Бъчварова след атентата срещу Ал. Петров: Дайте шанс на МВР

Вътрешният министър отиде в НС заради стрелбата с гранатомет в София. Връщаме се в мутренските години, като в Африка сме, коментираха депутати.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова след атентата срещу Ал. Петров: Дайте шанс на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъчварова е поредната "кукла на конци".Абсолютно неадекватна за поста си на министър на МВР.

се разправят криминални, хората в цял свят вече се обучават и прилагат системата за безплатна енергия на Кеше

Стига да са мотивирани никой неможе да им пречи да работят

си направи мутрески избори и за да отклони вниманието от мутренските изборни фалшификации реши да поразчисти мутренските си сметки.

Алоооо....Госпожо калинка малинка... ..."Бъчварова след атентата срещу Ал. Петров: Дайте шанс на МВР".... -Това нещо за подчинените си може да го измисли само заклет в герберското мислене гербер... Неее няма такова недоразумение... Да кажеш такива думи за служителите в повереното ти министерство е предателство към професионализма им... Обидно е... Не куха лейка... Куха бъчва е това...

Апропо логическото мислене е след 11-тата година,но при феновете на дир. бг е от начален курс

НЕ Е "КАТО", А НАПРАВО СТЕ ЗАДМИНАЛИ АФРИКА, ДАЖЕ ТАМ ИМА ПОВЕЧЕР ЗАКОННОСТ...А ОТНОСНО 'МУТРЕСКИТЕ" ГОДИНИ - ТЕ СЕГА СА У-З-А-К-О-Н-Е-Н-О В РАЗГАРА СИ.... ВСЪЩНОСТ, ПРЕИЗПЪЛНИХТЕ ПЛАНА НА ЕС И САЩ.

Е какъв шанс иска МВР- и децата знаят,че това е негов патент. Той си е сложил рекламата върху военния хотел и е близък до армията. Така,че историята с червената кола с двамата в храстите и " героят дето и гранатомет не го събаря", я оставям за децата от начален курс при задачи за логическо мислене.

Бъчварова е толкова на мястото си като вътрешен министър, че ако кукловодът и пожелае, ще обяви, че атентат срещу Алексей Петров е нямало, а самият той с хулиганско поведение е предизвикал възмущението на група лоялни граждани.

Колко трябва да си идиот, за да очакваш взрив от снаряд на РПГ сред няколко метров полет? Но все пак постановката разлая кучетата... А дългА, разбира се, ще го плащат и внуците. Добрата новина е, че може и да не са нашите, щото едни други хора се заселват тук.

Министър на вътрешните работи обяснява какво е РПГ ръчен ПОЛЕВИ гранатомет. Правилно, душко, с него се полива, а може да се използва и като чушкопек, бурканя да си затвориш.

Какъвто Доган представи с покушението си.

Ами наркотици.Пак Бойко.

Бъчварова след атентата срещу Ал. Петров: Дайте шанс на МВР - ДА СТАНЕ СЪВСЕМ ЗА СМЯХ

Министър на вътрешните работи обяснява какво е РПГ ръчен ПОЛЕВИ гранатомет. Правилно, душко, с него се полива, а може да се използва и като чушкопек, бурканя да си затвориш.

Дрън Дрън, ако полицията и съдебната система се бореха с престъпността. Престъпниците щяха да са в затвора, а не да се стрелят по уличите на София.

Не ми е ясно защо такава загриженост и трябва да занимават цялата държава с това, ама нали нямаме работеща съдебна система, иначе отдавна щеше да търка наровете!!!

"Според мен тези неща показват, че правителството се бори с престъпността, нищо друго. Точно обратното на това, което тези хора (БСП) твърдят. Въпросът е, че когато има борба с престъпността, тогава става разместване на пластове и започват вътрешни борби". (цитат) Егати разсъждението, егати логиката! Ами тогава подобре да не водим борба с престъпността и тогава няма да започват никакви вътрешни борби и престрелки! Престъпниците сами ще се съдят и влизат сами в затворите! Защо тогава хунтата на Борисов и Цветанов се хвалят, че водят борба с престъпността и контрабандата! Значи те са главните виновници за мутренската война! Така излиза, нали? Но, хубавото тепърва предстои!

Ако всичко не беше толкова тъжно в тази 'територия' - някогашната България, това изказване щеше да бъде МНОГО СМЕШНО

Бойко освободи от Мъките , Румяна , оставя да си отиде спокойно ! Бъди милостив !

