В Орландо бе извършено най-масовото убийство в САЩ

Гражданинът на САЩ от афганистански произход Омар Матин, на 29 години, е масовият убиец в гей клуба във Флорида. В щата е обявено извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - В Орландо бе извършено най-масовото убийство в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без страдание, бедност, безработица, геноцид/и, войни, нужда от самозащита и прочие, побои (с или без тежки последствия за бития човек или хора), убийства, самоубийства, болести, престъпност, насилие- в филми и въобще, зло, зложелателство, черен и/или лош хумор- било с хора с отклонения и/или с неприятен външен вид и въобще, и въобще без всякакви лоши неща

на сайта Трансферите в Бундеслигата лято 2015 в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

Вече има информация, че може би убиецът да е педераст, или поне е имал намерение да стане такъв. Ако е обидно педераст, нека да бъде хомосексуалист, гей ми звучи противно на български. Та педерастите, оказва се за изненада, не са само тревопасни. Едва ли са му били терористични мотивите, или пък религиозни.

От Орландовци скандират "Аз съм Орландо!" Искат да окажат логистична подкрепа с изграждането на сергии за цветя и свещи.

"В Орландо бе извършено най-масовото убийство в САЩ" Ами включете го в "ГИНЕС" За толкова ви стигат мозъците...

Пича нека не забравя, че Обама също е гей, а Мишел е трансджендър. Истинското му име е Майкъл Обама. ПлЕВНелиев, Митов, Ненчев, Борисов, Миков, Местан, Вагинин, Калфин, Гоце, Бъчварова, Захариева, Павлова, Москов, Лукарски също са гейове. Не ги пропускайте моля.

Помнете, Плевню също е гей. И не само той... Време им е. Забележете, как няма новина тук, за вчерашното посещение на една лесбийка при един педераст. Еврокомисарката по конкуренцията и Борисов се срещнаха вчера и говориха за грабежа на железниците, на газопреносната ни система и енергетиката ни. Лесбийката иска да ги "приватизира" в полза на американските фирми, за които лобира. Нашия гей, понеже не се е опънал, го беше много срам и вчера на пресконференцията пред пресата каза - Нека другарката да каже за какво си говорихме и и даде думата... Та скоро Булгаргаз, Булгартрансгаз и други, като в Украина, ще минат в геймерикански ръчички, малко след гей-парада, който геят Фандъкова разреши да се проведе именно на ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА! В Адъд да горят! Проклети да са! Как после да не подкрепям с пет ръце разстрелите! Браво на младежа! Има бъдеще за този изстрадал от педерасти свят.

Масово - колко да е масово? По-масово ли е от 11 септември? Или може би е най-демократичното масово убийство в САЩ с демократично закупено от демократичния магазин оръжие? Честно, там се стрелят на всеки 6 месеца, защо трябва все с тази новина да се занимаваме? И като е в гей бар - какво? Затова ли е целия зор? Ако бяха застреляни 50 бели хетеросексуални пак ли щеше да мине под линия?

От Орландо - директно на Орландовци!

Е, най-накрая се усетихте, благодаря!

Пуцай Джихади Джо..Пуцай лудите крави!

до сега няма случаи в САщ или Европа и целия цивилизован свят някой бял да е избивал мусулмани или ислямисти.Това е факт който недвусмислено доказва че има нещо много сбъркано в ислямския/мусулманския модел -нещо за което трябва всички нормални хора по света и най-вече лидерите от Близкия изток и Индия да се замислят малко?!В Турция също текат подобни процеси ,не само между кюрди и турци ,но и между про-европейските турци и ислямистите.

НАЙ - МАСОВОТО УБИЙСТВО Е ИЗБИВАНЕТО НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ - ИНДИАНЦИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАСЕЛИЛИ АМЕРИКА СЕГА ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ ,А ТЕ ИСКАТ ЕМИГРАНТИТЕ ДА ДОЙДАТ В ЕВРОПА ............................ НИЕ ОБАЧЕ ЩЕ ИМ ГИ СЕРВИРАМЕ БЕЗ ДА ИСКАТ , ДА СИ ГИ ИЗБИВАТ ПАК .

