЖДА СВОИТЕ ФИНАНСОВИ ДЕЛА ТАКА, ЧЕ ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИ ДАНЪЦИ; НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗБИРА НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ МОДЕЛ НА БИЗНЕС; ПЛАЩАНЕТО НА ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ НЕ Е ПАТРИОТИЧЕН ДЪЛГ

Ами то тоя джип иска издръжки! И ако не ги плащаш с пари или услуги, ги плащаш по тоя начин!

Не отдавайте толкова голямо значение на някакви "махленски свади" и "спорове за паркоместо"!

Това само в мутристан може да стане - държавен партиен "специалист" от МВР с лъскав джип БМВ Х5 си джитка из столицата и оня пикльо наркобарона Митьо очите с брадва и бронижилетка се разхожда из центъра на Бургас. После що стреляли по тези "добри" хора, ама като някой се мисли за господ тъй става.

След опита за покушение над Ахмед Доган, макар и с газово оръжие, РАКОВОТО образувание ДПС е в дългосрочна ремисия. Явно това трябва да бъде подхода към МАФИЯТА в България.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СТАВО В ТАЗИ ДЪРЖАВА. КОРУПЦИЯТА Е ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ. КАТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ СЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕТО ПО УЛИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТУК С ЧЕСТЕН ТРУД. МУТРИТЕ НАУЧИХА НАРОДА НА МУТРЕНСКИ НОМЕРА

КОРУМПИРАНИ ДАНЪЧНИ, КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ,КОРУМПИРАНА ВЛАСТ. А НАРОДЪТ БЕДЕН, НЕЩАСТЕН И РАЗДЕЛЕН. АКО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАЩО НИ БЕШЕ ВСИЧКО,А?

държавата се крепи на събраните данъци, народа на укритите...

плачем защото са корумпирани , защото са крадци и крадат от бъдещето на децата ни

При такава евтина трошка, средна ръка чиновник, без лачена любовница и липса на стотинки в джоба остава само една версия. Споровете за паркоместа станаха ежедневие, лошото е друго - водят до тотално изпразване на националната банка за дарена кръв. Наскоро честният бизнесме с прякор Очите по щастлива случайност преживя подобен дребнав спор. Ходете повече на театър и четете книги, уважаеми Нападжии.

От НАП проверяват за законност на доходите, а тях някой проверява ли ги?

Тиквата коги ше го пуцат ! Он Сретан докоги ше трае ?

в германия служител на германскя нап не може да си позволи да си купи "сив джип БМВ Х3". явно българските им колеги "получават" много по-добре от германците

Е точно такъв джип и германските данъчни няма как да си купят със заплата! Има и друг вариант - човекът може имот да е продал или някоя реституирана нивица, може и наследство да е имал, варианти много! Не е казано, че точно със заплата от НАП си го е купил! Със заплата от НАП нищо не можеш да си купиш, дори и в тяхното Централно управление да работиш!

Да, бе, как не се сетихме по-рано за такива варианти? Ами дали пък не е спечелил и шестица от тотото човекът? Ами да го питаме....ако оцелее...

Това на снимката е X5 E53 facelift произвеждани са 2004-2006, средната цена им е 14500

Купи ми една и на мен, ако не те хванат. Хайде напиши, че това е автомобил като за безработен.

"По първоначална информация неизвестен мъж е открил огън по ч3-годишния, който е бил в сив джип БМВ Х3." колко получава един държавен служител, че може да си позволи да си купи БМВ Х3? риторичен въпрос

Ами погледни в интернет цените. Зависи нов или втора ръка. Има и по 12-13 000 лв. На даръжавен служител с такъв ранг всяка банка би отпуснала 7- 8 000 лв. кредит. Друг въпрос, че годишните му заплати и премии сигурно надхвърлят значително тази сума. Виж друго е ако е нов - цената е много /но пък ще е лизингов/.

Щом е от екипа на Тиквата , избивай ги като бесни кучета !

След бърз преглед на снимките се вижда как родните следователи масово работят с ръце в джобовете. Само един униформен с тефтерче обикаля да и пише.

Тоя с тефтерчето записва неправилно паркиралите.

BMW X3 със заплата на ченге и данъчен. Тук направо вони, ама сигурно е от нашите има чадър още от времето на Ваньо.

Ми ясно е ! Взел парите пък после се е ослушвал !

Дано оживее и се оправи човекът, но стрелба вътре в града без причина не е възможна.

Не се е отчел в министерски съвет.

ама не е свършил това, дето би трябвало да свърши.