кой иска народна революция-сидеров--кой иска касиране на избори-михов--отговора е ясен-кой и защо

Васко, хапчетата! Не забравяй хапчетата!

Не обиждайте Африка!

герберастки калинки - Искрето Фидосова, Цецка Цачева, Лилито Павлова, Десислава Атанасова, Румяна Бъчварова, Румяна Желева - брюкселското недоразумение, Калинка Илиева - хвани едната - блъсни другата общ знаменател - срам за нацията, но са много удобни за фон, на който изпъква Боце

Кога най-после този Алексей ще си отвори устата да каже защо толкова неистово искат да го елиминират. С какво е толкова опасен за тъпата Тиква. А България никога откакто съществува не е имала по-неадекватно, по-жалко и по-некомпетентно управление. Тази нахъсена да властва мафиотско-фашизоидна банда ще остави трайни поражения за десетилетия напред. Видимите с просто око манипулации и фалшификации показват, че с никакви избори не може да бъде свалена от власт, а само с революция.

истинското куче много не лае - ама залае ли, лабаво няма

Бъчварова вече не стаА и за ---онова.

...като в Африка сме, коментираха депутати.... В тази държава абсолютно всички говорят сякаш от тях нищо не зависи и, както се вижда дори и депутатите. Ми то не може само да си пълниш гушата да имаш всички мислими привилегии, да не носиш никаква отговорност, да имаш нещо наречено ИМУНИТЕТ, че на всичко от горе да се изказваш сякаш говориш за Аляска. Като не стават него депутати на улицата да си търсят работа и да идват други, не може един дето не прави нищо да се оплаква от плодовете на своето бездействие

Те сами няма да си тръгнат, а ние явно не искаме да им помогнем.

Начело на МВР ,трябва да бъде мъж. ..казва го жена

да не би да искат да кажат, че тази стрелба е от правителствени формирования. Ако е така... жалко за потрошените пари и обучения. . Цитат "Според мен тези неща показват, че правителството се бори с престъпността, нищо друго."

Скъсахте й нервите на министър Бъчварова. Съветвам я да излезе малко в платен отпуск. Нали има заместници?

Миков, какви демократични традиции бре? Какви демократични практики! Ти като дрънкаш една лъжа 100 пъти мислиш ли, че става истина за масите? Мамул такъв!

Тъпите гербери се чудят защо спечелиха изборите ,а тук във форума толкова негативни реакции срещу управлението им. Работата е проста ,опитваме се да ви го обясним вече няколко дни: Мълчаливото мнозинство неучаствали в изборите но скърцащи със зъби и гневни са 55%. От гласувалите 45% само 35% за ГЕРБ ,или точно 16% герберски ,айде а сложим и 10% от 45 % за фашистите реформатори -общо 20%-Правете сметка .От 6000000 само 1200000 са зад властта .З асъжаление останалите са неорганизирани ама всяко нещо с времето си.

Мнооо си прост!? Ама давай - ти по-прости търсиш - да ти верват!

Дори по зле :)) Това сега ли го проумяхте загубени политически мутри?

Не сме нито африканска нито латино страна, стремим се да достигнем американците и англичаните! В тези страни в училищата, в детските градини се влиза и се стреля!

Алооо събудете се Бъчвароваааа, Мутра ви управлява с Тиквен мозък, нормално е подходите да му са мутренски.

Тя беше най-калпавата артистка от ВИТИЗ. Била, била там за морална подкрепа!!!! Ужас.

Какъв шанс да дадем на МВР,ти не ставаш за вътрешен министър,много си боса засрами се и се оттегли.

МВР никога не е имало по-негоден министър! Може да е интелигентна г-жа Бъчварова, но това беше груба грешка на Тиквата! Това означава, че геРЪБ нямат кадри! И какво? Сега ще подържат режима си, с непрестанни заеми ли?

Като гледам кои са претендирали че сме като в мутренските времена се чудя да се смея ли или да рева!

А в кои времена сме? Може би искаш да кажеш, че сме в соц. времената? Или във времената на открита гангстерска война? Във всички случаи главната фигура е мутренската Тиква! Оди режи лентички по "магистралите"!

Добре де за гранатомети вече разбрахме , че има у народеца , а танкове има ли , или гаубици ? МВР-то да ходи след събитията да прави статистики , с какво въоръжение разполага цивилното население.

