ФБР подозирало убиеца от Орландо (обзор)

ФБР е наблюдавало Омар Матин, който уби над 49 души в гей-клуб в град Орландо, Флорида, съобщи Би Би Си. А днес ИДИЛ повторно пое отговорността за убийствата.

Обратно в новината

Коментари - ФБР подозирало убиеца от Орландо (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми прилича на реклама на ""ислямската" държава"... )

само 49? много малко! а още колко остават...

ей, вазелинчо, кой те сложи теб тук да преценияваш кои коментари били коректни и кои не, бе? ми ти си най-голямото недоразумение на природата бе!

аз пък въобще не съм потресен. напротив, стопли ми се сърцето. айде да видим сега дали пак ще искат да осиновяват деца гнусните гейове.

kiril

Нямам нищо против гейовете и соцалистите, стига да не ме карат да живея според техните правила.

Искам да кажа най-доброжелателно на господина дето списва тоа сайт:Момче,руските свине стават прекалено нагли в представянето си за българи.За това вземи мерки тези руски свине да бъдат спрени и да не мъсат БГ форум.На чичо ти сам нищо ама ич нищо проблем му е да те намери и да ти пръсне задника... И нема да има на кого да се оплачеш.Руските свине да си серат лайната в русия.Тук те немат място...

Свиня си ти.

КАКВО ДРУГО ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ ДЕГЕНЕРАТИ ПЛЮЛИ НА ВСИЧКО БОЖЕСТВЕНО!! СЕГА ДА НЕ ИСКАТЕ И ДА ГИ ЖАЛИМ?! ПОЛУЧИЛИ СА СИ ЗАСЛУЖЕНОТО! БРАВО НА АФГАНЕЦА!

Айде стига вече с тия педерасти! Това са просто "колатерални жертви" на краварската политика по целия свят - само в Ирак половин милион деца са жертва на тези демонократски изроди, а никой не пише и не се възмущава, а сега седнали за няколко ивратеняка да се вайкаат и квичат! Ама нали медиите са на същите извратени проклетници!

Вече неколко пъти казвам в тоа форум че проблема с ислямския тероризъм си е на мюлюлманите.Те трябва да си ЛОКАЛИЗИРАТ И ЛИКВИДИРАТ БЕСНИТЕ СИ ПСЕТА.Наистина е мниго "забавно" как мюсюлманските водачи на мюсюлман. общностите в америка казват:"исляма не е това ,ние не сме такива..."глупости, квито се сетите.Такава позиция просто е неприемлива.Терористите не живят на полюса или на луната.Те се движат сред своите едноверци.И там те търсат съидейници.Значи техните едноверци знаат колко им е акъла.Така че когато едно бесно псе ти предлложи да станеш терорист-едното голо отказване не върши работа.Щом не си отишъл при властите да го "изпортиш",ТИ СИ НЕГОВ СЪУЧАСТНИК. А още по-"забавно" е това дето казваше МАЙКАТА на френския терорист дето го гепиха след атентата:Тя вика: МИ НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ...как не си знаела ма арабска кучко.Да не знаеш кви ги върши детето ти.За това ако цялото семейство на тоа мангал се вкара в затвора след което се ликвидира ше видите как всички арабски кучки ше почнат да ПРОЯВЯВАТ ПО-ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ.Мноооого по-голем интерес.Иначе кво те искат да ползват благата на нашия живот.Ако им кажеш айде сега обратно в ЦИГАНЛАНДИЯ ше скочат- не ама ние тук сме родени и секви такива.За това както в европа така и в америка на мюсюлманските общности требва да се даде срок със справяне с проблема- да си ликвидират бесните псета.В противен случай обратно в арабия.Кой къде е роден изобщо не ми дреме.И на краа да се обсъди въпроса АКО СЕ НАЛОЖИ КАК МОГАТ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАН 300 ИЛИ КОЛКОТО МИЛИОНА СА ТАМ МЮСЮЛМАНИТЕ...Само превантивно да се обмисли.Но ако се наложи ако не ни остават избор...

Firi

Ми може и да не знаят бе. ти да не мислиш, че майките на всички мутри са уроди? Тя го родила и пробала да го възпита ма то си дегенерат, тегли си го и те така с отявлените престъпници за които комшиите казват за родителите им "Ми много свестни хора са"

Момче,няма да те убеждавам.Нищо не мисла за майките на мутрите,щото както венъж една жена да каза: "...а и мутрите немат майки"...Пък и предложението ми не е към теб.Който требва ше си го прочете..Разбра ли.Така че това е...

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

Firi

Брайвик и той ли поверва у Пророка?

