Загинали и ранени при стрелба в клуб с младежи във Флорида

Двама души бяха убити и най-малко 17 са ранени при стрелба в нощен клуб в град Форт Майърс, щата Флорида. Нападението станало по време на парти на тийнейджъри.

Обратно в новината

Коментари - Загинали и ранени при стрелба в клуб с младежи във Флорида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като че ли има все пак "нещо положително". Янките все пак бързо разбират дали е "психясал" или "талибан". Първият Трепе "спорадично", а вторият "Масово и разрушително". И от двете "ситуации" имат "опит". Не са кат германците, с "битови стрелби" да ни занимават.

Не беше ли САЩ страната със забрана до 21 за посещение на клубове? Какво правят там 12 годишни.....в 04 часа...?

Май с демокрацията внесохме и гъбички...

Тези новини от щатите вече не са новини камо ли топ новини.Почти всеки ден някой излиза на лов с пушка или пищов - на лов в някой супермаркет,у-ще или просто в парка.Особено бивши военни от "освободштелните" войни на сащ по цялото земно кълбо, просто изкукуригали,все едно да вземеш тигър от саваните и да го пуснеш по главната улица.

То в САЩ това им е традиция и национална забава. Веселят се хората и стрелят. Ех кога ще ги стигнем американците...

часове на деня, ако дира много неграмотни служители имате, та те не знаят бъл.език. Чета всеки път нещо и все с грешки!!!

Сигурно са от бежанците, или от нашту сигане.

нека вкусят и те даровете които носят по цял свят

Абе май в България си е добре за живот. Само понякога селянията идва в повече. Но поне спокойно можеш да се разходиш по Витошка без да те е страх, че някой луд ще тръгне да стреля.

Що бе... само преди няколко месеца по един автомобил стреляха с гранатомет! Като почнеш да се разходаш из Факултето спокойно посред нощ - тогава ми разправяй, че е супер!

то пък в Америка селяния ли няма??? Америка е пълна с болни хора, луди, вманиачени, прекаляващи с лекарствата, фанатици на най-различни теми и цели стада простаци толкова агресия и простотия колкото има в Америка едва ли някъде има някъде, има и умни хора, но разделението е драстично

ПИПО

Тия вместо да се мешат и тровят живота на половин свят, да вземат и да си оправят държавата.

Щом в държавата им се стичат емигранти от цял свят - значи си е ОК.

щом се гърмят като бесни кучета значи всичко е ОК

"Който кее ветрове, жъне бури." Древна китайска поговорка. ФАЩ и техните васали скапаха живота на милиони хора по севта, създадоха ИДИЛ, за могат смучат евтин петрол. Време тъпите им народи да почустват болката да се осъзнаят, че такива управници са за разстрел.

Вау каква Свобода и какви Ценности имат тези Хамериканци! Ама толкова са толерантни един към друг, толкова са цивилизовани! Изроди!

Путин е виновен.

Не им трябва ИДИЛ.

Богатите също плачат...!

там истински богатите са 5%.Те ако бяха богати нямаше да се стрелят всеки ден където им падне.

Както те си казваха...по далече от Америка да е стрелбата и войната, ама не са познали!

Аллах акбар!

Ами няма да гинат само европейци я!

На брой леки оръжия в САЩ престъпленията с огнестрелно оръжия са в пъти, пъти по-малко от престъпленията на места, на които само полицаи и 'по- така наши' имат право да имат оръжие. Факт!

А за престъпления с хладно оръжие как стои въпроса?

До кокал острието!:-)))

Всеки кухненски нож, шило за печене, шило за лед бо могло да е хладно оръжие. Кухненските прибори за сега не са в полезрението за забрана и статистика не е водена. В Пхенян, Москава, Анкара и Тел Авив може да назначат статистици домакини. обаче

Абсолютно невярно ! Само на нациоаналния им празник който беше наскоро САМО в Чикаго имаше няколко убити и десетки ранени от стрелба не с прашки ей така за кеф. Нямам и не искам да имам нищо общо с тия.

Айдееее и в Америка се почна....нека разберат главните виновници за всички войни в арабския свят , че не са безсмъртни! Няма ненаказани престъпници!

Всеки си плаща за греховете на този свят!

За какво започване говориш? То там не е спирало!

ако това се случи в БГ ще ни побъркат от предупреждеия и критики да си оправим демокрацията, да съблюдаваме човешки права, че сме изостанала страна - от журналисти всичко това, разбира се. но надали щеше да мине за нещо нормално и с такова разбиране и съпричастност както сега в америка! Това е то! На "големия" всичко му е простено!

Нормално за САЩ - страна която е застинала в своето развитие в някои отношения от векове . Правото на носиш оръжие през 18 - 19 век е било актуално когато си се защитавал от индианци , гризлита , пуми , бандити , но днес еди коя си поправка в Конституцията от преди век и нещо ги държи в тези дивашки времена и край няма промяна - избиват се с хиляди всяка година. НЕ трябва да ставаме като тях.