некадърницата, поне да беше красива да радва очите, а тя и за това не става

Що бе, бива си я жената.Не е първа младост, ама някой плеймейкърка ли да сложат?

Е па, що не? Я си спомни за готиното Наде? Хем министърка, хем плеймейтка!

На всякъде по света си имат местна мафия ,но само в България Мафията си има държава !! Връщаме се в мутренските години....мутра премиер.....застаряваща мутреса кметица, думи нямам !!! Ма явно това се харесва на българина ,щом гласува с пълно одобрение на този модел. Да Ни е честита Мутренската държава !!!!!

Честито и НАЗДРАВЕ за МУТРЕНСКАТА ни скапана държава!!!Да им тва.

Сега да не кажат че пак е Хизбула или Ислямска държава.

Абе ние , Бъчварова , му даваме шанс на МВР-то , но ти никакъв шанс не му оставяш.

Така става като се назначава секретарка за министър на вътрешните работи. На Борисов не му трябват компетентни, а послушни хора. Никога не съм харесвал Костов, но Богомил Бонев беше единственият свестен министър на МВР.

Този от ГЕРБ с пластовете е голяма работа. Дали не се опитват да остане само един пласт на един бивш колега на Пеевски.

Похарчиха "джобните" пари от КТБ, сега правят "намек" на застрахователите. Мутренска тоталитарна държава! Той Герб отдавна им беше хвърлил око...

България се връща в мутренските години, заяви лидерът на БСП Михаил Миков ЕЙ ПУСТИНЯК! ТА НАЛИ ВИЕ НИ ПРЪКНААТЕ БЕ,МИШУУК ПЛЕШИВ!! ГА ТЕПААМЕ,МЛАТИАМЕ И ЗАТРИВААМЕ ДЕ ЩО РАБОТИ ЗАРАДИ ВАС, БЕЕМЕ УБАВИ И НАДЕЖНИ!ПОСЛЕ НИ УСТААВИАТЕ ДА СЕ ДОИЗТЕПААМЕ И СА КАТ СЕ ООРЕДИМЕ ПАК НЕ МИРЯСАХТЕ БЕ ДИРЕК НЕФЕЛЕН!!!ПАРИ НЕМААТЕ,ЛЕКТОРАТО ВИ ИЗМРЕ А МАНГАЛУ ДЕ ОСТАНУА БЕГАА У ДЕПЕСЕТО!! СЕГА САКАТЕ ДА ДОИТЕ БИКО!!ЯДЕЦ!! ЗАТУЙ ОСТАЙТЕ ЧОВЕКО /ЛЕКСЕЙЧО/ ДА НЕ ТЕ ПРАИМ У ГЛЪВЪТА КАТО КАРБУРАТОР!ЗАКЛЕХ СЕ!

Бъчварова след атентата срещу Ал. Петров: Дайте шанс на МВР Бъчварова изглежда на снимката така, все едно срещу нея са стреляли.

Тя, горката, иска още един шанс да се изложи. Стига вече!

ХАхаха. Правете като водещите в БРАНША. Евреите казват: Проследете парите и ще стигнете до истината.Казват , че ББ има 4 милиарда! И за какво му са тези пари? Нито тролей е прокарал някъде да го благославят хората, нито тЮнел е прокропал. Нито изкуствен остров е засипал в Черно море.Нито кара 200 ролса. Тогава!?Някой му ги взема.Този някой го кара да има хаос в БГ за да крадат световните крадци безнаказано.

Супер точно!!!!!!!!!!!!!

"И определи случилото се като примитивен акт." Какво му е примитинвото да те гръмнат с гранатомет? Ама като се замисля ...... Нали сме 21-ви век?

Ако бяхме избесили комунягите още през 1990, сега нямаше да се случват такива работи.

кой казва , че сега е късно ??

ти ли ще бесиш-безличен с МНОООГО розов отенък. Да не си от РБ?????????

Давай, прав си! Почваме от Борисов истински комунист от преди 1989 г. После тетка Цецка партийна функционерка... и т.н. Давай определи ли дървото, на което ще висят? После се огледай наоколо и виж няма ли някой от твоята фамилия и него да окачиш? Щото бай Тошо беше казал, че БКП е всенародна партия и всички членувахте в нея, а сега Борисов прави от ГЕРБ същото всенародна партия на кариеристите и лизачите, на националните предатели и чуждопоклонници!

Аиде стига глупости !!!Били сме като в Африка да бе да ЩОМ НЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО ДЕПУТАТИТЕ всичко е наред!!!