Само изрод може да стреля по невинни !

Невинни пред кого и в какво, в содомията и разврата?

Аз не конкретизирах, но явно принципно не си съгласен с моето твърдение нито казах нещо за атомните бомби, нито за снаяперистите в Сърбия, нито за тези които се стрелят на публични места в България .... просто изразих мнение за тези които убиват беззащитни хора /а иначе и аз може би съмвиновен, и ти пред някого/ Ако обаче не си съгласен - няма проблем

предполагам че ти си сложил минус ...... добре де, мъжкари като теб имат право да убиват

Докато Кремъл финансира ислямските терорестични организации и ги закриля и обучава, така ще е. Защо в Раша няма нито един атентат а уж яко бомбят ИД ????

Ако си спомняш повечето от бойците за които Пентагона хвърли половин милиярд преминаха в редиците на ИД. Американските оръжия в Ирак за милиарди пак попаднаха в ръцете на ИД. Като свалиха Кадафи джихадистите си направиха лагери за обучение защото бяха вече без надзор.....

Firi

Който поддържа или се възхищава на тоя изрод е латентен (страхува се да си каже) пасивен гей.Само урод може да избива хора па макар и евентуално да са педераси (не сичките посетители на такива барове са хомоисексуалисти).

анализатори на живота в ЩАТИТЕ ? Ами спечелете стипендията внякой от хилядите американски колежи и университети, дипломирайте се, намерете си работа, поработете поне 10 години и тогава анализирайте.

Какво са 50 гея натръшкани на пода на гейбар ... едно добро начало.

Да не би името Орландо да е синоним на Орландовци. А сега да ви разкажа на по прост език откъде идва "обратната резба" или други обратности. Това е от ДЕФЕКТЕН ГЕН още от самото раждане. Това е както компютърните програми дават дефекти едва при тяхното пускане. Затова се казва "неуспешен генетичен експеримент". И вече си правете изводите за отношението си към тези хора. Много често са обзети от агресия.

Неразбираема смес от религия, екстремизъм, тероризъм, спорове за оръжия, емигрантство, странни ценности, политика, трагедия, ксенофобия, сексуални ориентации. Самите американци са объркани, един казва едно, друг друго. Официалната пропаганда не знае как да нареди нещата. "Има нещо гнило в Дания". Те ще се оправят, лошото е, че го разнасят и по света, вкл. и България.

Дааааааа... По време на кампанията за президентските избори, много удобно, вери гуд - доста добро изпълнение на другарите от ЦРУ, разбира се, тъй като народеца обикновен за усаняшките изверги нищо не значи, а пък анално податливите особено много... Гадничко, но пък е норма напоследък в "свободната страна"...

Радио "Ал Баян" ?! Не се ли казваше тъй брата на хана Аспаруха бе ? Пак наша българска следа тука има, ше знаеш...

Туй ще да е била битова свада! Некой е искал да паркира в задния двор на мис Флорида, ама тя се оказала по-чевръста, и тя паркирала в негову=ия заден дво - 3 пъти!

До Firi-ако имаш предвид атомните бомби над мирните,без никаква военна инфраструктура и значение селища в Япония,то с тях Труман надали е ликвидирал и един самурай,самураите по това време бранят Окинава може да е встрани от темата,а може и да не е,както казват суфистите и една пеперуда може да предизвика ураган

Не са били мирни и са имали доста заводи бълващи военна продукция. И значението им е огромно - Япония веднага безусловно капитулира с което се спестяват минимум 3-4 милиона жертви.

Е те и така се спасяват милиони потенциални жертви на содомията...

Изчерпаха Ал Кайда и си създадоха ИД! Преди да ги изчерпат и тях, ще "убият" лидера им Ал Багдади.

Аз викам всички от халифата ИДИЛ да бегат на ония свят. Само се мъчат на земята завалиите. Пък докато се мъчат много народ изтрепаха, та си заслужиха едно подобаващо изпращане към небесата.

ФБР знаели , те го следяли, те знаят че той е бил говорил за Ислямска държава..идиоти, като знаехте защо не го екстрадирахте от САЩ бе? аз знам защо ..защото искате да си защитавате милиардите долари бюджет и да казвате-"ето ние наблюдаваме 1000 души мюсюлмани защото са от Ислямска държава дайте ни пари за да има с какво да ги наблюдаваме..това е истината

Къде да екстрадират бе? В Сирия на фронта ли? Той е американец.

много правило е казала г-жа клинтън. трябва да се забранят бойните патрони и само армейци и полиция да ги ползват. ако искаш да убиваш гейове от омраза, отиди и го прави с голи ръце.