има някаква страна шизофрения тука. Ужким вчера ривахте щот няма пари за онкоболните, демек НАП трябва да ги събере от ВАС. Днеска се радвате че пуцали по шефа на НАП оти не ви се плащат данъци. Или си платате кат попове, та да има за най-новите и скъпи лъчетерапии за 20 онкоболни или спирате с тоя смешен плач!

Паркомясто, какво друго?

Редовно плащам данъци и осигуровки, но не си купувам такъв джип, защото е със скъпа поддръжка. Прави ми впечатление че НАП не се лишават от никакви екстри. Непрекъснато се обявяват държавни поръчки за услуги към НАП. И всичко това с наши пари. А за подкепа на дребния бизнес - няма

Sm3hurk0

Още няколко подобни случая и ще им се вземе страха на НАП-аджийте. Няма да посмеят да поискат касова бележка, камо ли да ми организират томболи и лотарии

хайде завърнаха се хайдушките времена ,против народните изедници.

Понеже напоследък упорито наричат майстор-готвачите "шеф", наивно да попитам тоя да не би да е главен готвач в НАП?

Не знам какъв е но така трябва спрямо корупция иначе спиране няма.

Виж му джипа. Или е данъчен, или е шофьор от градския транспорт.

А се оказа , че освен данъчен, бил и "бивш" полицай, щото то такива бивши няма. Направо две в едно.

Добър начин за борба с корупцията. Опс, извинявайте забравих, че в България корупция няма. Хората живеят все по-добре, заплатите са по няколко десетки хиляди Евра и всички карат БМВ-та и Мерцедеси. А този който е стрелял най-вероятно ще го изкарат сирийски терорист.

хората ,които са съвестни и работещи данъкоплатци се гордеят с това,че изпълняват човешките си задължения -член 29 от Универсалната декларация по Човешките права. Дори и безработни изтъкват как техните родители и прародители са имали принос за общите разходи на държавата за образование,здравеопазване,армия и отбрана,инфраструктура- пътища,язовири,ТЕЦ,правосъдие...За да има мир,трябва да има равенство по данъци -данъчно правосъдие ,отсъдиха и при гласуването в ЕП преди 1 седмица. Това трябва да бъде реализирано ,подкрепиха дори от Партията на зелените ...Коментарите по-долу,обаче са отчайващи .Дори в много от мюсюлманските държави вече плащат данъци. ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ СЕ ОБРАЗУВА ОСНОВНО ОТ ДАНЪЦИТЕ ,ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ .ВСЕКИ ИМА ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО ПЪЛНОЛЕТИЕ,ТРУД И ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ,ОСИГУРОВКИ ЗА ПЕНСИЯ,ЗДРАВЕ,БРЕМЕННОСТ И МАЙЧИНСТВО,БОЛЕСТ И ИНВАЛИДНОСТ,ЗЛОПОЛУКА,БЕЗРАБОТИЦА И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ...

Ей тука някъде ми се къса връзката. Обществото пълни бюджета, но тук има една огромна маса, която 5 пари не дава за Обществото, а само смучи от него. За детски, за образование, за здравеопазване. На всичко отгоре и ни трови въздуха, като гори боклуци. Къде са законите, които да защитят обществото от тези пиявици?

Намери връзката....Ти къде си чул израза ,,ОБЩЕСТВО,, в речника на управляващите и господстващата идеология на неолиберализма....Има обществни ФОНДОВЕ , не и общество.ОБЩЕСТВОТО служи за експлоатация от бизнеса,индивидите,акционерите,инвеститорите,рентиерите,концесионерите........

Бе няма кьорав соросоид от ЕЛИТА......А Валерито дали ,,разкаля терена изозадзе,,?????.

,,НИЕ сме остров на стабилността и лидери на Балканите,че и в Европа....,,,изтропа някой в близкото минало .

Я, по Коледа се случват чудеса

ЦЕНИТЕ на BMW X3 - от 2007г употребяван -14 500 лв,а най-новият модел -около 95 000лв ,така че за шеф на НАП не би трябвало да е проблем да купи такава кола на старо ,или със заем нова,ако има вече жилище....Но как си позволяват подобни и дори по-луксозни коли безработни,или ниско квалифицирани,които или са на мин заплата,или работят в "черния сектор" и не са внасяли данъци,а консумирали направеното с чуждите данъци вкл пътища,и друга инфраструктура ,болници,училища,ред и сигурност ...т.е. нео-експлоатират данъкоплатците ...

