Мъж откри стрелба на улицата в София (обновена)

Мъж откри безразборна стрелба със законно притежаван боен пистолет на улица в столичния кв. "Лозенец". Той е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Мъж откри стрелба на улицата в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пуцай куме!!! селска зган....

На коя структура на ГЕРБ на председател, въпросния стрелец/бабаит/ ?

коментарът ми беше скрит защото накърнявал доброто име, ако такива боклуци се ползват с добро име за каква мизерна държава става въпрос!!!!

напълни се столицата с мръсни селяндури!

Ама той стрелеца бил питомника на Долорес Арсенова, пък бил със сина на някакъв престъпник... Крушата си има опашка... Но ще дойде време за "чистене" и тогава "чистачите" ще са с чисто съдебно минало: учители, доктори, икономисти, специалисти, инженери, писатели, интелектуалци... Просто на хората ще им писне и сами ще се очистят от тези метастази в обществото...

Добро утро, ..

В държавата има контингент от 1000 до 5000 човека, интелигентни, които управляват цялата държава. Не разбирам защо решиха да заложат на опростачаване на поданиците на държавата? Защо трябваше да се набляга на чалгата и на профанизирането на образованието? Този ... идиот ... е завършен продукт на новото време. Тогава расъл, но явно не е дорасъл. На тридесет години, когато е в разцвета на силите си, вместо да работи, да съгради нещо, да учи, да се развива той ... пие от сутринта! Ок, родено е дете, но явно е бил толкова кьор-кютюк, че е решил да стреля в населено място, че и по сградите. Като ще правят такива изпълнения - къща на село и във въздуха. Далеч от хората и да се избиват сами. Какво са им виновни живущите в съседните блокове? Но така е, общински съветници стрелят в кръчми и убиват невинни, после го пришиват на децата и ни лук яли ни лук мирисали, че и им била чиста съвестта. Защо тези хора позволиха от една хубава държава, България да се превърне в кочина? Кому беше нужно?

Що ни прокуратура ни журналя не смеят да кажат името на малоумника?!? РеМутризацията на държавата върви с пълна сила.

За някои 90те години не са отминали, как пък не извадихме късмета тия тикви да се изпозастрелят на масата за да ни лишат от жалкото си присъствие

Прав сте, а още по-лошото е, че се мултиплицират и възпитават малките си циреи, да бъдат нагли, нахални, щото "мама в тоя живот само със зъби и нокти" и "бий тате, да те уважават" и после ние, възпитаните и нормални хора, живеещи в някакви човешки порядки и правила сме длъжни да търпим тези паразити. Аз съм около 30-те и като гледам днешните 20 годишни какви ценности, мечти и идеали имат, наистина ми иде да си стегна багажа...

Този хлапак какъв е и защо носи законен пистолет? Като как се дава законно оръжие на пияници, простаци, дебили, идиоти..?

Щом ги е страх да кажат кой е , работата ще е дебела.

Да , вероятно отново е ГЕРБ ерски кадър.

Откакто се помня оръжие в тази страна имат само мутро-комунистите. И само те имат наглоста да стрелят и вцривяват.

Да йе овде више пуно со идиотима...

шо код вас нема линтаквих лензичиа шиптери та сис са пожофрио човече

Тази София само една улица ли има? Не можете да пишете, засрамете се!

Тоя поне не е гръмнал доктора за плацентата на новороденото и няма смисъл да ходи до полицията за обеснения. В последно време много простеят но народа май няма да издържи тоя път и ще стане нещо сериозно

От ГЕРБ ли е убиецът?

забравихте ли ,че искахте да бъдем като на запад ?

Ех тая Дупница, не минава ден, без да се чуе за делата на чадата й. Келешлъка край няма и акъл няма, но аз най-много се дразня на ония дето метани на келеши правят, а са много в нашата родина тия..., фалят се кого познавали, избират с общи усилия келеши, радват се ако им падне да обслужват цвета на келешлъка... Ей тия ме карат да ми се повръща, а са много... те определят пътя ни...

да празнуваш идването на живот, създаден от теб с оръжие - олицетворение на смъртта????? Пиян, дрогиран, комплексиран.... - това ли е символътза оповестяване на новия дошъл живот??????? Оръжие на 30-годишна възраст????? Какъв е този? Ловец? БОП-аджия? Мутра ли? Получила оръжие противозаконно?????? ЯКИ шутове и законови наказания за този баща-измет, за да изкупи греха си сам, без да го стоварва върху новодошлия живот, заплоден от него самият!!!!! Изпълнете Божието наказание, Законодатели, за да спасите детето му, че и него самия и майката от страдания! Ще ви бъде благодарен един ден и той, и рожбата му, и съпругата му! ..... Незрели да стават бащи, уроди, изпълнени с комплекси и силиконово-мутренски миражи и чалга-идеали!

на кръста се канят хора и се ходи да празнува раждането на детето ти? Когато е тръгвал с патлака за заведението, не е бил пиян. Какво ще отговори тоя по въпроса, защитниците му и разследващите го???? Раждане, нов живот и .... пистолет ... с куршуми.... носещи смърт!!!???? Това нормално ли е????

Ще перефразирам д-р Тони Филипов: Българинът е много иновативен - за глупости.

Мръсен гад! Празнувал раждането на детето си, а не помислил, че с тая стрелба може да погуби детето на някой друг!

Кога ще изкарат, че всъщност е стреляло новороденото? Няма кв.Лозенец да стои по-назад от гр.Септември.

Гилзи до небето скачат, баби в махалата плачат

ще полежи 24 или 48 часа в ареста и после .....НИЩО.