Хахахахахаха, лелееее какво зомби просто си ти! И модераторчето дето върло защитава БКП като трие (ЧЕТВЪРТИ пъти вече, толкова мрази СВОБОДАТА НА СЛОВОТО), хахахахахахаха. Правото да носят оръжие и да го използват за защита от мангали като теб, МОДЕРАТОРИ ДЕТО МНГО ТРИЯТ, както и от диктатура, като тази на БКП или каквато се е заформила в туркия, е по-актуално от всякога!!!

Ей Янки - Не бийте негрите !

Ама те не ги бият! Те просто ги убиват!

abasador

Не кради, така е записано в Изход 20, 2-17. Колега на теб дори Не ти пука, харесва ти значи един НИК ... АК-47 и си го крадеш......! Лек ден.

цървуланко, ами ти не си ли крадлю? да не би да си изобретил ти Автомат Калашников? айде бегай улево аман от празноглави празнодумци

abasador

как си колега, нещо да те сърби или да те боли? АК-47 е много хубав НИК, от къде го взе или просто го открадна? Лек ден.

И аз ще почна да ползвам този НИК, харсва ми... но аз няма да съм соросоид за 5цента на пост !

ползвай този: автомат "Калашников"

Или маймунка е било, или някоя хавлия - от няколкото 10тки които приютиха "отзивчивите" соросоиди.

американско ежедневие! Въпрос на манталитет. Дай им да стрелят с Колта! Изтрепаха индианците, японците с две бомби, виетнамците, арабите в 10-12 войни... сега се трепят сами. също като турците, които само си търсят повод да колят и убиват. Ето,у стана преврат и те веднага се хващат за ножа да отмъщават.

И пак в пъти по-малко са изтрепали от руснаците. Те верно руснаците не стрелят много, а с лопатата, кирката или пикела направо по главата. Ама пък и се пострелват от време на време - ето тази седмица около 10 пъти само с 20-тина убите

Tи от Русия ли се връщаш та си решил да ни "осведомяваш" за неща, които не са по темата или просто ти пуснаха какво да пействаш под "правилните" статии? Много сте жалки соросоидите! Моли се ние българите да не прищракаме и да почнат и тук стрелби, че имам усещането че вие соросите ще сте първите жертви на гнева на хората!

окол 10 пъти повече се изстрепали били в Русия отколкото в САЩ.Така е американският слон е най големият слон. АБЕ откъде ви изкопават такива пенсионирани кореспондент-кретени от работническо дело.

Абе, неграмотно модераторче, вместо да триеш вземи редактирай статията. Питай учителката си ако не знаеш как. Гахахахаха, мурзило просто, мангалите като нахлуят да те убиват за 5 лева им се надупи и викай "поне не съм в Хамерика да можех да се защита", хахахахахахаха.

А не можеше ли пак в ГЕЙклуб. Защо при децата?

имаш предвид "Евро-Гей-Клуб" ли?

Нали предишното отстрелване беше в ГЕЙклуб

подозира,м че е "при децата", за да свикват от малки с реалността, която ги чака. Война и хаос до края на ....!

abasador

колега АК-47, да те питам.... от къде взе този интересен НИК уважаеми? звучи ми като Автомат Калашников 47... а на теб? Лек ден.

Ти пък се държиш сякаш на пост само по 5 цента ти дават, че да ти объркат коментара...

abasador

не колега, нищо не ми дават, просто си пиша за разкош, иначе пенсията ми е 685 Евро, не е много но ми стига. Лек ден.

... и тука ли, бе... аман от "вдетинени" пенсионери...

То няма нужда никой да ги напада...Те сами ще се избият помежду си!Бели с черни, черни с латиноси, латиноси с жълти.>А червенокожите с всички..И така

ако няма стрелби ежедневието е много скучно и сиво в Сащ.

Факт.......... Друго си е някое масово убийство, ей така за разнообразие....

abasador

абе ти, с този хубав НИК спирачки нямаш, да не си клептоман уважаеми? А да ти е.., лек деня.

много идиоти + много оръжие освен това американците са нацията с най-лошата карма на света - индианците избиха, единствени хвърляха атомни бомби, само войни, грабеж и смърт носят по света, нагли, арогантни, цинични и лъжливи - това е Америка и затова е време да почне да си плаща цената за всичко сторено! Амин.

Ясно, работата върви към чипиране на овцете. Нещо много се засили агресията у хората, и това струва ми се се стимулира умишлено, за да стигне целокупното население "самО" до решението, че чипирането е необходимост...

Кои са средите, които искат на ни чипират?

Глупости - това е путинска пропаганда....

ооооо за психопати като хареканците това не е вече новина това е ежедневие ,лошото е че подпалиха света

Обама до уши е затънал в лайна, ама не му личи, майна, поради цвета. Като дойде кланът Клинтън пак на власт ще си проличи, пак поради цвета на лайната.