ПО МАСОВОСТ- ЗА САЩ ГОВОРЯ,ЩОТО ТЕ ИМАТ ИЗВЪРШЕНИ МНОГО МАСОВИ УБИЙСТВА АМА НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, ТА СЛЕДВАЩОТО Е ОТ 11.09.,КОГАТО МАСОНСКО-ЮДЕЙСКАТА ВЪРХУШКА ПРОВЕДЕ НАКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ ПРОТИВ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД,ЗА ДА СИ СЪЗДАДЕ ПОВОД ДА СЕ"БОРИ С ТЕРОРИЗМА" И ДА КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО ПЕТРОЛ!!! АКО ОЩЕ НЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ КНИГИТЕ НА ТИЕРИ МЕЙСЪН Е КРАЙНО ВРЕМЕ !!!

"Мислите ли, че тия галилеяни са били най-грешни от всичките галилеяни, понеже са пострадали така? Казвам ви, не; но ако не се покаете, всички така ще загинете" - Ев. от ЛУка 13 гл. Бог да утеши близките на жертвите и нека случилото се там да накара повече хора да се покаят в греховете си, защото никой не знае деня и часа, когато ще застане пред Бога на Съд.

не им трябва книга на ислямистите ами мотика!

на интеграцията- американски гражданин абсолютно интегриран ислямист/мусулман с законно оружие изтрепа 50 човека и рани още толкова. Е нема ли кой да обясни на Кисинджъра и Бжежинския че мултикултура може да си правят у тях на партита само!

Да се ууучим от другарите американци!

До де се затрие кравешкото племе са нужни още хиляди такива прочиствания.

Гей или не, няма значение!Лошото е, че някой хора мислят да решават проблемите по този начин! Човечеството носи страданието от своите комплекси!

И ква стана тя ,нашите братя мюслита подкараха добрите ни приятелите гейовете . Чудя се кой ме е по мил и драг?

Още няма информация бил ли е убиецът педераст. Такова упорито премълчаване на тази версия ме навежда на мисълта, че е бил точно такъв. Скрит хомосексуалист, затова и такава ненормална злоба е демонстрирал.

Краварфашизмът умира ос страх, само като чуе за народна воля! Сигурен признак за гибелта на фермата.

Войната започна от КРАВАРНИКА защото там управляват същите като убиеца и убитите

Войната започна на точното място и от човек на охраната на КРАВАРНИКА.

За отишлите на запад - 20-30 години изплащане на дървена къща и кола, работа по 12-14 часа, имунизации, последвани от аутизъм и деменция, не рядко и рак като на Стоянчо Ганев, от чешмата - метан, бонус - отровени с живак и радиоактивни елементи риби, свинско месо, миришещо на риба, телешко - с луда крава, периодични престрелки в училища и колежи със загинали млади хора. Голям келепир! Ах да - и много китайски стоки. Честито!

не виждат поантата, не е проблема в извършителя, а в мотивите му

вижте само за едни нежни душици колко поста се изписаха ... и изтриха :-)

Ти от къде знаеш, че са нежни" ? Да не би да си имал опит в тази сфера? :)

ТРИЯТ БЕЗ ДОРИ ДА ОСТАВЯТ ЗАГЛАВИЕТО! И СЛЕДА НЕ ОСТАВА,ВЪПРЕКИ,ЧЕ ПИША ГИ ПОВТОРНО!!! СТРАШНА ЦЕНЗУРА!!!

aко не искаме да признаем къде е акцента, пак ще се случва

горделивостта е грях, както и убийството

От Наполеон насам всички войни и всички страни в конфликта са били подкрепяни и напътствани от едни и същи "хора". Същите популяризират гейовете, прайдове, норми на поведение. Зад същите тези стои инвазията от джихадисти. Единственото свято нещо за тези хора е властта и всички средства към нея са позволени.