Тези от КОС определено трябва да се закрият. То явно няма никакъв контрол над оръжията!

Обзалагам се, че са селски бабаити, които си избиват комплексите, защото разликата между тях и софиянци е непреодолима. Превърнаха хубавия някога град в сборище на груби, арогантни и агресивни наглеци.

Точно кратко и ясно, в три реда! Плаче ми се от тази действителност...

София се превърна в една клоака благодарение на селяндурите по кръчмите сергиите и тея в районните дето с всякакви престъпления се занимават но не и с това за което им плащаме заплати.

и да не се забравя че е гарантирано от ГЕРБ...вече 10 години...

Щом това го прави в центъра на София, представете си какви ги мъти този изрод в Дупница!

Добре дошли отново в света на мутрите и бандитизма. Поздрави от ГЕРБ!

Свиквайте, по-зле ще става.

Пълен и завършен и.диот може да стори такова нещо, добре дето никой не е пострадал.Но я все пак се замислете, колко хора на ден загиват при катастрофи, колко хора от цветнокожия етнос са по улиците без шоф.книжки с тотални трошки,които са потенциални убийци!! От огнестрелни оръжия в България загиват около 5-8 човека на година, а при катастрофи над 1000 човека!Замислете се!

От естествена смърт загиват още повече. Какво има за мислене в статистиката ти? Да се стреляме ли, да ръкопляскаме ли на престъпника?

Сега да съдят и тия, които са му дали разрешителното на тоя келеш. И оставки! Задължително!

А, забравих, ако не го осъдят келеша и тия, дето са му дали разрешителното, си вадя разрешотелно за гранатомет и си правя 2-3 кръгчета по бул. "България" с него в някоя ранна вечер. Поне няколко отрепки ще рапортуват на св. Петър, ако не друго.

е айде де от кога чакам таквъзи смелчаги като теб да въздадат правосъдие и възмездие.

Е,светлият амерички пример е все още пред нас....Но скоро ще ги стигнем.

добре пак,че оръжието е законнно, а какво ли щеше да последва, ако е незаконнно?

Тоз е прихванал отнякъде "американски синдром". Хахахахаа

Еманация на БГ късопишковцият. Или на ПРОСТАКЪТ болгарский съвременний. Вади "Глок" и пуца.....на посоки,щото е велУик! И да ми резнете коментара-тотален лумпен,идиот и олигофрен. А можеше.... ..

Визи,визи да се въведат за всички зад околовръстното! ОТ СЕЛО МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ,ОТ СЕЛЯНИЯТА-НЕ!!!

е остави шопетата със свободен достъп де! че и на тиквата виза ше требе да се издава така...

ГНУСНИ МУТРИ, ПУКНЕТЕ!

На този да му се отнеме оръжието. Впрочем, днес при катастрофи има загинали няколко човека. Отнемайте им колите, документите за шофиране и ги пратете в затвора. Не искате ли? Ами тогава оставете човека да си стреля на воля, на никого не е навредил.

Това е стара българска традиция, свадба, раждане на дете, погребение! Да не се занимават с чиляка!

Поредният тъп селяндур с малка пишка избиващ комплексите си. МВРто кога ще спре да раздава разрешения на мутри и престъпници

Sm3hurk0

Даже не е сигурен, че детето е негово... :))))

...като Се оказва че : - В цитираното жилище СА попаднали Повече-от-един куршума - куршуми (Без нанесени поражения) СА идентифицирани И по Други улици наоколо... ------ Един пълнител май Е с 9. ..а Е ли бил СамоЕдин Изстреляният пълнител ?!

А щом казвате НЕ е СамоЕдин пълнител - колко ли Са ?!

Оръжие на пенсиониращите се военни се подаряваше най-много по времето, когато шеф им беше Дим. Луджев, който и яко ги съкрати. Спомни си фактите и тогава драскай глупостите си!

Всички тъпи мутри, понеже са им къси пишките---си купуват големи пищови ---и държат да ги пожат на всички!:))))))

Може да е единия от братята, търсени от Интерпол и живеещи спокойно в с. Ресилово, Дупнишко. До къщата им никой не може да допре.

Звучи. ...то аслъ - кат започне Човек от Данните къде Са тренирали СивитеВълци...през (да приемем) Анекдота че БинЛаден се Е крил у Нас...та кат стигнем до Фактите отн. Брендо, Братята (и т.н.) - ето Откъде/Как 'наште' 'генерират' .

Споко-доближаваме се до действителността в нашия кумир-САЩ.

Е да, ама Наопаки ! - щот Там такива 'изпълнения' СА от Отрепките...докат у Нас - от 'наште'/'елита' .

30-годишен мъж от Дупница побеснял от кеф, че е стигнал до Софето и че вече и ТОЙ е ТУК и е веч е безкрай велик и - бам бам !! Преди да се пристига в София трябва да се пие бром.

Най-добре цианкалий!

Само като прочетеш - Дупница , Перник , Монтана се досещаш какво може да е продължението.

Враца, Добрич, Ямбол....................

Пловдив, Стара Загора , Бургас, Варна, Русе.... И околиите им....

Дискретно : - Реално живеещи у Нас - докъм 4-4.5М ...като в Работни дни/периоди - В ГолямаСофия - 3М . ...т.е. Извън София - Е мъртвило, Колега.

За форумни експерти като теб държавата започва от Богоров и свършва до Люлин а витошка се явява център на вселената.

...Радо Шишарката,дясната ръка на кандидата за президент МИТЬО ПИЩОВА...