Мъж се барикадира, след като стреля по съседска къща в София

35-годишен психично болен мъж e стрелял по къща на съседите си в столичния кв. "Горна баня", след което се барикадирал в дома си, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се барикадира, след като стреля по съседска къща в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРЕЛБА!... с газово пистолетче след битов скандал... УЖАС!... колко страшно!... А още по-страшното е, че от това се прави новина....

Я, Красная Куха Лейка се качил на покрива в Горна Баня и скочил. Нема по големи циркаджии от нашите полицаи.

Внимавайте, един такъв (школуван) терорист уби един и рани няколко барети, този да не се окаже по-подготвен.

Айде Баце, ти си.

Баретите чаката да му се приходи до тоалетна по голяма нужда за да атакуват в клекнало положение. Иначе ако е някой Бай Петко -2 зор ще видят тези диванни командоси ;)) Само с химия и фитнес не става, едно време ни караха след спорта и да мислим..

МВР се е стегнало все едно си има работа с опасен терорист, а не с болен човек. Сега ще го стресират повече и ще стане мазало като с Петко. Не убивайте болния човек.

въздушната пушка може да бъде страшно оражие ако те олучи в шията!! има такива модели на които скороста на коршума надвишава тия на боина пушка!

па ако те уцели у ташунките мани беги ..

Няма страшно, дори Тиквоня да нареди да се използва гранатомет... къщата все още не е измазана...

Да не се окаже психото някой депутат избягал от работа.

ТАНКОВАТА БРИГАДА ОТ Г.БАНЯ,БТВ-ТО С КЪРВОЛЮБА БАТАЛОВА НА ЛИНИЯ ...КАНАЛ 3...И ВСИЧКИ МЕДИЙНИ ПРОСТИТУТКИ С КАМЕРИ И МИКРОФОНИ....БЯГАЙКИ СЛЕД БАТМАНА ...БОКО ТИКВОНЯ....ДА МУ ХВАНАТ ... МИКРОФОНЯ....

тоя с въздухарката да не вземе да натръшка 3-4 командоса !!!

че в къщата има хладно оръжие. От МВР уточниха, че имат предвид тежка картечница, поставена във фризер. След като усетиха студен полъх откъм къщата на лудия и няколко съчми, изстреляни от 9mm турски газов пистолет издрънчаха по каските на командосите, те отстъпиха назад, но организирано и при спазване на старшинство. Явно са си взели поука от Лясковец, затова и не се забелязва присъстивеито на котки. Мобилизирани са обаче 2 комбайна от съседните села, които да осветяват терена, както и горнобанската ловно-рибарска дружинка, но все още резултат няма. Обезпокоителен е фактът, че доведеният психолог от МВР от 1 час започна си говори сам и несвързано и се смее истерично, след като набеденият за психичноболен му заяви, че не разговаря с луди. Очаквайте новини.

Психично болен мъж в Горна Баня? Това да не е Бойко Борисов???

Той е!

...ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА МАНГИЗИ ЗА ПАРИЖ,ВАРАДЕРО И ХОДИ ДА ЧУКА ЕВТИНИ ПРОСТИТУТКИ И ДРУСА С БОКЛУЦИ ...

Докато умния се на умува,лудия се на лудува!!!

Да дойде тиквата с гранатомета

Барикадирал се , стреля с въздушна пушка и газов пистолет от къщата си . Ужас.Специални части са обградили периметъра. Екшън. Простащината в МВР нямат край.Главният секретар е с каска и командва простотията.

бързо викайте госпожа Сертовица, само тя може да накара един мъж да изпълзи сам от скривалището си и да се предаде. е, че била го понабила малко, какво толкова, ще полежи няколко дни и ще му мине ..

една година се моля на органи, на колеги, че сам в опасност. никои не чува или не му се иска, че е по-лесно. и накрая- ето резултатут- всички тичат и се тюхкат. каде е превенцята, хора? кои носи отговорност, че си казвал, искал помощ, но... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бе т'ва да не е убиеца на Дамянови, на Митю Лудия от Пловдив и на онази държанка от община ПазарЖик ?!

Сега може да чакаме да видим тежко въоръжени бойци, няколко избити барети, и купища гилзи от всякакъв вид. Чакаме да видим и позициите на артилерията и бойци пеещи: Изправи се гора от стомана, изправете се бойни дула.." Чакаме да видим и новата система за разбиване на цели блокове, вместо метални врати. Чакаме да видим и броя цивилни жертви.

pompai

Аз, ако бях здравен министър ,бих построил 3-болници които да са модерни и с добри лекари и запада да идва при нас както го правят евреите.