Има доста по-ефективни начини да убиеш толкова хора, предимно химически, не знам защо трябва да ги гърми.... Нещо накуцва цялата работа...

Ма как само звучи - "ПРОНИКНА"!!! Ще речеш, че от тъжната арабска пустиня пеш е пресякъл океана маскиран като риба меч, после се е дегизирла като полугол травестит, напъхвайки пищовите в едно тайно място и с хиляди мъки е проникнал в строго охранявания Орландо и още по-строго охранявания гейски бар. Абе, дирниците, бе научете се да пишете, бе! Вие като видите някъде да пише "гей" и първата дума дето ви идва е "ПРОНИКВАНЕ". Впрочем този сигурно също е проникнал през задния вход. Тъй де, няма да си издаде маскировката.

хе хе хе ... голяма фантазия

Жалко, че се случва във гей бар. Трябваще да е в МОЛ. Там са истинските американци. Гейовете са мноооооого по нормални от средностатистическият американец !

да трябваше да остави гейовете, та да станат повече , ....

Абе въпреки непрестанните им опити за възпроизвеждане не съм чул да имат някаква голяма успеваемост, основно, защото няма намесена жена в опитите...

Този войник на халифата защо не е отишъл да гърми в някой ред нек бар. щяха да му забият знамето на конфедерацията в джихадиския задник още на входа.

Не е сигурно. Не е сигурно. Засега той води по точки. Дори и само защото е избрал правилната цел и не се е оставил да му пъхат знамена тук и там.

А де, отговори си сам кой му е излазил по нервите - red neck-ите или все по-наглеещите гейове? За какво му е да гърми по red neck-ите , в крайна сметка, те нищо не са му направили, с нищо не са го разгневили.

Абе, само на мен ли този от фотото ми изглежда по-интелигентен от повечето евро-атлантически комисари, начело с Меркел и Олан.

Да, само0 на теб!

..... снимката е на нашият Светлин Танчев

не изглежда ненормален , какъвто го искарва жена му.

Дядото

То мен ко питаш нормално е жена му да го иЗкарва, не да го иСкарва, ама кой съм аз, че да ги разбирам тези работи

обърнали му внимание от ФБР " ... когато той е допуснал подстрекаващи коментари в разговор със свои колеги на работа... " ами ние тука както ги плещим, дали службите не ни следят! лелеее! да не дофтаса някой от ДС да ми "обърне внимание"

Преди по комунистическо немахме свобода на словото да говориме срещу правителството,критиките от страна на запад бяха големи,сега обаче завъртяха политиката изнамериха тероризма и го докараха пак като при комунистите!

Само преди дни ИД най-официално призоваха мюсюлманите в света да избиват неверниците в месеца на рамазана. И децата се сетиха, че отново ще има стрелби. КАКВО СТАВА СЕГА С ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ???

Firi

Аз отдавна призовавам за една "гъбеста" бомба у Рака ма у Белия дом само гейове са на власт. Труман как ликвидира самураите и спаси поне 4-5 милиона американски войници от сигурна смърт?

ФБР са си писали отличен по "интеграция" и не са се сетили. Меркел май почна да зацепва вече. Ще видим.

Айде почна са с пропагандата от ФАЩ ! Колкото Бин Ладен свали близнаците, толкова и тоя е от ИДИЛ ! А и ИДИЛ , както и Ал кайда не нападат собственият си спонсор - ФАЩ !

Firi

Демек тоя просто бил антигей с ислямски корени?

Путин ами взривовете в Русия през 99 година, сигурно и те са извършени от ФСБ , доказано, така започна втората Чеченска война

Путин е организирал атентатите от 11-ти септември според тебе.

Боклук с мутра на престъпник си момченце!

Firi

Що сте го дали тоя урод сниман жив и в кондиция? Дайте го с дупкатъа в главата за пример на другите педераси убийци!

Защо не? Свястно момче изглежда а може добро да е направил

ето какво се получава като не знаеш как да противодействаш на педерастите. Прави ги герои, жертви, мъченици. И резултатът- обратен на това което искаш. Да убиеш 50 души, защото не харесваш педерасти това си е масово престъпление на масов убиец. Вместо това оставиви ги , подиграй ги, майтапи се с тях, и се хвани за важните неща. Като осиновяването на деца и браковете. Защото тези деца растат в неестествена среда и вече може да се докаже поражението върху психиката на тези от тях които са осъзнали в каква среда всъщност са пораснали. те растат или агресивни, или подтиснати, или страдат от различни форми на депресия. Те не изглеждат така КАКТО НИ ЗАБЛУЖДАВАТ ПРАЗНИ БЛУДКАВИ САПУНЕНИ ФИЛМИ. педерасията не е болест- пропуск е в генното инженерство на Бог. Но в едно Бог не е сгрешил- че мъже не могат да раждат деца и без мъжко семе лезбийки не могат да родят. Затова осиновяване на деца от педета и лезбийки не може да има.