Руски емигранти от руската мафия празнували с 13 годишните деца и били нападнати от китайската мафия.

мигранти бе льохо-ти да не живееш в 80-те.Кой е тръгнал днес да ходи в бананова държава при това без банани.

Тъпчо има "бананови държави" в които не се отглеждат банани- примерно Русия. И прав си там никой не ще даходи

.... негро, грингос, циганье или бели откачалки ?

27-годишният сириец, който се взриви в Ансбах, е трябвало да бъде депортиран в България. Това заяви германски официален представител, цитиран от АП.

Няма проблем. И в България се правят концерти.

Човекът е предпочел да се взриви пред България.

БНР - новините в 13:00 - Говорител на германското МВР заяви, че нападателят от Ансбах е трябвало да бъде депортиран в България.

Ба си, па да го бяха депортирали в Алепо щеше да е жив сега. А в България,...... терорист е, верно, но това е твърде жестоко.

не им трябват ни терористи, ни ислямисти, ни камикадзета...Успешно си се трепят и сами...!

Светът се разпада! Благодарение на една държава, която е световен жандарм!

А добро утро! Реотаните български взеха да загряват.

и понеже пак ще има ниразбрали това е USA

Живота стана интересен. Сам човек не може да обхване цялата информация.

въобще няма да тръгна да дискутирам кога и защо - ще изтъкна само един факт - в уса до 21 хората са контролирани стриктно дали пият, при което ако тийнейджър е хванат да пие бира се смята за алкохолик и му се предписва лечение, но носенето на огнестрелно оръжие е напълно нормално. върха е, че всички там намират това за нормално.-

нали са бъдещите бойци за демокрация

Довечера от външното ще заявят,че няма българи между жертвите.

А утре от външното може да заявят,че няма българи между живите.

Говори се, че терористите копират екшън от филмите.

И ако има повторение спират филма.

то само полицията убива годишно около 1000 американци, а убийствата между хората -въобще бройката вече се губи.Нормално е за държава от полицейско-затворнически тип.

Това е по гетата . Иди в хубавите квартали да видиш ред, дисциплина, култура и спокойствие.

Все още.

И ние някога на младежките бригади се биехме с домати.

И с ябълки. Сега ги внасяме.

с ябълки си е опасно:)

От компютърните игри може да се научи много.

Не спазват вечерния час. А терористите не спят.

Неизвестен нападател застреля двама влюбени - момиче на 22 и младеж на 27 години на паркинг в Москва. Килърът ликвидирал жертвите си с куршуми в главата. Момичето било убито с два изстрела, а младият мъж - с три !!! Убийствата в путлеристан с три пъти повече на глава от тези в ЩАТИТЕ, за алкохолизъм, наркомания, проституция, самоубийства да не говорим, но туземните "медии" блъскат ли блъскат внушения за загниващия и срутващия се Запад ???

Напъна ти е голям?

Ти само погледни това в тубата - watch?v=8oVOjjMk0h0

Вервай си европеди.>Вервай си:) То само в Гейклуба бяха убити 50 човека...А да не говориме за за църквите училищата, университетите, клубовете и т.н:) 1000 пъти повче убийства има в Краварника..А за чернокожите, да не говориме!!!

abasador

интересен, човек си товарищ Михаил Калашников, как ти дойде идеята да си направиш НИК АК 47 ? Да не открадна този НИК. ... от някой? Айде да ти е.., лек деня.

abasador

как си колега, нещо да те сърби или да те боли? Много хубав НИК имаш, от къде го взе? Лек ден.

дай още малко-американският слон -най големият слон,американските цветнокожи-на светлите цветнокожи.

Коефициента за убиства (брой убити на 100 000 човека за година) за Русия бе нещо от рода 10-11. За САЩ бе 4.7-4.9, макар последно да даваха някакви (май Уикипедия) 3.6. За България бе 1.9, макар и там последно да даваха някакви (май Уикипедия) 1.6 . Така че и в България има някъде 2.5 пъти по-малко убийства от САЩ пропорционално на населението.

затвори на глава от населението...Най-много затворници на глава от населението..Най-много убийства на глава от населението....>Да бе, повервахме ти на статистиката:)

коефициентите ги зобаш като прасе тиква

Ти на уйкипедия ако вярваш, няма какво изобщо да говорим...

Броиш ли смърните присъди? Защото такива май само в САЩ и СА и СК остана да се изпълняват.

Сузи,дай ми револверите, оседлай мустанга чер, аз отивам,мила в прериите в бандата на Хари Джей.. О'кей Сузана,ела ме прегърни, скоро ще се върна аз с много злато и пари

... дааа и имат устата да претендират за величие! да се съобразява с тях света! това е абсурд! извращение! не ги е срам!

Пак ли е...Нетрадиционен Гейсклуб в Краварника? Или този път е бил битова свада.>За паркомясто.>Както би казал Бат Боко тиквата?