Гарантирано от герб - всеки ден стрелби и жертви ! Очаквайте скоро и пак самозапалвания ! Толкова са доволни хората от мутренско-милиционерската диктатура на чалгаджиите от герб, че всеки ден става мазало някъде ...

Фактите ви са верни, но не ги тълкувате правилно. Голата и боса истина е, че откакто ГЕРБуправлява власт лудите помислиха, че са на власт и се разлудуваха.

pompai

Толкова се краде от здравната каса -колкото ти позволяват.А ти позволяват много.Как може някой да даде 600 000 000 за 2-е болници в Стара Загора и да нямаме кой в БГ да прави операция или трансплантация?

Болните хора се нуждаят от лечение, а не от милиционери да ги стрелят с гаубици!

От какво се нуждаят няма значение - важното е какво ще получат. А то е: Всеки момент тежко въоръжени командоси ще нахлуят в дома на лудия с по 2 пистолета във всяка ръка, подредени шахматно, за да не изпозастрелят сами, и ще види той какво го чака.

pompai

Моля ,лекари мафиоти да не се обаждат

А мафиоти, които мечтаят да станат лекари може ли да взимат думата?

Няма направления, няма болници, няма пари за лекарства, няма линейки, болните хора се спасяват сами, както могат или както не могат. ЕС ни помага НАТО също целото чиновническо шефство ще се избие да ни се натриса да ни търка столовете и да ни яде бонбоните и да ни пие кафето!

"Докторе", вече нали ви се свършиха съчмите. Лягайте си вече, че отвън са ви пратили "Линейката" със синята лампа, че май пак сте чели друга статия

тези 40 милиона които дадоха на БДЖто трябваше да ги дадат на МНЗто, ама те!

Единствените доктори, за които НЕ трябва направление са джипитата и ПСИХИАТРИТЕ. Тъй че моля, без това оправдание. Съвсем друг въпрос е, че живеем в Европейския съюз и човека трябва сам да си отиде на лекар и сам са си пие хаповете. Има и вариант с полиция и белезници ама като си знаем полицията ... трябва да има труп, за да се размърда да свърши нещо.

Нека дадем втори шанс на Главния секретар и СОБТ за посиране този път човека не е въоръжен колкото Петко

как бе - има информация 'че в къщата има хладно оръжие' .. Не че има къща без ножове, ама понеже в случая е 'въоръжен' и с въздушна пушка ситуацията е много много напрегната !! Най-добре да дойдат танковете или Боку Ага с РПГ-то !!

Ситуацията е направо драматична

Не се знае. Той може само така да ги баламосва. Опа, опа въздушна пушчица и като го атакуват да извади чифтето. Я по-добре да го думнат с гранатомета, за по-сигурно, ако още не си е наредил радиаторите по прозорците . . .

Абе да не е от Банкя?

...няма страшно горнобанската танкова бригада е близо...ако още я има....иначе ...Лазаров с баретите...и ако той не може да свърши работата ...боко -тиквона с гранотомета ...ще реши проблема.... Такава е днес България ...като във вицовете преди 10.11.89-та....да трепем мухи с тежко въоръжение...СЪВСЕМ ДРУГ Е ВЪПРОСА ...КОЙ РАЗВЪДИ ТОЛКОВА "МУХИ" ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ..."ДЕМОКРАТИЧНИ " ГОДИНИ!!!

АКО МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ КОЙ ТЪПАНАР МУ Е ДАЛ ОРЪЖИЕ?

...ВЪЗДУШНО,ГАЗОВО,АРБАЛЕТИ НОЖОВЕ ..САБИ ...ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е ...ОГНЕСТРЕЛНО СЕ ПРОДАВА НА СВОБОДЕН РЕЖИМ....АВТОМОБИЛИ СЪЩО...,КОИТО МИСЛЯ ,ЧЕ ВЗЕМАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ПОПАДНАЛИ В ...НЕПОДХОДЯЩИ РЪЦЕ.... КАК КОЙ...НЕ ЛУД ТОЗИ КОЙ ЯДЕ ЗЕЛНИКА ...КОЙТО МУ ГО ДАВА ....ДЪРЖАВАТА....А ДЪРЖАВА ...ИМА ЛИ????? ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 26 ГОДИНИ?????

толкова ли нямат ченгелите работа, че се занимават с някакъв който стреля с въздушна пушка нощем на село ?! Цяла София пълна с наркотици, проституция, побоища из кварталите - те тръгнали да се занимават с такива маловажни случаи. Ама май за първото не им стиска...

Приятел, така мило наречените от теб "Ченгели" отдавна са къркани. Каква друга работа могат да свършат според тебе . . . ?!

не разбрах кой се води на отчет - пушката или лудия? Изчакайте да му свърши въздуха и атакувайте поне с гранотомет.