Лека поправка- хомосексуалността не е "норма на поведение", а сексуална ориентация. А и като цяло прайдовете не са по-различни от тези на политическите партии, където с тия раздавания на кюфтета и кебапчета и многобройните пенсионери слагат парада в малкия си джоб.

Когато, както и тук, за много е символ на подражание и възможност за израстване в "елита на нацията", то си е морма на поведение. Тези, за които е само ориентация, не парадират с това.

Сексуална ориентация, дължаща се на сбъркана генетика, която пък е резултат от живот в демокрация, така както я разбират богатите /управляващите.И хората нямат избор и се раждат всякакви с отклонения.Защото красиви и здрави деца се получават от любов и страст между двама разнополови души в правилната възраст.А като премине тази възраст в гонене на кариера, или в задоволяване на материални потребности и пожара на чувствата страстите вече е позагаснал, защото хормоните не работят както на младини, а и деформации са се натрупали, се стига до правене на деца по план.Или по сметка.И ако все пак се заченат, такива дечица не е чудно да имат какви ли не отклонения, болести дължащи се на сбъркана генетика.Отделно че поради ниската биологична култура, се получават деца от двойки, които не би следвало да си смесват гените.

здравеите путиняци!

Как ще ги стигнем американците??

Войната на Ненормалниците 1 - продукция на Холивуд - "Ислямисти срещу хомосексуалисти. Мисията невъзможна!"

Казва се хомосексуалност, следователно хомосексуални. Това не ти е някаква идеология или движение, че да хомосексуализъм.

за феминизъма готин!

Сега пък казват, че ислямска държава поела отговорността за атентата. Не, не, не и НЕ. Това не може да е истина, защото ислямът е религия на мира. Просто пуснете още 20 до 50 милиона мюсюлмани в САЩ и след това ще бъдете благословени с един безкраен мир. P.S. Не просто да забраните автоматите, а се погрижете за забраната дори на пластмасовите ножове, а и на камъните (знаете, мюсюлманите имат специално отношение към ножове и камъни). Нека купона започне сега !!!

Само Клинтън с 65000 на година ше ги оправи заедно с фрауто!

Най-масово убийство на американците - над 4500 човека, било извършено в Ирак. За какво са загинали тези 4500 американци, никой не знае.

Скриха ми коментара, защото изразих задоволство, че не са пострадали хора, а само 50 п.. и един друговерец от определена религия! Каква свобода на словото! Дир, вие сайт ли сте, или редакцията на "Дирническо дело"? При Тато някои коментари минаваха...

А ако бяха българи или хора, които са почитатели на твоя любим футболен отбор? Или пък семейството ти? Аман от простаци, ето за това сме на това дередже целия народ!

Семейство? В гей бар?? Ти май имаш определени симпатии към гейовете и чалмарите, а?

Няколко п-са тролят форума с ненормалните си от природна гледна точка идеи.

И единият от тях се подвизава с ник 777

До къде го докарахме!!! За 30 гея какъв шум се вдига, а че някъде са убити 100-150 човека, между които деца, минава ей така между другото в два три реда на последна страница.

Защо го издирват, никакво съдене. Това е нетолерантно отношение. Амнисти интернешънъл да защити този човек и не само да плюе България за циганите.

Над 30 са жертвите от руски произход, каза говорителят на местното шерифство! То къде другаде да ги срещнеш руските емигранти, освен в гей клубовете.

не бе над 100 са от руски произход и даже лично Путин е бил забелязан под прикритие.

Са й били необходими няколкостотин милиона и дори милиарда години, за да създаде двуполовата система на висшите бозайници, същите тези бозайници, наричайки себе си "висши", само за няколко години от развитието си започнаха да си бъркат по отвърстията , които не са част от двуполовата система, и възвишено да твърдят, че това е нормално и допустимо...Следователно или те са прави, или Природата нещо се е объркала и е трябвало да ги създаде еднополови с възможност за размножителни функции...Останалото са предубедени и излишни приказки...

Интереснотото е, че педерастията се отрича и от материалистите-еволюционисти и от религиите, но се приема от политиците - що за ниво на лудост притежават тези хора !