Не е грешка на Бог. Бог дава избор на всеки. Само че всеки избор си има последствията. Избора да избиеш грешниците, както и ти си установил не води до постигане на целите. Изобличаването на негативизма на содомията е много по-правилна стратегия. Няма полза да мразиш грешника, той или тя така или иначе се е осъдил. Много по полезно е да намразиш извращението, да го изобличаваш и да си полезен на обществото. А обществото накрая да си вземе нещата в ръце.

КАКЪВ ИДИЛ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!СПОКО!ВСИЧКО Е СТАНАЛО ЗАРАДИ ЕДНО ПАРКО МЯСТО!!

Firi

Ако изберат тая пачавра Хилъри нема погледна новина за САЩ! Искам ТРъмп и екшън ,аман от мекушави глупаци на треона във Вашингтрон! Като нема Кенеди поне тоя Тръмп малко по-живичък и логичен:)

Атаката "няма нищо общо с религията", увери по-рано бащата ХАААА Хаааа ХААААА, майтап бе УиЛЛЛи !

Другари, кой изби индианците в Аляска? Руснаците!

Демек Килърито ще се бори с терористите изберете нея на изборите! Ама се видя, че "борбата" с тероризма доведе до обратен ефект.

Блил се разгневил, когато видял двама мъже да се целуват, а помнители преди тридесетина години нашите ком. лидери как се мляскаха? Тогава и аз се гневях, но никого не застрелях, ..... за съжаление!

Firi

Да ти кажа те комундетата беха вече в безполова възраст по 60-70-80 годишни та не биеше толко на очи освен това не си пуискаха езици:)

Други си е викаш да те млясне товарищ Брежнев. Не е като някой брадясал гей.

За какво съжаляваш? В такъв случай нямаше да можеш да пишеш в този форум.

За първи път излямист действа адекватно, а и си личи че има общовоенна подготовка. С автомат може да изтреля над 150 патрона за две минути, и в онази тарапана можеше да натръшка поне двеста души (за да бъде спрян курушм от Калашник са необходими повече от 2-3 нежни гея. Че преди на нищо не приличаше. Тримя терористи изстрелват 500 патрона, и убиват двадесет човека? Срам....

Ти като лъжеш нямаш мярка да се хвалиш. Лично ли прави опити, колко човека се необходими за да спрат куршум от АК? А като експерт не смяташ ли, че оръжейната система има значение в този случай?

3 години американските власти са си барали ушите и само са го подозирали. е, вече имат и доказателство, ама за умрелите е малко късничко

Това да не ти е Русия - само по слухове и разстрелват?

ФБР не си е свършило работата. Изобщо американците не могат да разберат че за да победиш някого първо трябва да научиш езика му и да разбираш какво мисли. Всеки фатмак от помаклъка щеше да разбере какво ще стане от този охранител.

Айде почна са с пропагандата от ФАЩ ! Колкото Бин Ладен свали близнаците, толкова и тоя е от ИДИЛ ! А и ИДИЛ , както и Ал кайда не нападат собственият си спонсор - ФАЩ !

Я, обясни, бе отворко, защо тия от ИДИЛ и Ал Кайда не правят атентати в Русия? Не е ли така, защото са братя по оръжие? Или важи правилото: "извратеняк на извратения око не вади"?

Да ти обясня за Ал Кайда, пък ти си прави изводи за ИДИЛ /разбира се ако можеш/! Осама Бин Ладен е командир на талибански отряд във войната на СССР в Афганистан. Подготвен и подкрепян с оръжие и средства от САЩ. Бил е "първа дружка" с ФБР и ЦРУ !!! За атаките на 11.09 - потърси, прочети и си направи изводите КОЙ ги направи !!! Само припомням, че от самолета, ударил Пентагона не беше открито и едно болтче !!!

Даааа... наистина Русия ни Ал Кайда ни Ислямска държава са я нападали!

Ако бяха дупедавци като ЕС и там ЦРУ щяха да им правят най-редовно атентати представяйки уж от Ал Кайда и ИД.

Firi

Омар радвам се че вече те шибат гяволите, то и там трее да има педераси гяволи:)

В гей-клуб ли? Няма лошо. По този въпрос всички религии си на едно мнение, иначе човечеството ще измре невъзпроизвеждайки се. хе-хе