Надявах се да е психично болен мъж от Банкя

В Банкя няма психично болни. Там всички са психично здрави и не се стрелят с въздухарки а с оръжие за психично здрави !

Ако е вярно, че лицето е било регистрирано и хоспитализирано, то може и лекуващият му лекар да го е предупредил за последиците!

Да пратят командосите лудия да им потроши кокалите!

Голям смех бате ! Тия треба да ги покажат по "Господари на Ефира". Аз само като си ги представя се попикавам, камо ли ако ги видя по телевизоро. От мен печелят "златния скункс".

Абсолютно съгласен. Още сега пиша на редакционния им мейл. Пишете и Вие, да станем навалица :)))

Този и нож за пържоли да е въоръжен, поява ли се аз и кървавата баня е в кърпа вързана

Нормално за ненормалната ни държава,управлявана от идиоти.

трябва да се изпрати СОБТ веднага,за да заловят тежко въоръженият стрелец и след като се наакат, ще попитат главния секретар дали предния ден някои служител от МВР не е заснел къщата за да си измият ръцете с него

Малий, голяма патаклама ще настане. Дано баретите да си сложат бронираните очила, че на някой да не му пострада окото ако го уцелят . . . .

Aaa, терориста бил въоръжен до зъби с въздушна пука :))) Новината стана, като вица: Двама индианци се загубили в гората и единия предложил: Стреляй във въздуха, може някой да ни чуе. Стрелял онзи веднъж, стрелял втори път и престанал да стреля. Приятеля му го попитал: Защо спря бе? Е па свършиха ми стрелите.

Първо, открил стрелба ама с какво с въздушна пушка по прозорците на съседите. Че той ако беше хвърлил някой камък сигурно щеше да има по-големи поражения и тогава щеше да е терорист номер 1. После се събрала цялата полиция от околията да го дебне, че не е стрелял вече цял час и му броят съчмите. Да му дадат и малко съчми, че може да му са се свършили на човека, а журналистите вече няма какво да отразяват. Добре, че извикаха жандармерията. Той бат Бойко знае как да се справя с такива. Директно с гранатомета. Да не дразни повече съседите. Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем, както казваше другаря Сталин !

Хаха, точно! Именно по нареждане на Бойко навремето и като генсек, очистиха някакъв мафиот с гранатомет. По принцип-добра практика, но не видях Бойко да я използва привет други мафиоти-само на този, явно е трябвало да му запушат устата

много "психично болни" в тая дръжава

И немалка част от тях на отговорни държавни постове...

Видно е това подобие на държава как се грижи за психично болните си граждани. Дава 40 милиона допълнително на БДЖ, а държи лудите сред обществото.

Уточнява се сега психаря дали е гръмнал с въздушно оръжие или е изпуснал газове вследствие на изядения боб.

За мен ключовият момент в тази спецоперация е да се изясни дали хладното оръжие на лицето е дълго или късо. Едва след това трябва да се пристъпи към проактивни действия по задържането му, защото има разлика между кухненски нож и кавалерийска сабя, нали?

Те и кухненските ми ножове са с различна дължина. Трабва да се забранят нацяло !

От последните изказвания на МВР разбираме, че професионалните килъри в България работят с преправени газ-сигнални оръжия. Също така разбираме, че последните часове луд пуца с въздушна пушка по налазилите го полицаи и сеирджии. Положителното в този случай е, че лудият не е произвеждал изстрели 20.30 насам. А дали пък и той не преправя пневматичното си оръжие в бойно. Все пак е тих от около час???

Да го оставят на спокойствие, като му мине кризата ще излезе сам. Още повече че няма опасност за околните. Ако искат по бързо, да му спрат тока, водата, топлото. Колкото и да си луд гладен, жаден , на тъмно и студено няма да ти се стои. Пък после да си го приберат..... А там сега сигурно са баретите, които отново има опасност да се избият помежду си , пожарна, 2-3 линейки сигурно, 20-30 уноформени. От всичката тази сган, 2-3 души правят нещо смислено, другите пушат и философстват......

"Стрелба" с въздушна пушка!!! Баси новината... Има и данни за хладно оръжие - терориста разполага с кухненски нож!! Жалки журналисти...

Много жалка наистина! Интересно кое семейство не разполага с "хладно оръжие" в дома си?

Е, ако е китаец, може да има само клечки :-)

Бързо министър Вувучков да командирова ген. сека Лазаров на обучение някъде, че да не стане пак касапница!!!

За да си изкараш разрешително за оръжие трябва или да си куку или циганин. Ако си и двете - направо вадиш разрешително за топ :))))))

хаха, нормална вечер у шопско

Баце, ела у врачанско да видиш как е, а у македонско си е бетер бейрут...