По принцип е така. Само дето не е ясно точно какъв двигател има тази кола и какви са и екстрите от снимката, тогава цената може да скочи драстично, двойно, че и тройно. Освен това тази кола изисква сериозна подръжка. Само за добър ден в сервиз най-малко 300-400 лева, да не говорим за масла, гориво, зимни и летни гуми.

Също не става дума за шеф на НАП, също не става дума за X3, също не е втора ръка. Много му се насъбраха грешки на гербера тук. Лош опит!

Много мразя такава полвинчата работа, несвършена работа. Ама да видим дали тоя ще се окаже важен като Митьо Очите, дали ще източнат кръвната банка и дали нашите мили медици ще извършат поредното медицинско чудо и ще го върнат от онзи свят. Медувременно няколко пациенти ще умрът на входа на същата болница, защота са просто случайни хора, някакви никакъвци.

май търпението на хората се изчерпа. Богопомазаните ще плащат сметката

че то небогопомазани в българия има ли,всички се имат за такива и като такива живеят

Явно някой не е имал достатъно да плати "коледния бонус" на НАП-аджията

Това се очакваше. Има много отчаяни хора, които нямат какво да губят. Скоро ще започнем да четем и за отстреляни ЧСИ-та.

Да се помолим Богу горещо да почнат и ЧСИ _тата.

Е, няма ли тук някой симпатизанта на Герб? Защо не чувствам състрадание към жертвата? Защо чувствам симпатия към стрелеца!?

Този кон много чувства. Набили са му плюсовете. Сигурно е медиум навярно.

Не завиждай, ще ти се увреди черния дроб!!

Ясно е че държавните служители навсякъде са корумпирани и вече станаха толкова много,че взеха да ги чистят! А отговорните служби от Бойково време,освен да броят гилзите друго няма да направят!

Преди мутрите налагаха гражданите, после мутрите се налагаха и гърмяха по между си! Сега мутрите налагат и гърмят по държавни служители!?!

Важното е, че сме евро- председатели- хехе! Пристигащите тук евро- лидери ще могат да видят бг животец отвътре и наживо, във всичките му цветове и краски, миризми и смрадове!

Въййй! Стана тя каквато стана! Изложихме се пред чужденците ... Да утрепат държавен служител в центъра на Столицата!!! Не, не това не е възможно ...

България на гербаджиите...

Един познат - постоянно се хвали че на този същия шеф на НАП редовно отива да го черпи с '' кроасани'' натъпкани с по 300 лева...всяка седмица - защо ли... но КОРУПЦИЯ НЯМА !!!!! ... Д.ба и Държавата проста ... докато ни управляват помиари ...ще сме на този хал. !! Дано всички началници , политици и властимащи тръгнат по пътя на този шеф на НАП ... пожелание за КОЛЕДА към тях и техните семейства.. по Коледа стават чудеса ..

Съмнявам се че някой иска конкретно смърта на друг някой. По-скоро това е гласът на народа който му е писнало да бъде стриган и унижаван. Народното безгласие избива в радост - по Коледа наистина стават чудеса - повече свещи и тамян по Коледа в домовете на корумпираните служители!

Не са виновни нап. Виновни са такива ганета като твоя приятел, които не искат да работят по правилата и търсят варианти да минат метър. Ако нещата са му наред няма как нап да го събори. Въсщност би могло но ако става дума за десетки милиони. След като носи по 300 лв. Всяка седмица това са 1200 лв. На месец. Очевидно става дума за супер супер дребен бизнес

да.. но той е 1 . а колко още такива му носят '' кроасани'' .. за съжаление си прав .. той не е по виновен от тези който му ги носят.. няма се оправим НИКОГА !!!!!

На някой му е писнало да бъде тормозен от НАП!!! В основата обаче е политиката на Борисов, която превърна НАП в най-големия рекетьор в страната.

всъщност този държавен рекет го въведе оня помияр Дянков! Бойко видя, че върви номера и го легализира

Хаха, бъди сигурен, че Борисов много преди Дянков знае какво е това "рекет" и как се прави тая работа!!!

Такава "политика" всеки може. Защото в тая скапана държава НЯМА никакво производство, никаква икономика и затова е най-лесно хазната да се пълни от данъци, глоби и не знам още какво!

Защо ли тиражират сега лъжата, че е стреляно докато БМВ-то е било в движение?

Е нали вече център е бъкан с камери заради европредседателството!?? Би трябвало да могат да проследят всичко!??? Ако искат де!!!!

Стари хора са ми разказвали че по шопско преди 9.9.44 г. шопите трепали бирници и кметове със секира! Сега ги гърмят! Има напредък, народа забогатява! Тъжното е че пак се връщаме в унуй време!